Het Complot

Het boek waarvan de overheid niet wil dat u het leest, staat nu wereldwijd op #1

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Staten hebben een rechtszaak aangespannen tegen klokkenluider Edward Snowden, die eerder voor de NSA werkzaam was.

Zijn nieuwe boek Onuitwisbaar is volgens de VS in strijd met de geheimhoudingsovereenkomst tussen hem en de geheime dienst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Snowden, die de klok luidde over massale afluisterpraktijken door de overheid, publiceerde deze week het boek over zijn leven.

Uitgever

Het Amerikaanse ministerie van Justitie zegt dat het is gepubliceerd zonder dat het vooraf is ingezien door inlichtingendiensten.

De VS heeft ook de uitgever aangeklaagd om te voorkomen dat alle opbrengsten van het boek bij Snowden terechtkomen.

Snowdens advocaat Ben Wizner ontkent dat er geheimen in het boek staan.

Massaal afluisteren

De klokkenluider lekte in 2013 geheime documenten over spionageactiviteiten door de NSA. Om die reden wordt hij door veel mensen als een held gezien.

Uit zijn onthullingen bleek dat de Amerikaanse inlichtingendiensten burgers massaal afluisteren.

In het allergrootste geheim proberen ze al ons digitale verkeer – elk telefoontje, elk bericht, elke e-mail – op onvoorstelbaar grote schaal te verzamelen en vast te leggen.

Best verkopende boek

Door de uitgever van zijn boek aan te klagen, zal er alleen nog maar meer aandacht komen voor zijn boek en de grootschalige censuur.

Dat blijkt ook wel uit het feit dat ‘Onuitwisbaar’ inmiddels het best verkopende boek ter wereld is, zo laat Snowden via Twitter weten.

Bestel nu hier uw exemplaar.


[CE]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
4 jaren geleden

Het is allang duidelijk dat de NSA (en andere inlichtingendiensten) alles over ons opslaan. Elk apparaat dat we in huis gebruiken is verbonden met de super computer van de NSA. Ze maken er niet eens een geheim van. Ze hebben een website gemaakt die het moet laten voor komen alsof het om een sociaal netwerk gaat. Als je onderaan de pagina op ‘sign up’ klikt krijg je een melding dat je apparaat en / of eigenaar al aangesloten is. https://tinyurl.com/madzrjr

ster
ster
4 jaren geleden

Ze kijken via je beeldscherm van je tv zo bij je binnen en daar hebben ze gene camera voor nodig

Rebel mina
Rebel mina
4 jaren geleden

“In het allergrootste geheim proberen ze al ons digitale verkeer – elk telefoontje, elk bericht, elke e-mail – op onvoorstelbaar grote schaal te verzamelen en vast te leggen.”
Tja…. daarom heeft iedereen een smartphone… kunne ze je ook ten alle tijden een bezoekje brengen… of als je een mooi exemplaar bent…. kunnen ze je verkopen aan onvruchtbare fossiele aliens… of een kikkeroog van de Crowley club voor seksuele energie laten drainen voor verjongingskuurtje…. etc
Het is een handeltje…

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x