Homepagina » Buitenland » Bill Gates: ‘Jullie zullen pijn nog jaren voelen, dit is pas het begin’
bill gates
Foto: CC0

Bill Gates: ‘Jullie zullen pijn nog jaren voelen, dit is pas het begin’

We zullen de pijn als gevolg van de coronapandemie nog jaren voelen. Niemand die Pandemie 1 overleeft, zal het ooit vergeten, aldus Bill Gates in een 11 pagina’s tellende memo waar de Seattle Times over schrijft.

Gates zei dat de situatie over een maand of twee weer ‘semi-normaal’ wordt.

“Mensen mogen weer naar buiten, maar niet zo vaak als voorheen en niet naar drukke plekken,” schreef de miljardair.

Een derde

Dat betekent dat een deel van de tafels in restaurants leeg blijft. Datzelfde geldt voor een deel van de vliegtuigstoelen.

Gates zei dat scholen hun deuren weer zullen openen, maar dat stadia dicht blijven.

Als historici ooit een boek schrijven over de pandemie, dan neemt het gedeelte dat nu achter ons ligt slechts een derde in beslag, schreef de techmiljardair in een stuk voor The Economist.

Economische depressie

“Het grootste deel van het verhaal gaat over wat er hierna gebeurt,” zei hij. “Verwacht geen grote menigtes op vliegvelden. Wedstrijden worden gespeeld in nagenoeg lege stadia. En de economische depressie houdt aan omdat de vraag laag blijft.”

Hij zei dat we pas teruggaan naar normaal als het grootste gedeelte van de wereldbevolking gevaccineerd is, en dat kan nog lang duren.

Bill Gates hoopt namelijk het eerste vaccin halverwege volgend jaar op grote schaal te produceren.

[MarketWatch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Bill Gates samengevat: totdat minstens bijv. 75% van de wereldbevolking met mijn vergif is gevaccineerd zal de gehele wereld de pijn voelen, economisch, sociaal isolement etc., alles wat essentieel is voor het functioneren van een mens wordt vermorzeld. En – wordt eens wakker sociologen en psychologen – sociale contacten zijn ESSENTIEEL in het functioneren van een gezond mens. Hoe kan een zo’n mannetje de gehele wereld gijzelen ? Heeft onze regering incl de oppositie alle gevoel voor realiteit verloren ? Zelfstandig denkvermogen is er niet meer bij. Bill orchestreert alles wat het RIVM naar buiten brengt. Hoe duidelijk kan het zijn ? Een Rijksinstituut zou onafhankelijk haar werk moeten kunnen doen, ze praten alleen nog maar deze Gates naar de mond vanwege de miljoenen euros. Over het track-record van Ab nog maar te zwijgen…

  145 likes
  • Zou het ook kunnen dat juist mensen die ieder jaar een griepprik krijgen , minder afweer hebben tegen corona?
   Omdat het je natuurlijke afweer afbreekt?
   En daarom juist ouderen zo kwetsbaar zijn?
   Ik denk daar wel eens over.

   73 likes
  • ja, wie denkt die gek dat hij is? niet TRUMP maar GATES trekt dus in amerika aan de touwtjes, nou, geen vaccinatie bij ons in dit gezin en vriendenkring, en onze regering wordt in deze ::crisis:: mede gefinancieeerd door Bill Gates, rutte stond zelfs op de foto met hem handenschuddend

   55 likes
   • Tja, Rutte met Gates, Koenders met Gate : wat zijn ze trots om met deze vaccinatie-terrorist (zie de rechtszaken tegen Gates in India en Afrika) te pronken. Gates zelf is het zelf die zegt dat de wereldbevolking moet krimpen door vaccinaties….!

    37 likes
    • De wens van de extreem rijke dus machtige wereldelite is om uiteindelijk 0,5 miljard mensen te laten overleven op aarde, dit is makkelijker onder controle te houden. Deze gedachten zijn enigszins verwant aan de eugenetica ideeen van ruim 100 jaar geleden. Gates, evenals Soros zijn ook maar armoedige loopjongens vergeleken met deze echt rijke elite, de bankiers zoals de Rockefellers. Het economisch failiet van de halve aardbol zoals die nu gaande is, zal 1000-en miljarden meer geld opleveren voor de bankiers die het geld gaan drukken, en dat zijn de grote amerikaanse banken (fed/rockefeller) en niet de rabobank, zelfs geen europese bank. Geniaal bedachte truck deze milde griep ‘Corona’ waar iedereen doodsbang voor is gemaakt en welke zich nooit tot een ernstige epidemie zal en kan ontwikkelen …het heeft iets van het wachten op Godot.

