Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates tolereert geen kritische coronaberichten en koopt de media om
bill gates
Foto: Masaru Kamikura CC BY 2.0

Bill Gates tolereert geen kritische coronaberichten en koopt de media om

Uit onderzoek van het gezaghebbende tijdschrift Columbia Journalism Review (CJR) blijkt dat Bill Gates zo’n 250 miljoen dollar heeft gestopt in grote media zoals de BBC, The Guardian, de New York Times, de Financial Times, Le Monde en nog veel meer. Of hij ook Nederlandse media heeft omgekocht, is niet duidelijk, maar die nemen berichten uit de internationale pers toch al vaak klakkeloos over. Tijdens de pandemie presenteerden de omgekochte media Bill Gates als ‘gezondheidsexpert’, hoewel hij geen medische achtergrond heeft.

Daarnaast financiert Gates een leger aan ‘onafhankelijke’ factcheckers, waaronder het Poynter Institute en Gannett, die hun platforms gebruiken om ‘complottheorieën’ en ‘misinformatie’ te debunken. Het gevolg hiervan is dat kritische nieuwsberichten over de Gates Foundation heel zeldzaam zijn, aldus Tim Schwab van het CJR.

Ze ontweken onze vragen en probeerden ons te ondermijnen

De Bill & Melinda Gates Foundation wilde geen commentaar geven op de onthullingen en wilde ook niet zeggen hoeveel geld er precies is doorgesluisd naar journalisten. In 2007 publiceerde de Los Angeles Times één van de weinige kritische artikelen over de Gates Foundation. Zo bleek de miljardair te investeren in industrieën die gelinkt zijn aan kinderarbeid. “Ze weigeren vragen te beantwoorden en willen eigenlijk nergens op reageren,” zei hoofdauteur Charles Piller.

“Ze ontweken onze vragen en probeerden ons te ondermijnen,” zei journalist Alex Park nadat hij onderzoek had gedaan naar de poliovaccins die de Gates Foundation over de wereld heeft laten verspreiden.

Dus als je weer een artikel voorbij ziet komen waarin Bill Gates de hemel in wordt geprezen, dan kun je er donder op zeggen dat de verantwoordelijke journalist in de snoeppot van de miljardair heeft gezeten. Dat geldt idem dito voor de ‘factchecks’.

[Children’s Health Defense]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilfred
Wilfred
8 maanden geleden

u is allen de Sjaak.
https://youtu.be/NukQNC2kbak

William
William
8 maanden geleden

Ik vraag mij af in welke realiteit deze mensen zoals Gates leven. Ik vraag mij af wat er in hun hoofd omgaat voordat ze inslapen… Hoe zwaar moeten deze mensen worden beveiligd.. als Gates straks op zijn sterfbed ligt komt hij er achter dat de dood niet te koop is.. het zal mij niet verbazen als hij binnenkort een ongeneselijke ziekte krijgt.. dat is de wet van de cosmos..

Inge
Inge
Reactie op  William
8 maanden geleden

Gates voert slechts de wetten van de talmoed uit, het vernietigen van het goyim volk.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Wie is dan erger, Bill Gates? Of de media die zich om laat kopen.

rrr
rrr
8 maanden geleden

De waarheid is niet te koop. Met geld kan je wel de waarheid onderdrukken en vervangen door desinformatie en leugens.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  rrr
8 maanden geleden

Hoi rrr

Bill Gates is een schakeltje met heel veel geld in het web van het World Economic Forum Masterplan
Strategic Intelligence en het is heel brutaal “right in your face”

Wat je niet ziet, bestaat niet.

Als je de mensen het niet laat zien dan bestaat het voor die mensen ook niet.

Zo heeft ook ons eigen staatspropaganda apparaat altijd kunnen werken via de NOS en ander omgekochte media.

Beelden en verhalen weglaten die de politieke agenda niet ondersteunen en beelden en verhalen laten zien die de politieke agenda wel ondersteunen.

