Vrije Energie

De watergasmotor en de resonantieschakeling

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1203%20buizen555097234912782242Het heeft Niburu Free Energy vele manuren gekost om de onderzoeksruimte vrije energie af te krijgen en sindsdien hebben er veel experimenten en tests plaatsgevonden.

Vele uitvinders hebben in het verleden hun kennis gedeeld, maar lieten helaas vaak cruciale informatie weg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Gelukkig vult de ene uitvinder in wat de andere weglaat en na het onderzoeken van een enorm aantal documenten om de puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen heeft dit ertoe geleid dat we een grote stap in de goede richting hebben kunnen zetten.

De HHO/watergasmotor

We hoeven water of H2O niet meer te splitsen door middel van het welbekende en achterhaalde principe van elektrolyse. We kunnen dit nu met behulp van resonantiefysica. Dit zorgt ervoor dat we nog slechts vijf ampère nodig hebben om dezelfde hoeveelheid watergas of HHO te maken waar we eerst 40 ampère nodig hadden.

We hebben de benodigde hoeveelheid vermogen dus met een factor acht kunnen verminderen en dit mogen we toch wel een doorbraak noemen. Een gevolg hiervan is dat wij ook geen gedemineraliseerd water met een zout als katalysator meer nodig hebben, maar dat we nu watergas kunnen maken uit kraanwater. De motor op 100 procent water is hiermee een heel stuk dichterbij gekomen.

Schema en frequentie

Hieronder het schema van de schakeling zoals wij die op dit moment gebruiken.

1203%20hhoschakeling34646346337543
De resonantieschakeling van Dave Lawton

Deze schakeling is afkomstig van Dave Lawton en is onder andere te vinden in de Practical guide to free energy devices van Patrick J. Kelly. Het e-boek kunt u hier downloaden. In eerdere stadia spraken we over het gebruik van de schakeling van Alex Petty zoals te vinden op zijn website.

We zeggen niet dat deze schakeling fout is, maar wel is gebleken dat deze schakeling tot nu toe nog niet het gewenste effect heeft gehad. Dit is te wijten aan het feit dat Petty bepaalde onderdelen benoemt die gemaakt worden door meerdere producenten.

Het verschil in werking van deze onderdelen wisselt zo sterk per producent dat we dit eerst verder dienen te onderzoeken voordat we met zijn schakeling verder kunnen. Petty zegt hier namelijk niets over. In het systeem dat wij nu gebruiken wordt met de schakeling van Dave Lawton een frequentie van 925 kilohertz gegenereerd.

Belangrijk om te vermelden is dat het geen frequentie is die voor elk systeem werkt. De optimale frequentie is namelijk onlosmakelijk verbonden met het gebouwde apparaat en elk onderdeel van het systeem heeft invloed op de frequentie.

De buizen

De frequentie wordt vervolgens naar 18 buizen gestuurd. Negen grote buitenste buizen met daarin negen kleinere buizen. De kwaliteit van deze buizen moet zijn: RVS 316 L en ze dienen naadloos getrokken te zijn. Door deze buizen in resonantie te brengen met de genoemde frequentie wordt het water gesplitst en vormt zich HHO, wat wij watergas noemen.

De specificatie van de buizen is als volgt: de buitendiameter van de grotere buizen bedraagt 25.317 mm. Deze buizen zijn 2.032 mm dik en hebben dus een binnendiameter van 21.253 mm. De kleinere buizen hebben een buitendiameter van 19.930 mm, zijn ook 2.032 mm dik en hebben een binnendiameter van 15.866 mm.

De ruimte tussen de binnenrand van de grotere buizen en de buitenrand van de kleinere buizen is 21.253 – 19.930 = 1.323 mm. Met kleine plastic ‘spacers’ wordt de ruimte tussen de buizen in stand gehouden.

1203%20buizen234097234912782242
Links de producerende cel, rechts de cel met 2×9 buizen van boven gezien

Afsluitend

We begrijpen dat er op dit moment niet veel technische details worden gegeven en willen u graag laten weten dat deze binnenkort verspreid zullen worden door middel van een video met begeleidend schrijven. Ook wordt u snel op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het sterspoel overunity systeem.

Voor nu willen we iedereen bedanken die ons heeft geholpen zo ver te komen. Zonder uw hulp in de vorm van donaties, kennis en ideeën hadden wij dit niet gered. We zijn er echter nog niet en kunnen nog steeds alle hulp gebruiken. We zijn heel dicht in de buurt van de motor op 100 procent water en willen iedereen die iets kan missen vragen ons te steunen om deze bijzondere technologie voor iedereen beschikbaar te maken.

Qua fysieke materialen hebben we alles wat we nodig hebben om het project af te maken, maar om dit op een zo goedkoop mogelijke manier te kunnen doen hebben we nog geld nodig. Het komt nu echt aan op de laatste loodjes en alle beetjes helpen.

Team Niburu Free Energy

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x