     34 likes
    • @anton

     je vergeet er een ploumen met gates.

     12 likes
   • @harm bos

    ik doe mee.
    verenig je vrienden dit is het moment anders zijn we verdoemd.

    11 likes
   • @Harm Bos.. geen vaccinatie voor u en uw gezin ? helemaal eens goed gezegd ,tot u niet meer mag vliegen omdat u geen vaccinatie -pas /bewijs heeft.
    Daarna mag u niet meer in openbare gelegen heden komen zonder pas, geen cafés of restaurants.daarna mag u alleen op een daarvoor bestemde /afd. van het ziekenhuis geholpen worden zonder pas.
    Uiteindelijk mogen uw kleinkinderen niet meer bij u op bezoek komen/en moet u overal zien dat gevaccineerde medeburgers altijd en overal voorrang op uw krijgen,(zo wordt wettelijk vastgelegd ) als laatste zal het u verboden worden om te kopen of te verkopen, als u niet het teken draagt aan uw rechterhand en op uw voorhoofd ! ( waarschijnlijk alleen met een speciale lamp te zien ) zo is het opgeschreven 2000 jaar geleden wat er in onze tijd gaat gebeuren. zie: de openbaringen van Johannes in de Bijbel.

    1 likes
   • @Harm Bos.. geen vaccinatie voor u en uw gezin ? helemaal eens goed gezegd ,tot u niet meer mag vliegen omdat u geen vaccinatie -pas /bewijs heeft.
    Daarna mag u niet meer in openbare gelegen heden komen zonder pas, geen cafés of restaurants.daarna mag u alleen op een daarvoor bestemde /afd. van het ziekenhuis geholpen worden zonder pas.
    Uiteindelijk mogen uw kleinkinderen niet meer bij u op bezoek komen/en moet u overal zien dat gevaccineerde medeburgers altijd en overal voorrang op uw krijgen,(zo wordt wettelijk vastgelegd ) als laatste zal het u verboden worden om te kopen of te verkopen zo staat het beschreven.

    1 likes
 2. Laat je niet beïnvloeden

  Corona pandemie, heb ik wat gemist? Aan de cijfers te zien is er geen pandemie. Maar meneertje wil ons gevaccineerd hebben. Zelf denk ik voor de chip, die in combi met 5g funest gaat zijn.

  Er komt een keer een kentering, ooit hangen jullie zionisten. Er hoeven geen miljarden mensen wakker te worden. Een paar miljoen is zat. De rest volgt als schapen.

  Hoe krijgen ze het voor mekaar om zo te liegen terwijl alles zo fake in mekaar zit. Je hoeft niet veel onderzoek te doen om het te zien. Het is zo simpel en in your face.

  Let’s free ourselves!

  114 likes
  • Voorlopig wil de meerderheid een vaccinatie en zullen ze jou er op aan spreken als je deze niet hebt gehad. Nog sterker, ze zullen je uitkotsen omdat het merendeel van de bevolking totale faillures zijn. Er is sinds de middeleeuwen niet veel veranderd, mensen zijn en blijven slaven.

   58 likes
   • Precies, het slaven-gen is nu eenmaal geïmplanteerd heel lang geleden, maar deze lieden denken onsterfelijk te zijn en dat ze goed terechtkomen na hun dood, waarom zouden ze anders op hoge leeftijd en met zoveel geld nog zoveel moeite doen. Allemaal ter meerdere eer en glorie van hun duistere meester(s). Die zijn er, absoluut, maar die hebben heel andere plannen.

    28 likes
    • Er is geen slaven-gen, denk ik. Wat er wel is, is een angst om te verliezen wat je hebt. Dat is genoeg om een authoriteit te aanvaarden en te gehoorzamen. Alles in de huidige maatschappijen is gericht op het verzamelen van bezit. In een verlichte maatschappij is alles gericht op het verzamelen van kennis en het bezitloos worden: geen persoonlijk bezit, maar gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor elkaar. Zo’n Bill Vaccin zou dan ook niet echt gedijen in een verlichte maatschappij, want een werkzame middel tegen welke ziekte ook zou gratis ter beschikking komen van iedereen en een villa aan zee zou ook door iedereen gebruikt mogen worden.

     10 likes
   • ” ….. mensen zijn en blijven slaven.

    EN, kuddedieren.

    24 likes
   • Laat je niet beïnvloeden

    Dat is dan hun probleem. Ik lig er niet wakker van. Of moet ik het ook doen omdat zij het ook doen?

