Homepagina » Mens en Dier » Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?
Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?

Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?

Journalist Arnold Karskens heeft aangifte gedaan tegen Frans Timmermans als vicevoorzitter van de Europese Commissie en Artsen zonder Grenzen die bootjes hebben laten varen voor de kust van Libië.

Timmermans en Artsen zonder Grenzen worden dood door schuld en medeplichtigheid aan mensensmokkel verweten.

“De politiek voert nu een beleid uit waardoor de laatste drie jaar en vier maanden 12.500 mensen zijn verdronken,” zegt Karskens.

Totaal doodgezwegen

“Het is één van de grootste humanitaire rampen voor de grenzen van Europa en iedereen zwijgt erover,” zegt hij.

“Als Trump het heeft over het bouwen van een muur tussen de VS en Mexico is de wereld te klein en hier wordt geen aandacht aan gegeven,” vervolgt hij. “Deze aangifte is totaal doodgezwegen.”

Karskens reisde af naar Mali om namens de Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden onderzoek te doen naar personen die verdacht worden van oorlogsmisdaden.

Bloed aan de handen

“Er zijn mensen verdronken door een politiek die van geen kanten deugt,” aldus de journalist. “De politiek maakt dit mogelijk.”

“Ik beschuldig ze daarom van dood door schuld,” zei hij in Goedemorgen Nederland. “Deze organisaties hebben bloed aan de handen.”

De Italiaanse autoriteiten doen momenteel onderzoek naar contacten tussen mensensmokkelaars en ngo’s als Artsen zonder Grenzen.

Bijna altijd

Karskens wil dat ook de Nederlandse justitie een onderzoek instelt naar samenwerking tussen ngo’s en mensensmokkelaars.

“Ik heb zelf op die bootjes gezeten dus ik weet dat er bijna altijd contact is,” zei hij. Volgens Timmermans is er ‘geen enkel bewijs’ dat ngo’s samenwerken met mensensmokkelaars.

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
3 jaren geleden

Enigste wat nog kan is de straat op gaan en er niet meer vanaf gaan. Dat is erg lastig want men staat onder controle door het geld. Hoe is dit in godsnaam op te lossen?

bert s
bert s
Reactie op  Derek
3 jaren geleden

Niet, en dat is het trieste van alles. Volgens sommige schattingen verwacht men de komende 10 jaar 150 miljoen mensen die naar Europa toe willen!! Er vindt in deze landen momenteel een apocalyptische bevolkingsexplosie plaats.

henk
henk
3 jaren geleden

Ik ben voor het opvangen van mensen uit oorloggebieden in eigen regio. Binnen hun eigen cultuur.
Dat is voor echte slachtoffers ook beter.

Het Afrikaanse continent los laten.
Alle buitenlandse bemoeienis er uit. Afrika weer voor de Afrikanen
En wij kopen hun grond stoffen in plaats dat we hun beroven.

Ik weet bijna 100% zeker dat elke Afrikaan dit verstaat.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  henk
3 jaren geleden

@henk schreef..

”En wij kopen hun grond stoffen in plaats dat we hun beroven”.

Ha ha. Ik vind het een goeie henk! En weet je wat? Ik ben helemaal voor! Maar ziet de elite van de oligarchen dit ook zitten? De commerciële Banken misschien? Ik ben bang van niet.
Misschien vind je nog wat aanhang in de top van het geprivatiseerde Militair Industrieel Complex maar ik vrees het ergste, want waar de oligarchen oprukken verdienen zij weer aan.

Ze zitten er zo diep in dat ze niet beter weten dat het heel normaal is wat ze doen. Ze zouden allemaal ook letterlijk een beroerte krijgen als ze morgen door een rechter verplicht zouden worden gesteld hetgeen uit te voeren wat jij en ik voor ogen hebben.

Henk
Henk
3 jaren geleden

Artsen zonder grenzen is, net als het WNF, niet meer dan een pro-joodse belangenvereniging welke ver van objectief is.

Squenzy
Squenzy
Reactie op  Henk
3 jaren geleden

Klopt Henk. De Joden hebben alles gedaan in de wereld.

faye
faye
3 jaren geleden

Het is een msm mannetje dat zelf altijd goed aan oorlogen verdiend heeft, het hoeft dus helemaal niet waar te zijn wat hij zegt. Hij ziet ook zijn royale broodwinning op de helling gaan, hij heeft alleen maar voordelen bij een oorlog.
Dan is hij ook nog PVV’er, ik vertrouw hem niet.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  faye
3 jaren geleden

@faye.

Had Arnold Karskens in het verleden niet een paar keer voor de camera verteld dat hij als onderzoeksjournalist het liefst onafhankelijk opereert. Op locaties met eigen ogen wil zien wat er gebeurd en daarvan aan de wereld verslag wil uitbrengen. Volgens mij heeft hij ook verteld dat hij nooit in dienst van de mainstream media zou kunnen werken omdat er dan te belemmeringen op zijn pad komen.

