Homepagina » Buitenland » Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus
soros
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de criminele elites’ achter het coronavirus zitten. Het gaat daarbij volgens de rechtbank onder meer om miljardairs George Soros en Bill Gates, en de familie Rockfeller, meldt persbureau EFE.

De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten ‘onvoorspelbaar’ is, behalve voor de mensen die erachter zitten en ‘die in het diepste geheim vanachter de schermen de boel aansturen’.

De rechtbank reageerde hiermee op een strafzaak die als gevolg van de pandemie vertraging had opgelopen. Zij rechtvaardigde in deze zaak de verlenging van het voorarrest van de verdachte vanwege de onvoorspelbare aard van de coronapandemie. “Het juridische proces is lamgelegd vanwege de pandemie, die gecreëerd is door de criminele elites die de wereld domineren,” aldus de rechtbank.

Onderzoek ingesteld

“De wereldregering noch natuurlijke of rechtspersonen noch de advocaten kunnen zeggen dat deze pandemie ‘voorspelbaar’ is, behalve de mensen die achter de nieuwe wereldorde zitten, zoals Bill Gates, Soros, Rockefeller en anderen,” stelde de rechtbank.

Het hooggerechtshof van de provincie Ica heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de uitspraken van de rechters. Het hooggerechtshof schreef op haar Facebookpagina dat het wil nagaan of de rechters hun boekje te buiten zijn gegaan.

[EFE, Sputniknews]
4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Het is een BioWapen..Voor het vernietigen van de wereld economie en onze vrijheid voor de GREAT RESET PLAN !! Deze plan het agenda van stelletje zieke mannetjes gaat FALEN..

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Joyce, ben het helemaal met je eens, idd ziele zieke mannetjes

Ara
Ara
Reactie op  elisabeth
3 maanden geleden

Ik sta in de zorg en ga mij niet laten vergiftigen met dat vaccin.. corona is uitroeiing en dat vaccin klopt ook niet…ze willen controle..
Waar is de vrije wereld????

R W
R W
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Het is geen biowapen, hoe kom je erbij? Dan trap je ook in die praatjes. Ze hebben gewoon het griepseizoen een andere naam gegeven en er één grote reclamecampagne voor opgezet. Er is werkelijk niks anders dan andere jaren, behalve een hoop geouwehoer om niks. Heel dat virus is nergens bewezen, allemaal blabla.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Het dodelijk vaccine is een Bio-wapen

Lucky
Lucky
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Precies ja. Ongelooflijk hoe de achterlijken staan te trappelen om gedood te worden. Deze mensen lezen horen en zien niets.

Jaap Koekkoek
Jaap Koekkoek
Reactie op  Lucky
3 maanden geleden

Denk je dat nu echt? Klinkklare nonsens. De hele wereld uitroeien zeker? Dan gaan alle zorgmedewerkers er eerst aan. Daar kun je toch niet zonder. Ziek zijn jullie, complotdenkers

Cyn
Cyn
Reactie op  Jaap Koekkoek
3 maanden geleden

Ga even bill gate zijn filmpjes kijken. Hij verteld het zelf 2015 voorspelde hij al virussen die voor miljoenen doden zouden zorgen. Helderziende mis en hij verkoopt jou het vaccine? De zelfde man die roept de wereld is overbevolkt. Een man die nu verstand heeft van wetenschap alleen software. Geloof het niet maar zoek het op

Emile
Emile
Reactie op  Cyn
3 maanden geleden

Dat heet , jezelf laten informeren, dat heeft Bill gedaan. En aangezien er al vaker coronavirussen waren uitgebroken waarschuwen virologen al jaren voor een heftige variant. en dan vooral uit Azie , omdat ze daar alles opvreten wat leeft.
Dus omdat iemand zich laat informeren en vervolgens de wereld waarschuwt heb je het virus zelf de wereld ingebracht, zucht !!!

Jacob
Jacob
Reactie op  Cyn
3 maanden geleden

Idd, en Baraq Obama sponsorde Wuhan Lab. met 3 Miljoen dollar, de schoft.