Hier een aantal spelers die al meer dan 100 jaar de corruptie van de media belichten.
ohn Swinton 1885, 12e illuminati protocol 1895, Project Mockingbird 1950, Rockefellers Bilderberg speech 1991, Udo Ulfkotte, 80% Amerikaanse media betaald door Big Farma en zoveel meer. …………… + Bill Gates

Ik ben al een langere tijd geabonneerd op het “Childrens Health Defence” platform van Robert F Kennedy Jr. Zo komt er ook voor mij dan ook geregeld iets weer binnen die je inzichten nog maar eens bevestigen.
https://childrenshealthdefense.org/news/press-in-his-pocket-bill-gates-buys-media-to-control-the-messaging/ Ik raad dan ook iedereen aan om Robert F Kennedy in zijn strijd tegen de criminele Big Farma en Bill gates te steunen.

Zo wordt BLM en Antifa bijvoorbeeld politiek gefinancieerd en massa mediaal misbruikt om als onderdrukkings mechanisme te dienen tegen de meerderheid.
Een monddood maak machine onder het excuus van systemische discriminatie.

Wat iedereen zou moeten verspreiden
Dit plan is al helemaal opgenomen in het digitale Strategic Intelligence document van het World Economic Forum. Ik had hem eens een keer vaag voorbij zien komen tot dat ik de link van een kennis kreeg.
https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006DI8yUAG?tab=publications

Alles wat je maar kan bedenken is hier terug te vinden van 5G, World Governance, verplichte vaccinaties, Je hoeft maar op een cirkeltje of een rechthoekje de drukken en je krijgt een soort probleem en oplossing manifest waar het opkopen van massamedia ook subliminaal is opgenomen.
Het kan zelfs zijn dat alle doelstellingen en oplossingen een subliminale betekenis hebben.

Dat Rutte hier een mooi voorbeeld van is om iets te roepen, wat het totaal niet is, mag dan ook duidelijk zijn. Bedrogpleging in de openbaarheid lijkt tot een nieuwe kunstvorm verheven te zijn geworden.

Dus dit zal niet anders zijn met het Strategic Intelligence plan van het World Economic Forum
Zie werk en vaccinaties en werkplekken en vaccinaties voor security

Dat de regering nu ook aan systemische discriminatie doet door de ene demonstratie te verheerlijken en de andere doormiddel van poging tot doodslag door onze eigen politie mensen op DDR achtige wijze probeert te ondermijnen, dat even terzijde.

We zien nu wel even hele duidelijke paralellen bij donkere mensen die zich niet voor de BLM /Antifa beweging maar voor grondrechtelijke en democratische aangelegenheden inzetten monddood worden gemaakt. Duidelijke systemische discriminatie

Hier Nana van Querdenken en let ook even op het buitenproportioneel geweld tegen een vrouw door 4 agenten o.a. met BE 15220 rugnummer ( Staat BE toevallig voor Belgie? ) of is dit een district in Duitsland? Is dit Europese politie, die op niet landgenoten aan het inbeuken is?
https://www.youtube.com/watch?v=AbHDzEJmyUo&t=5s

Hier de arrestatie op 4 september van Stanley ter Haar door de Romeo’s in uniform die al lang op non actief gesteld hadden moeten worden voor poging tot doodslag op de Lange Vijverberg in Denhaag op 20 Augustus tijdens de demonstratie van Feldor
https://www.youtube.com/watch?v=CHRksj2c870

Dat deze geweldplegers nog steeds vrij rond lopen zou iedere functionele of bruikbare idioot nu toch echt tot denken moeten zetten of we eigenlijk niet in de voormalige DDR zitten.

Gezichten bedekken om politionele opdrachten uit te voeren? Are you kidding me?

Wat je niet ziet bestaat niet?

Marischu.
Marischu.
Reactie op  De Wilde Luizen
7 maanden geleden

BE is Berlin.

rrr
rrr
8 maanden geleden

De Gates-foundation beticht voor het veroorzaken van een poliouitbraak door vaccinatie in Afrika:

https://www.zerohedge.com/markets/un-forced-admit-gates-funded-vaccine-causing-polio-outbreak-africa

Edwin Vissers
Edwin Vissers
8 maanden geleden

https://youtu.be/4-hp9rEw1Vg,

De carrière van de antichrist
Daniel 11 bijbel ,ik wens u het eeuwig leven .

Philip
Philip
Reactie op  Edwin Vissers
8 maanden geleden

Pas op voor de valse profeten, het zijn wolven gekleed in een schapenvacht!!

