Homepagina » Buitenland » De echte reden waarom Amerika de atoombom op Hiroshima en Nagasaki gooide
De echte reden waarom Amerika de atoombom op Hiroshima en Nagasaki gooide

De echte reden waarom Amerika de atoombom op Hiroshima en Nagasaki gooide

Op 6 augustus 1945 gooide de Amerikaanse luchtmacht een atoombom op de Japanse havenstad Hiroshima. Drie dagen later, op 9 augustus, werd ook de stad Nagasaki gebombardeerd. Eind 1945 waren als gevolg van de twee bommen ongeveer 250.000 mensen om het leven gekomen. Als gevolg van stralingsziekte en kanker vielen er nog enkele honderdduizenden slachtoffers.

Waarom werden de atoombomaanvallen uitgevoerd? We hebben geleerd dat de atoombom nodig was om de oorlog met Japan op het vroegst mogelijke moment te beëindigen. Uit verklaringen van veel hooggeplaatste politici en militairen blijkt echter een heel ander verhaal.

“Japan was al verslagen. Het inzetten van de atoombom was volstrekt onnodig”

De onderzoeksbibliotheek van het Amerikaanse Congres voegt jaarlijks naar schatting 60 miljoen pagina’s toe aan haar archief. Ieder jaar worden echter tien keer zoveel pagina’s – ongeveer 560 miljoen – achter slot en grendel gelegd. Voor onderzoekers, historici en wetenschappers zijn de meeste activiteiten van de overheid geheim, aldus historicus en schrijver Richard Dolan.

De Amerikaanse oud-president Dwight Eisenhower schreef in 1963 in zijn memoires ‘The White House Years: Mandate for Change’: “Japan was al verslagen. Het inzetten van de atoombom was volstrekt onnodig. […] Japan was op dat moment al op zoek naar een manier om zich zonder al te veel gezichtsverlies over te geven. De Japanners wilden zich overgeven en het was niet nodig geweest om ze met dat vreselijke ding te bestoken.”

Eisenhower waarschuwde in zijn afscheidstoespraak voor de vervlechting van de belangen en de invloed van het militair-industrieel complex, een bundeling van de wapenindustrie en het politieke leiderschap.

Generaal Douglas MacArthur schreef in een memo aan president Roosevelt dat de Japanners bereid waren zich over te geven. De memo is op 19 augustus 1945 gepubliceerd op de voorpagina van de Chicago Tribune. Opvallend is dat de voorwaarden voor de overgave vrijwel identiek zijn aan de voorwaarden die uiteindelijk werden geaccepteerd door de Amerikanen, nadat de atoombommen waren gevallen.

Japan had daarvoor al geprobeerd de oorlog te beëindigen via Zweden en Portugal, landen die neutraal waren. Het land had daarnaast de Sovjetleiders benaderd om de oorlog mogelijk rond september te beëindigen.

Plaatsvervangend directeur van het Office of Naval Intelligence Ellis Zacharias zei: “Net toen de Japanners bereid waren zich over te geven, besloten wij het meest verwoestende wapen dat de wereld ooit had gezien in te zetten. Washington vond dat Japan zijn kans had gehad en dat het tijd was om de atoombom te gebruiken. Het was een foute beslissing. Om strategische redenen en om humanitaire redenen.”

“De eerste atoombom was een onnodig experiment”

Admiraal Leahy, de latere stafchef van presidenten Roosevelt en Truman, zei: “In mijn optiek heeft het gebruik van dat barbaarse wapen tegen Hiroshima en Nagasaki niets bijgedragen aan de oorlog tegen Japan. De Japanners waren al verslagen en bereid zich over te geven. Door dit wapen als eerste in te zetten verlaagden we ons tot de ethische standaard van de barbaren in de middeleeuwen. Oorlogen kunnen niet worden gewonnen door vrouwen en kinderen te vernietigen.”

Op 9 september 1945 zei admiraal William F. Halsey, aanvoerder van de derde vloot, dat de atoombom was ingezet omdat de wetenschappers ‘een nieuw speeltje hadden dat uitgeprobeerd moest worden’. Hij zei verder: “De eerste atoombom was een onnodig experiment.”