Barry
Barry
Reactie op  Jaap Koekkoek
3 maanden geleden

En wat gebeurt als er geen zorgmedewerkers zijn? Juist, u krijgt niet meer de zorg die u nodig hebt en dus… is het plan geslaagd.

Pippie
Pippie
Reactie op  Jaap Koekkoek
3 maanden geleden

Wacht maar af…. In Noorwegen stoppen ze al met fragiele oudere mensen te “vaccineren”/ Pas op het is genetische manipulatie… Even onder MSM duiken en aan Johan Kruijf denken: Je ziet het pas als het door hebt…

Jacob
Jacob
Reactie op  Pippie
3 maanden geleden

Door trots en hoogmoed ziet men het echte verhaal erachter niet, zo van: “na ons de zondvloed”. Die mentaliteit wordt nu meer dan de helft van de Nederlandse bevolking fataal.

joep
joep
Reactie op  Lucky
3 maanden geleden

ik zeg al de hele tijd voor jaren terug brachten ze de mensen met de trein om te douche nu een spuitje

Jacob
Jacob
Reactie op  joep
3 maanden geleden

Helemaal waar Joep

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Jij snapt het!

Elise
Elise
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Klopt, maar het virus wordt gebruikt om andere zaken door te voeren en dan kan het wel een biowapen worden.
Neem bv de vaccinaties. Die kunnen mensen onvruchtbaar maken of andere blijvende schade veroorzaken.
De maatregelingen zelf zorgen ervoor dat mensen zwakker worden, want als jij niet meer leuk kan leven(plezier kan hebben) enz., dan is dat niet goed voor je immuunsysteem. Er bestaan ook nog andere ziektes.
Gaan we een stapje verder in de toekomst(en die komt snel) en iedereen heeft een chipje in zijn lijf en je bent continu gekoppeld aan het internet, dan kunnen ze je van afstand sturen. Of via satellieten frequenties op je af sturen.
Frequenties kunnen mensen helen, maar kunnen de mens/al het leven ook ziek maken.(en zelfs vermoorden) In de Irakoorlog hebben ze daarmee geëxperimenteerd. Dichterbij: hangjongeren kan men verjagen door een apparaatje(zend hoge tonen uit, waar je gek van wordt).
Eigenlijk is technologie levens gevaarlijk, want misbruik ervan is er/gebeurt. Je kunt het niet zien. De vijand dan.(hetzelfde geldt voor het virus) Je merkt het te laat, als het misbruik is en mensen overtuigen dat het zo is, blijft lastig. Helemaal als men geen open platform meer heeft om ervaringen te delen en als de rechtstaat niet meer bestaat.
Zelf denk ik dat we in een oefening zitten voor nog iets groters, maar dat zegt niet dat we alles maar moeten pikken.

Mar
Mar
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Wel heel lang griepseizoen ??

Ikke
Ikke
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Ben ik niet met je eens RW. Voorheen stond dit lab in Amerika, daar werd voor het leger onderzoek gedaan naar biowapens, heel toevallig waren ze bezig met een Corona virus van vleermuizen en hoe zij deze dusdanig konden manipuleren dat het ook besmettelijk voor mensen zou zijn. Er kwam opstand tegen dit onetische project waardoor het project verhuisd is naar het lab in Wuhan; Fauci heeft hier stiekem veel Amerikaans belastinggeld naartoe gesluisd. Wij hebben zelf ook Corona gehad en ik merkte heel duidelijk dat het een ander verloop had dan de gewone griep. De koorts kwam in golven, heel vreemd. Dan leek je 100% beter maar dan ineens de volgende dag weer tering hoge koorts. Voor de rest stelde het niet veel voor dat Corona.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Aan RW.

Sinds wanneer hebben wij een griepseizoen dat langer dan een normaal griepseizoen duurt.!!!!!?????

Als er daadwerkelijk niets anders dan normaal aan de hand is, waarom wordt de wereld dan nu wel aan banden gelegd!!!!!?????

De grootste pandemie was die van de Spaanse griep in 1918, met als oorzaak ingeënte Amerikaanse soldaten die naar Spanje gingen, en vandaar uit de mensen in Europa besmet/vergiftigd hebben. Op deze basis is ook covid-pandemie gebaseerd.

Dat zegt al genoeg, dat het dus niet normaal is. Bill Gates heeft naar schatting al zo’n 20 miljard dollar geïnvesteerd, om zijn plannen ter uitroeiing van de mensen te realiseren.

Mensen krijgen nu rechtstreeks MERS in de bloedaderen gespoten. Daarmee is de ultieme droom van Bill Gates een feit geworden.

Ik zou toch maar eens meer onderzoek doen en bezoek eens http://www.stopworldcontrol / http://www.projekt-immanuel.de / Spacebusters – Hippocratic Hypocrisy op Bitchute / Plandemic.

Spars Pandemic 2025-2028 zit ook al in het vooruitzicht.

Wanneer je bestaan van het virus wel kunt bewijzen, dan kun je 180.000 Euro verdienen. Veel succes!

Hans
Hans
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Inderdaad, dit is de hele waarheid.

Jan H
Jan H
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Precies R W, zelfde griep nieuwe naam, met giga reclamebudget. Gewoon een marketing truuk. Maakte zich iemand druk in 2018 om de griepdoden? Nee toch? En de Artsen riepen toen ook al dat het venijnig was. Ja, vervelend en respect voor een ieder die het toen aanging, maar zo is het leven toch? Auto rijden is ook niet zonder risico.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Jan H
3 maanden geleden

dat is helemaal juist Jan H! zyn toen als ik t goed heb/ 8000 mensen aan overleden! hebben ze niet zo n propaganda overgemaakt als nu!

oelekepoeleke
oelekepoeleke
Reactie op  elisabeth
3 maanden geleden

9600 in 14 weken (2018). In 2015 hadden we 2 zware griepgolven en meer doden dan 2020. Er is statistisch gezien niet vreemds aan de hand momenteel.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

gedeeltelijk heb je gelijk.
dat ze falen is een illusie van ons ze gaan gewoon door.
niemand houdt ze tegen wij ook niet .
ik ben al een jaar aan het bedenken hoe en het probleem is je komt niet bij elkaar en daar wringt de schoen, hoe graag we ook willen.

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Kijk voor de lol eens naar de film ‘Demolition man’ met Sylvester Stallone en Sandra Bullock. Daar komt zo’n beetje alles in voor wat er nu gaande is. Die film is van 1993. Bullock verteld het in die film.

Pippie
Pippie
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Dat zal al blijken met de eerste fraude die onthult wordt in USA met de verkiezingen… Daarna stort het als een kaartenhuis in elkaar. All the roads lead to Rome.

Lucien
Lucien
3 maanden geleden

Wat the F…. “boekje te buiten gaan”.
Vanaf het niet in hun straatje past, gaan ze het op die manier proberen te manipuleren.

Hans
Hans
3 maanden geleden

Klopt, en de rotschilds.

Gea Breuker
Gea Breuker
3 maanden geleden

Het Hooggerechtshof wil een onderzoek instellen of de rechters buiten hun boekje(…) zijn gegaan…
Nu, hoe duidelijker wil je de pyramide onderdrukking van de mensheid uitgelegd krijgen!

doornbos
doornbos
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Dat rechters zeggen waar het op staat, de waarheid. Veel gekker moet het ook niet worden natuurlijk. Gelukkig zitten wij alleen maar opgescheept met een landverrader die neuzelt over het ‘mogelijk’ instellen van een avondklok. De krankzinnige. Een van de aanstaande nieuwe gasten voor de GGZ. In ieder geval driemaal daags een vaccin, in alle ledematen. Dit voorstel wordt mede mogelijk gemaakt door het lachebekje van een populaire quiz.

