BuitenlandCorona

Coronavirus verdwijnt na 70 dagen vanzelf, zegt deze topprofessor

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus piekt na 40 dagen en verdwijnt na 70 dagen vanzelf, ongeacht waar het opduikt of welke maatregelen overheden nemen om het te bestrijden. Dat zegt een vooraanstaande Israëlische wiskundige, analist en voormalig generaal.

Professor Isaac Ben-Israel van de Universiteit van Tel Aviv zei op het Israëlische Kanaal 12 dat hij samen met een collega de verandering in het aantal coronagevallen in verschillende landen heeft bestudeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij ontdekte dat het virus een vast patroon volgt en dat de cijfers voor zich spreken.

Grote fout

Het stilleggen van de economie is volgens Ben-Israel ‘een grote fout’.

Hij zei dat zelfs landen die hoge sterftecijfers laten zien, dit vaste patroon volgen. Het aantal nieuwe gevallen per dag piekt na 40 dagen en daalt vervolgens.

“Ik heb hier geen verklaring voor,” zei Ben-Israel, die ook het hoofd is van het Israëlische ruimteagentschap. “Wellicht heeft het te maken met klimaat, of misschien met de levensduur van het coronavirus.”

Massahysterie

De lockdowns en sluitingen zijn het gevolg van ‘massahysterie’. Je moet landen niet op slot gooien, aangezien het grootste deel van de bevolking geen gevaar loopt, aldus Ben-Israel.

Op de vraag waarom de sterftecijfers in landen als Italië zo hoog zijn, antwoordde hij dat de Italiaanse gezondheidszorg voor de uitbraak al overweldigd was.

[Telegraph]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
4 jaren geleden

“Op de vraag waarom de sterftecijfers in landen als Italië zo hoog zijn, antwoordde hij dat de Italiaanse gezondheidszorg voor de uitbraak al overweldigd was.”

Neem daar ook nog eens de verkeerde behandeling er bij en het plaatje is compleet, denk dat er ondertussen al meer mensen overleden zijn door de behandeling, dan door het virus zelf!!

Optimaforma
Optimaforma
4 jaren geleden

Er is nog wel een andere verklaring voor de verschillen in fataliteitscijfers van Duitsland en Italië. Volgens de informatie die tot mij komt maalt het lichaam zowel bij heftige angst als bij eventuele calamiteiten in het lichaam exosomen aan. Massahysterie kan dus doden op zich. Ik zoek me rot naar meer info maar het is schaars. Voor zover ik begrijp kunnen psychosomatische klachten zich manifesteren met échte fysieke klachten, zoals benauwdheid. De coronatest test oo deze exosomen, niet op corona zelf. Het enige wat een corona test dus vastlegt, is of er exosomen zijn vrij gekomen en angst is dus al genoeg om deze cellen te triggeren, angst kan ook doden dus daar het antwoord. Italianen zijn gevoelsmensen. Duitsers zijn zo gevoelig als een betonnen stoeptegel. Duitsers zijn het ook nog eens gewend dat de overheid langs de deuren komt, en dan niet om een roos uit te delen. Dit alles maakt het dat er veel meer italianen sterven. Zij beleven de angst intenser, dieper en maken dus, en dit is mijn inzicht en mening, veel meer exosomen aan en daarbovenop ervaren ze meer psychosomatische klachten, die ondanks dat het niet echt is allemaal wél echte klachten oplevert.

Mensen. Verminder je angst. Doe het rustig aan en snel een beetje. Kijk één blokje nieuws per dag en meer niet. Stop met scrollen, ga een wandeling maken. Respecteer de anderhalve meter al is het alleen maar omdat wanneer je dat niet doet de ander angst kan ervaren als jij dat niet hebt. Blijf kalm. Zorg dat je onderhuidse stress afneemt, investeer in opleiding of de toekomst. Tot in betere tijden zullen we maar zeggen.

mike
mike
4 jaren geleden

Is ook bijzonder vreemd dat het virus in China is uitgebroken en daar helemaal verdwenen is terwijl het wel in staat was om de rest van de wereld te infecteren en volledig plat te leggen. China heeft 1,3 miljard inwoners, maar de overgrote meerderheid van de bevolking was kennelijk “immuun”.

Er gaan berichten rond dat het virus een “Artificial-Intellligence-Component” heeft. Dit Ai-component zou ervoor zorgen dat het virus na het bereiken van een bepaald aantal doden wordt uitgeschakeld. 5g zou daar ook een rol bij spelen.

Harry
Harry
4 jaren geleden

De lockdown landen krijgen nog een second wave en een economische depressie. De media is daarvoor verantwoordelijk. Of het nu om miljoenen immigranten gaat of om een gewilde dictatuur via emotionele chantage krijgen ze altijd hun zun en verwoesten naties.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x