Hij zei ook dat de wetenschappers die betrokken waren geweest bij het Manhattanproject de minister van Defensie probeerden te overtuigen om de atoombom niet in te zetten.

Waarom is het uiteindelijk wel gebeurd? History.com en New Scientist merken op dat de atoombom kan zijn ingezet om een nieuw massavernietigingswapen te demonstreren en daarmee het startsein te geven voor de Koude Oorlog.

“Algemeen wordt aangenomen dat de atoombom miljoenen levens heeft gered, maar de meeste mensen weten niet dat de hoogste legerleiders van mening waren dat het inzetten van de bom onnodig en ongerechtvaardigd was. Ze spraken openlijk over de onnodige vernietiging van Japanse steden waar nauwelijks soldaten waren,” aldus professor Gar Alperovitz van de Universiteit van Maryland, voormalig lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

[Collective-evolution]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

53 reacties

 1. “en daarmee het startsein te geven voor de Koude Oorlog.”

  Precies.

  En daarmee zijn ze op dit moment weer bezig.
  Rusland demoniseren en hopen dat het bij een koude oorlog blijft.

  33 likes
  • En de russen, dat zijn toch een stelletje lieverdjes joh. Die demoniseren nix nie.

   29 likes
   • Amerika is de grote boeman van deze wereld en als je dat niet inziet ben je gewoon dom, kan het nog duidelijker zijn misschien??
    zie eens verder dan je neus lang is

    57 likes
    • Met een dergelijk commentaar laat je zien wie je bent. In de jaren 80 waren het Pax Christi, Anti kernraket bewegingen, de CPN e.d. die gesponsord werden door het Kremlin met en zonder medeweten. Nu zijn het ook diverse websites, mensen die zich door het nieuws laten misleiden enzovoort.

     16 likes
     • @Rik:

      Jij kunt waarschijnlijk niet het onderscheid maken tussen Russen en communisten/sovjets/marxisten.

      Het Rusland van nu is weer terug bij het Christendom na zo’n zeventig jaar gebukt te zijn gegaan onder het meest menshatende systeem dat de wereld heeft gekend, n.l. het communisme.

      De communisten/sovjets/marxisten zetelen nu in het zogenaamde vrije westen: de VS/Europa/Canada/Australië.

      Waar ze begin vorige eeuw op zeer bloedige wijze miljoenen en miljoenen mensen hebben afgemaakt, doen ze dat nu in het ‘vrije westen’ via een zelfdestructief cultuurtje hip maken en vaccinatie programma’s en weermanipulatie en voedsel- en watermanipulatie en natuurlijk via oorlogsstokerij, vooral tegen Rusland. Ondertussen hebben de VS hele landen kapot geschoten en miljoenen mensen op de vlucht gejaagd. Wij zouden dan ook al die bootvluchtelingen naar de VS moeten sturen, of naar Israël, want dat land speelt op de achtergrond een heel verraderlijke rol in het vernietigen van het Midden Oosten – en Oekraïne!

      25 likes
     • @duitinhetzakje
      In de laatste vijf jaar wel eens een paar maanden in Moscow verbleven? Zo niet, dan vraag ik me af of je wel enig recht van spreken hebt over
      ” niet het onderscheid kunnen maken tussen Russen en communisten/sovjets/marxisten.”

      Verder laat ik het er maar bij…

      11 likes
     • days of our lives

      @duitintzakje

      Communisme, kapitalisme e.v.a. is niets anders dan een naamplaatje. In geval van Rusland kun je er gerust vanuitgaan dat de mensen niet zijn veranderd. Corruptie, onderdrukking, werkeloosheid en grote armoede (tegenover een selecte eliteklasse en een uiterst marginale middenklasse) is nog steeds de norm daar.

      En wat ook de norm is, is een totalitair regime. Poetin heeft dezelfde rol als zijn sovjet voorgangers.

      En de mensen? Die willen dat. Een grote sterke leider, “vadertje” Rusland. Dat volk heeft in vele honderden jaren nooit zelfbeschikking gehad en dat leer je ook niet in een paar jaar aan. Ze grijpen terug op het oude, iets wat wij met lede ogen moeten aanzien.

