Mens en Dier

Huisarts neemt ontslag: ‘Het ziek houden van het volk mag nu wel stoppen’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Marije Berkelaar baarde onlangs opzien toen ze opriep om niet mee te doen aan de coronamaatregelen. Ze kreeg vervolgens een intimiderende brief van de inspectie op de mat omdat ze uit de pas liep. Ook belde een persoon die anoniem wil blijven de kliklijn om haar werkgever te informeren over uitspraken die ze had gedaan op social media. Berkelaar heeft besloten de eer aan zichzelf te houden en ontslag te nemen bij de huisartsenpost.

“Ik werk niet meer voor een systeem dat doordrenkt is van farmaceutische corruptie. Het afhankelijk, bang en ziek houden van het volk mag nu wel stoppen. Ik werk aan een toekomst waar mensen weer autonoom in hun kracht staan; gezond en vanuit liefde,” laat ze weten in een videoboodschap.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De kern van haar eerdere boodschap was: “Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”

Enorm onder vuur

Sinds het begin van de coronacrisis liggen artsen enorm onder vuur. Ze worden massaal gecensureerd, van social media verwijderd en dus zelfs aangegeven. Eerder kreeg huisarts Rob Elens de inspectie op zijn dak nadat hij coronapatiënten succesvol had behandeld met hydroxychloroquine.

Dit gebeurt overigens overal ter wereld. In de Verenigde Staten moest arts Scott Jensen zich verantwoorden voor het medisch tuchtcollege omdat hij had gezegd dat Covid-19 niet veel erger was dan een zware griep. Hij is uiteindelijk vrijgesproken. Arts Simone Gold had minder geluk. Zij is op staande voet ontslagen. En in Groot-Brittannië is een Brits-Pakistaanse arts 12 maanden geschorst nadat hij kritische uitspraken had gedaan over Bill Gates.

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Blij dat er nog zulke dappere en integere mensen zijn die met de waarheid naar buiten durven te treden ! Hulde aan Marije Berkelaar.

salvar
salvar
3 jaren geleden

wat een geweldige stap heeft ze gedaan , dat had mijn huisarts moeten zijn.
een hele dikke pluim.
ik hoop dat er meer van deze artsen zullen zijn.

Monique
Monique
3 jaren geleden

Hoe meer mensen opstaan, hoe meer macht het volk gaat krijgen. Helaas zijn er nog te veel mensen bang voor hun baan en inkomen wat ook wel begrijpelijk is want de meeste mensen zitten vast aan een vette hypotheek of een dikke huur. Ik heb mijn baan in de psychiatrie opgegeven omdat het daar vooral gericht is op mensen ziek houden, volstoppen met medicatie en wegnemen van de eigen verantwoordelijkheid. Triest maar waar!

P.M. van Hertum
P.M. van Hertum
3 jaren geleden

Dit zouden alle artsen moeten doen !

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x