Binnenland

BPOC2020 wil via rechter schorsing prikcampagne afdwingen

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft vanochtend een gesprek gehad op het ministerie van Volksgezondheid met directeur COVID-19 vaccinaties Victor Sannes en een vertegenwoordiging van de juridische afdeling van het ministerie.

De BPOC2020 heeft in het gesprek de meldingen overlegd die bij de commissie zijn binnengekomen. Het gaat daarbij om meer dan 1200 overlijdensgevallen en 1100 gevallen van gezondheidsklachten die kort na vaccinatie zijn opgetreden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Geen andere weg

De commissie heeft het ministerie gevraagd de vaccinatiecampagne te schorsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan naar de vraag of er een causaal verband is tussen de meldingen en de vaccinaties. Het ministerie was daar niet toe bereid.

“We zien dan ook geen andere weg dan het ministerie in kort geding te dagvaarden en de rechter te vragen het ministerie op te dragen de vaccinaties te schorsen,” schrijft de BPOC2020 in een persbericht.

Signalen wijzen andere kant op

“Aansluitend zullen wij in een bodemprocedure aan de rechter een onderzoeksrapport presenteren dat door deskundigen op dit moment wordt opgesteld en waarin een conclusie wordt getrokken over het al dan niet causale verband tussen de meldingen en de vaccinaties.”

De BPOC2020 zegt te hopen dat er geen causaal verband is. “De signalen wijzen echter een andere kant op.”

4.7 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Het is gewoon de bedoeling om heel veel mensen het hoekje om te duwen en daar Covid19 de schuld van geven en dan heel erg gaan jammeren en herdenkingen organiseren. Ondertussen hebben ze er gewoon zelf hand in gehad en kunnen tevreden zijn. Weer zoveel nutteloze eters weg. Net als dat de pyromaan vaak bij de door hem aangestoken brand blijft kijken.

linda
linda
2 jaren geleden

Verloren strijd! alles corrupt!

Annette
Annette
2 jaren geleden

WIE had er gedacht dat nota bene de directeur COVID-19 vaccinaties overstag zou gaan? Ik vermoed niemand.
Dus nu maar weer een gang naar de rechter.
Als je kijkt HOE de afgelopen tijd rechtszaken werden beoordeeld, namelijk (bijna) altijd ten faveure van de overheid, is het niet zo moeilijk in te schatten hoe DIT zal aflopen.
De meeste rechters (bijna altijd van D66 signatuur) zijn allang niet meer onafhankelijk. Helaas een feit. Zij spreken geen recht meer, maar heel vaak onrecht. Zij doen precies wat onze criminele overheid voorschrijft, hetzij voor een geldelijke beloning, hetzij uit pure angst voor baanverlies of nog erger.
In je recht staan, zelfs met alle bewijzen aan je kant, zorgt er nog niet voor, dat je ook gelijk krijgt.
Ik zie het wat dat betreft somber in. Ik hoop van harte, dat ik mij vergis.

Idk
Idk
2 jaren geleden

Veel plezier met het afdwingen Begrijp het nou eens rechterlijke macht is er verdomme gewoon niet meer schijn democratie

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x