    3 likes
  • Gates chip, corona volg app, 5G. 1,5 meter maatschappij …… maar niemand heeft het nog over de 12.000 STARLNK sattelieten van Elon Musk die in een baan om de aarde worden gebracht Zal dat ook iets te maken hebben met het geheel er nu allemaal aan de hand is . De satellieten worden gebruikt om overal ter wereld snel internet te kunnen gebruiken en in een later stadium gebruikt gaan worden voor militaire doeleinden. Combineer dit alles met de rest 1+1=2.

   56 likes
 3. “Mensen mogen weer naar buiten, maar niet zo vaak als voorheen en niet naar drukke plekken,” schreef de miljardair.

  Deze debiel doet alsof hij de regels voor iedereen bepaald. Ik ga naar buiten wanneer IK wil..en ik ga ook naartoe waar IK wil. En je vaccinaties kan je in je HOL schuiven!

  98 likes
  • @Steven

   Nou dat is wel een hele naïeve gedachten hoor.
   Als het zo ver is en er wetten komen die bepalen wat je wel en niet mag, dan wil jou wel nog eens en zien of je dit gaat doen.

   Als je dit toch gaat doen en de politie je tegenkom krijg je een pak rammel tot je er u tegen zegt.
   Ze gaan het als poging tot moord bestempelen. Want immers kun je andere mensen blootstellen aan de ooh zo verschrikkelijke virus, doordat je niet aan de regels houd.

   En de schapen die opdat moment getuigen zullen zijn van de pak rammel die je krijgt van de politiestaat agenten zullen voor de agenten applaudisseren. Want de politie heeft de zware crimineel opgepakt.

   Politie agenten in Frankrijk en Spanje rammelen nu al mensen die zich niet aan de lockdown houden. Weliswaar stiekem maar er zijn genoeg video’s op internet waaruit dit is gebleken.

   25 likes
 4. Rutte staat al in de houding terwijl uit Oxford studie, LA Couty, Stanford blijk dat de mortaliteit vergelijkbaar is met de griep maar daarover houden journalisten hun kaken stijf op elkaar, dat meer dan 100.000 bedrijven failliet gaan interesseert ze niet, als de grenzen voor miljoenen asielzoekers maar open blijft. We zitten in een politiestaat, de media vindt dat prima want die walgde toch al van de kiezer.

  63 likes
 5. We zullen de pijn als gevolg van de coronapandemie nog jaren voelen….
  Dat komt niet door het virus , maar door die belachelijke maatregelen..pffff

  62 likes
 6. Het is werkelijk ongelooflijk dat je in Amerika voor een zakje wiet opgesloten wordt en dat deze crimineel, want dat is het gewoon, vrijelijk zijn gif kan spuien en mensenrechten kan ontnemen. Dit is het teken dat de rechtstaat failliet is.

  51 likes
 7. Sjaakie van den Hoek

  Wie denkt die kl**tzak van een Gates dat hij is, een keizer of zo? Laat hij lekker in de hel branden met al zij VACCINATIES die antichrist.
  Mensen U wordt gewaarschuwd, weiger zijn vaccinaties, hij wil bij U het merk van de beest inbrengen.

  48 likes
  • Deze antichrist heeft niet eens kloten want een vrouw, transgender.

   7 likes
   • Is dat zo?
    Heb dat niet eerder gehoord,zal me niks verbazen.

    0 likes
    • Het wemelt van de transgenders; al dan niet met originele onderdelen. is onderdeel van satanische cult en niet zelden wisselen koppels van gender. Dan is de vrouw een stuk groter dan de man maar het is geen vrouw en die man geen man. Ook bijna geen beroemde zangeres die gaan man is dus mannen die zitten te geilen op een man, zoals Mandonna. Bij de Gates is Melinda de man.

     1 likes
 8. Sjaakie van den Hoek

  En moet je die foto zien, niemand heeft de afstand van 1.5 mtr van elkaar, en lekker lullen met elkaar zonder mondkapjes, dus alles is volgens mij gelogen. Mensen kom A.U.B. massaal in opstand en zo snel mogelijk. Laat die hufters in Den Haag weten dat wij hen spuugzat zijn, de gehele economie gaat naar de filistijnen. HELP NEDERLAND TE BEVRIJDEN.

  41 likes
 9. Sjaakie van den Hoek

  En dit ben ik vergeten. Dat hele corona gedoe is een leugen, er gaan elke winter meer mensen dood aan de GRIEP dan nu aan de corona, maar daar hoor je niets over. Het is de bedoeling dat de mensheid bang gemaakt wordt, dan is dat gepeupel makkelijk onder de duim te houden. En weten jullie ook, dat het kabinet de grondwet wil veranderen in een geheime besloten vergadering? Want volgens die grondwet mogen ze ons niet in ons huis gevangen zetten. Dus meneer Rutte u overtreed de grondwet, daar staat gevangenis straf op, en geen betere baan met meer inkomsten. Want wat jij ons nu flikt, dat deed jouw opa ook, het zit dus in de familie.

