BuitenlandCorona

Waarom krijgen zoveel mensen ‘per ongeluk’ zoutoplossing in plaats van coronavaccin?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Amerika en Canada, maar ook in Europa krijgen sommige mensen die een afspraak maken voor een coronavaccinatie ‘per ongeluk’ een zoutoplossing toegediend. In maart dit jaar kwamen enkele inwoners van Richmond in de staat Virginia tot de ontdekking dat ze geen coronavaccin hadden gekregen, maar een zoutoplossing.

Ook een kliniek in Minnesota had sommige patiënten een zoutoplossing gegeven. In april gaf een apotheek in North Carolina een aantal mensen een zoutoplossing in plaats van een coronavaccinatie. Diezelfde maand werden ook sommige Canadezen geïnjecteerd met een zoutoplossing. En in juni kregen mensen in South Carolina een zoutoplossing in plaats van het coronavaccin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hoe zit dat?

Elke dag duiken er steeds meer berichten op over mensen die na de vaccinatie last krijgen van ernstige bijwerkingen. Is het mogelijk dat sommige mensen een placebo toegediend krijgen om het aandeel negatieve bijwerkingen terug te dringen?

Toen twee YouTubers, een Aziatische man en zwarte vrouw, in december 2020 het coronavaccin wilden halen, probeerde de apotheker de Aziatische man een ander vaccin te geven dan de zwarte vrouw. Hoe zit dat?

Frankrijk

Het gebeurt ook dichter bij huis. Zo kregen 140 Fransen in de stad Épernay in april een zoutoplossing in plaats van het Pfizer-vaccin, schreef NU.nl. Hoe ‘het fout kon gaan’, is niet bekendgemaakt. “Direct nadat we erachter waren gekomen, zijn we een onderzoek gestart,” zo liet het ziekenhuis in de nabijgelegen stad Reims weten, dat de leiding heeft over het vaccinatiecentrum in Épernay.

[Infowars]

4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het zou voor Doktor Hugo Mengele zijn Gezondheid beter zijn, als straks blijkt dat hij uit voorzorg maar héél Nederland met een Placebo Zoutoplossing heeft ingespoten in plaats van de Experimentele Gen-Therapie-Grafeenoxide-Nood-Vaccins…

Ik laat me niet in de zeik nemen.
Ik laat me niet in de zeik nemen.
2 jaren geleden

Als er te veel lijken uit de kast komen moet je wat he!

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Het klinkt misschien raar, maar gelukkig maar! Hoemeer mensen de Zoutoplossing krijgen des te beter. We moeten uiteindelijk genoeg vruchtbare mensen overhouden om te kunnen overleven.

Tegeltje
Tegeltje
2 jaren geleden

Sorry hoor, maar ik heb liever zeewater in mijn arm dan die andere troep. Ik denk dat die zoutoplossingen komen van artsen en prikhulpjes die mensen niet een experimenteel goedje willen toedienen. En terecht. Misschien is die wel een protestactie. Ik vind dit juist goes nieuws! Los van eventuele oplichtingen zoals waarschijnlijk is gebeurd in India. Goed nieuws, mensen!

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x