Homepagina » Buitenland » Bill Gates: ‘Jullie zullen pijn nog jaren voelen, dit is pas het begin’
bill gates
Foto: CC0

Bill Gates: ‘Jullie zullen pijn nog jaren voelen, dit is pas het begin’

We zullen de pijn als gevolg van de coronapandemie nog jaren voelen. Niemand die Pandemie 1 overleeft, zal het ooit vergeten, aldus Bill Gates in een 11 pagina’s tellende memo waar de Seattle Times over schrijft.

Gates zei dat de situatie over een maand of twee weer ‘semi-normaal’ wordt.

“Mensen mogen weer naar buiten, maar niet zo vaak als voorheen en niet naar drukke plekken,” schreef de miljardair.

Een derde

Dat betekent dat een deel van de tafels in restaurants leeg blijft. Datzelfde geldt voor een deel van de vliegtuigstoelen.

Gates zei dat scholen hun deuren weer zullen openen, maar dat stadia dicht blijven.

Als historici ooit een boek schrijven over de pandemie, dan neemt het gedeelte dat nu achter ons ligt slechts een derde in beslag, schreef de techmiljardair in een stuk voor The Economist.

Economische depressie

“Het grootste deel van het verhaal gaat over wat er hierna gebeurt,” zei hij. “Verwacht geen grote menigtes op vliegvelden. Wedstrijden worden gespeeld in nagenoeg lege stadia. En de economische depressie houdt aan omdat de vraag laag blijft.”

Hij zei dat we pas teruggaan naar normaal als het grootste gedeelte van de wereldbevolking gevaccineerd is, en dat kan nog lang duren.

Bill Gates hoopt namelijk het eerste vaccin halverwege volgend jaar op grote schaal te produceren.

[MarketWatch]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
6 maanden geleden

We zullen de pijn als gevolg van de coronapandemie nog jaren voelen….
Dat komt niet door het virus , maar door die belachelijke maatregelen..pffff

Margie
Margie
Reactie op  PREDATOR
6 maanden geleden

Trump declares lockdown to be lifted for everyone except Hollyweird celebrities

https://www.sott.net/article/433120-Trump-declares-lockdown-to-be-lifted-for-everyone-except-Hollyweird-celebrities 😅

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
6 maanden geleden

Corona pandemie, heb ik wat gemist? Aan de cijfers te zien is er geen pandemie. Maar meneertje wil ons gevaccineerd hebben. Zelf denk ik voor de chip, die in combi met 5g funest gaat zijn.

Er komt een keer een kentering, ooit hangen jullie zionisten. Er hoeven geen miljarden mensen wakker te worden. Een paar miljoen is zat. De rest volgt als schapen.

Hoe krijgen ze het voor mekaar om zo te liegen terwijl alles zo fake in mekaar zit. Je hoeft niet veel onderzoek te doen om het te zien. Het is zo simpel en in your face.

Let’s free ourselves!

Nico
Nico
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
6 maanden geleden

Gates chip, corona volg app, 5G. 1,5 meter maatschappij …… maar niemand heeft het nog over de 12.000 STARLNK sattelieten van Elon Musk die in een baan om de aarde worden gebracht Zal dat ook iets te maken hebben met het geheel er nu allemaal aan de hand is . De satellieten worden gebruikt om overal ter wereld snel internet te kunnen gebruiken en in een later stadium gebruikt gaan worden voor militaire doeleinden. Combineer dit alles met de rest 1+1=2.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Nico
6 maanden geleden

Waarschijnlijk is dat nodig om ons te tracken als de software is ingebracht.

Aad
Aad
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
6 maanden geleden

We moeten eraan wennen om 1,5 meter van elkaar weg te blijven, anders kan de computer de afzonderlijke chips niet uit elkaar houden.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Aad
6 maanden geleden

Zoek eens uit wat met 5g kan @ aad.

Dan zal je anders praten.

Barry
Barry
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
6 maanden geleden

Voorlopig wil de meerderheid een vaccinatie en zullen ze jou er op aan spreken als je deze niet hebt gehad. Nog sterker, ze zullen je uitkotsen omdat het merendeel van de bevolking totale faillures zijn. Er is sinds de middeleeuwen niet veel veranderd, mensen zijn en blijven slaven.

