Homepagina » Gezondheid » DKTP-vaccin gelinkt aan eczeem, astma en voedselallergie. Deel deze studie uit op het consultatiebureau
Het is officieel: DKTP-vaccin gelinkt aan eczeem, astma en voedselallergie. Deel deze studie uit op het consultatiebureau

DKTP-vaccin gelinkt aan eczeem, astma en voedselallergie. Deel deze studie uit op het consultatiebureau

Ongeveer een kwart van de jonge kinderen lijdt aan een atopische ziekte, zoals eczeem, astma of een voedselallergie, en onderzoekers vermoeden dat de kinkhoestcomponent van het DKTP-vaccin daarvoor verantwoordelijk is.

De prevalentie van deze aandoeningen is in de afgelopen 20 jaar gestegen en deze trend valt samen met de introductie van een nieuwe variant van de DKTP-prik: het acellulaire kinkhoestvaccin in plaats van het heelcelkinkhoestvaccin.

In Australië, waar het onderzoeksteam is gevestigd, begon de overstap in 1997 en rond dezelfde tijd was er een piek in het aantal baby’s dat opgenomen moest worden wegens ernstige (anafylactische) allergische reacties op voedsel.

Twaalfvoudige toename

De onderzoekers van het Wesfarmers Centrum voor Vaccins & Infectieziekten in Perth zeggen dat één allergiekliniek een twaalfvoudige toename van gevallen meldde, en de incidentie van een fatale anafylactische shock als gevolg van voedselallergieën steeg tussen 1997 en 2013 met 10 procent per jaar.

Volgens huidige schattingen is ongeveer 18 procent van de kinderen overgevoelig voor voedsel, en heeft 26 procent last van allergisch eczeem.

Soortgelijke stijgingen werden gemeld in de VS en het Verenigd Koninkrijk rond de tijd dat het nieuwe acellulaire vaccin in die landen werd geïntroduceerd.

Verschillen

De onderzoekers werken samen met klinieken in heel Australië om de gezondheidstoestand te vergelijken van baby’s die werden geboren tussen 1997 en 1999 en die ofwel het heelcelkinkhoestvaccin, ofwel het acellulaire vaccin kregen.

Hun doel is om verschillen te ontdekken tussen diegenen die een voedselallergie ontwikkelden en diegenen die dat niet deden.

De studie is gepubliceerd in BMJ Open.

[Medisch Dossier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Wat betreft de vaccinatieverplichting, dat is voor ieder land zijn democratische keuze. Te nemen of te laten (verhuizen naar een ander land).
  Als vaccinaties schadelijk zijn (veel minder mensen), het voordeel is dan, binnen een x-aantal jaren, veel minder verkeersboetes.

  2 likes
  • salvar schreef:

   @onbekend
   vaccinatie heeft niets te maken met democratie maar,de keuze maak je zelf het is jouw lichaam en van niemand anders.
   een stel idioten denken over een paar jaar iedereen plat te spuiten met god weet wat voor gif en dat over een paar jaar na inenting zijn werk pas zal gaan doen.
   de wereld is gek aan het worden en er schijnen meer psychopaten buiten de inrichting te lopen dan erin.

   15 likes
  • weg met ons schreef:

   @onbekend

   Geloof jezelf wat je daar beweert? Het lijkt eerder aangepraat dan zelfbedacht.

   In hoeverre vertrouw je de overheid die liegt, bedriegt en moordt en zich door lobbyisten laat leiden en mennen, de farmaceutische industrie die grote winsten najaagt en de artsen en medische toezichthouders die worden gepusht en indirect op de payroll staan en allerlei doceurtjes ontvangen om er maar voor te zorgen dat de farmaceutische industrie omzet draait te koste van anderen.

   Wat velen zien als onproblimatisch en een aanvaadbaar risico bij vaccinatie, buiten beschouwing gelaten wat de gevolgen op lange termijn zijn, kan voor degene die gevaccineerd wordt een groot risico zijn, omdat niets of niemand kan garanderen dat wat ze in het lijf spuiten werkelijk ongevaarlijk of onschadelijk is.

   Misschien stond vroeger het belang van de mens en zijn gezondheid voorop, maar tegenwoordig mag je je werkelijk afvragen welk belang men nu dient. Ik denk zeker niet langer het belang van de gezondheid van mensen, maar wel het belang van de aandeelhouder.

   5 likes
 • Mikkie schreef:

  Had 50 jaar geleden vriendinnetje met zwaar astma…ik wijt het aan de inentingen. Kent iemand gevallen van nog langer geleden?

  4 likes
 • formidabele schreef:

  zo’n 60 jaar geleden werd je als kind naar consultatie bureau gebracht om in te enten, en toen werd het als vanzelfsprekend gevonden?
  Nu weten we wel beter dat de DEEP STATE wel andere plannen met ons hebben?

  2 likes
 • Rosalie schreef:

  Inderdaad, fromidabele. Deep State heeft het slechtste met de mensheid voor.Kijk naar de Georgia Guidestones: het eerste “gebod” luidt : de bevolking terugbrengen met 85 % zodat er 500 miljoen over blijven. Daar heb je oorlogen voor nodig die je vervolgens moet uitlokken door bv demoniseren van Rusland , de Arabische lente doen ontstaan met alle gevolgen van dien . En vaccinaties. In Kenia werden vrouwen gevaccineerd zogenaamd om een ziekte ( weet niet meer welke) te voorkomen. Het resultaat was dat ze geen kinderen meer konden krijgen. Wat de gevolgen zijn op langere termijn is nu niet te overzien. Op korte termijn : eczeem, astma, adhd, add, autisme etc. vooral het dreigen met verplicht stellen doet bij mij de alarmbellen rinkelen. Hoezo willen ze dat ? Hebben ze dan het beste met de mensheid voor ? Als je het niet begrijpt gaat het altijd weer om geld : big Pharma die ook weer in relatie staat met Deep State.

  1 likes
  • only you schreef:

   Hun werkwijze doet een verstandig mens van afzien nog kinderen op deze aardkloot te zetten?
   Het middeoosten hebben ze al geheel platgebombardeerd en daar is onze staat als je voor dat beleid mee ingestemd hebt, verantwoordelijk voor?

   0 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >