Homepagina » Mens en Dier » Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’
wilders
Foto: Peter van der Sluijs CC BY-SA 4.0

Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan groepsbelediging, maar vrijgesproken van het aanzetten tot haat en discriminatie. Hij krijgt geen straf, omdat hij ‘als democratisch gekozen politicus al jaren een hoge prijs betaalt voor zijn uitlatingen’. Wilders gaat in cassatie bij de Hoge Raad, zo liet hij weten.

Na de uitspraak zei hij: “Nederland is een corrupt land geworden. Marokkanen die onze steden en wijken in de fik steken, komen er meestal mee weg. De minister van Justitie die zijn eigen regels overtreedt, komt ermee weg. Maar de leider van de grootste oppositiepartij die een vraag stelt over Marokkanen waar miljoenen Nederlanders het mee eens zijn, is veroordeeld.”

Wilders vroeg zijn aanhangers zes jaar geleden of zij in Nederland meer of minder Marokkanen wilden. “Minder!” riepen ze. Hij zei vervolgens: “Dan gaan we dat regelen.”

De PVV-leider sprak van een ‘politiek proces’ waarbij politici en ambtenaren het OM hebben geholpen om tot een veroordeling te komen. “De rechter heeft de vrijheid van meningsuiting bij het grof vuil gezet. Niet alleen de vrijheid van meningsuiting van mij, maar van iedereen.”

“Mensen die tot de elite behoren, worden vrijgesproken en ik niet.” Hij zei dat deze veroordeling de PVV alleen maar sterker zal maken.

Juridische bananenrepubliek

Wilders kan rekenen op veel steun. Zo schrijft Robert Bor: “De veroordeling voor groepsbelediging in het Wilders-proces geeft haarfijn aan dat we in een juridische bananenrepubliek leven. De hijgerige en zeer goed gedocumenteerde bemoeienis van Opstelten en zijn politieke meesters hebben effect gesorteerd. Schande.”

Kamerlid Fleur Agema (PVV) reageerde: “OM mag rotzooien. Hetze met voorgedrukte aangifteformulieren wordt beloond. Marokkaans tuig hééft de hele groep een slechte naam bezorgd. Feiten liegen niet.”

“U bent getuige van een persoonlijke afrekening door beledigde rechters!” schrijft Harry Pater.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • André schreef:

  Jammer dat deze “moedige” meneer niet tegen de noodwet is …een luide stem is best welkom…niet schreewen svp…

  • Het leugentijdperk schreef:

   @André

   Goed dat u dit aanhaalt. Kon er in eerste instantie verschillende artikelen over vinden, ga later verder graven.

   Had mij nog niet zo afgevraagd of PVV wel of niet voor de soepwe…spoedwet is. Natuurlijk ook omdat de partij het woord “vrijheid” heeft verankerd in hun naam. Overigens, net als de VVD. What’s in a name, zou’k maar zeggen.

   Los van de vraag over vrijheid van meningsuiting, PVV is en blijft een partij met dubbele bodem (agenda).

  • wolfje168 schreef:

   Mooie reactie. Deze ‘moedige’ meneer is er voor de proteststemmen.

 • Hein schreef:

  Ach wat maakt het uit, vragen over chemtrails worden ook door pvv weggewuifd, politiek is een spel. Gewoon onzin

 • Ron schreef:

  België doet beter!!!

 • Sjaak schreef:

  Wilders vergist zich omdat het altijd corrupt geweest is.

 • Willem schreef:

  Ja maar Geert dat wist jij toch allang hoe corrupt Nederland is , je bent tenslotte een ex VVD LID .

  Misschien trouwens wel hun beste troef genaamd controlled opposition !

 • eindhoven schreef:

  tis altijd al corrupt of stiekem geweest,kijk naar de tv zenders hoeveel homos hebben daar een programma,en die eerst zanger zijn geweest en daarna een programma mochten presenteren,gordon ,joling ,jan smit .angela groothuizen,ron brandsteder,andre van duin enz.

 • Het leugentijdperk schreef:

  Begrijp niet wat er vreemd is aan de uitspraak “minder of meer Marokkanen” om aan te geven dat er een probleem is met deze of zelfs andere bevolkingsgroepen. Wat als Wilders GroenLinks’r zou zijn en vraagt of we “meer of minder Nederlanders” willen, dan was hij vrijuit gegaan of zelfs beloond met een ridderorde voor goed gedrag.

  Nederland is en blijkt een land vooral ongeschikt gemaakt voor Nederlanders en weg met ons mentaliteit. 40/45 Is helemaal terug van weggeweest. Hell NL!….Heil EU!

 • Joyce Ramgatie schreef:

  De rechtstaat in Nederland is dood!

 • Nexit please! schreef:

  ‘Geworden…?’

  Word ‘ns wakker, man…!
  Alsof we voorheen in Sprookjesland leefde…

  Met het internet van nu, komt het politieke gekonkel meer open en bloot te liggen.
  Maar in de kabinetten Balkenende, Lubbers, Van Agt, Wiegel, Den Uyl, Drees, Colijn, enz gebeurde dat natuurlijk net zo goed; Maar dan meer tussen de coulissen.

 • Jo Bidon schreef:

  Wilders (PVV) is op een punt beland dat hij noch vooruit kan, noch achteruit. Vastgeroest noemen ze zoiets toch?