Willem
Willem
Reactie op  Barry
6 maanden geleden

Precies, het slaven-gen is nu eenmaal geïmplanteerd heel lang geleden, maar deze lieden denken onsterfelijk te zijn en dat ze goed terechtkomen na hun dood, waarom zouden ze anders op hoge leeftijd en met zoveel geld nog zoveel moeite doen. Allemaal ter meerdere eer en glorie van hun duistere meester(s). Die zijn er, absoluut, maar die hebben heel andere plannen.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Er is geen slaven-gen, denk ik. Wat er wel is, is een angst om te verliezen wat je hebt. Dat is genoeg om een authoriteit te aanvaarden en te gehoorzamen. Alles in de huidige maatschappijen is gericht op het verzamelen van bezit. In een verlichte maatschappij is alles gericht op het verzamelen van kennis en het bezitloos worden: geen persoonlijk bezit, maar gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor elkaar. Zo’n Bill Vaccin zou dan ook niet echt gedijen in een verlichte maatschappij, want een werkzame middel tegen welke ziekte ook zou gratis ter beschikking komen van iedereen en een villa aan zee zou ook door iedereen gebruikt mogen worden.

Jets
Jets
Reactie op  Barry
6 maanden geleden

” ….. mensen zijn en blijven slaven.

EN, kuddedieren.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Jets
6 maanden geleden

Dat laatste is essentieel voor een menigte mee te krijgen. Je hebt altijd schaoen/volgers nodig.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Barry
6 maanden geleden

Dat is dan hun probleem. Ik lig er niet wakker van. Of moet ik het ook doen omdat zij het ook doen?

Trex
Trex
Reactie op  Barry
1 maand geleden

dat probleem zal zichzelf dan wel oplossen wanneer al die gevaccineerde schapen bij bosjes neervallen van gates zijn vergif… mssn dat er tegen die tijd wel één of andere maffe amerikaan zijn wapenarsenaal heeft bovengehaald om bg zijn verdiende loon te betalen!

Steven
Steven
6 maanden geleden

“Mensen mogen weer naar buiten, maar niet zo vaak als voorheen en niet naar drukke plekken,” schreef de miljardair.

Deze debiel doet alsof hij de regels voor iedereen bepaald. Ik ga naar buiten wanneer IK wil..en ik ga ook naartoe waar IK wil. En je vaccinaties kan je in je HOL schuiven!

Lbery
Lbery
Reactie op  Steven
6 maanden geleden

@Steven

Nou dat is wel een hele naïeve gedachten hoor.
Als het zo ver is en er wetten komen die bepalen wat je wel en niet mag, dan wil jou wel nog eens en zien of je dit gaat doen.

Als je dit toch gaat doen en de politie je tegenkom krijg je een pak rammel tot je er u tegen zegt.
Ze gaan het als poging tot moord bestempelen. Want immers kun je andere mensen blootstellen aan de ooh zo verschrikkelijke virus, doordat je niet aan de regels houd.

En de schapen die opdat moment getuigen zullen zijn van de pak rammel die je krijgt van de politiestaat agenten zullen voor de agenten applaudisseren. Want de politie heeft de zware crimineel opgepakt.

Politie agenten in Frankrijk en Spanje rammelen nu al mensen die zich niet aan de lockdown houden. Weliswaar stiekem maar er zijn genoeg video’s op internet waaruit dit is gebleken.

rop
rop
6 maanden geleden

Die praat ook in zijn eigen straatje wat hem hem het beste uitkomt voor de verkoop van het medicijn.
en als er een medicijn komt, en iedereen word geïnjecteerd dan komt er wel weer een andere keer een virus
opduiken en begint alles weer opnieuw,hij ziet alleen maar dollartekens in zijn ogen ..en ja er zijn er genoeg die deze man geloven en ook door de angst dat hij het gouw voor elkaar heeft wat dat betreft deze corona,mensen zullen zeker als er een medicijn voor is gigantische bedragen willen betalen , dus eerst de rijken krijgen deze injectie, en daarna de gewone mensen.

KarelV
KarelV
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Er komt geen vaccin, ze zijn al 30 jaar bezig voor Hiv, 20 voor Mars, 10 voor Sars. Het virus is persistent in het lichaam, en kan wakker worden. Velen kregen vergelijkbare virussen ingespoten met de griepprik. We dragen oneindig veel virussen mee in een virome. Je leeft dankzij je immuunsysteem. Medicaties worden verboden of de productie wordt gestaakt. zie Mikovits intervieuws en haar website Plaguethebook.com

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  KarelV
6 maanden geleden

“Vaccin” moeten we dan ook ruim zien. Heel erg ruim. We moeten allemaal worden gechipt. Tja en met al die miljarden mensen, dat gaat wel effe duren. Burgers gewoon een paar jaartjes opsluiten. Zouden die gasten nou echt niet snappen dat dit niet gaat gebeuren vraag je je af. Wegwezen met die crypto knuppel.

