Gezondheid

DKTP-vaccin gelinkt aan eczeem, astma en voedselallergie. Deel deze studie uit op het consultatiebureau

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongeveer een kwart van de jonge kinderen lijdt aan een atopische ziekte, zoals eczeem, astma of een voedselallergie, en onderzoekers vermoeden dat de kinkhoestcomponent van het DKTP-vaccin daarvoor verantwoordelijk is.

De prevalentie van deze aandoeningen is in de afgelopen 20 jaar gestegen en deze trend valt samen met de introductie van een nieuwe variant van de DKTP-prik: het acellulaire kinkhoestvaccin in plaats van het heelcelkinkhoestvaccin.

In Australië, waar het onderzoeksteam is gevestigd, begon de overstap in 1997 en rond dezelfde tijd was er een piek in het aantal baby’s dat opgenomen moest worden wegens ernstige (anafylactische) allergische reacties op voedsel.

Twaalfvoudige toename

De onderzoekers van het Wesfarmers Centrum voor Vaccins & Infectieziekten in Perth zeggen dat één allergiekliniek een twaalfvoudige toename van gevallen meldde, en de incidentie van een fatale anafylactische shock als gevolg van voedselallergieën steeg tussen 1997 en 2013 met 10 procent per jaar.

Volgens huidige schattingen is ongeveer 18 procent van de kinderen overgevoelig voor voedsel, en heeft 26 procent last van allergisch eczeem.

Soortgelijke stijgingen werden gemeld in de VS en het Verenigd Koninkrijk rond de tijd dat het nieuwe acellulaire vaccin in die landen werd geïntroduceerd.

Verschillen

De onderzoekers werken samen met klinieken in heel Australië om de gezondheidstoestand te vergelijken van baby’s die werden geboren tussen 1997 en 1999 en die ofwel het heelcelkinkhoestvaccin, ofwel het acellulaire vaccin kregen.

Hun doel is om verschillen te ontdekken tussen diegenen die een voedselallergie ontwikkelden en diegenen die dat niet deden.

De studie is gepubliceerd in BMJ Open.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
4 jaren geleden

Had 50 jaar geleden vriendinnetje met zwaar astma…ik wijt het aan de inentingen. Kent iemand gevallen van nog langer geleden?

onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Wat betreft de vaccinatieverplichting, dat is voor ieder land zijn democratische keuze. Te nemen of te laten (verhuizen naar een ander land).
Als vaccinaties schadelijk zijn (veel minder mensen), het voordeel is dan, binnen een x-aantal jaren, veel minder verkeersboetes.

formidabele
formidabele
4 jaren geleden

zo’n 60 jaar geleden werd je als kind naar consultatie bureau gebracht om in te enten, en toen werd het als vanzelfsprekend gevonden?
Nu weten we wel beter dat de DEEP STATE wel andere plannen met ons hebben?

Rosalie
Rosalie
4 jaren geleden

Inderdaad, fromidabele. Deep State heeft het slechtste met de mensheid voor.Kijk naar de Georgia Guidestones: het eerste “gebod” luidt : de bevolking terugbrengen met 85 % zodat er 500 miljoen over blijven. Daar heb je oorlogen voor nodig die je vervolgens moet uitlokken door bv demoniseren van Rusland , de Arabische lente doen ontstaan met alle gevolgen van dien . En vaccinaties. In Kenia werden vrouwen gevaccineerd zogenaamd om een ziekte ( weet niet meer welke) te voorkomen. Het resultaat was dat ze geen kinderen meer konden krijgen. Wat de gevolgen zijn op langere termijn is nu niet te overzien. Op korte termijn : eczeem, astma, adhd, add, autisme etc. vooral het dreigen met verplicht stellen doet bij mij de alarmbellen rinkelen. Hoezo willen ze dat ? Hebben ze dan het beste met de mensheid voor ? Als je het niet begrijpt gaat het altijd weer om geld : big Pharma die ook weer in relatie staat met Deep State.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x