Homepagina » Buitenland » Londen in opstand tegen lockdown: ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je r**t’
londen
Foto: YouTube/StandUp X

Londen in opstand tegen lockdown: ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je r**t’

In Londen waren afgelopen weekend vele duizenden mensen op de been om te demonstreren tegen de lockdownmaatregelen, die ze een vorm van ‘tirannie’ noemen. In een video van Breitbart London zijn betogers te zien die zingen: ‘Ik ben liever een mens dan een slaaf’, ‘Wij zijn de 99%’ en ‘Steek die Nieuwe Wereldorde maar in je reet’.

De ‘Stop het Nieuwe Normaal’-mars was één van de grootste demonstraties tegen de coronamaatregelen sinds het begin van de lockdowns in maart. De politie gebruikte speciale tactieken om de demonstranten op te splitsen in verschillende groepen. Minstens 18 van hen werden opgepakt.

Eén vrouw zei tegen Breitbart London: “Ik ben zo boos. Al die politieagenten die op ons afstormden, zullen hun pensioen kwijtraken. Ze horen ons te beschermen, maar dat doen ze niet. Dit is tirannie.”

Dictatuur

“We moeten een front vormen en als mensen zich niet kunnen verenigen en niet kunnen samenkomen voor hun vrijheid, voor iedereen, dan hebben we al verloren,” zei ze.

“Mijn opa’s hebben niet in de Eerste en Tweede Wereldoorlog gevochten als scherpschutters voor een dictatuur,” aldus de vrouw, die iedereen opriep om ‘wakker te worden’.

Op beelden die rondgaan op internet is te zien hoe politieagenten de betogers te lijf gaan. Een man die een pet met de tekst ‘Make Britain Great Again’ draagt, wordt tegen de grond gesmeten.

De politie in Londen greep enkele dagen eerder niet in bij een groot protest tegen politiegeweld dat werd geleid door een activist van Black Lives Matter.

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
1 maand geleden

Wie wil me wakker maken uit deze nachtmerrie?
Wat gaat er nog helpen?
De spoedwet erdoor gejast vandaag, wat uiteraard te verwachten was
Maar het gaat er nu toch echt op lijken dat dit voor opgezette plan gaat lukken

Bas
Bas
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

Je kunt daar helaas niets aan doen. Zij hebben volledig vrij spel en behouden dat ook.

Piet
Piet
Reactie op  Bas
1 maand geleden

thumbsdown people, gelieve hier te vermelden wat we dan wel kunnen doen tegen de New World Order?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Piet
1 maand geleden

Wat denk je van het aan/afpakken van hun indoctrinatie/manipulatie/propaganda mogelijkheden.

Dat hoeft helemaal niet lijfelijk/fysiek.

‘He who controls the media controls the masses.

Of:

‘Whoever controls the media, controls the mind.

Zonder media zijn ze nergens.
Iedere keer aantonen dat de MSM liegt is als een kogel uit een geweer.
Blijven ‘schieten’ dus.

Edward
Edward
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

We komen hier pas uit als de hele samenleving door heeft dat wij moreel gechanteerd worden door de regeringsleiders.Vele accepteren kennelijk dat het moreel te verantwoorden is dat iedereen maar even zijn zelfbeschikingsrecht moet opgeven en zich voor de ander aan vrijheidsbeperkende regels moet gaat houden. Mondkapjes, 1,5 meter afstand, huisarrest, vaccinatie zolang de chantage “Je doet het niet voor jezelf, je doet het voor een ander” de regel is, leef je niet meer in een vrije samenleving, maar in een echte dictatuur. Het is de tirannie van de meerderheid die zelf om deze morele chantage vraagt op basis van angst en paniek onder regie van politiek en media.

Jan
Jan
Reactie op  Edward
1 maand geleden

De samenleving zal het communisme accepteren

Meindert Kramp
Meindert Kramp
Reactie op  Jan
1 maand geleden

Het krankzinnigste is nog dat partijen als de SGP, CDA en Christenunie hierin meegaan. Zij zullen straks als eersten in concentratiekampen gesmeten worden, tenzij ze braafjes op deze manier doorgaan en hun geloof verloochenen.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Meindert Kramp
1 maand geleden

Zijn al lang geen christelijke partijen meer, net als de paus en het Vaticaan, satanisten, heb je de ogen van die lui niet gezien?

salvar
salvar
Reactie op  Jan
1 maand geleden

dit is nog erger dan het communisme toen droegen ze geen muilkorf en hoefden ook hun handen niet kapot te wassen.
je kon gewoon buitenlopen , dus wat ze nu flikken is en wordt nog veel erger.

exegese
exegese
Reactie op  salvar
1 maand geleden

@Salvar, en het wordt nog veel erger. Zie onder onderstaande link de vermoedelijke routekaart van het vervolg van deze neppandemie. Let ook vooral op de gezichtsuitdrukking en lichaamstaal van Bill Gates en zijn vrouw. We gaan een afgrijselijk leven tegemoet als we niet massaal in verzet komen door hier niet meer aan mee te werken….. ALLEMAAL !

