Homepagina » Binnenland » ‘Coronavaccin verplicht? Dan is het gedaan met het vrije Nederland’
coronavaccin

‘Coronavaccin verplicht? Dan is het gedaan met het vrije Nederland’

Er wordt op dit moment gezocht naar een coronavaccin. Critici vrezen dat zo’n vaccin zal leiden tot een wettelijke verplichting. Eén van hen is homeopathisch therapeut Alex Leon.

Hij zei in gesprek met Omroep Zeeland dat naar schatting 10 procent van de Nederlandse bevolking in het verleden negatieve ervaringen heeft gehad bij het vaccineren.

Met name deze groep is heel kritisch over een coronavaccin, lichtte Leon toe. Hij zou het fijn vinden als deze mensen gehoord worden in Nederland.

‘Vrije Nederland is dan voorbij’

De therapeut merkte verder op dat de censuur vanuit de media nog nooit zo groot is geweest als nu. Hij voegde toe dat zij inspelen op de angst van mensen.

Leon hoopt niet dat er een vaccinatieverplichting zal komen. “Het vrije Nederland is dan voorbij. Dan denk ik dat het geen democratie meer genoemd kan worden.”

Desastreuze gevolgen

Hij vindt de reactie op het coronavirus erg overdreven: “We hebben grotere griepepidemieën gehad. Toen hadden we niet zo’n hysterische reactie. Dus ik begrijp eigenlijk niet zo goed waar het vandaan komt.”

Hij vindt dat onze vrijheden door de coronamaatregelen te veel en onnodig zijn ingeperkt, met desastreuze gevolgen.

Leon werkte 15 jaar lang als hulpverlener in de zorg. Daarna is hij als homeopaat in Middelburg begonnen.

[Omroep Zeeland]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sjazon schreef:

  Met de vrijheid is het bergafwaarts gegaan vanaf het moment dat vrouwen massaal buitenshuis gingen werken en de kinderen werden overgeleverd aan de haaien (opvang).

 • René schreef:

  Welk vrij Nederland ?

 • Brouns schreef:

  Zelf als ze het verplichten weiger ik , ik ga liever dood dan voor eeuwig hun slaaf te zijn , en als we masaal weigeren kunnen ze niks .

  • legalize schreef:

   #Brouns
   Exact , zelfde geld voor mij ze kunnen kapot vallen, gewoon massaal weigeren.

  • Jos schreef:

   Hoe massaal denk je dat die weigering wordt? Soms denk ik dat veel mensen nu wel wakker worden. Maar onlangs werd ik in de supermarkt hysterisch aangesproken door iemand die vond dat ik de 1,5m regel niet genoeg in acht nam. De disciplinering werkt dus ook heel goed: mensen zijn hun eigen cipier geworden. Ik vermoed dat wie zich niet laat vaccineren -al dan niet verplicht- toch wel een sociale paria gaat worden: mag niet meer naar het werk, mag niet naar het buitenland, niet naar de kroeg, mag geen lid zijn van een vereniging enz.. Ik vraag me dus af in hoeverre een verplichting nodig zal zijn om mensen aan de spuit te krijgen.

   • Rob schreef:

    Als we een volk waren dat in het belang van het leven dacht dan ging niemand naar de gifspuit. En als dan niemand iets mag (buitenland, kroeg enz) dan blijft je toch lekker met zijn allen thuis? Er gaat dan ook nergens meer geld naartoe en dan moet je eens opletten wat een onrust er dan overal ontstaat. Niks uitgeven betekent ook minder belastinginkomsten voor de staat. Dan stort het hele systeem veel sneller in elkaar dan het anders toch een keer gaat gebeuren. En hoe sneller dat gaat, hoe minder tijd de heersende macht heeft. Voor de gezelligheid hoef je niet naar een buitenland of café, dat kun je ook in je eigen huis of buurt doen. En laat dan meteen die smartphones eens liggen want dat is al jaren lang social distancing en data mining. Of het ergens goed toeven is ligt aan de mens, niet aan de omgeving.

   • Eelke Piers schreef:

    Van die 1,5 mtr trek ik mij geen barst aan en als er iemand mij op aanspreekt dan zeg ik dat hij rustig met een boog om mij heen kan lopen.
    Ik heb geen probleem maar hij.

   • salvar schreef:

    @Jos
    wij werden aangesproken door drie vrouwen en ik viel bijna om of van mijn geloof.
    vinden jullie ook dat dit nu eens op moet houden met dit corona gebeuren , het is verdomme gewoon een griep.
    dus schijnbaar begint het volk (hopelijk) zich te roeren.
    ik zij nu ik jullie zo hoor is mijn hele dag goed.

    • PREDATOR schreef:

     Een heel land de klote op , door 1 groepje mensen..(regering)…Het kan dus wel..
     In nog 10 jaar tijd een flink deel de klote op(geen vuurwerk meer of zwarte piet, oma en ooa op een houtje bijten met hun 24uurs luier om) en dan nu een verplichting op een spuitje.!!!
     Het grootst deel zal ook dit weer slikken als zoete koek en ik wed erop dat ze niks van een virus afweten…..maar nu wel alles geloven van ons Hart van Zeverland…
     Als je maar tot hoofd van , genoemd word (rivm) dan geloven ze je wel.Hoe je aan die functie komt boeit verder niet..pfff

  • Lambertus schreef:

   Exact!