      De propaganda machine draait ook op volle toeren, ook dat is een mooie vaardigheid die ze uit het communistische tijdperk hebben ontwikkeld.

      10 likes
     • Spijtig genoeg helpen zo’n betogingen niet altijd; in België hebben we onder de regering Martens werden er kernwapens in kleine Brogel geplaatst +/- 400.000 mensen kwamen op straat maar toch werden ze geplaatst.
      http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/09/17/actie-tegen-vs-kernwapens-op-europese-bodem
      http://www.hln.be/hln/nl/1/home/201997/Kleine-Brogel/actua/index.dhtml
      http://www.knack.be/nieuws/belgie/echte-geheim-kernwapens-kleine-brogel-ze-zijn-nutteloos-duur-en-gevaarlijk/article-normal-91981.html

      4 likes
 2. Het is opvallend hoe gemakkelijk strategen burgerdoelen bestoken.
  Nog merkwaardiger is het beeld dat die strategen scheppen. Waarin ze doen overkomen alsof ze de burgerdoelen zoveel mogelijk buiten schot laten.
  We hebben het gezien in WO2, toen Duitse steden letterlijk in brand werden gebombardeerd.
  We hebben dat gezien in Japan, zoals je kunt lezen in dit artikel.
  We hebben het gezien in Vietnam, waarbij de bevolking verschrikkelijk is verminkt door chemische wapens. Tot op de dag van vandaag ondervindt de bevolking het leed daarvan.
  We hebben afschuwelijke bombardementen gezien in Bagdad.
  We zien dat tijdens drone aanvallen complete families worden uitgeroeid.
  We zien dat tijdens de bombardementen in de strijd tegen IS.
  En de lijst is véél, véél groter.
  Oorlogsstrategen willen ons doen geloven dat ze zich uitsluitend richten op militair belangrijke situaties. Maar in werkelijkheid zie je steeds weer dat ze de bevolking slachtofferen om een bepaald regime op de knieën te krijgen.
  Voor mij een reden om elke militaire organisatie en elke minister van Defensie te wantrouwen.
  Bloeddorstige psychopaten zijn het, die de wereld met geweld hun wil opleggen. Het is hun business. Een profijtelijke business. Door wapens te gebruiken hou je de wapenindustrie en -handel welvarend in stand. Zogenaamd in dienst van vrede en veiligheid. Notabene betaald uit algemene middelen die mede ten goede zouden moeten komen van de burgerbevolking.
  Wereldrede bereik je niet door steeds weer (!!) weerloze burgers op te offeren aan militair geweld.
  Het gezond verstand zegt dat, en de geschiedenis toont dat aan.

  56 likes
 3. Ik ben blij dat ik de alternatieve media lees.
  Van de reguliere media word ik altijd zo droevig.

  26 likes
 4. Er zijn feiten die niet verteld worden: Voor mijn vader, die toen in een jappenkamp verbleef, was het zijn redding. De jappen hadden het plan om alle kampslachtoffers om te brengen. Doordat de atoombommen gebruikt zijn is dit plan voorkomen; gelukkig maar anders was ik er nooit geweest. Het trieste van oorlogen is dat dit altijd over de rug van onschuldige burgers uitgevochten wordt. De elite zit, goed beschermd, ver weg van het oorlogsgeweld.

  15 likes
  • Welke idioten gaan überhaupt in een leger ? En welk mens ( die kan nadenken)
   loopt achter “bevelvoerders ” aan die jou wel even zullen zeggen wie de vijand is en wie niet? Je kunt toch zelf nadenken?
   Er is absoluut geen rechtvaardiging voor een oorlog, in welke vorm dan ook.
   Burgerdoelen ontzien ? Waarom ? Die zelfde burgers gaan bij een leger, gevechtseenheid, verzetsbeweging, noem maar op.
   Je oogst wat je zaait. In Europa roept toch de meerderheid om sancties tegen bv. Rusland, dan kun je toch op je vingers natellen dat er dan tegenacties komen.
   In wat voor illusie leven we ? Wij dragen allen de verantwoording.
   Als er niemand meer een geweer op pakt, is het snel over hoor. Even nadenken dus !

