Buitenaards

Derde Nieuw-Zeelandse bevolking gelooft in buitenaards bezoek

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een derde van de Nieuw-Zeelanders gelooft dat buitenaardsen de Aarde hebben bezocht en een meerderheid is van mening dat psychische krachten bestaan, zo blijkt uit een nieuwe studie.

UMR Research vroeg duizend respondenten of ze geloven ‘dat de Aarde is bezocht door schepen van andere planeten’. Dat meldt de New Zealand Herald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ongeveer 33 procent antwoordde bevestigend waarbij de Maori (42 procent) en de Pasifika (40 procent) meer dan gemiddeld geloven in buitenaards bezoek op Aarde. In de leeftijdscategorie 30 tot 44 jaar gelooft 36 procent dat de Aarde is bezocht door UFO’s, maar dit percentage daalt naar 26 procent in de categorie 60 jaar en ouder.

Waarnemingen

“Als we naar de waarnemingen kijken is het aantal Amerikanen dat gelooft in buitenaardsen en leven op andere planeten ook relatief hoog, dus het is niet verrassend dat velen van ons geloven in het bestaan van UFO’s,” zei Graeme Opie van de Nieuw-Zeelandse onderzoeksgroep Ufocus.

De oud-piloot en -luchtverkeersleider van Hamilton International Airport voegde toe dat hij bijna met zekerheid kan zeggen dat buitenaardse schepen op Aarde zijn geweest en dat er genoeg literatuur voorhanden is om zijn uitspraken te ondersteunen.

Beroemde waarnemingen in Nieuw-Zeeland betreffen de Kaikoura-lichten, het mysterie rond de landingsplaats bij Ngatea en het incident bij Gisborne in de zeventiger jaren waarbij menselijke wezens in zilverkleurige pakken in de Waimatavallei zijn gezien.

Buitenzintuiglijke waarneming

De peiling van UMR onthulde bovendien dat 55 procent van de Nieuw-Zeelanders gelooft dat sommige mensen beschikken over psychische krachten zoals ESP (buitenzintuiglijke waarneming). Vrouwen (67 procent) ouder dan 60 (63 procent) en Maori (60 procent) geloven het meest in deze krachten.

Zes op de tien mensen, 72 procent van alle vrouwen en 52 procent van alle mannen, geloven in het bestaan van een enkele universele geest of God. Ongeveer acht op de tien zijn van mening dat Jezus echt heeft bestaan en 2.000 jaar geleden leefde.

Leven na de dood

Meer dan de helft, 57 procent, van de ondervraagden gelooft in leven na de dood. Dat percentage neemt ook af met leeftijd; zo’n 65 procent van de mensen in de leeftijdscategorie jonger dan 30 gelooft dat de ziel doorleeft en bij mensen ouder dan 60 is dit 49 procent.

Een kwart van de Nieuw-Zeelandse bevolking denkt dat astrologie de toekomst van mensen kan voorspellen.

Een poll boven het artikel van de New Zealand Herald toont aan dat 47 procent van de stemmers gelooft in buitenaardsen terwijl 53 procent van hen niet gelooft in buitenaards leven. Er zijn op woensdagmiddag 11.500 stemmen uitgebracht.

ufonewzealand24873298374334
33 procent van de ondervraagden gelooft dat de Aarde is bezocht door UFO’s van andere planeten (klik om te vergroten)

Bron: Nzherald.co.nz via Ufo-blogger.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x