CoronaMens en Dier

Bill Gates krijgt versnelde goedkeuring voor nieuw coronavaccin ondanks ernstige zorgen over veiligheid

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Miljardair Bill Gates financierde de ontwikkeling van een nieuw coronavaccin, SKYCovion geheten, dat onlangs is goedgekeurd door het Britse medicijnagentschap MHRA. Het vaccin mag nu in meerdere landen gebruikt worden.

De MHRA merkt daarbij op dat de veiligheid van het vaccin niet getest is op immuungecompromitteerde mensen. Daarnaast is niet bekend wat het effect is van het vaccin op zwangere vrouwen en of het in moedermelk terechtkomt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Grote vraagtekens

Er zijn ernstige zorgen over de veiligheid van de nieuwe prik. De Britse professor Norman Fenton zet grote vraagtekens bij de versnelde goedkeuring en heeft een Woo-verzoek ingediend om informatie over de procedure boven tafel te krijgen.

Op de bijsluiter staan diverse potentiële bijwerkingen vermeld. Het is de bedoeling dat mensen twee doses van het vaccin toegediend krijgen.

SKYCovion is op dit moment in geen enkel ander westers land goedgekeurd. De Europese Commissie zou overwegen het vaccin in EU-landen uit te rollen.

De stroper betaalt de jachtopziener

Bill Gates kocht in september 2019, voor de coronapandemie, voor 55 miljoen dollar aan aandelen in BioNTech, dat samen met Pfizer een coronavaccin maakte.

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen wees er eerder op dat de MHRA voor 86 procent wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie. “De stroper betaalt de jachtopziener.” Ook Gates geeft het medicijnagentschap geld.

[Becker News]

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

ze gaan nu in nederland de kippies al inenten tegen de vogel
griep die er niet is zodat iedereen het binnen krijgt !! pas op wat je koopt ..

Margie
Margie
10 maanden geleden

Laten ze die rijke kneus het zelf maar inspuiten. Corona is over. Waarom nog verder drammen over vaccinatie. Ik moet doen troep niet . Heb het ook nooit gehad. Te gevaarlijk. En sinds wanneer is die kill gates ,dokter of onderzoeker. O wacht hij is een vieze rijkaard. Kan zijn bek niet vol genoeg krijgen. Wil heersen. Die harses alleen al. 🤮🤮🤮🤮

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Sept 2019🤔🤔🤔China kwam in dec 2019 pas naar buiten met de cojona hoax,weer een bewijs dat het om geld en macht gaat,en nu heeft die rat alweer een nieuw vaccin tegen cojona.Weer met voorbedachte rade komt er weer een PLANDEMIE mensen wees gewaarschuwd trap er niet in.

Theo
Theo
10 maanden geleden

Laat ie lekker op zijn eigen testen
als bill omvalt is er niks aan verloren

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x