Ron
Ron
3 maanden geleden

Wuhan Lab voerde in 2019 coronavirus-experimenten uit op gehumaniseerde muizen

·        11 januari 2021

Nieuwe vragen over de oorsprong van SARS-CoV-2 zijn gerezen in verband met gehumaniseerde muizen-experimenten die het Wuhan Lab in 2019 uitvoerde. de COVID-19-pandemie? 
De informatie zou kunnen helpen bepalen of het lab experimenteerde met virussen die alleen vleermuizen infecteerden, maar door genetische manipulatie werden ze vervolgens aangepast om ze in staat te stellen mensen te infecteren, legt Taiwan News uit.
Volgens een bron die met het persbureau sprak: “Dit onderzoek betrof ‘nieuwe’ vleermuiscoronavirussen die waren geïnoculeerd in muizen met immuunonderdrukking en gehumaniseerde kenmerken, zoals hACE2, en mogelijk gehumaniseerde longen, beenmerg, enz …” en dat ” Dergelijke experimenten waren een recept voor een ramp, zoals we weten. “
 
BRON: Taiwan News 11 januari 2021
Wuhan-lab infecteerde ‘gehumaniseerde muizen’ met vleermuiscoronavirussen 

R W
R W
Reactie op  Ron
3 maanden geleden

Als er echt een experiment zou zijn geweest met virussen, dan zouden die virussen nu toch al wel gevonden zijn he…. allemaal leugens, allemaal praatjes, ook die wetenschappers doen allemaal blabla, of ze nu aan de goede kant staan of niet. Er is geen basis, geen virus, niks. Griep. Punt.

Ikke
Ikke
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Je vergist je. Ik wist dit al maanden, dit was in het begin van vorig jaar ook al naar voren gekomen. Voorheen zat dit lab in Amerika maar omdat men wegens ethische redenen niet meer verder kon gaan is het project verplaatst naar het lab in Wuhan. Fauci is toen in opspraak geweest omdat hij stiekem het project financierde met Amerikaans belastinggeld.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  R W
3 maanden geleden

Je zegt het zelf, virussen bestaan niet, want ze zijn niet gevonden. RW, pak snel een griepspuit en dan eens kijken wat je nog te vertellen hebt.

monique
monique
3 maanden geleden

Serieus bericht dit uit peru ??? Als er nu rechtbanken/rechters in Europa/Amerika dit zouden zeggen en naar buiten brengen dan zou ik dat eerder aannemen dan van mensen uit een onontwikkeld land ,ik wil niet denegrerend doen naar deze mensen maar kom op zeg. Denken jullie nu werkelijk dat dit zooi aan de dijk zet? das een gezegde hier.Denk je dat onze vijanden daar nu heel bang van worden,die lachen zich een breuk om dit soort zinloze pogingen.

bloem
bloem
Reactie op  monique
3 maanden geleden

Nee. De rechters in europa en amerika zijn eerlijk.
Als dit zo zou zijn was de ellende allang de wereld uit.
De goeden niet meegerekend natuurlijk.
Arm wil niet zeggen corrupt.

monique
monique
Reactie op  bloem
3 maanden geleden

Bloem ik ben dat wel met je eens maar blijft een feit dat de “grote machtige”landen meer ( alles ) te vertellen hebben dan een land zoals Peru. Corruptie komt in alle landen voor maar zeker in dat soort landen waar criminaliteit/drugs/mensenhandel de boventoon voert. Die man heefd wel ballen,helaas zijn er niet veel mannen die dat hebben .Want ik denk niet dat er nog meer rechters/rechtbanken etc van over de hele wereld zijn voorbeeld zullen volgen

ikbenik
ikbenik
Reactie op  monique
3 maanden geleden

Waar denkt u dat Nederland op draait??
Waarom denkt u dat de economie iedere keer weer draait?
Juist op drugs….

Rob
Rob
Reactie op  monique
3 maanden geleden

En jij denkt dat Nederland wel een ontwikkeld land is met al die gamers tegenwoordig? Of veel jeugdigen die geen fatsoenlijk Nederlands kunnen spreken? Waarom denk jij dat jij wel ontwikkeld bent? Omdat je een opleiding hebt gehad die van jouw ook een functie heeft gemaakt in het macht systeem van de elite? Als je echte bewustzijn erbij zou komen dan zou je zelf ervaren hoe onderontwikkeld je bent. Dan kom je erachter dat je in de grootste beperking zit die maar mogelijk is. Mensen praten over licht en duisternis. Duisternis is de meest beperkte toestand die er bestaat. Als je daar in zit dan maak je geen deel uit van wat de schepping wordt genoemd. Dan ben je vernietigend. En DAT is hoe de wereld altijd is geweest, gebaseerd op macht, controle, vernietiging, leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding enz. Van die wereld maak jij ook deel uit.

