Buitenland

Londen in opstand tegen lockdown: ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je r**t’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Londen waren afgelopen weekend vele duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen de lockdownmaatregelen, die ze een vorm van ‘tirannie’ noemen. In een video van Breitbart London zijn betogers te zien die zingen: ‘Ik ben liever een mens dan een slaaf’, ‘Wij zijn de 99%’ en ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je reet’.

De ‘Stop het Nieuwe Normaal’-mars was één van de grootste demonstraties tegen de coronamaatregelen sinds het begin van de lockdowns in maart. De politie gebruikte speciale tactieken om de demonstranten op te splitsen in verschillende groepen. Minstens 18 van hen werden opgepakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eén vrouw zei tegen Breitbart London: “Ik ben zo boos. Al die politieagenten die op ons afstormden, zullen hun pensioen kwijtraken. Ze horen ons te beschermen, maar dat doen ze niet. Dit is tirannie.”

Dictatuur

“We moeten een front vormen en als mensen zich niet kunnen verenigen en niet kunnen samenkomen voor hun vrijheid, voor iedereen, dan hebben we al verloren,” zei ze.

“Mijn opa’s hebben niet in de Eerste en Tweede Wereldoorlog gevochten als scherpschutters voor een dictatuur,” aldus de vrouw, die iedereen opriep om ‘wakker te worden’.

Op beelden die rondgaan op internet is te zien hoe politieagenten de betogers te lijf gaan. Een man die een pet met de tekst ‘Make Britain Great Again’ draagt, wordt tegen de grond gesmeten.

De politie in Londen greep enkele dagen eerder niet in bij een groot protest tegen politiegeweld dat werd geleid door een activist van Black Lives Matter.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
3 jaren geleden

Wie wil me wakker maken uit deze nachtmerrie?
Wat gaat er nog helpen?
De spoedwet erdoor gejast vandaag, wat uiteraard te verwachten was
Maar het gaat er nu toch echt op lijken dat dit voor opgezette plan gaat lukken

Doet er niet toe
Doet er niet toe
3 jaren geleden

Er is veel verandering op til, allemaal in het nadeel van de burger. Maar die burger slaapt en zag dat het goed was. Er zal veel moeten gebeuren vooraleer die burger opstaat en zegt:”genoeg”

Ze worden in slaap gesust door de media, bang gemaakt voor iets waar slechts een 1 of 2 % aan zal overlijden omdat ze onderliggende oorzaken hadden.
Ondertussen maken de burgers ruzie met elkaar en laten ze zich verdelen.

Ikben
Ikben
3 jaren geleden

Dacht het nooit meer te zien, maar nu zie ik het. Het kan nog demonstreren zonder die domme maskers. Maakt me blij!

Van Lotje geplukt
Van Lotje geplukt
3 jaren geleden

Wiebes geeft het opnieuw toe dat we niet meer teruggaan naar normaal. Eerst als overheid bedrijven kapot maken en het dan nog ondernemersrisico noemen ook. Ze zouden het mij niet moeten flikken. Al moest ik iedere lantarenpaal uit de grond rooien; ik zou de overheid tot de laatste cent terugpakken. En dan dat omscholen waar ze mee komen… Mensen hebben een goede job, raken die door overheids toedoen kwijt en moeten maar omscholen. De overheid kan een trap voor zijn ……. krijgen. Ik vraag me iedere dag opnieuw af hoe lang de staatsmaffia hier nog mee weg komt.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x