Homepagina » Buitenland » Coronavirus verdwijnt na 70 dagen vanzelf, zegt deze topprofessor
coronavirus
Foto: U.S. Embassy Jerusalem CC BY 2.0

Coronavirus verdwijnt na 70 dagen vanzelf, zegt deze topprofessor

Het nieuwe coronavirus piekt na 40 dagen en verdwijnt na 70 dagen vanzelf, ongeacht waar het opduikt of welke maatregelen overheden nemen om het te bestrijden. Dat zegt een vooraanstaande Israëlische wiskundige, analist en voormalig generaal.

Professor Isaac Ben-Israel van de Universiteit van Tel Aviv zei op het Israëlische Kanaal 12 dat hij samen met een collega de verandering in het aantal coronagevallen in verschillende landen heeft bestudeerd.

Hij ontdekte dat het virus een vast patroon volgt en dat de cijfers voor zich spreken.

Grote fout

Het stilleggen van de economie is volgens Ben-Israel ‘een grote fout’.

Hij zei dat zelfs landen die hoge sterftecijfers laten zien, dit vaste patroon volgen. Het aantal nieuwe gevallen per dag piekt na 40 dagen en daalt vervolgens.

“Ik heb hier geen verklaring voor,” zei Ben-Israel, die ook het hoofd is van het Israëlische ruimteagentschap. “Wellicht heeft het te maken met klimaat, of misschien met de levensduur van het coronavirus.”

Massahysterie

De lockdowns en sluitingen zijn het gevolg van ‘massahysterie’. Je moet landen niet op slot gooien, aangezien het grootste deel van de bevolking geen gevaar loopt, aldus Ben-Israel.

Op de vraag waarom de sterftecijfers in landen als Italië zo hoog zijn, antwoordde hij dat de Italiaanse gezondheidszorg voor de uitbraak al overweldigd was.

[Telegraph]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
10 maanden geleden

“Op de vraag waarom de sterftecijfers in landen als Italië zo hoog zijn, antwoordde hij dat de Italiaanse gezondheidszorg voor de uitbraak al overweldigd was.”

Neem daar ook nog eens de verkeerde behandeling er bij en het plaatje is compleet, denk dat er ondertussen al meer mensen overleden zijn door de behandeling, dan door het virus zelf!!

Optimaforma
Optimaforma
10 maanden geleden

Er is nog wel een andere verklaring voor de verschillen in fataliteitscijfers van Duitsland en Italië. Volgens de informatie die tot mij komt maalt het lichaam zowel bij heftige angst als bij eventuele calamiteiten in het lichaam exosomen aan. Massahysterie kan dus doden op zich. Ik zoek me rot naar meer info maar het is schaars. Voor zover ik begrijp kunnen psychosomatische klachten zich manifesteren met échte fysieke klachten, zoals benauwdheid. De coronatest test oo deze exosomen, niet op corona zelf. Het enige wat een corona test dus vastlegt, is of er exosomen zijn vrij gekomen en angst is dus al genoeg om deze cellen te triggeren, angst kan ook doden dus daar het antwoord. Italianen zijn gevoelsmensen. Duitsers zijn zo gevoelig als een betonnen stoeptegel. Duitsers zijn het ook nog eens gewend dat de overheid langs de deuren komt, en dan niet om een roos uit te delen. Dit alles maakt het dat er veel meer italianen sterven. Zij beleven de angst intenser, dieper en maken dus, en dit is mijn inzicht en mening, veel meer exosomen aan en daarbovenop ervaren ze meer psychosomatische klachten, die ondanks dat het niet echt is allemaal wél echte klachten oplevert.

