Homepagina » Buitenaards » Boodschappen uit de ruimte – contact met de Plejaren (video)
Boodschappen uit de ruimte - contact met de Plejaren

Boodschappen uit de ruimte – contact met de Plejaren (video)

Volgens voormalig regeringsadviseur Timothy Good had de Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen.

In 1953 zouden afgezanten van de Pleiaden of Plejaren een ontmoeting hebben gehad met Eisenhower om hem te waarschuwen voor de Greys. Ze boden ook hulp aan.

Tijdens de ontmoeting met enkele FBI-agenten werden over en weer telepathische berichten verstuurd, aldus de voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon.

Nordics

Hoewel Eisenhower tijdens de eerste ontmoeting te maken kreeg met de zogeheten Nordics werd de uiteindelijke overeenkomst met de regering van de Verenigde Staten toch getekend in het bijzijn van de Greys. Good was de eerste gerenommeerde academicus die zich in de reguliere media uitsprak over dit onderwerp.

Oud-vertegenwoordiger van de staat New Hampshire Henry McElroy junior nam in 2010 een videoboodschap op waarin hij onthullingen deed over een geheim document dat bestemd was voor Eisenhower. Het document bevatte volgens McElroy informatie over de aanwezigheid van buitenaardsen in de VS die Eisenhower zou gaan ontmoeten.

President Eisenhower was niet de enige die contact had met wezens van de Plejaren. Eduard Albert ‘Billy’ Meier heeft misschien wel de meest duidelijke foto’s en videobeelden gemaakt van hun ruimteschepen.

World Trade Centrum

Hij ontdekte 32 jaar eerder dan NASA water op Mars. Op 8 juli 1976 werd hij daarvan op de hoogte gebracht door afgezanten van de Plejaren. Op 28 februari 1987 waarschuwde Meier voor de vernietiging van het World Trade Center en de oorlogen die daarop zouden volgen tegen een fictieve vijand. Hij gaf op voorhand ook accurate informatie over de aidsepidemie. Hij omschreef de ringen en manen van Jupiter voordat ze überhaupt waren ontdekt door Voyager 1.

Meier had onder meer contact met Semjase en Ptah de planeet Erra. De boodschap die ze voor hem hadden was duidelijk: de mensheid op aarde slaapt en dient drastische stappen te nemen om een ondergang af te wenden.

Verkenningsschepen

Op latere leeftijd stelde Meier honderden sceptici voor een raadsel met zijn foto’s en opnames van Pleiadische verkenningsschepen. Exotische materialen die Meier kreeg van de afgezanten zijn tot op de dag van vandaag niet na te maken door wetenschappers.

De gevestigde orde zou tot 21 keer toe tevergeefs een aanslag op zijn leven hebben gepleegd. De boodschap van de Plejaren mag nu wel worden gehoord, want vele mensen hebben naar eigen zeggen contact met deze wezens of in het bijzonder met Semjase of Ptah. Omdat ze eruitzien als mensen ligt het in de lijn der verwachting dat zij de eersten zullen zijn die zich aan de mensheid laten zien na de publieke bekendmaking van buitenaards contact.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Bill Meijer, whahahaa. Zijn eigen vrouw heeft later toegegeven dat alles gelogen was.

Diago
Diago
9 jaren geleden

I call Bullshit.

Op 40 minuten hebben ze het over een UFO, een ring van vuur!

Kijk goed, je ziet 2 auto’s staan en een man binnen de ring die gewoon rondjes aan het draaien is… Met mischien wel zijn lichtgevende JoJo en er een kinder vuurwerk glittertje aan heeft geplakt.

Belachelijk dat ze dit over het hoofd hebben gezien.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Meier spreekt een oude taal en dat is Jiddisch. Een hele oude wereldtaal waaruit Duits en ook Nederlands is voort gekomen. Er zijn in het verleden nogal wat pogingen ondernomen om deze taal kapot te maken. Meier spricht ein alte Sprache Jiddisch, ein alte Weltsprache, auch Niederlandisch is davon vort gekommen. Verschiedenene Verschundungen sind in Geschiednis passiert um dieser Sprache kaput zu machen. Stalin op oost Jiddisch, Hitler op midden en west Jiddisch. Er was nogal wat wijsheid (weissheit) te vinden in die taal. Een prachtig voorbeeld van de taalmatrix overigens. Andere sprekers zijn naar de VS gegaan (rond de vorige eeuwwisseling).

bv13
bv13
9 jaren geleden

Wat ik moeilijk vind aan Billy Meyer is dat in zijn docu beelden zijn gemaakt waarin hij met een zilver (folie) uitziend pistool rondloopt. Deze beelden zijn van een afstand genomen. Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat een ver gevorderde beschaving die zover vooruitloopt op de onze, een aardse man een wapen in handen zou geven… Maar dit is slechts mijn mening.

Liefs voor jullie allen.

x

Check Also

arts

Arts-microbioloog haalt hard uit naar hoofdredacteur Telegraaf: ‘Walgelijk!’

Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, zei ...

zuid-afrika

Kathleen Aerts (ex-K3) woont in Zuid-Afrika en is geshockeerd door de berichten over nieuwe coronavariant

De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x