Homepagina » Buitenaards » NASA gaat mysterieuze Indiase rotsschilderingen onderzoeken. Laten ze UFO’s en aliens zien?
NASA gaat mysterieuze Indiase rotsschilderingen onderzoeken. Laten ze UFO's en aliens zien?

NASA gaat mysterieuze Indiase rotsschilderingen onderzoeken. Laten ze UFO’s en aliens zien?

Na de ontdekking van een aantal rotsschilderingen in India hebben lokale autoriteiten de hulp ingeroepen van de NASA. De tekeningen lijken namelijk buitenaards leven te tonen, meldt de Britse Daily Star.

In onderstaand filmpje vertelt de commentaarstem hoe de kunstwerken zijn ontdekt. De rotsschilderingen zijn gevonden in Charama en laten mogelijk UFO’s en aliens zien.

Volgens de lokale archeoloog JR Bhagat is het onduidelijk wat er precies te zien is.

Wapens

“De ontdekking suggereert dat mensen in de prehistorie mogelijk wezens van andere planeten hebben gezien of zich andere wezens hebben ingebeeld,” zei hij.

Hij voegde toe dat verder onderzoek nodig is. “Charama beschikt momenteel niet over een expert die meer duidelijkheid kan geven,” zei hij.

Bhagat zei verder dat sommige figuren op de rotstekeningen wapens bij zich lijken te dragen.

Ruimtepakken

“De schilderingen zijn gemaakt met behulp van natuurlijke verfstoffen die in de loop der tijd nauwelijks zijn vervaagd,” zei hij.

De vreemde figuren houden wapenachtige voorwerpen vast en lijken geen neus en mond te hebben, aldus Bhagat.

“Op sommige afbeeldingen dragen ze zelfs ruimtepakken,” zei hij.

Overal

De video is gepubliceerd door YouTube-kanaal The Lost History Channel en is in enkele dagen tijd al zo’n 100.000 keer bekeken.

“Het bewijs is overal, we moeten onze ogen openen,” reageerde iemand.

Iemand anders zei: “We hoeven geen aliens te vinden, ze bevinden zich al onder ons.”

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: Tillman Wikimedia Commons

[Daily Star]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Waarom zouden “Aliens” behoefte hebben om contact te leggen met een Dom en Destructief Ras? Wat is daar voor hun het voordeel aan\bij?

  90% van de mensen op aarde hangt een Religie aan en als deze Boys op aarde komen is het duidelijk de Religie compleet Fake is. Alle Hoop voor deze mensen vervalt, want hun “geloof” bestond dus uit niets als leugens (JA!)

  De paar procenten mensen die wel roepen dat Aliens en Ufo’s -ECHT- zijn die zijn nooit in staat de 90% te overtuigen. Sterken nog die 90% drukt zijn wil er toch door en de andere groep moet maar weer accepteren (zoals het nu ook is) dat HUN WIL de waarheid is (???)

  Ik ben echt bang dat de Massa op aarde te ver heen is om ooit “verder” te kunnen zien.
  Zie echt niet in hoe dat kan veranderen, met de beste wil van de wereld niet 🙁

  11 likes
  • Religie is afkomstig van Aliens, Ufo’s en de andere kant van de tunnel.

   6 likes
  • Nu doe je jezelf echt te kort om de mensheid als dom en destructief te zijn. Er is iets aan mensen of met mensen waar deze aliens niet tegen kunnen. Daarom blijven ze op afstand. Als je weet wat dat iets is dan…weet je veel.

   4 likes
   • Ja het wemelt hier van de virussen en bacteriën en als je dan voorzichtig aan mag nemen dat leven en reizen in open space een nogal steriele omgeving creëert zijn ze zich heel bewust dat langer verblijven of zonder bescherming niet alleen dodelijk is voor deze dappere ruimtereizigers, maar dat het grootste gevaar schuilt in het feit dat pathogenen of andere besmettingen uiteindelijk op hun thuisplaneet kunnen geraken en daar flink zullen huishouden..

    1 likes
  • Aliens bestaan. En goden , allah’s en alles wat er op lijkt niet

   3 likes
 2. Het verschil tussen de Aarde en andere bewoonde planeten zou kunnen zijn dat op Aarde de apen zijn geevolueerd tot de wezens met de intelligentie, nl de mens en dat op andere planeten de reptielen zijn geevolueerd tot de wezens met de hersenen. Weer op andere planeten zullen bomen intelligentie hebben gekregen, dus wees niet verbaasd als een enorme slimme boom straks onze kant komt overvliegen.

  7 likes
 3. Wanneer “Never A Straight Answer” het onderzoek gaat doen weet je in ieder geval 1 ding zeker; de waarheid zal in ieder geval niet aan het licht komen.

  6 likes
 4. Ufo ‘s zijn van alle tijden. De Amerikaanse Indianen hadden al contact met buitenaardse wezens.

  De oude lndianen van Noord- en Zuid-Amerika, die tegenwoordig om hun met de natuur verbonden tradities steeds meer belangstelling krijgen, hebben altijd geweten dat de mens slechts een van de vele intelligente levensvormen in het heelal is. Zij hebben zichzelf nooit uniek gevonden:

  http://ufobe.webhosting.be/index.php/en/oude-indianen-en-hemelmensen

  5 likes
 5. Als de nasa erbij komt. Is alles snel vernietigd. Hoe kunnen ze nu zeggen dat prehistorische mensen de aliens ingebeeld hebben. Ze waren er gewoon. Ze konden goed met deze mensen. Nu wil de mens ze vernietigen. Kijk maar eens naar films. Komt een mens een alien tegen. Die wordt direct afgeschoten.

  3 likes
 6. Allemaal mooi. Maar ik denk dat er in het verleden ook creatieve vrijheid is in kunst en verbeelding. Eventueel opgewekt door hallucinerende natuurproducten van toen, maar het moet niet als bewijs gezien worden van buitenaardse wezens die de aarde duizenden of miljoenen jaren geleden al hadden bezocht.

  Dat neemt niet weg dat ik er niet open voor sta. Vroeger las ik heel geboeid veel boeken van bijvoorbeeld Erich Von Dänicken, maar zolang er geen echte harde onweerlegbare bewijzen zijn (officiële ontmoetingen met buitenaardse wezens bijvoorbeeld of oude schroot van buitenaardse “apparatuur”) ga ik mij schoon vestigen tussen de twee kampen in.

  Ik wil wel geloven, het lijkt mij een boeiende filosofie, maar het is nog steeds niet hard bewezen dat het huidige rationele denken zou kunnen verbreden.

  Oh ja… het excuus! Er zijn bewijzen! De diepe staat verbergt die bewijzen, dat zeggen de mensen die niet willen aanvaarden dat er geen harde bewijzen zijn.

  En tja… wat dan die Alien-mummies dan in Zuid-Amerika?

  Pffff… dat is komkommernieuws om het toerisme daar wat op te krikken. Zoiets als het Lochness-monster dat levend wordt gehouden al heeft het niet bestaan.

  Ik laat de deur op een kier, maar ik blijf bij voorkeur sceptisch. Ik wacht, ik hoop er zelfs stiekem op, dat er een “nieuwe” waarheid aan het licht komt. Doch ben ik er vrij zeker van dat het fabels blijven.

  2 likes
 7. Lees eens goed http://www.serpo.org door. Dan word veel duidelijk. Ook over Area51

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...