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Edwin Vissers
8 maanden geleden

Een juiste reactie!
Veel christenen slapen nog en bidden voor herstel, terwijl het God is, die alles in Zijn hand heeft. Hij werkt naar zijn plan, de opname van de gemeente, de komst van de antichrist, die 7 jaren aan de macht zal komen, waarbij de laatste 3,5 jaren hij iedere christen zal doden. Tegelijkertijd zullen de rampen (Zie Opb, vanaf hst 4) komen: Gods gramschap!
Ja, de mens krijgt waar hij om gevraagd heeft, oogst wat de mensheid door de jaren heeft gezaaid, toen zij niets van God, de Bijbel, wilden weten.
Tja, voor christenen breken er fantastische tijden aan, de opname van de gemeente, Hem tegemoet op de wolken.
Wee de mensheid, die achterblijft. Het kan nog, maar de tijd is kort. Bekeer je nu het nog kan! Want ja, God wil niet dat er ook maar iemand verloren gaat. Ook ik wens u het eeuwig leven.

Inge
Inge
Reactie op  Rapture Ready
8 maanden geleden

De opname in de zin van gedood te worden door het systeem voor het behoud van de ziel?

Inge
Inge
Reactie op  Edwin Vissers
8 maanden geleden

De synagoge van satan, openbaringen 2:9 en 3:9.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Elk land die in lockdown zijn gegaan zijn omgekocht door Bill Gates.
Ik heb gehoord dat de echte Bill en zijn vrouwen in 2013 zijn opgehangen in India. Omdat door hun vaccinatie veel kinderen zijn verlamd geraakt.
Bill heeft ondekt dat hij VEEL MEER geld kan maken in vaccine dan investeren in de stockmarket .
– Melinda Gates is Kevin Kline
https://www.youtube.com/watch?v=HrA7q6cfdY0

Anne
Anne
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Op ancestry.com staat het in ieder geval ook: beiden dood in 2013: > https://truthbits.blog/2020/06/17/bill-and-melinda-gates-died-in-2013/ Je kunt ook wel verschillen zien in latere foto’s van Bill en Melinda: vooral bij Melinda.

Erik Verbeeck
Erik Verbeeck
8 maanden geleden

Hallo 9ForNews,
Jullie vergeten de fianciële steun van 5 miljoen Dollar die Bill & Miranda Gates aan de European Journalism in Brussel !!http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=8113&Itemid=0

PREDATOR
PREDATOR
8 maanden geleden

goede sterke titel..mis alleen 1 woord.
“OOK” Bill Gates tolereert geen kritische coronaberichten en koopt de media…

Teun
Teun
8 maanden geleden

In het blad ‘ The Economist’ tref je ook een aantal foto’s voor 2021 aan. Zijn dat toekomstvoorspellingen? Ik heb geen idee of deze betrouwbaar zijn. Laat staan wat deze foto’s exact inhouden.

https://www.economist.com/leaders/2020/06/25/politicians-ignore-far-out-risks-they-need-to-up-their-game?fsrc=scn/fb/te/bl/ed/thenextcatastrophepoliticiansignorefaroutriskstheyneedtouptheirgameleaders&linkId=100000013184191

Rob
Rob
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Sommigen zeggen dat dit blad van de Rothschilds is. Misschien dat je dan een beeld krijgt. Toekomstvoorspellingen bestaan niet. Alles wat zogenaamde voorspellingen lijken, zoals ook andere types doen (bv de tweede corona golf) komt allemaal van een plan dat al eeuwen bestaat en wat om de NWO gaat. Maar meestal wordt symbolische weergegeven om het verborgen te houden. Velen zeggen dat de elite (in een groter perspectief) MOETEN aangeven wat ze van plan zijn. Dat doen ze o.a. in films. Maar ook in veel symboliek om het voor het volk niet duidelijk herkenbaar te maken. Als ze dat wel zouden doen dan stond morgen de wereldbevolking in zijn geheel op tegen hen.

x

Check Also

school

Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona

Centner Academy, een privéschool in Miami, heeft ...

israël

Israëlische advocate slaakt noodkreet: ‘We leven in een dictatuur’

Advocate Gal Gur uit Israël deelt via ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x