Harry
Harry
6 maanden geleden

Rutte staat al in de houding terwijl uit Oxford studie, LA Couty, Stanford blijk dat de mortaliteit vergelijkbaar is met de griep maar daarover houden journalisten hun kaken stijf op elkaar, dat meer dan 100.000 bedrijven failliet gaan interesseert ze niet, als de grenzen voor miljoenen asielzoekers maar open blijft. We zitten in een politiestaat, de media vindt dat prima want die walgde toch al van de kiezer.

anton
anton
6 maanden geleden

Bill Gates samengevat: totdat minstens bijv. 75% van de wereldbevolking met mijn vergif is gevaccineerd zal de gehele wereld de pijn voelen, economisch, sociaal isolement etc., alles wat essentieel is voor het functioneren van een mens wordt vermorzeld. En – wordt eens wakker sociologen en psychologen – sociale contacten zijn ESSENTIEEL in het functioneren van een gezond mens. Hoe kan een zo’n mannetje de gehele wereld gijzelen ? Heeft onze regering incl de oppositie alle gevoel voor realiteit verloren ? Zelfstandig denkvermogen is er niet meer bij. Bill orchestreert alles wat het RIVM naar buiten brengt. Hoe duidelijk kan het zijn ? Een Rijksinstituut zou onafhankelijk haar werk moeten kunnen doen, ze praten alleen nog maar deze Gates naar de mond vanwege de miljoenen euros. Over het track-record van Ab nog maar te zwijgen…

Harm Bos
Harm Bos
Reactie op  anton
6 maanden geleden

ja, wie denkt die gek dat hij is? niet TRUMP maar GATES trekt dus in amerika aan de touwtjes, nou, geen vaccinatie bij ons in dit gezin en vriendenkring, en onze regering wordt in deze ::crisis:: mede gefinancieeerd door Bill Gates, rutte stond zelfs op de foto met hem handenschuddend

anton
anton
Reactie op  Harm Bos
6 maanden geleden

Tja, Rutte met Gates, Koenders met Gate : wat zijn ze trots om met deze vaccinatie-terrorist (zie de rechtszaken tegen Gates in India en Afrika) te pronken. Gates zelf is het zelf die zegt dat de wereldbevolking moet krimpen door vaccinaties….!

anton
anton
Reactie op  anton
6 maanden geleden

De wens van de extreem rijke dus machtige wereldelite is om uiteindelijk 0,5 miljard mensen te laten overleven op aarde, dit is makkelijker onder controle te houden. Deze gedachten zijn enigszins verwant aan de eugenetica ideeen van ruim 100 jaar geleden. Gates, evenals Soros zijn ook maar armoedige loopjongens vergeleken met deze echt rijke elite, de bankiers zoals de Rockefellers. Het economisch failiet van de halve aardbol zoals die nu gaande is, zal 1000-en miljarden meer geld opleveren voor de bankiers die het geld gaan drukken, en dat zijn de grote amerikaanse banken (fed/rockefeller) en niet de rabobank, zelfs geen europese bank. Geniaal bedachte truck deze milde griep ‘Corona’ waar iedereen doodsbang voor is gemaakt en welke zich nooit tot een ernstige epidemie zal en kan ontwikkelen …het heeft iets van het wachten op Godot.

Margie
Margie
Reactie op  anton
6 maanden geleden

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Godot

Godot…the boring company
en meer game engines…

Wat ik niet weet zoek ik op… godot
Of maak er zelf wat van
Soort van god in het Oude Testament
Het blijft n spel met pionnen…mastergame
Het wiel wat opnieuw uitgevonden wordt

Tegen de wind in fietsen…trap er niet in

Mikkie
Mikkie
Reactie op  anton
5 maanden geleden

” 1984″ is niet ver meer…

salvar
salvar
Reactie op  anton
6 maanden geleden

@anton

je vergeet er een ploumen met gates.

salvar
salvar
Reactie op  Harm Bos
6 maanden geleden

@harm bos

ik doe mee.
verenig je vrienden dit is het moment anders zijn we verdoemd.