Mensen. Verminder je angst. Doe het rustig aan en snel een beetje. Kijk één blokje nieuws per dag en meer niet. Stop met scrollen, ga een wandeling maken. Respecteer de anderhalve meter al is het alleen maar omdat wanneer je dat niet doet de ander angst kan ervaren als jij dat niet hebt. Blijf kalm. Zorg dat je onderhuidse stress afneemt, investeer in opleiding of de toekomst. Tot in betere tijden zullen we maar zeggen.

freddy
freddy
Reactie op  Optimaforma
10 maanden geleden

ik heb een angststoornis (gehad), dus ik moet volgens jouw theorie ook grote hoeveelheden exosomen hebben aangemaakt. ik ben niet dood, heb de stoornis overleefd en massale sterfte onder mensen met een angststoornis komt niet voor. hoe verklaar je dit?
ik wil niet zeggen dat het onzin is wat je zegt, maar ik heb mijn grote twijfels.

Optimaforma
Optimaforma
Reactie op  freddy
10 maanden geleden

Een angststoornis is wat anders dan psychosomatische klachten na massa hysterie. Een autoimmuunziekte waarbij het lichaam zelfzelf aanvalt zonder dat er werkelijk een infectie is om te bestrijden is vergelijkbaar. Angst kun je net zoals stress op meerdere niveau’s voelen. Je kunt stress heel diep ervaren, en zelfs als je volkomen ontspannen bent is het meetbaar. Je kunt dus stress hebben, een hoge cortisol spiegel in het brein, zonder hiervan bewust te zijn. Zulke stress leidt vaak tot burnouts. Stress kan ook oppervlakkig zijn, zoals bij haast, deadlines. Er is dan veel spanning maar géén sprake van stelselmatige stress.

Ik zeg niet dat jouw angst oppervlakkiger was hoor. Sterker nog kan knap vervelend zijn geweest. Zal deze tijd niet makkelijk voor je zijn. Kudo’s dat je het schijnbaar goed doorstaat. Dat wilde ik even gezegd hebben. Toch is het zo dat angst die gezaaid is zoals deze een echt oorlogswapen is. Paniek en intense angst wordt dieper gevoeld dan alleen een verlammende, direct angst. Ook nu kun je weer denken dat je ontspannen bent, terwijl de angst diep in je lijf zit. De economie crasht, miljoenen mensen in armoede en wanhoop. Werkloosheid. Crisisregels. Bezuinigingen. Vrijheden houden op te bestaan. Kans op fraude, chaos, anarchie, het is werkelijk een apocalyptische gedachte. De hersenen weten dit ook zonder dat dit door de elite gestuurde media dit ze verteld. Dat er nu met bijgedrukt geld de boel bij elkaar wordt gehouden is even leuk, maar op zich ook weer reden tot angst en paniek, want hyperinflatie ligt wel degelijk op de loer. Er zijn ergere dingen dan de dood. En dat is ondermeer leven zonder vrijheid.

Er zijn praktijk voorbeelden waarbij mensen zich inbeelden ziek te zijn door besmetting van allerlei soorten ziektes en dan ook echt symptomen ontwikkelen. Misselijkheid, benauwdheid, zelfs uitslag en koorts kunnen optreden zónder dat men echt ziek is. Je kunt jezelf letterlijk de dood in denken. Maar dus niet letterlijk met het denken, maar op een onderbewust niveau. De angst kan zo diep gaan dat hieruit ontsnappen heel lastig is, zelfs voor iemand met veel zelfkennis.

Angst is een oorlogswapen. Naar mijn mening is de hysterie verantwoordelijk voor het gros van de benauwdheid, koorts én hartklachten. Het lichaam vecht tegen zichzelf zonder vijand, een autoimmuun reactie. Die opruimcellen zijn de exosomen, en “toevallig” is dat waar 80% van de corona testen op testen. Je gaat trouwens dood aan de beademingsmachine en de kunstmatige coma. In Italië komt de meerderheid niet levend van de IC af. Een goede stoomkuur, lekkere kalmeringsmiddelen samen met wat eenvoudige bloedverdunners, vitaminen omdat sowieso mensen te weinig tot zich nemen, wat slijmoplossers en een nachtje goed rochelen terwijl men praat met een pscycholoog en wellicht een filosoof om de angst te reduceren helpt in mijn ogen meer, zeker gezien de meerderheid van de mensen op de IC sterven en ze gewoon doorgaan met het uitvoeren van dit overduidelijk falende protocol