  35 likes
 10. Even een paar miljard bijschrijven .. meneer Gates? Maar als de economie kapot is.. wat ga je dan doen met een grote berg geld waar je niets meer voor kan kopen?

  33 likes
 11. Ik denk niet dat de heer Gates nog lang aanwezig zal zijn op deze planeet.

  31 likes
 12. Die praat ook in zijn eigen straatje wat hem hem het beste uitkomt voor de verkoop van het medicijn.
  en als er een medicijn komt, en iedereen word geïnjecteerd dan komt er wel weer een andere keer een virus
  opduiken en begint alles weer opnieuw,hij ziet alleen maar dollartekens in zijn ogen ..en ja er zijn er genoeg die deze man geloven en ook door de angst dat hij het gouw voor elkaar heeft wat dat betreft deze corona,mensen zullen zeker als er een medicijn voor is gigantische bedragen willen betalen , dus eerst de rijken krijgen deze injectie, en daarna de gewone mensen.

  21 likes
  • Er komt geen vaccin, ze zijn al 30 jaar bezig voor Hiv, 20 voor Mars, 10 voor Sars. Het virus is persistent in het lichaam, en kan wakker worden. Velen kregen vergelijkbare virussen ingespoten met de griepprik. We dragen oneindig veel virussen mee in een virome. Je leeft dankzij je immuunsysteem. Medicaties worden verboden of de productie wordt gestaakt. zie Mikovits intervieuws en haar website Plaguethebook.com

   22 likes
   • “Vaccin” moeten we dan ook ruim zien. Heel erg ruim. We moeten allemaal worden gechipt. Tja en met al die miljarden mensen, dat gaat wel effe duren. Burgers gewoon een paar jaartjes opsluiten. Zouden die gasten nou echt niet snappen dat dit niet gaat gebeuren vraag je je af. Wegwezen met die crypto knuppel.

    23 likes
 13. Zoals eerder al gesteld, men zal zich ieder jaar moeten laten vaccineren, net als met griep.
  Ieder jaar doet men een gok wel griepvirus dominant zal zijn (gokken) want het is geen exacte wetenschap, ieder jaar zitten ze er langs maar daar hoor je dan niet veel van in de media.
  Vorig jaar in oktober werd er een zwaar griep jaar voorspeld (voorspeld) iedereen moest zich haasten om op zijn spuit te gaan halen.
  Toch blijkt het nu weer dat het een mild tot zelfs zwak griep seizoen is geweest, maar daar hoor en lees je niet veel over.
  De keren dat ze toch eens goed zaten (1-10) dan staat de media bol van wilde verhalen, word alles weer eens goed opgeblazen en het nut van een griep spuit.

  Met Corona nu het zelfde liedje, weer vaccineren, moet ieder jaar gebeuren want virussen muteren nu eenmaal, dus dat is jaarlijks een omzet van tientallen miljarden.

  Het beste medicijn is nog steeds het menselijk immuunsysteem, als dat goed functioneert kun je wel eens ziek worden van/aan bepaalde virusstammen, maar dan ben je voor de rest van je leven wel immuun…zelfs voor de nieuwe mutaties/stammen van het virus.

  Mazelen het zelfde, kinderen krijgen nu voor een bepaald levensjaar een cocktail rotzooi ingespoten en dat niet 1 maal maar zelfs tot 7 keer er aan toe, want die rotzooi lijkt toch zo goed niet te werken. (medische lectuur genoeg daarover te vinden)
  Meer nog, deze kinderen die de spuit hebben gekregen, maken elkaar zelfs ziek, zij zijn verantwoordelijk voor die zgn mazelen uitbraken, al word er dan met de vinger gewezen naar de niet gevaccineerde kinderen.

  Het zelfde zal gebeuren met dit coronavirus, er zal altijd gewezen worden naar de mensen die niet gevaccineerd zijn, want met spuit ben je save niet waar!!

  Zelf ben ik met zoveel besmette bewoners en personeel in contact gekomen, maar toch ben ik nog steeds niet ziek geweest, wat niet weg neemt dat de kans heel groot is dat ik toch al besmet ben geweest en ook anderen heb besmet…..daar ben ik mij ten volle van bewust.
  Maar als ik dan ga kijken naar het ziekte verloop, dan komt nagenoeg iedereen er van af met milde tot zelfs geen symptomen…zowel bewoners als personeel.