monique
monique
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Ik ben het zeker wel met je eens hoor Rob.Maar het feit blijft wel Wij europeanen wonen in het rijke westen.Natuurlijk heb ik een opleiding zo ben ik vroeger opgevoed ,leren werken en voor je zelf leren zorgen, ik heb normen en waarden dus ja ik ben ontwikkeld ,ik heb een huis.elke dag te eten,helaas geen goede gezondheid. Maar ik leer nog steeds elke dag bij. Waar ik vandaag aan dacht was,als ik vroeger 30 jaar ofzo geweten had hoe het leven er vandaag uit zou zien,dat had ik zekers niet gezeten waar ik nu ben . want hoe de wereld er nu uitziet en naar de fillestijnen gaat en hoe mensen met elkaar omgaan etc dat is absoluut niet mijn wereld.

Mar
Mar
Reactie op  monique
3 maanden geleden

Hier is dit nu allemaal uit ontstaan ,wezens die dit soort uitspraken doen !!!!

monique
monique
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

Mar vertel es wat bedoel je ?

ikbenik
ikbenik
Reactie op  monique
3 maanden geleden

Uh Pardon heeft u enig idee waar u over praat?
Doe even niet minderwaardig over Peru…
De enige reden dat ik in NL zit is omdat ik dochters heb en dan is NL beter….
Maar ja dit is een serieus bericht en dit was gister al in het Peruaanse nieuws…

monique
monique
Reactie op  ikbenik
3 maanden geleden

uhm ikbenik neem mij niet kwalijk,het is geenzins mijn bedoeling winderwaardig te doen naar mijn medemens,voor mij is iedereen gelijk en heefd ieder zijn talenten van waar ter wereld ook vandaan. ik druk mij misschien niet even goed uit maar ik bedoelde eigenlijk op hoe de grote en hogere machten op zo’n uitspraak zouden reageren. En ja ik weet een klein beetje waar ik over praat,dat het niet altijd goed overkomt tja ik ben ook maar een mens 😉 met emoties en fouten.

monique
monique
Reactie op  ikbenik
3 maanden geleden

en je mag mij altijd terecht wijzen als ik iets fout heb 😉 of verkeerd zie hoor.

Peter
Peter
3 maanden geleden

Peru,daar hebben ze het beter door dan inmiddels derde wereldland Holland

Jean-Marie
Jean-Marie
3 maanden geleden

Helemaal 100 % correct. Wij moeten met zijn allen uit deze goed georchestreerde psychose komen. En snel aub. Voordat ze aan onze deur kloppen.

Rob
Rob
Reactie op  Jean-Marie
3 maanden geleden

Niemand in het systeem die op macht posities zitten snappen dat ze van een wereld deel uit maken die vernietigend is op het leven in zijn geheel. Dat is dus inclusief hun eigen leven, dat van hun kinderen en generaties daarna. Kortom, ze maken deel uit van de vernietiging van de toekomst van de mens. Zet DAT maar eens op hun c.v.

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
3 maanden geleden

De enige die zijn boekje te buiten gaan zijn alle elite die deze crisis veroorzaakt hebben of in gang gezet hebben ( en dat zijn er veel) en de regeringen die hierin meegaan maar ook alle bestuurlijke en uitvoerende organen die de opdrachten van de elite uitvoeren. Pure dictatuur, diefstal van bezittingen en genocideplannen. Bestaat er nou helemaal niemand die dit tegen kan en wil houden?

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
3 maanden geleden

dat vraag ik me ook steeds af…….? beste ;waar gaat naar toe enzv…….

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 maanden geleden

Daar lachen ze om, deze bandieten, onmensen zijn het, deze groep mensen ja zeg het maar, ik hoop dat ze eens zich moeten verantwoorden voor al hun kwaad gedaan aan de mensheid, ik hoop het maar heb er een zwaar hoofd in, kijk naar Trump en zijn 75 millioen aanhangers hoe die kalt worden gesteld, dat was mijn laatste hoop, als dit tuig zich met de Chinese communisten verenigen blijft de enige Christen macht Putin over, en ook dat is niet zeker !

x

Check Also

soros

Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof ...

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x