Wiebe leistra
Wiebe leistra
Reactie op  Optimaforma
9 maanden geleden

Je hebt het over massale sterfte. Dat is hier natuurlijk totaal niet aan de orde, niet bij stress ma ast ook niet bij het Coronavirus. Ten eerste zijn de cijfers die naar buiten worden gebracht zeer dubieus te noemen en ten tweede is er niks extreem te ontdekken in de sterftecijfers t.o.de jaarlijkse griepcijfers, die overigens nu even verdwenen zijn. Het enige dubieuze aan deze hele coronahoax zijn de overheden en de msm, het hele circus is opgetuigd met een onderliggend groter doel. Ik zou zeggen buig die onterechte angst om in kracht en kom in aktie en ga de straat op. Stop deze WAANZIN!!!!

mike
mike
10 maanden geleden

Is ook bijzonder vreemd dat het virus in China is uitgebroken en daar helemaal verdwenen is terwijl het wel in staat was om de rest van de wereld te infecteren en volledig plat te leggen. China heeft 1,3 miljard inwoners, maar de overgrote meerderheid van de bevolking was kennelijk “immuun”.

Er gaan berichten rond dat het virus een “Artificial-Intellligence-Component” heeft. Dit Ai-component zou ervoor zorgen dat het virus na het bereiken van een bepaald aantal doden wordt uitgeschakeld. 5g zou daar ook een rol bij spelen.

Harry
Harry
10 maanden geleden

De lockdown landen krijgen nog een second wave en een economische depressie. De media is daarvoor verantwoordelijk. Of het nu om miljoenen immigranten gaat of om een gewilde dictatuur via emotionele chantage krijgen ze altijd hun zun en verwoesten naties.

Louise
Louise
10 maanden geleden

De kunst van genezen is helpen het lichaam te herstellen , liefst met biologische middelen omdat een mens een biologisch wezen is. Natuurlijk zijn er geneesmiddelen inmiddels die ernstige ziekte’s wat effectiever kunnen bestrijden , maar we zijn veel te ver doorgeschoten…..Er is voor alles wel een pil, de laatste jaren slikt het grootste deel van de bevolking wel ergens een medicijn voor en dat soms wel 30/40 jaar………. Dat heeft niks meer met herstellen te maken,dat is vergiftiging ………Kennelijk kun je er wel oud mee worden, het is de vraag of dat de bedoeling is.
Ook is het zo dat ieder persoon anders reageert en het is ook nog een taboe om natuurlijke middelen en chemische middelen te combineren , de complementaire geneeskunde…… Voorbeeld nu is met het Covid virus dat sommige mensen genezen met hydrochloroquine en sommige mensen schade berokkend, Er is niet één geneesmiddel voor iedereen , zou makkelijk zijn natuurlijk..Stap eens over dat ego heen werk samen…….

Willem
Willem
Reactie op  Louise
10 maanden geleden

Het gaat toch helemaal niet om het virus, de boodschap is veel erger dan je je kunt voorstellen.

Onderstaande is al een oud gegeven en er is de laatste 30 jaar ook heel veel over geschreven en gesproken en velen wisten dat het er aan zou komen en nu het er is is het ook duidelijk dat er nooit iets tegen gedaan had kunnen worden. Hoeveel moeite hebben websites zoals deze zich niet getroost om de waarheid te brengen in de realiteit van het bestaan? Hoeveel boeken zijn er geschreven hoeveel lezingen gehouden, het volk klapte en was het er volledig mee eens, maar toch gebeurt het en is het volbracht. Heb maar weer heel irritant politieke partijen gemaild dat ik wil weten wat er gisteren tijdens die besloten vergadering aangaande wijzigingen in de grondwet is besproken. Sinds het Verdrag van Lissabon stelt dat toch al niet veel meer voor maar ben benieuwd welke verdere vrijheidsbeperkende maatregelen en verplichtingen ze nu weer bekokstoofd hebben.

