Natuur en Milieu

Bizarre wolkenformatie boven North Carolina leidt tot speculatie over vliegende schotels, aliens. Wat is het?

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden van een mysterieus gat in de wolken boven North Carolina hebben op sociale media voor de nodige ophef gezorgd. Sommigen zeiden dat een UFO verantwoordelijk was voor het bizarre patroon in de wolken.

De lokale zender WBTV plaatste maandag een foto van het tafereel, waarop een bijna perfecte cirkel in de wolken is te zien.

Het duurde niet lang voordat ook andere mensen foto’s begonnen te plaatsen op Facebook.

Vliegende schotel

Sommigen van hen suggereerden dat het gat was veroorzaakt door een vliegende schotel.

“Aliens!” schreef Dan Ciaccio op Facebook.

“Wauw! Lijkt op een scène uit Independence Day!” zei Jennifer Brady Ellis, verwijzende naar de film uit 1996.

Nog vreemdere wolk

Kathy Lynn Carlin zag het gat ontstaan. Het duurde zo’n 10 minuten voordat het gat zich had gevormd, waarna een nog vreemdere wolk in het midden verscheen, zei ze.

“Kan iemand me alsjeblieft uitleggen wat dit is?” vroeg ze op Facebook.

Pilotengat

Experts denken dat het gaat om een pilotengat, ook wel fallstreak hole of vliegtuiggat genoemd, een fenomeen dat al vaak heeft geleid tot UFO-meldingen.

Dergelijke gaten worden gevormd wanneer de watertemperatuur in de wolken onder het vriespunt is, maar het water nog niet bevroren is vanwege het ontbreken van condensatiekernen, deeltjes waarop ijskieming plaatsvindt.

Bekijk de wolkenformatie hieronder:

[Charlotte Observer]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

De zoveelste speculaties, er zijn er talrijk van ,zelfs meer dat de vliegende objecten zelf. er zijn twee verbeeldingen ervan ,dat is het object en de verbeelding, het object geeft de speculaties van de verbeelding en zelfs deze zijn zelfs vele malen meer dan het object zelf. dan hebben we twee verbeeldingen..de menselijke en het natuurlijke ..en dan vragen ze zich af wat het is , heel gewoon verbeeldingen zijn verschijnsels,zowel in het hooft als boven het hooft ..men ziet ze als een verschijnsel en zo verdwijnt het verschijnsel..toch leuk dat gespeculeer en gespeel met verschijnselen.

Rebel Mina
Rebel Mina
2 jaren geleden

Anything to trick your mind. Zo heb ik een wolk een piramide-vorm aan zien nemen. Hij viel snel uiteen, toen ik het de ander wou laten zien waar ik mee samen was op dat moment. Het ging heel snel. Trickster of the mind… waarom ik het wel en de ander het niet kon zien. En sorry ik ben niet gefuseerd met mijn smartphone, want dan had ik er zeker een foto van gehad. Groetjes van Mina

Tante Maart
Tante Maart
2 jaren geleden

Even iedereen uit de droom helpen: aliens bestaan niet. God bestaat niet. Allah bestaat niet. Wat dan wel bestaat, vraagt u zich af ? Dat zijn de bankers die slaven van ons maken. En de Amerikanen die volkeren die hun vrijheidsstrijd ontwikkelen intimideren.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
2 jaren geleden

Veel ufo-onderzoekers geven vaak verklaringen uit dat het nogal een veel voorkomend fenomeen is dat ufo’s zich ophouden en ‘onzichtbaar ook vaak’ verschuilen in wolkenpartijen. Waarom aliens/ufo’s dan ook weer in deze gevallen, maar ook vaak in het algemeen, geneigd zijn ’telkens weer kiekeboe spelletjes’ met de mensheid te spelen, is mij een onzinnig raadsel? Zijn wij als mensheid dan zo enorm agressief en afschuwelijk dat aliens/ufo’s moeite hebben zich in het openbaar aan ons te vertonen? Ik ben bang dat in dit laatste geval dit geldt. Kan het straks nog heel wat gaan worden met de door velen voorspelde en aangekondigde ‘ ufo-disclosure’s ‘ en als aliens/ufo’s nu al zo behoorlijk panisch aan het doen zijn!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x