   23 likes
 5. De Amerikanen willen ons al heel lang wijs maken dat ze op integere manier de wereldvrede bewaken, koste wat kost. Zoals altijd is precies het tegendeel waar. Het zijn meedogenloze oorlogszuchtige schurken met dollartekens in hun satanische ogen. Zo is het altijd geweest en zo zal het blijven zolang het volk het in haar onwetendheid goed blijft keuren. Obama is geen haar beter en de nieuwe kandidaten zo mogelijk nog erger. wanneer wordt dit eindelijk een halt toe geroepen, voor het te laat is.

  34 likes
 6. Ik ben dan wel misschien IN deze wereld maar ik ben niet VAN deze wereld. Ik kan mij niet verenigen met dit soort ideeen.

  15 likes
 7. Wat weten we nu echt van WO-2 ? Ook daarover zijn we geïnformeerd door die bronnen die ‘we’ nu wantrouwen. Constant nieuwe inzichten en feiten. En ja, zijn ze echt gevallen ? Ook iets wat aangekaart wordt.

  3 likes
  • Hitler is door de illuminati gebruikt om de NWO te starten, maar hij wou op een gegeven moment niet meer naar ze luisteren, en toen is er ingegrepen.
   De Nazi’s zijn opgenomen door andere landen, en toen is besloten, om de NWO langzaam in te voeren.
   De EU vormen bijv.
   Dat is volgens mij wat er gebeurd is.

   8 likes
 8. Waarom hebben ze dit ding niet gegooid op Duitsland waar de oorlog nog volop bezig was denk je? …Xx

  2 likes
 9. Wat bijna nergens te vinden is, is het volgende, de Russen vochten op twee fronten, het oost front tegen 5 millioen Duitsers, en het front in Mandchoureië/Mandchoukouo tegen 2 millioen Japanners, de Russen hadden de Japanse legers verslagen en waren bezig in Korea om een vloot samen te stellen, om een landing in Japan uit te voeren, en toen vielen de atoombommen, dat Japan bezet zou worden door Rusland, strookte niet met hun plannen!

  9 likes
 10. Bij mijn weten viel er op Hiroshima een atoomwapen en op Nagasaki een waterstofbom. Duidelijk is dat die werden ingezet als proef/test. Weinig mensen weten dat dit vreselijke bombardement niet nodig was omdat dit uit onze media wordt gehouden. Ik wist dit al van mijn vader en ik ben blij dat dit nu ook in het alternatieve nieuws wordt bevestigd.

  5 likes
  • Beide bommen waren “gewone” kernbommen, dat wil zeggen dat ze gebruik maakten van kernsplitsing, instabiele plutonium/uranium atomen die gespleten worden. Een waterstofbom maakt gebruik van kernfusie, waarbij waterstof (het lichtste element) fuseert tot helium.

   6 likes
  • Je vader wist het al, war cabinet van Japan niet. Zelfs na de bommen en oorlogsdeclaratie Rusland waren ze aan het vergaderen over een overgave met de VIER bekedende condities (hoop dat ze bekend zijn, anders zoek je ze maar op). En ZELFS toen kwamen ze er niet uit. De keizer greep in, kabinet mooest overleggen over overgave MET 1 bekende conditie, en toen kwamen ze er nog niet uit.

   En toen de keizer met de overgave …..

   Vreemde is wel dat velen zeggen dat het dus geen onconditionele overgave was, dat was het dus wel. Echter ….. Gen MacArthur vond de keizer zo’n fijne vent dat hij orders naast zich neerlegde. Zelfs Eisenhower gaf order om rechtszaken voor te bereiden tegen keizer …..

   Maar toen kwam MacArthur met bekende brief dat hij minstens 1 miljoen soldaten nodig had om …..

   Maar dat al veel later ….