Opb 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd;
Opb 13:17 en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft: de naam van het beest of het getal van zijn naam.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  Louise
10 maanden geleden

Eenheidstherapie en eenheidspatiënt bestaan niet!

Vanuit de natuurgeneeskunde een wel bekend feit, maar ja daar wordt niet genoeg aan verdient. Je zou dus beter elke patiënt afzonderlijk kunnen doormeten met bijv. de EAV, Vegatest of spiertest, maar dat wordt niet gedoceerd en geleerd aan de universiteiten en reguliere medische opleidingsinstituten, want daar heeft de pharma-maffia een bijzonder stevige vinger in de pap! Zij lopen niet voor niets de deur bij de (r)overheid plat.

‘Kan niet’ ligt op het kerkhof en ‘Wil niet’ ligt er naast!

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
10 maanden geleden

40 dagen gedeeld door de week = 5.714 weken dan ben je op de helft = quarantaine jo 40

70 dagen gedeeld door de week is 10 weken numerologie 1 weer op nieuw beging..

het land van de gelovigen met de oplossing == geloof mij ==

Joris
Joris
10 maanden geleden

Luister eens naar Luc Montagnier, die openlijk in een interview verklaart dat het een lab made virus betreft.
https://nieuws.vsuhomeopathie.be/luc-montagnier-on-covid-19/

Elise
Elise
10 maanden geleden

Het “virus” wordt gebruikt om data te verzamelen en om programma’s te ontwikkelen.(AI). In feite gooien ze de poorten open van het internet. Lees eens over MGI. Het is een muisgen(biologisch)/plus de muis van een computer en een technologisch fenomeen/internetwerking en het is een game/spelletje. Afstand regel mensen: zo kunnen ze een persoon beter in een persoonlijk dossier zetten enz. Men kan beter filteren.
De wereld zit dus samen onder de plak van een pc programma. Welkom in de NWO.
We zitten nu met dit “virus”, maar ondertussen ook nog met oorlogdreigingen. Landen of leiders of groeperingen die niet mee willen, kunnen een strike gaan uitdelen of andersom. Niet voor niks staan vliegtuigen aan de grond.
Hoe dit afloopt? dat weet niemand.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
10 maanden geleden

Het is ronduit vervelend omdat het niet eens om het virus zelf gaat. Die is totaal geen gevaar! Het virus gebruiken ze alleen maar om de NWO te bewerkstelligen.

man ó man
man ó man
10 maanden geleden

De overheid en politici dienen onmiddellijk aangeklaagd te worden voor onrechtmatige en wederrechtelijke vrijheidsberoving en voor het vernietigen van ondernemingen en ombrengen van mensen in ziekenhuize en tehuizen.

De overheid en politiek hebben een adviserende taak, maar zeker niet het recht om te doen wat ze nu doet! Waar blijven in dit geval de grote en geweldige rechtsprekers, de advocaten en rechters? Waar blijven de instanties die zogenaamd opkomen voor de rechten van de mens? Slapen ze, zijn bang, liggen verdoofd in drugspanden, zijn ze dood?

freddy
freddy
Reactie op  man ó man
10 maanden geleden

ik denk dat ze inderdaad verdoofd in drugspanden liggen. hahahaha, wat grappig.

joke
joke
Reactie op  man ó man
6 maanden geleden

dat begrijp ik ook niet dat niemand zoals advocaten hier niet iets aan doen.laat alle mensen de regels aan hun laars lappen en bekeuringen niet betalen. laat ze de …. krijgen.

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

de jonge

‘Hugo de Jonge, u maakt zich hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat’

Het coronadebat mondde woensdag uit in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x