 • edwin schreef:

  wilders is zelf corrupt met zijn dubbele paspoort; Israel
  en Nederland

 • Doeterniettoe schreef:

  Oei, wat is hij dan? Eerlijk? Oproerpop van de deepstate:-)
  Die man is onderdeel van het vuile spel dat tegen de bevolking gespeeld wordt.

 • Elise schreef:

  Dit onderwerp is misleidend/leidt af. Wij allemaal moeten het eens echt over het systeem zelf gaan hebben.(is onmenselijk) Hadden we al jaren geleden moeten doen. Die verdeel en heersspelletjes, daar doe ik niet aan mee. Die hebben er voor gezorgd, dat we nu allemaal zwaar onder de plak zitten.
  Tip: als het systeem zelf menselijk uitvoerbaar wordt, dan krijg je vanzelf minder toestanden onder mensen. En nu mij niet in een hokje links etc gaan stoppen.
  Wilders en tuig, tja kan niet/maar beide kanten snap ik wel, maar daar draait het in de basis niet om.
  Voorbeelden die niet normaal zijn: Als mens kun je niet eens mensen/ je eigen familie tijdelijk opvangen, want je krijgt met kortingen te maken. Het systeem ziet dus ieder individu apart, maar als samenwonende als geheel. En dat is niet menselijk! Dit zorgt ervoor dat andere gezinsleden ook niet meer verder kunnen. Het systeem houd je dus arm of trekt jouw naar beneden. Dus het is emotioneel al belastend en daar bovenop komt het financieel aftrek plaatje om de hoek. En dat is dubbelop. Dus in feite kun je zwakkeren of hulpbehoevende mensen niet eens fatsoenlijk helpen. Een gezin met meerdere personen krijgt dus ook eerder problemen. Er hoeft er maar 1 bij te zijn met een probleem en je trekt financieel/automatisch de rest/het hele gezin mee. Een logisch gevolg door het systeem. En dit fenomeen moet stoppen. Dit zorgt gewoon voor heel veel stress. En zo kun je dus ook nog voorbeelden benoemen buiten een gezin om. Maar als er in de basis/eerste levensbehoeftes al problemen ontstaan(je thuis), dan verstoor je de geborgenheid. enz.
  We moeten terug naar 1 hoofdbewoner(systeem).
  Ik hoop, dat ik het een beetje duidelijk heb gezegd/heb geformuleerd.

 • Elise schreef:

  Nog een voorbeeld waarbij vooral jongeren het zwaar hebben.
  Als 18 plusser word je al gezien(verplichte betalingen bv ziektekosten)/financieel belast als volwaardige volwassene. Groei jij op bij arme ouders, dan zijn er geen buffers. Dit is ook de reden, dat heel veel daklozen jongeren zijn. Nu kun je die wel weer in een ander huis/eigen huis plaatsen, maar zij moeten wel weer helemaal onderaan beginnen en ook weer huur enz. gaan betalen, dus je kunt bijna niet sparen. Of je moet een goedbetaalde baan hebben, maar die hebben deze jongeren vaak niet. Dan erbij krijgen deze jongeren dan ook weer huursubsidie enz. Hebben vaker gezondheidsklachten etc en dat kost de samenleving veel meer geld, dan dat ze op een menselijk manier van huis uit kunnen gaan groeien/iets op kunnen bouwen.
  Het is toch wel vreemd, dat er heel weinig jongeren zijn ten opzichte van ouderen in Nederland en toch moeilijk aan een baan komen etc. Dit komt weer door het systeem zelf. Verdere automatisering/technologie. Geen fatsoenlijk omscholing etc.
  Ik ken al veel gezinnen waarbij jongeren weer terug zijn komen wonen bij hun ouders met weer hun eigen kids. Deze jongeren en al helemaal als ze 28 zijn hebben nergens recht op. Dus hoe kun je dan nog leven? Gewoon niet en deze taboes moeten doorbroken worden door het systeem zelf. Een instantie kan hier ook weinig aan doen. Je moet het gewoon niet zo ver laten komen. Het beschadigt mensen zo al teveel.
  Dus niet alleen ouderen zijn de klos, maar heel veel mensen/jongeren/kinderen.

 • Ron Swart schreef:

  Geertje heeft niet geklust bij ‘n kibboets, maar heeft een opleiding genoten bij de Mossad. Hij is net als Baudets FVD controlled opposition; trap er niet in! Wilders heeft 2011 gestemd voor verhoging van de AOW-leeftijd, terwijl het in verkiezingsprogramma van de PVV in 2010 stond: geen verhoging van de AOW-leeftijd. Zio-agent Wilders’ enige functie is het creëren van maatschappelijke onrust. Op basis van maatschappelijke onvrede blèrt hij over de islam of EU. Het enige PVV-Tweede Kamerlid dat m.i. wel eens iets nuttigs heeft te melden is Martin Bosma en met name als het gaat over de media.
  Verder ben ik van mening Joop den Uyl hoognodig van z’n troon moet worden gestoten, want meer dan eens heeft hij de Bilderberg-conferentie bezocht. Net als Claus van Amsberg trouwens.

 • x

  Check Also

  hcq

  HCQ (volgens De Jonge ‘kwakzalverij’) zorgt voor 53% minder IC-opnames

  Het malariamiddel hydroxychloroquine (HCQ) heeft een gunstig ...

  coronawet

  Akkoord over coronawet: Tot 2 weken cel als je niet genoeg afstand houdt

  De coronawet kan binnenkort ingaan. Na lang ...

  >