Buitenland

Kijk: De meest stoutmoedige nieuwsuitzending in 60 jaar

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Tucker Carlson sprak met iemand die toegang heeft tot documenten van de CIA over de moord op president John F. Kennedy. Hij vroeg deze persoon op de man af: was de CIA betrokken bij de moord op JFK? “Het antwoord is ‘ja’. Ze waren erbij betrokken.”

Dit is geen complotdenker, dit is iemand die toegang heeft tot informatie die wordt achtergehouden voor het publiek. Dit betekent dat er krachten actief zijn binnen de overheid waar we geen vat op hebben. Ze zijn machtiger dan de gekozen volksvertegenwoordigers. Ze kunnen verkiezingen beïnvloeden. Ze kunnen zelfs hun betrokkenheid bij de moord op een Amerikaanse president verdoezelen, aldus Carlson.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Geschokt

Met andere woorden: ze kunnen dus eigenlijk alles doen wat ze maar willen. Ze vormen een overheid binnen de overheid. Democratie is een wassen neus. We waren geschokt toen we dit hoorden, zei Carlson. “Het is onacceptabel.”

Hij wees erop dat het vertrouwen van Amerikanen in de overheid sinds de moord op JFK steeds verder is gedaald. “Mogelijk is dit de reden.” Veel mensen hebben dit al die tijd geweten, waaronder elke directeur van de CIA sinds november 1963, waaronder John Brennan, de CIA-directeur onder Obama, één van de meest sinistere en oneerlijke figuren ooit.

Staatsgreep

Na de uitzending schreef John F. Kennedy jr., de neef van president Kennedy, op Twitter: “De meest stoutmoedige nieuwsuitzending in 60 jaar. De moord op mijn oom door de CIA was een succesvolle staatsgreep waar onze democratie nooit van is hersteld.”


4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loes
Loes
1 jaar geleden

Misschien ook wel bij onze Pim gebeurt.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

JFK was zelf afkomstig uit één van de “Dertien” Satanische Bloedlijnen en beschikte dus over heel veel inside-information. Zijn uitspraak dat hij Secret Societies en de CIA zou versplinteren en laten verwaaien in de wind , zijn ‘m uiteindelijk noodlottig geworden.

https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

https://www.veteranstodayarchives.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-ma

Jos
Jos
1 jaar geleden

Dit heet deepstate,
Kennedy wilde uit de school klappen
En net als vele voor en na hem wordt je dan vernoord,
Verbaast met dat elon musk nog niet dood is, of zegt het eigenlijk genoeg🤔

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Op dezelfde manier kregen we Vietnam, 9/11, oorlogen in het Midden Oosten, het Oekraïne debackle en natuurlijk ook de georganiseerde pandemie met een biowapen verkocht als vaccin.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x