Homepagina » Mens en Dier » Kinderen die worden gedwongen om met hun verkrachter te trouwen. Lees dit schokkende exposé
Kinderen die worden gedwongen om met hun verkrachter te trouwen. Lees dit schokkende exposé

Kinderen die worden gedwongen om met hun verkrachter te trouwen. Lees dit schokkende exposé

Donna Pollard was net 16 geworden toen ze in een Amerikaanse rechtbank tegenover een pedofiel zat die haar in de jaren ervoor herhaaldelijk had verkracht.

Hij was niet in de rechtbank om terecht te staan wegens zijn wandaden, maar om te trouwen met zijn slachtoffer, met goedkeuring van de staat.

Op deze manier kon de pedofiel niet worden vervolgd wegens verkrachting.

Gedwongen

“Ik ben geschokt dat de wet dit mogelijk maakt,” zei Donna. “Wetten zijn er om slachtoffers te beschermen, niet de mensen die er misbruik van maken.”

“Mijn leven is verwoest door een pedofiel die handig gebruik heeft gemaakt van onze trouwwetten,” voegde ze toe.

Donna staat niet alleen. Een ander slachtoffer was net 13 en zwanger toen ze werd gedwongen te trouwen met haar verkrachter.

Grote schaal

Er zijn duizenden van dit soort schrijnende gevallen in de Verenigde Staten. Sommige meisjes moesten voor hun tiende gedwongen trouwen met een pedofiel.

Het zal je misschien verbazen, maar in grote delen van de VS zijn kindhuwelijken toegestaan. Sterker nog: het gebeurt nog op grote schaal.

Dankzij Donna’s inspanningen is er afgelopen maand een nieuwe wet aangenomen in de staat Kentucky die kindhuwelijken verbiedt.

Niet te bevatten

Ze werd daarbij geholpen door staatssenator Julie Adams, die afgelopen herfst een ontmoeting met haar had.

“Mijn mond viel open van verbazing terwijl ze haar verhaal vertelde,” zei ze. “Het was niet te bevatten. Ik wist niet dat dit gebeurde.”

Toen Julie hier aandacht voor vroeg werd ze overspoeld met e-mails en brieven van vrouwen die in soortgelijke situaties zitten.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Hum? Meende te weten dat in moslim landen dit gebeurde, los van de kitelaar verwijderen, schaamlippen aan elkaar naaien, stenigen, hoofd afkappen op pleinen voor overspel en ook verplicht trouwen met je verkrachter enz..

  Heb geen zin om nog verder in de waanzin van deze wereld te kruipen en hoe deze zaak verder ging, maar ik neem aan dat Donna na haar verplichte huwelijk haar man ‘per ongeluk’ boven van een berg heeft zien vallen? Alleen het gedwongen worden om te trouwen geeft al aanleiding voor een ‘ongelukje’ in de bergen, laat staan verkracht worden en dat als weerloos kind.

  11 likes
  • weg met ons schreef:

   Off topic. Doet me ook denken aan het brengen van kind-offers aan bijv. satan. Heb mij lange tijd afgevraagd waarom satanisten of beter gezegd, de cabal, mensoffers brengen, waarom eigenlijk? Ik denk vooral als test, om zo de loyaliteit te meten van nieuwe als evenzo van oude leden. Wie niet gaat tot aan de meest geesteszieke zaken kan nooit een loyaal of toegewijd en honderd procent betrouwbaar lid zijn?

   Plus, men is zo chantabel gemaakt. Dit geldt zeker voor politici en koningshuizen. Het is denk ook een beproefd middel van de (mocro) maffia om hooggeplaatsten vast te leggen op de gevoelige plaat tijdens verkrachtings- en moordrituelen.

   10 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    volgens dat satanisch occulte wanneer je kinderen offert terroriseert foltert verandert dat kind haar/zijn bloed naar een levens elixer (angsten van dat kind laat een bepaald hormoon los) wat die satanisten drinken plus spiritueel vlak voor zo’n kind sterft in vreselijke leed zouden ze die ziel en kracht kunnen oogsten van dat kind, dit komt niet van mij maar is dat satanisch ritueel wanneer ze kinderen offeren, vreselijk gewoon

    3 likes
 • michel de la rie schreef:

  Dit is echt ongelooflijk. Trouwen met je verkrachter! Wie haalt het in zijn hoofd zulke idiote wetten te bedenken? Dat moet zelf een pedo zijn geweest. Het zal je dochter maar zijn. Maar mijn vraag is direct wat maakt het dat deze kinderen, want dat zijn het, alsnog trouwen met zo’n gek? Wie zit hier achter? De ouders? dan zijn die niet minder schuldig dan de verkrachter. Het kind? Dan is deze rijp voor mental health care. Mocht het ooit mijn dochter betreffen dan kan de dader maar beter maken dat hij heel ver weg is.

  14 likes
 • Elles schreef:

  Wie zijn hier de monsters de verkrachters of de Amerikaanse overheid die als pooier optreedt. Is het Amerikaanse recht on handen van psychopaten?

  11 likes
 • formidabele schreef:

  Zo is dit al eeuwen aan de gang in het midden-oosten?

  6 likes
 • Luc schreef:

  Wat een vaag artikel! Ik snap hier niks van.
  Je dochter wordt verkracht door bvb de buurman en dan mag die vent ermee trouwen om zijn straf te ontlopen? Of heb ik het mis? Welke ouder laat dit toe? En welke rechtbank?
  Of is hier een CONCREET voorbeeld van?

  3 likes
 • PREDATOR schreef:

  @Eksegese
  Vrijwillig kiezen is allang niet meer.
  Blijft wel steeds lijken of we vrijwillig kiezen.Geloof je het zelf?.

  4 likes
 • johan schreef:

  Religie is de oorzaak van het probleem! in de koran (islam) mag een kind van 7 jaar al trouwen en dus seks hebben.

  Is het duidelijk?

  1 likes
 • x

  Check Also

  Sophie in ’t Veld

  Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten

  Een Europarlementariër van de Duitse partij AfD ...

  We hadden Clinton, we hadden alles, maar ze hebben ons op talloze manieren bedreigd. Nieuwslezeres doet heftig boekje open

  We hadden Clinton, we hadden alles, maar ze hebben ons op talloze manieren bedreigd. Nieuwslezeres doet heftig boekje open

  Nieuwslezeres Amy Robach van het grote ABC ...

  >