   Niemand heeft er macht als er niemand gehoorzaamd…

 • ProAsfalt schreef:

  Nou, gelet op de laatste peiling ziet het volk de verplichte vaccinatie evenals een totalitaire staat wel zitten.
  Man, man, man.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/177123872/vvd-klimt-in-nieuwe-peiling-naar-recordhoogte

 • Henk schreef:

  De regeringen denken dat we onderhand allemaal compleet achterlijk zijn geworden geloof ik met deze truckendoos van achterlijke dingen . Het aantal doden verschilt niet veel van gewone landelijke griep aanvallen , alleen de heisa die er omheen word gemaakt is absurt . Corona is besmettelijk daar zijn we het over eens . Gewoon in de natuur komt het niet voor en buiten neemt het besmettings risico enorm af . De vrijheid proberen ze iedere dag verder in te perken terwijl we in een democratie leven , in N -korea is zoiets normaal niet in Nederland . De EU probeert hetzelde steeds maar weer opnieuw een dikke vinger in de pap te hebben , terwijl er niks zinnigs uit komt . Het virus is vermoedelijk gecreéerd en gemaakt door mensen en van die paar vleermuizen of nertsen zeer onwaarschijnlijk . De media worden over rulled door regeringen waarin valse informatie word verspreidt en het volk steeds angstiger word gemaakt . Een goed voorbeeld is de Moeder van Mark Rutte , die headline heeft meer dan 12 uur op de voorpagina van het A.D gestaan terwijl dat normaliter nooit gebeurd , daaraan is al te merken wie daar de scepter zwaait . Lekker onafhankelijk nieuws noemen ze dat er ook nog bij , jahoor besodemieter je eigen familie . Het is allemaal zo doorzichtig als wat daar zakt je broek van af . Dan lezen we verder nog die oude microsoft boer voorspelt een 2e corrona golf , ja ja waar haalt hij die informatie vandaan , is hij bevoorrecht en weet hij meer dan . De wereld is totaal niet meer te vertrouwen op wat er geschreven en gezegt wordt . Doodgewoon betrouwbaar nieuws kunnen we wel vergeten in de toekomst geloof ik . Blijft over het einde der tijden waar men altijd over spreekt , het lijkt wel waarheid te gaan worden vandaag de dag .

 • Karel V schreef:

  De censuur in de pers is totaal. Dus is er geen democratie, want niet goed geinformeerd en nooit gevraagd om instemming. En de BOA s krijgen een gifspuit, en mogen je verwonden, als ze daar zin in hebben.

 • Jack Burton schreef:

  Niet goed voor de gezongheid voor diegene welke hem wil toedienen en diens opdrachtgever….

  Ik weiger onder alle omstandigheden en wordt extreem gewelddadig…

  • PREDATOR schreef:

   @Jack Burton
   Juist….

  • Bert Vrijman schreef:

   De dwang zal eerder komen door dat je niet meer mag werken en winkelen als je niet kunt bewijzen dat je gevaccineerd bent.
   Als genoeg mensen weigeren dan kunnen we dit nog tegenhouden. Anders zal er een tweede samenleving ontstaan van ongevaccineerden die met elkaar kunnen handelen maar niet met de slaven.

 • Eelke Piers schreef:

  ……Dan is het gedaan met het vrije Nederland’……..
  Voor zover ik het mij herinner waren we in 40-45 veel vrijer dan nu. Wij hebben nooit opgesloten gezeten.
  Wij zongen op school nog het oude en nieuwe Wilhelmus. Censuur bestond, maar lang niet zo als nu. Göring zei dat het volk de grootste leugens gaat geloven als je het maar vaak genoeg herhaald maar met alle propaganda werd het volk nooit angst aangejaagd.
  Nee, vertel mij niet dat we in een vrij land wonen en een democratie hebben want ik word in mijn vrijheid erg beperkt om nonsens en onze regering doet niet de wil van het Volk.

 • salvar schreef:

  diegeen die geen vaccin wil hoe bereiken we elkaar?
  ik geen vaccin , vecht me liever dood.

  • Bert Vrijman schreef:

   Misschien kunnen we een symbool gaan dragen dat laat zien dat wij nog mensen zijn, in tegenstelling tot degenen die hun menselijkheid zijn kwijtgeraakt door hun verantwoordelijkheid en vrijheid op te geven voor (schijn)veiligheid. Ze kiezen er voor om vee te worden en eigendom te zijn van hun heersers.

   Ik denk aan een vijfpuntige ster, met de punt omhoog gericht. Daar past een mens in die in balans staat.

   ‘Menselijkheid opgeven’ zou wel heel letterlijk kunnen worden als blijkt dat het mRNA vaccin genetische veranderingen veroorzaakt waardoor er een nieuwe soort ontstaat, afgescheiden van onze voorouders en afgescheiden van de mensen die genetisch intact zijn gebleven.

  • anargie schreef:

   Burgerfront misschien een optie?

 • MdeFilosoof schreef:

  Ook Alex Leon is dus gewoon een held omdat ie zn geweten laat spreken. Hij komt uit voor zijn kritsche blik en dat ondanks de publieke hoon die hem ongetwijfeld ten deel zal vallen. Alex je bent een held. Je behoort tot de rechtvaardige der volken. Je naam zal weerklinken in de hemel van waarheid.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Een vrij Nederland???, Is dat er ooit geweest?

 • jtprf schreef:

  weten wij al lang, en het gaat met dwingende hand, verplichten zie ik nog niet zo
  zitten, vanwege de sluwheid jegens tegenstribbelen van veel mensen.

 • Barry schreef:

  In 1983 werd in de grondwet opgenomen dat ‘een ieder het recht heeft op onaantastbaarheid van zijn lichaam’. Consumenten moeten dus vrij zijn in hun keuze als het gaat om het gebruiken van een medicijn.
  dus zonder grondwetswijziging is vaccinatieplicht onwettig.

 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’

  Artsen en medisch deskundigen verzamelden zich afgelopen ...

  marechaussee

  Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

  Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

  >