Doet er niet toe
Doet er niet toe
1 maand geleden

Er is veel verandering op til, allemaal in het nadeel van de burger. Maar die burger slaapt en zag dat het goed was. Er zal veel moeten gebeuren vooraleer die burger opstaat en zegt:”genoeg”

Ze worden in slaap gesust door de media, bang gemaakt voor iets waar slechts een 1 of 2 % aan zal overlijden omdat ze onderliggende oorzaken hadden.
Ondertussen maken de burgers ruzie met elkaar en laten ze zich verdelen.

John
John
Reactie op  Doet er niet toe
1 maand geleden

Nog niet eens 1%.
Eerder 0,13%.
Maar dat was met de gewone griep ook al zo.
Ik heb al 30 jaar geen griep meer gehad.

Ikben
Ikben
1 maand geleden

Dacht het nooit meer te zien, maar nu zie ik het. Het kan nog demonstreren zonder die domme maskers. Maakt me blij!

Van Lotje geplukt
Van Lotje geplukt
1 maand geleden

Wiebes geeft het opnieuw toe dat we niet meer teruggaan naar normaal. Eerst als overheid bedrijven kapot maken en het dan nog ondernemersrisico noemen ook. Ze zouden het mij niet moeten flikken. Al moest ik iedere lantarenpaal uit de grond rooien; ik zou de overheid tot de laatste cent terugpakken. En dan dat omscholen waar ze mee komen… Mensen hebben een goede job, raken die door overheids toedoen kwijt en moeten maar omscholen. De overheid kan een trap voor zijn ……. krijgen. Ik vraag me iedere dag opnieuw af hoe lang de staatsmaffia hier nog mee weg komt.

Meindert Kramp
Meindert Kramp
Reactie op  Van Lotje geplukt
1 maand geleden

Communisten en nazi’s bepalen ook altijd wie waar moet werken en doe je niet mee dan wordt je vermoord.

John
John
Reactie op  Van Lotje geplukt
1 maand geleden

Overheden hebben vorige eeuw wereldwijd ca 100 miljoen doden onder eigen burgers op hun geweten, dus ze hebben niet echt het beste met ons voor.

86-4
86-4
1 maand geleden

Blij dat ik niet het eeuwige leven heb hier op deze planeet wat een ramp jaar is dit tot nu toe als mijn tijd is gekomen wil ik terug komen als zeemeeuw dan kan ik lekker vanuit de lucht op mensen zoals Hugo de jonge en zn zooitje die koppen vol schijten ik verheug me er nu al op

Meindert Kramp
Meindert Kramp
Reactie op  86-4
1 maand geleden

Dat vindt Hugo niet zo erg. Je moet op zijn schoenen schijten, dan rent hij huilend naar het vrouwtje.

salvar
salvar
1 maand geleden

inderdaad ze moeten heel heel snel wakker worden.
mooi gevonden steek de NWO maar in je r**t geld ook voor rutte met zijn smile.
van mij mogen ze alles in hun r**t steken.
zag vandaag weer een gigantische berg mensen met muilkorven op.
onbegrijpelijk wat ze zich aan doen.

Bibi
Bibi
Reactie op  salvar
1 maand geleden

https://youtu.be/WOHV6-E9eeA

Hier word je toch een beetje blij van

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Wat er nu wereldwijd gebeurt is geregisseerd door Rockefeller en heet Lock Step 2010.

Deel 1.

De 1e fase was het maken van een zeer besmettelijk virus, een mix van SARS en HIV met een laag sterfte cijfer. Dit is in Fort Detrick in het klasse 4 laboratorium gemaakt (periode 2008/2013).

Maak een verbeterde en dodelijker versie (combinatie SARS/MERS/HIV) om in de 3e fase te gebruiken. Ook gemaakt in Fort Detrick in 2015.

Breng deze variant naar het class 4 lab in Winnipeg en laat het vandaar stelen of smokkelen en zorg dat het in class 4 lab in Wuhan terecht komt. Het mag er niet op lijken dat het in Canada ontwikkelt is.

Financier alle woordvoerders (Fauci, Birx, Tedros) en organisaties (WHO,NIAID, CDC,UN, etc) die bij de pandemie uitbraak betrokken zijn en de gehele operatie te controleren en monitoren.

Vorm en financier de vaccinatie ontwikkeling en de uit te voeren plannen op wereldniveau. Het plan van Bill Gates heet: Decade of Vaccines en is onderdeel van het Global Vaccine Action Plan, 2010/2020.

Financier en ontwikkel de vaccinatie certificaat protocollen (Digital ID) om het vaccinatie programma kracht bij te zetten, nadat de verplichte inenting (Gates – ID 2020) is in gegaan.

Simuleer een “Lockstep” (een algeheel verbod in al zijn vormen) net voor dat de geplande ontwikkelde variant in de wereld wordt vrijgelaten.

Laat de ontwikkelde variant uit Wuhan vrij (november 2019) en leg de schuld bij een natuurlijke zondebok volgens het vereiste protocol (primary script) bij de Wuhan Wet Market.

Verzwijg de overdracht van mens op mens zo lang mogelijk. Stel dan een in- en uitgaand reisverbod in, maar hou de overdracht van de besmetting zo lang mogelijk ik in stand.

Overdrijf het sterftecijfer en classificeer zo veel mogelijk dode mensen als Coronadode.

Hou de bevolking zo lang mogelijk in quarantaine met als doel: vernietiging van de economie, creëer burgeropstanden, onderbreek de voedselvoorziening, veroorzaak voedsel tekorten en verzwak het immuunsysteem door interactie met andere mensen te verbieden.

Verkondig dat alleen een vaccinatie het virus kan stoppen en ontregel het gezondheidssysteem.

Voer uiteindelijk (oct/nov 2020) in fase 2 quarantaines in met zeer strenge maatregelen. Geef de mensen die zich niet aan de maatregelen houden, veelal mensen die hun regering niet vertrouwen, de schuld van de 2e golf van de epidemie.

Wordt vervolgd.

Meindert Kramp
Meindert Kramp
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Mooi samengevat. Iets om te archiveren.

Michel R.
Michel R.
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Hallo Serieuze aangelegenheid, hoe kom je aan deze info? Kan dit geverifieerd worden op authenticiteit?

endemion
endemion
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Er is nooit een zeer besmettelijk virus geweest. Behalve een media virus. Niks anders dan de griep die een andere naam kreeg. De besmettingstheorie van Louis Pasteur deugt niet eens, waar dit hele idee van besmettelijke zieken vandaan komt en worden exosomen neergezet als organismen die op oorlogspad zijn.
https://youtu.be/MU4OdUaqvC8

Piet
Piet
Reactie op  endemion
1 maand geleden

klopt ja, alleen de gedachte dat er een gevaarkijk virus ronswaardt brengt mensen al in paniek! er is geen virus en dit alles draait enkel en alleen om facisme.

Anita
Anita
1 maand geleden

In The Economist zie je voor het jaar 2021 een foto afgebeeld van slechts 1 protesterende knielende man met een mondkapje op met de mededeling: everything is under control. Ik ben benieuwd wat de exacte boodschap daarvan is? Hopelijk niet dat er volgend jaar geen protesten meer zijn en dat iedereen de agenda accepteert.

salvar
salvar
Reactie op  Anita
1 maand geleden

niet luisteren , werkkamp.

Piet
Piet
Reactie op  salvar
1 maand geleden

inderdaad, de FEMA camps zijn niet opgezet voor terroristen, maar voor diegenen die niet mee willen of kunnen doen met het nieuwe normaal.

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Veel mensen in mijn omgeving zullen blij zijn met de machtigingswet. Maar goed, zij zijn dan ook geestelijk minder valide. Men doet maar. Ik houd mij in ieder geval NIET aan de zogenaamde ‘Corona maatregelen’ en dat blijft zo.

Meindert Kramp
Meindert Kramp
1 maand geleden

Schandalig dom, dat je 75 jaar lang rondom 4 mei kunt tamboereren op het gevaar van herhaling en dat je nota bene in 2020 zelf dat gevaar bent.
Satanisch gestoord.

x

Check Also

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

osterhaus

Is Ab Osterhaus belanghebbende bij de productie van coronavaccins? ‘Hier gaat het om’

Afgelopen week bleek dat Ab Osterhaus, die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x