BuitenlandCorona

Israëlische media: 85-90% van coronapatiënten in ziekenhuis Jeruzalem volledig gevaccineerd

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bioloog Ran Israeli heeft op Twitter een fragment van Kanaal 13 geplaatst waaruit blijkt dat 95 procent van de ernstig zieke coronapatiënten in het Herzog-ziekenhuis in Jeruzalem gevaccineerd is. Daarnaast is 85 tot 90 procent van de mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis volledig gevaccineerd.

Er worden steeds meer corona-afdelingen geopend en de effectiviteit van het vaccin neemt snel af. In Israël is het grootste deel van de bevolking gevaccineerd tegen corona. Het land werd lange tijd geprezen als vaccinatiekampioen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


De bioloog voegt toe dat in het Herzog-ziekenhuis 72 coronapatiënten liggen, waarvan 25 in kritieke toestand. De dag voordat hij zijn tweet plaatste, waren twee van hen overleden. In Jeruzalem is slechts 42 procent van de bevolking ingeënt.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, reageert: “Goed om te weten. Als dit klopt, begint dit steeds meer te lijken op ADE (antilichaam-gemedieerde versterking van infectie).”

Engelse gezondheidsdienst: 35 procent coronapatiënten volledig gevaccineerd

Uit nieuwe cijfers van de Engelse gezondheidsdienst PHE blijkt daarnaast dat bijna 35 procent van de coronapatiënten dubbel geprikt is. Het instituut zei ook dat de virale lading bij gevaccineerden die besmet zijn met ‘delta’ is te vergelijken met de lading bij ongevaccineerde mensen.

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim Q
Wim Q
2 jaren geleden

Sssttttt
Maak verder nou niemand wakker, gewoon lekker in de wei blijven staan je je lekker vol laten prikken

Annette
Annette
2 jaren geleden

CONCLUSIE: deze gentechinjectie zorgt er dus voor, dat je niet alleen ziek wordt (met milde klachten, zoals de leugenachtige experts ons wisten te vertellen), maar bovendien nog een gerede kans hebt om in het ziekenhuis te belanden, op de IC of komt te overlijden. Dat is wel even andere koekie.
ALLE mensen die vanaf het begin de leugens van regering, RIVM, MSM niet hebben geloofd en hun eigen plan hebben getrokken, krijgen gelijk.
Wat zullen er binnenkort een hoop spijtoptanten bij komen, die de dag vervloeken dat ze zo’n spuit hebben gehaald.
Er is natuurlijk wel één vervelend ding: het merendeel van het schapenvolk kijkt alleen naar de MSM en leest de streng gecensureerde kranten. En DAAR zal je een dergelijk artikel dus niet in vinden.

S7even
S7even
2 jaren geleden

Op naar de derde prik!
Een heroïne verslaafde is er straks niks bij.

Dwarsje
Dwarsje
2 jaren geleden

Krijgen ze (de Kabal) toch nog hun zin in die Holocaust, dit keer zonder treinen en kampen. En nog eens honderden miljarden toe in the pocket.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x