peters
peters
Reactie op  Harm Bos
4 maanden geleden

@Harm Bos.. geen vaccinatie voor u en uw gezin ? helemaal eens goed gezegd ,tot u niet meer mag vliegen omdat u geen vaccinatie -pas /bewijs heeft.
Daarna mag u niet meer in openbare gelegen heden komen zonder pas, geen cafés of restaurants.daarna mag u alleen op een daarvoor bestemde /afd. van het ziekenhuis geholpen worden zonder pas.
Uiteindelijk mogen uw kleinkinderen niet meer bij u op bezoek komen/en moet u overal zien dat gevaccineerde medeburgers altijd en overal voorrang op uw krijgen,(zo wordt wettelijk vastgelegd ) als laatste zal het u verboden worden om te kopen of te verkopen, als u niet het teken draagt aan uw rechterhand en op uw voorhoofd ! ( waarschijnlijk alleen met een speciale lamp te zien ) zo is het opgeschreven 2000 jaar geleden wat er in onze tijd gaat gebeuren. zie: de openbaringen van Johannes in de Bijbel.

peters
peters
Reactie op  Harm Bos
4 maanden geleden

@Harm Bos.. geen vaccinatie voor u en uw gezin ? helemaal eens goed gezegd ,tot u niet meer mag vliegen omdat u geen vaccinatie -pas /bewijs heeft.
Daarna mag u niet meer in openbare gelegen heden komen zonder pas, geen cafés of restaurants.daarna mag u alleen op een daarvoor bestemde /afd. van het ziekenhuis geholpen worden zonder pas.
Uiteindelijk mogen uw kleinkinderen niet meer bij u op bezoek komen/en moet u overal zien dat gevaccineerde medeburgers altijd en overal voorrang op uw krijgen,(zo wordt wettelijk vastgelegd ) als laatste zal het u verboden worden om te kopen of te verkopen zo staat het beschreven.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  anton
6 maanden geleden

Zou het ook kunnen dat juist mensen die ieder jaar een griepprik krijgen , minder afweer hebben tegen corona?
Omdat het je natuurlijke afweer afbreekt?
En daarom juist ouderen zo kwetsbaar zijn?
Ik denk daar wel eens over.

erwig
erwig
Reactie op  Mikkie
5 maanden geleden

ik denk van niet .

Tineke Leenders
Tineke Leenders
Reactie op  Mikkie
4 maanden geleden

Ik denk daar ook wel eens over Mikkie, en volgens mij is het wel waar! Ik ben zelf een oudere van 75 jaar, en ik neem absoluut geen griepprik, heb nooit griep en heb ook geen corona gehad, gewoon omdat mijn weerstand goed is, ik kom veel buiten, heb normale contacten met familie, beweeg genoeg en eet gezond, en slik ook een goede multivitamine + extra vit. D3, en ben dus echt nooit ziek of verkouden! Heb hier een link voor je, hoop dat ‘t werkt!
https://www.wijsheid.nu/corona-alleen-door-injectie/?fbclid=IwAR01XzpI9P_avNyWLcykuYhEb7V99n-LoHLzatKxxJbNPsFkmanO9DIO2EM

William
William
6 maanden geleden

Even een paar miljard bijschrijven .. meneer Gates? Maar als de economie kapot is.. wat ga je dan doen met een grote berg geld waar je niets meer voor kan kopen?

André
André
6 maanden geleden

Het is werkelijk ongelooflijk dat je in Amerika voor een zakje wiet opgesloten wordt en dat deze crimineel, want dat is het gewoon, vrijelijk zijn gif kan spuien en mensenrechten kan ontnemen. Dit is het teken dat de rechtstaat failliet is.

Straalmans
Straalmans
6 maanden geleden

Straks is iedereen zo verarmd dat niemand het geld nog heeft om zijn vaccins te betalen.
Gaat hij dan een lening verstrekken die je tot in lengte van jaren moet terugbetalen?
Wat is zijn relatie met de Zorgverzekeraars? Worden zijn vaccins vergoed vanuit de Basisverzekering (zonder Eigen Risico erop dus)?

Straalmans
Straalmans
6 maanden geleden

Hij zegt JULLIE zullen de pijn voelen. Hij niet dan? Of is hij al een halve (gare) robotje?

x

Check Also

huisarts

Boze en verdrietige huisarts: ‘Nee, de IC’s liggen niet vol’

Op de website van neuroloog Jan B. ...

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x