   0 likes
 11. En waarom die test? Wat denk je van wifi, zendmasten enz.? Waarom zit er jodium in ons zout? OMDAT WE NU ZELF BESTOOKT WORDEN DOOR STRALING!De koude oorlog is een afleidingsmanoeuvre. De ING bank enz. die staan ook in Rusland. De hele financiële wereld zit als een octopus over de hele wereld verspreid. Zelfs in de armste landen lopen vele mensen met mobieltjes. De massa’s satellieten/datacentra in de ruimte/op aarde houden de hele wereld in controle. Of te wel: Under the dome. De mens en natuur wordt zo langzaam uitgeroeid.
  Even een opfris momentje: Weet u nog die ramp in Rusland? Toen werd er jodium aan ons zout toegevoegd en nu nog steeds. Je kunt bijna geen tafelzout meer kopen zonder jodium. Jodium wordt gebruikt, omdat het opslaat in je schildklier en zo beschermt tegen straling. Naar mijn mening kan men beter kleine hoeveelheden pyriet(ijzerdisulfide) in voedsel stoppen. Gaan wij naar G5 dan vallen er met bosjes doden tegelijk. En mensen die nog steeds in 5 dimensionaal geloven/hoger niveau behalen, die hebben een plaat voor zijn kop. Ons lichaam trekt dit niet!

  1 likes
  • We hebben hulp van zeer highly advanced, zeer intelligente wezens maar die zie je niet. Vertrouw er maar op dat hun zieke plannetjes geen enkel effect op de mensheid zal hebben. Domme jongens zijn het. Maar als jij het graag van de stress in je broek doet mag dat. Het duister staat inmiddels aardig in het Licht en dan moeten de Spotlights moet nog komen….daar houden ze niet van. Geweldige tijden waar we nu in leven! Ik weet ineens weer waarom ik naar planeet Aarde ben gekomen. Ik zit front row!

   4 likes
  • Bestaat er ook zoiets waar jij NIET een complot inziet?
   ik denk, dat als jij vroeger had verloren met knikkeren, je ook nog de schuld zou geven aan de illuminati

   4 likes
 12. Zelfs Oppenheimer zei het volgende na het zien van de vernietigende kracht van de eerste atoomtest in New Mexico op 16 juli 1945:

  “If the radiance of a thousand suns were to burst into the sky, that would be like the splendor of the Mighty One. . . . Now I am become death, the destroyer of worlds.“
  (quote uit de Bhagavad Gita)

  Oppenheimer was uitermate geschrokken van de kracht van de A-bom en zei later “ik heb bloed aan mijn handen”……

  7 likes
 13. Ehm, het was een experiment denk ik, laatst nog een docu gezien van een dame die de bom letterlijk heeft zien vallen.
  Ze heeft het overleefd maar was wel verbrand, ze kon geen kinderen meer krijgen, ze vertelde dat ze regelmatig werd gecheckt door (blanke) mannen in een donkere ruimte (ook jaren na de bom), ze moest zich uitkleden, ze was op den duur in haar puberteit, ze schaamde zich daarvoor uiteraard, de mannen maakte dan aantekeningen, met andere woorden, kijken en noteren wat blootstelling aan straling bij een mens in de long run doet, tja.
  De theorie in het het artikel matched met wat deze dame verteld, maarja, het is en blijft een theorie.

  5 likes
 14. Hadden ze maar pearl harbor niet aangevallen. Als je A zegt, dan zegt ik B!

  3 likes
  • Niet alleen dat. De Jap heeft miljoenen Chinezen om zeep geholpen oa, en was bezig om heel Azië in te lijven.
   Op dat moment denk ik de juiste beslissing om de Japanners op de knieën te krijgen.

   3 likes
 15. Natuurlijk speelde het afschrikken van de Russen ook een rol bij het gooien van de atoombom, maar de belangrijkste reden was toch echt het zo snel mogelijk beëindigen van de oorlog. In augustus 1945 was Japan nog lang niet verslagen; de VS hebben toen de inschatting gemaakt dat als ze tot een invasie zouden overgaan, de oorlog nog een jaar langer zou duren en een miljoen (burger)slachtoffers zou eisen. Daar zouden dan vele Amerikaanse doden nog bijkomen. Met name dit is doorslaggevend geweest bij de beslissing de bom te gooien. Er zijn naar schatting 200.000 burgers bij omgekomen, maar bij een invasie zou dat dus een veelvoud zijn geweest. Om van de krijgsgevangenen die crepeerden in de vreselijke jappenkampen nog maar te zwijgen.

