Homepagina » Het Complot » Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, waarschuwt deze generaal
Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, waarschuwt deze generaal

Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, waarschuwt deze generaal

Area 51 beschikt over ‘geheimen die beschermd moeten worden’, zo heeft een luchtmachtgeneraal gezegd. Hij reageerde hiermee op de geplande bestorming van de geheimzinnige basis.

Generaal David Goldfein, stafchef van de Amerikaanse luchtmacht, deed deze uitspraak tijdens een conferentie in de staat Maryland toen hij vragen kreeg over het Facebookevenement ‘Bestorm Area 51’.

Miljoenen mensen waren van plan om de basis op vrijdag te bestormen, schrijft de Daily Star.

Koren op de molen

Legerfunctionarissen hebben al gewaarschuwd dat ze de militaire basis zullen verdedigen.

De uitspraak van Goldfein is koren op de molen voor complottheoretici die stellen dat de Amerikaanse overheid geheimen over aliens in Area 51 bewaart.

“We nemen het zeer serieus, ons land heeft geheimen,” zei de generaal tegen journalisten. “En die geheimen moeten beschermd worden.”

Extra beveiliging

Matt Donovan, de baas van de Amerikaanse luchtmacht, voegde toe dat er extra beveiliging is ingezet en dat er barricades zijn opgeworpen.

Naar verwachting zullen duizenden mensen afreizen naar Nevada.

Opgepakt

Afgelopen week nog werden YouTuber Ties Granzier en zijn vriend Govert Sweep opgepakt in de buurt van Area 51.

Het bestaan van de basis is in 2013 officieel erkend door de CIA. Het is niet bekend wat er precies gebeurt.

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  dus de beuk gaat erin?????
  dus gaan slaan????
  dus ze gaan schieten?
  ja ze doen dit gewetenloos en knallen iedereen neer die verzet bied ?
  fijne wereld o,nee sorry hun wereld.

  5 likes
  • Kees schreef:

   Als je hier een militaire basis betreedt, zonder toestemming, loopt het ook niet goed met je af. Wat denk jij? Dat je bij de Jumbo naar binnen gaat, door het poortje? Denk ff na, man.

   3 likes
 • Richard B schreef:

  Eerder MK Ultra, kinder pedofilie, en andere zaken om de mensheid te controleren of the saboteren, echt niet waar ze zelf over praten.
  Dit zijn psychopaten en bedreven in de leugens.

  6 likes
 • Kalki schreef:

  Als je in deze tijd nog er geheimen -en ook privacy- op na houdt dan heb je alleen maar duisternis te verbergen; bovendien gaan er veel stemmen op dat die hypocrieten al lang hun zogenaamde ‘geheimen’ te Area51 aldaar hebben verwijderd en mogelijk naar elders hebben verplaatst.

  4 likes
  • Kees schreef:

   Het is dan ook een duistere wereld, Kalki. Of wil je samen hand in hand door bloemenveldjes rennen? Sinds de mens bestaat is het een grote klerezooi, en het wordt alleen maar erger. Er zijn heel veel slechte mensen op de wereld. Jij hebt toch ook dingen te verbergen? Je hebt toch ook een wachtwoord op je wifi staan? Je schrijft toch ook niet je pincode op je pasje? Ik in ieder geval niet. Ik heb dingen te verbergen. Persoonlijke dingen. Militaire basissen hebben dat ook. In het landsbelang. En daar moet je niet proberen bij te komen.

   1 likes
   • Kalki schreef:

    De toekomst belofte: Er zijn krachten(oa. organisaties) die stellen dat als de tijd daar rijp voor is en we zijn als gehele mensheid daarvoor voldoende wetenschappelijk en technologisch ontwikkeld, hetzij op een wat kortere termijn of op langere termijn, geheimen, privacy, geldverkeer etc. allemaal kunnen worden afgeschaft; op dat moment zullen ook een nogal aantal geheime (veelal ondergrondse)Ufo-basissen-ambassades in de openbaarheid worden gebracht. Om dit proces niet al te lange tijd op zich te laten wachten, kunnen we(de mensheid, het liefst in haar geheel) ons aansluiten bij de nu al vele organisaties die zich vermaken met ‘Ufo-/Aliens-disclosure’s’.

    0 likes
 • joep schreef:

  Ja vliegende schotels en Eliens en zo .

  3 likes
 • Earthaxis schreef:

  Zou toch vanfaag moeten gebeuren of zo? Lees niets in de kranten…. hmmmm…… erg framed allemaal 😉

  1 likes
 • andere peter schreef:

  Hij praat erover alsof het een soort pandora’s box is… zou het? Of is dat gewoon een laatste poging om de mensen weg te houden? Is natuurlijk best denkbaar dat er iets schadelijks opgesloten gehouden wordt daar…

  0 likes
 • Elise schreef:

  Project x(Haren) in het groot. Of te wel space x oefening.(denk aan Madonna optreden/liedje) Mijn mening: beter wegblijven daar. God weet wat ze voor high tech wapens gaan gebruiken.

  0 likes
 • A W Reijersen van Buuren schreef:

  Laura Eisenhower (https://www.facebook.com/laura.magdaleneeisenhower) is een achterkleindochter van voormalig USA president generaal Eisenhower. Zij spreekt openlijk over vliegende schotels en buitenaardsen. Zij zegt ook dat Vailant Thor van de planeet Venus een tijd in de USA heeft gewoond. De toenmalige USA president generaal Eisenhower heeft gedreigd Area 51 te bezetten als hij geen inzage kreeg over wat er daar gebeurde. Op Area 51 bevinden zich onder andere buitenaardsen (aliens) en buitenaardse vliegende schotels. USA president generaal Eisenhower heeft in de USA met buitenaardsen ontmoetingen gehad.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >