Homepagina » Mens en Dier » Huisarts neemt ontslag: ‘Het ziek houden van het volk mag nu wel stoppen’
huisarts
Foto: Screenshot YouTube/Puur Marije

Huisarts neemt ontslag: ‘Het ziek houden van het volk mag nu wel stoppen’

Huisarts Marije Berkelaar baarde onlangs opzien toen ze opriep om niet mee te doen aan de coronamaatregelen. Ze kreeg vervolgens een intimiderende brief van de inspectie op de mat omdat ze uit de pas liep. Ook belde een persoon die anoniem wil blijven de kliklijn om haar werkgever te informeren over uitspraken die ze had gedaan op social media. Berkelaar heeft besloten de eer aan zichzelf te houden en ontslag te nemen bij de huisartsenpost.

“Ik werk niet meer voor een systeem dat doordrenkt is van farmaceutische corruptie. Het afhankelijk, bang en ziek houden van het volk mag nu wel stoppen. Ik werk aan een toekomst waar mensen weer autonoom in hun kracht staan; gezond en vanuit liefde,” laat ze weten in een videoboodschap.

De kern van haar eerdere boodschap was: “Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”

Enorm onder vuur

Sinds het begin van de coronacrisis liggen artsen enorm onder vuur. Ze worden massaal gecensureerd, van social media verwijderd en dus zelfs aangegeven. Eerder kreeg huisarts Rob Elens de inspectie op zijn dak nadat hij coronapatiënten succesvol had behandeld met hydroxychloroquine.

Dit gebeurt overigens overal ter wereld. In de Verenigde Staten moest arts Scott Jensen zich verantwoorden voor het medisch tuchtcollege omdat hij had gezegd dat Covid-19 niet veel erger was dan een zware griep. Hij is uiteindelijk vrijgesproken. Arts Simone Gold had minder geluk. Zij is op staande voet ontslagen. En in Groot-Brittannië is een Brits-Pakistaanse arts 12 maanden geschorst nadat hij kritische uitspraken had gedaan over Bill Gates.

4.6 29 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 maanden geleden

Blij dat er nog zulke dappere en integere mensen zijn die met de waarheid naar buiten durven te treden ! Hulde aan Marije Berkelaar.

Henk
Henk
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Die vrouw is knots knettergek .

Kramer
Kramer
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

Die vrouw is kots knettergek, zei Henk , de broer van Hugo de Jonge.

Mo
Mo
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

Mensen als Henk zorgen voor gijzeling van burgers door het systeem

salvar
salvar
7 maanden geleden

wat een geweldige stap heeft ze gedaan , dat had mijn huisarts moeten zijn.
een hele dikke pluim.
ik hoop dat er meer van deze artsen zullen zijn.

Monique
Monique
7 maanden geleden

Hoe meer mensen opstaan, hoe meer macht het volk gaat krijgen. Helaas zijn er nog te veel mensen bang voor hun baan en inkomen wat ook wel begrijpelijk is want de meeste mensen zitten vast aan een vette hypotheek of een dikke huur. Ik heb mijn baan in de psychiatrie opgegeven omdat het daar vooral gericht is op mensen ziek houden, volstoppen met medicatie en wegnemen van de eigen verantwoordelijkheid. Triest maar waar!

Ruben
Ruben
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Hoi Monique,
Dapper van jou om je baan op te geven.
De psychiatrie is een afschuwelijke wereld, ondanks talloze werknemers te goede trouw.
Ik spreek uit ervaring, zowel persoonlijk als in directe omgeving.
Maar weinig mensen genezen of hebben baat bij.

Monique
Monique
Reactie op  Ruben
7 maanden geleden

Vreselijk verhaal Ruben! Helaas ben je niet de enige met een schrijnende ervaring. Ik ben voor mezelf gestart en doe waar ik in geloof. Zonder pillen mensen helpen in bewustwording, het nemen van verantwoordelijkheid en van daar uit leren gelukkig te zijn met zichzelf.

Maud
Maud
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Monique
Mijn moeder zat in sancta maria Noordwijk (bewust zonder hoofd letter) zoals ze zelf zei de beste pillen kliniek. Zelfmoord gepleegd in bad, zwemmen dat ze kon geen zee was haar te hoog letterlijk. Weet je wat ze hebben haar verzopen.

Monique
Monique
Reactie op  Maud
7 maanden geleden

Wat een vreselijk zuur verhaal Maud, wat erg voor je.

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Monique
3 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk Monique,en mijn respect voor je keuze! Met een kwartje heb ik ooit een klap raampje los geschroefd, en ben gevlucht uit Beilen, om daarna nooit meer naar terug te gaan, om precies de zefde reden als jij ons nu verteld, en lieve Monique, als ik jou verhaal vertel, wordt ik zo als altijd voor de gek uit gemaakt! Ik ben jouw zo dankbaar eindelijk de bevestiging zwart op wit van jou te krijgen! Dikke knuffel, dank je wel

P.M. van Hertum
P.M. van Hertum
7 maanden geleden

Dit zouden alle artsen moeten doen !