  6 likes
 16. Ik geloof er geen reet van dat die echt gevallen zijn.

  4 likes
 17. Ik ben blij dat america ons beschermt ze proberen america kapot te maken met al die negativiteit.

  5 likes
 18. Ik denk dat aan de reeds ingestuurde reacties geen woord dient toegevoegd. Wat “Jolien” betreft: zo ziet men wééral ééns te meer dat aan àlles twee zijden zijn.

  4 likes
 19. We kunnen eindeloos doorgaan met de onzinnigheid van oorlog en de andere hobby’s van de wapenindustrie als opdrachtgevers aan de uitvoerders: de politici.
  Mijn generatie spreekt de zinloosheid van oorlog aan in dit soort beelden.

  https://www.youtube.com/watch?v=1ar27ChFKqA

  2 likes
 20. ik geloof persoonlijk dat atoombommen niet eens bestaan tis puur bangmakerij voor ons om ons in een staat van angst te houden. wat het wel is word fosfor genoemd google het maar hij is de drager van het licht ookwel lucifer genaamd. hier hebben ze een soort bommetje van gemaakt maar geen atoombom

  1 likes
 21. leuk onderwerp duimpie

  0 likes
 22. Een russisch spreekwoord luidt…wie Niets van de geschiedenis leert is Niet met een oog blind maar met twee ogen blind.

  0 likes
 23. Waarom wist war cabinet van Japan dan zelf niet dat ze wilden overgeven? Zelfs na de bommen spraken ze nog over een overgave op 4 condities. (geen overgave dus, maar een vredesakkoord). Zelfs die bespreking leverde geen eensgezinsheid op, en men moest dus door met vergaderen.

  Het is heel leuk dat men refereert aan gesprekken met Rusland, maar die gersprekken werden niet gedragen door war cabinet. Wat die japenners deden was kijken of ze overeenstemming konden krijgen, om dat dan weer voor te leggen aan war cabinet.

  En niemand die blijkbaar weet dat er meer 400.000.000 mensen zich bevonden in Japans bezet gebied? Hoeveel sneuvelden er?

  Ook leuk met die generaals, wisten die niet dat op de 18de augustus een invasie in Thailand gepland was?

  Het is opvallend hoe weinig die lui wisten, ook Eisenhower kwam met zijn verhaaltje, de sukkel, helemaal vergeten dat hij degene was die zijn flank niet goed in de gaten hield? Ardennenoffensief? Nee, meneer dacht dat Duitsers al verslagen waren ….

  En wist Eisenhower niet dat er een order was om alle POW’s te doden op de 28ste augustus? Dat bevel was er al vóór de bommen vielen.

  En hoe zat het ook alweer?

  40.000 koreanen gedood in Hiroshima die dag? Huh, koreanen? Ja, mensen die gedwongen werk moesten doen zoals de duitsers mensen te werk stelden in hun fabrieken.

  Meer dan 20.000 japanse soldaten gedood in Hiroshima die dag? Huh, maar het waren toch allemaal burgers?

  Meer dan 75% waren geen japanse burgers …. Maar dat mocht niet bekend worden natuurlijk, zelfs het standbeeld van de gedode koreanen mocht pas in 1999 in het vredespark geplaatst worden ……

  En de haven? De grote haven van Hiroshima? De scheepswerven waar voor de bommen de grote onderzeeboten gemaakt werden, de superonderzeeboten met hangars voor vliegtuigen?

  Het is opvallend, hoeveel mensen precies hetzelfde zeggen als de duitsers na de oorlog: “”Wir haben es nicht gewusst”.

  Nee, die Eisenhower, die maakte zich niet druk om burgers die sneuvelden in de bezette gebieden, die maakte zich niet druk om de soldaten die sneuvelden in de ardennen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De MSM zijn massamisleidingswapens. Duitse professor onthult hoe iedere oorlog begint met leugens

De MSM zijn massamisleidingswapens. Duitse professor onthult hoe iedere oorlog begint met leugens

De Duitse professor en publicist Ulrich Teusch ...

Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

De Verenigde Staten financieren en verspreiden terrorisme ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.