Homepagina » Buitenland » Londen in opstand tegen lockdown: ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je r**t’
londen
Foto: YouTube/StandUp X

Londen in opstand tegen lockdown: ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je r**t’

In Londen waren afgelopen weekend vele duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen de lockdownmaatregelen, die ze een vorm van ‘tirannie’ noemen. In een video van Breitbart London zijn betogers te zien die zingen: ‘Ik ben liever een mens dan een slaaf’, ‘Wij zijn de 99%’ en ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je reet’.

De ‘Stop het Nieuwe Normaal’-mars was één van de grootste demonstraties tegen de coronamaatregelen sinds het begin van de lockdowns in maart. De politie gebruikte speciale tactieken om de demonstranten op te splitsen in verschillende groepen. Minstens 18 van hen werden opgepakt.

Eén vrouw zei tegen Breitbart London: “Ik ben zo boos. Al die politieagenten die op ons afstormden, zullen hun pensioen kwijtraken. Ze horen ons te beschermen, maar dat doen ze niet. Dit is tirannie.”

Dictatuur

“We moeten een front vormen en als mensen zich niet kunnen verenigen en niet kunnen samenkomen voor hun vrijheid, voor iedereen, dan hebben we al verloren,” zei ze.

“Mijn opa’s hebben niet in de Eerste en Tweede Wereldoorlog gevochten als scherpschutters voor een dictatuur,” aldus de vrouw, die iedereen opriep om ‘wakker te worden’.

Op beelden die rondgaan op internet is te zien hoe politieagenten de betogers te lijf gaan. Een man die een pet met de tekst ‘Make Britain Great Again’ draagt, wordt tegen de grond gesmeten.

De politie in Londen greep enkele dagen eerder niet in bij een groot protest tegen politiegeweld dat werd geleid door een activist van Black Lives Matter.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
10 maanden geleden

Wie wil me wakker maken uit deze nachtmerrie?
Wat gaat er nog helpen?
De spoedwet erdoor gejast vandaag, wat uiteraard te verwachten was
Maar het gaat er nu toch echt op lijken dat dit voor opgezette plan gaat lukken

Doet er niet toe
Doet er niet toe
10 maanden geleden

Er is veel verandering op til, allemaal in het nadeel van de burger. Maar die burger slaapt en zag dat het goed was. Er zal veel moeten gebeuren vooraleer die burger opstaat en zegt:”genoeg”

Ze worden in slaap gesust door de media, bang gemaakt voor iets waar slechts een 1 of 2 % aan zal overlijden omdat ze onderliggende oorzaken hadden.
Ondertussen maken de burgers ruzie met elkaar en laten ze zich verdelen.

Ikben
Ikben
10 maanden geleden

Dacht het nooit meer te zien, maar nu zie ik het. Het kan nog demonstreren zonder die domme maskers. Maakt me blij!

Van Lotje geplukt
Van Lotje geplukt
10 maanden geleden

Wiebes geeft het opnieuw toe dat we niet meer teruggaan naar normaal. Eerst als overheid bedrijven kapot maken en het dan nog ondernemersrisico noemen ook. Ze zouden het mij niet moeten flikken. Al moest ik iedere lantarenpaal uit de grond rooien; ik zou de overheid tot de laatste cent terugpakken. En dan dat omscholen waar ze mee komen… Mensen hebben een goede job, raken die door overheids toedoen kwijt en moeten maar omscholen. De overheid kan een trap voor zijn ……. krijgen. Ik vraag me iedere dag opnieuw af hoe lang de staatsmaffia hier nog mee weg komt.

x

Check Also

australi

Australische gezondheidschef: bron- en contactonderzoek is onderdeel van ‘Nieuwe Wereldorde’

Kerry Chant, de gezondheidschef van de Australische ...

australi

Australische gezondheidschef: we zullen ‘moeten wennen’ aan eindeloos veel boostervaccins

De Australische gezondheidschef Kerry Chant heeft gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x