Jets
Jets
Reactie op  P.M. van Hertum
7 maanden geleden

Helaas, mijn zwager is er één van die Big Pharma rijker heeft gemaakt. Alle “snoep reisjes” moeten ergens van betaald worden.

Ik heb die tak vd famiie in de ban gedaan.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Volgens Trump gaat alle lockdown in september weg en de HOAX virus is in november DOOD !!

Ik steun op President Trump !!

Maarten van Bommel
Maarten van Bommel
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Joyce,
Mag ik weten waar je dit goede nieuws gelezen/gezien hebt?

Kim
Kim
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Jazeker jullie moeten vooral die gek geloven. Mensen doe niet zo dom en naïef. Die huisarts is gestoord. Welke idioot gaat tegen mensen zeggen vooral knuffelen terwijl er een virus rond dwaalt wat zeer besmettelijk is. Jullie vergeten veel dingen. Kijk naar het begin van het virus. Kijkt eens naar Italië.. Het virus is niet weg en het virus kan veel meer schade aanrichten dan alleen de gezondheid.

Pluis
Pluis
Reactie op  Kim
7 maanden geleden

Sorry Kim, je bent niet juist geinformeerd. Er waren veel sterfgevallen in Italië omdat Italië een enorm aantal 80 plussers heeft, en dat die net een nieuwe soort griepvaccin hadden gehad, en uit onderzoek van oa de US army blijkt dat Corona interfereert met griepvaccin en een 30 tot 50% kans op complicaties geeft! Daarnaast zijn de patiënten in de eerste maanden verkeerd behandeld, nl gelijk a/d beademing gelegd ipv HCQ te geven.
Er hoeft niemand te sterven aan covid, als optijd HCQ met Zink en een antibioticum wordt gegeven. HCQkan zelfs profilactisch worden gegeven aan kwetsbare mensen, die hoeven dus niet in lockdown!!!
Wij zijn allemaal genaaid door het RIVM én de regering.
Eris een fascistische staatsgreep gepleegd en alle bange schaapjes laten zich naar de slachtbank leiden. Weet je dat de CDC, de Amerikaanse RIVM, heeft toe gegeven dat er nog geen 10.000 mensen aan covid zijn overleden? 10.000 op een bevolking van 250 a 350 miljoen mensen!
WAKKER worden!!!
Gewoon weer lekker je vrienden knuffelen.

Isabel
Isabel
Reactie op  Kim
7 maanden geleden

CafeWeltschmerz.nl zoek op YouTube even naar Ramon Bril en Prof.dr Beda Stadler en ook Prof.dr. Pierre Capel, zelfde YouTube leggen je het uit. Kijk beslist ook naar Capel wat angst met je lijf doet! Je bent niet de enige die zó denkt…Kim. Maar erg is niemand nu op een IC… De PCR testen testen geen Covid! Het zijn pré-diagnostische testen. Dr Willem Engel left dat perfect uit, ook op CafeWeltschmerz op YouTube.
Sterkte!!

GeenStuffroker
GeenStuffroker
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Lekker voor je. nu nog emigreren..

Thomas
Thomas
7 maanden geleden

Nu kun je dus duidelijk zien dat deze hoax in elkaar is gezet .
Controlle over sociale media dus censuur.
Het zelf denken uitgeschakeld door de machthebbers en de corrupte media die niet meer aan waarheids vinding doet .
Het ergste is nog dat zelfs hoger opgeleiden zonder pardon achter deze hoax gaan staan .
Maar deze mensen hebben vaak ook een baan en hoeven zich geen zorgen te maken , maar als ondernemer heb je veel slapeloze nachten .
Bekijk de video van Baudet en Martin Bosma een helder betoog kan ik niet geven.

Jan
Jan
7 maanden geleden

Mensen zijn inderdaad bang om hun baan te verliezen, met alle financiële gevolgen van dien. Wat zijn de alternatieven: kop in het zand steken en zwijgen. In dat geval word je in week 42 (voor zover het vaccin dan verschijnt) mogelijk gevaccineerd. Vanaf dat moment staat jouw lichaam en geest onder controle en is de NWO een voldongen feit.

Ron Swart
Ron Swart
7 maanden geleden

Hulde voor deze moedige vrouw. Dit is het zoveelste bewijs dat Big Pharma rules the world.

Ab normaal
Ab normaal
7 maanden geleden

Heb al jaren geleden hierom afgehaakt doordat van bovenaf teveel wurggrepen werden toegepast, die nl dwars ingingen tegen mijn zorgverlenerswens,
Sterkte Mieke!

wim11
wim11
7 maanden geleden

Nog even en ook de schapen gaan doorkrijgen dat ze zwaar belazerd zijn, deze vrouw is een heldin

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

huisarts

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x