Mens en Dier

Kinderen die worden gedwongen om met hun verkrachter te trouwen. Lees dit schokkende exposé

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donna Pollard was net 16 geworden toen ze in een Amerikaanse rechtbank tegenover een pedofiel zat die haar in de jaren ervoor herhaaldelijk had verkracht.

Hij was niet in de rechtbank om terecht te staan wegens zijn wandaden, maar om te trouwen met zijn slachtoffer, met goedkeuring van de staat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op deze manier kon de pedofiel niet worden vervolgd wegens verkrachting.

Gedwongen

“Ik ben geschokt dat de wet dit mogelijk maakt,” zei Donna. “Wetten zijn er om slachtoffers te beschermen, niet de mensen die er misbruik van maken.”

“Mijn leven is verwoest door een pedofiel die handig gebruik heeft gemaakt van onze trouwwetten,” voegde ze toe.

Donna staat niet alleen. Een ander slachtoffer was net 13 en zwanger toen ze werd gedwongen te trouwen met haar verkrachter.

Grote schaal

Er zijn duizenden van dit soort schrijnende gevallen in de Verenigde Staten. Sommige meisjes moesten voor hun tiende gedwongen trouwen met een pedofiel.

Het zal je misschien verbazen, maar in grote delen van de VS zijn kindhuwelijken toegestaan. Sterker nog: het gebeurt nog op grote schaal.

Dankzij Donna’s inspanningen is er afgelopen maand een nieuwe wet aangenomen in de staat Kentucky die kindhuwelijken verbiedt.

Niet te bevatten

Ze werd daarbij geholpen door staatssenator Julie Adams, die afgelopen herfst een ontmoeting met haar had.

“Mijn mond viel open van verbazing terwijl ze haar verhaal vertelde,” zei ze. “Het was niet te bevatten. Ik wist niet dat dit gebeurde.”

Toen Julie hier aandacht voor vroeg werd ze overspoeld met e-mails en brieven van vrouwen die in soortgelijke situaties zitten.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elles
Elles
5 jaren geleden

Wie zijn hier de monsters de verkrachters of de Amerikaanse overheid die als pooier optreedt. Is het Amerikaanse recht on handen van psychopaten?

michel de la rie
michel de la rie
5 jaren geleden

Dit is echt ongelooflijk. Trouwen met je verkrachter! Wie haalt het in zijn hoofd zulke idiote wetten te bedenken? Dat moet zelf een pedo zijn geweest. Het zal je dochter maar zijn. Maar mijn vraag is direct wat maakt het dat deze kinderen, want dat zijn het, alsnog trouwen met zo’n gek? Wie zit hier achter? De ouders? dan zijn die niet minder schuldig dan de verkrachter. Het kind? Dan is deze rijp voor mental health care. Mocht het ooit mijn dochter betreffen dan kan de dader maar beter maken dat hij heel ver weg is.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Hum? Meende te weten dat in moslim landen dit gebeurde, los van de kitelaar verwijderen, schaamlippen aan elkaar naaien, stenigen, hoofd afkappen op pleinen voor overspel en ook verplicht trouwen met je verkrachter enz..

Heb geen zin om nog verder in de waanzin van deze wereld te kruipen en hoe deze zaak verder ging, maar ik neem aan dat Donna na haar verplichte huwelijk haar man ‘per ongeluk’ boven van een berg heeft zien vallen? Alleen het gedwongen worden om te trouwen geeft al aanleiding voor een ‘ongelukje’ in de bergen, laat staan verkracht worden en dat als weerloos kind.

formidabele
formidabele
5 jaren geleden

Zo is dit al eeuwen aan de gang in het midden-oosten?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x