  Die handvol mensen die toch zijn overleden, zijn allen overleden aan andere aandoeningen dus niet door het virus zelf, dat is nu eenmaal het verschil tussen de theorie en de praktijk en daar blijf ik ook op hameren…….ondanks het veel ongeloof van de mensen rond mij.

  21 likes
 14. Hij zegt JULLIE zullen de pijn voelen. Hij niet dan? Of is hij al een halve (gare) robotje?

  15 likes
 15. Bill Gates vergist zich voor een groot deel. De mens is een gewoonte mens en kuddedier en zal dus zo snel mogelijk terug vallen op oude gewoonten.

  14 likes
 16. paniekpanjakanariepietje

  die vent heeft een zieke fantasie ontwikkeld omtrent zijn eigem bedrijfstak
  darom voelt hij zich in deze tijd over excited omdat het echt gebeurd. stel die gebeurd hoop ik dat een ander met ander vaccin hem gewoon voor is. stumpert en we moetten ons blijven afvragen mensen!
  – wat is de huidige behandemethoden?zijn er natuurlijke manieren om er van af te komen?
  -tenntweede. IS ER IEMAND DIE DAT GOD GANSE VIRUS LETTERLIJK DOOR ZN BLOED HEEFT ZIEN GASSEN ONDER MICROSCOOP LETTERLIJK DIE CORONA?! of moet iedere patient de doctor maar vertrouwen als die zegt ‘jij hebt corona’ ik wil het Zien voor ik het durf te geloven maar nogmaals dat stuk ontbreekt en niemand vraagt erna? of heeft iemand hier antwoord voor mij? of is dat corona virus poppetje in het nieuws elke dag ook maar om onze geest te focken zodat we iets hebben om op te wijzen? zoveel vragen maar weinig antwoord je hoort alleen vaccin dit en dat. wie zijn nu de goedgelovige?! haha zwevers wachten op een almachtig vaccin die de wereld red.. waar heb ik die eeeder gehoord? oja haha in religie.. same recipe for disaster.

  12 likes
 17. de meesters.
  de onderdanen van de meesters
  de meelopers van de onderdanen van de meesters.
  de onderdanen van de meelopers.
  rutte, merkel, macron , johnson, etc. zxe komen allemaal bedrogen uit.
  de meesters zouden wel eens buitenaards kunnen zijn en die hebben geen interesse in geld, alleen maar macht.
  ben je niet meer nodig , daaaaaaaag.

  11 likes
 18. Las net in het ed, dat een vaccin ontwikkelen 10 tot 15 jaar duurt, dus ….Zijn we rond het jaar 2030.

  9 likes
 19. Straks is iedereen zo verarmd dat niemand het geld nog heeft om zijn vaccins te betalen.
  Gaat hij dan een lening verstrekken die je tot in lengte van jaren moet terugbetalen?
  Wat is zijn relatie met de Zorgverzekeraars? Worden zijn vaccins vergoed vanuit de Basisverzekering (zonder Eigen Risico erop dus)?

  7 likes
 20. Dit is pas het begin. Dus men heeft nog meer virussen in petto?

  7 likes
 21. Wat schrijft die man rare dingen, zeg!!

  6 likes
 22. Homeopathie voorgeschreven door een ervaren homeopaat. Simpel, goedkoop effectief binnen de 48 uur genezing ingezet maar niet patenteerbaar. Wereldwijd verketterd door zijn effectieve werking in pandemieën.Vermits niemand schijnt te luisteren gaan we het nu over andere ontluisterende cijfers hebben.Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 – 1832 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie dood 7-10%. Spaanse griep dokters verloren 30% patienten homeopathie 1%. Dus van die zogezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood en moet je niet revalideren.

  6 likes
 23. ‘jullie’ en jullies nageslacht zullen de pijn nog heel lang voelen. ik heb geen medelijden met ‘jullie’

  4 likes
 24. @wolfje: met welgemeende excuses aan de goedwillenden onder ‘jullie’

  1 likes
 25. Wat een psychopaat zeg.
  Hij denkt echt dat hij vrijwel de gehele wereldbevolking kan beheersen.
  Gelukkig komen steeds meer mensen in opstand.
  We hoeven ons niet als makke schappen naar de slachtbank te laten leiden.
  Hier ook nog een interessante reportage;
  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2019-2020/kijken-naar-de-rijken.html

  1 likes
 26. De schat is helemaal van het pad af.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’

Steeds meer artsen en verpleegkundigen worden wakker ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...