Ik denk dat hij hiermee bedoelde dat hij dan gebonden is aan huisregels. Mogelijk niet alles mag vertellen en alleen maar gedeeltes. De scherpe kantjes eraf enzovoort.. Of dat hij er gewoon geen trek in heeft dat zijn verhaal uit zijn verband word gerukt d.m.v. het professionele plak en knip werk. Joost mag het weten? Maar Karskens een msn man, het lijkt mij sterk.

faye
faye
3 jaren geleden

Iedereen die op oorlog zit te wachten behoort bij de death cult, laten we eerlijk zijn daar is heel veel te verdienen en daar zijn bepaalde mensen nu eenmaal vatbaar voor, wat zo een iemand voor een camera vertelt zegt mij dus niet zoveel. Gespleten tongen. Allemaal.
En hoezo geen msm mannetje als je alleen op de msm te zien bent?
Al hij zich al laat horen in de alt.media is het om ons de andere kant op laten denken anders ben je niet bekend van de msm.

Want het systeem en de politieke partij waar hij voorstander van is deugt i.m.o niet.
De PVV heeft geen leden, nee logisch, een politieke partij die leden heeft registreert zijn leden, kunnen ze bij de PVV niet gebruiken.
Dat doet geen enkele criminele club, want daar lijkt het verdacht veel op in mijn visie en geen leden hebben bevestigd dit alleen maar.

Ik zou ook niet raar op staan kijken als ze allemaal bij de vrijmetselaars zitten, braaf langs het metseltouwtje met ‘n allen in de pas lopen, metselen aan de piramide, totdat ze boven zijn.
Een vet salaris had hij in elk geval wel en reken maar dat hij dat het liefst zo zou houden.
Dus is het de bedoeling dat wij de andere kant op denken, daar wordt hij wijzer van.

Death cult fan dus. Of hij dit nu fanatiek aanhangt of niet, wachten op oorlog.
Maar de meeste mensen weten inmiddels dat de oproerkraaiers hun langste tijd gehad hebben, ik kan me er niet meer druk om maken en heb dan eerlijk gezegd het filmpje niet gezien.
Als ik dit soort mensen op de alt.media hoor/zie gaat er bij mij meteen iets gezelligs op, ik heb er absoluut geen zin in.
Ik kijk ook geen tv dus zal ik hier tegen hem aan gaan zitten kijken en hem geduldig aanhoren?

Ik ben ook wel een death cult fan maar dan anders, want bepaalde death cult is best geinig.

https://www.youtube.com/watch?v=9f9pYtOUzeE

exegese
exegese
3 jaren geleden

Ik ben zeer benieuwd of er een rechter is die zijn aanklacht in alle eerlijkheid ren oprechtheid in behandeling wil nemen, zoals een onafhankelijke rechter dat betaamt. Dat is namelijk de volgende verdedigingslinie van het boven ons gestelde tuig, ze hebben zowel Justitie als het O.M. en de Rechterlijke macht volledig in hun broekzak . Daarom kunnen ze doen waar ze maar zin in hebben.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

@exegese.

Op dit niveau vermoed ik dat de uitslag al beslist is. Er sprake is van een kansloze missie. Te minste het ligt er maar net aan hoe de lijntjes lopen en ik heb deze niet bestudeerd, maar toch…

Schiet me ook een uitspraak van Myron C. Fagan te binnen die 50 jaar geleden twee langspeelplaten
uitbracht getiteld ”The Illuminati and the Council on Foreign Relations”, waar hij onder andere beweerde dat
het controlerende orgaan binnen de advocatuur in handen is van de Illuminati, genaamd,
the International Bar Association (IBA)

Hoe het ook mag zijn? Dat er op het hoogste niveau een wezenlijke macht van invloed is moge duidelijk zijn. Ik heb deze mogen aanschouwen door me enigszins te verdiepen in de Orde van Skull and Bones. Waar zij aan de ene kant hun uiterste best deden om multinationals op te zetten en te controleren, fusie na fusie, en in de top van de Zakenbankenwereld hun mensen plaatsten tot aan de Federal Reserve. En hun mensen hadden in de top van de inlichtingendiensten, met name CIA, was de orde ook goed vertegenwoordigd binnen de rechtsorde.

Zo zette zijn een vijftal advocatenkantoren op waaronder,

Shearman & Sterling te NY met meer dan 800 advocaten in dienst

https://en.wikipedia.org/wiki/Shearman_%26_Sterling

Pillsbury Winthrop Shaw Pittman, 700 advocaten gevestigd in de Bertelsmann Building broadway, NY.

https://en.wikipedia.org/wiki/Elihu_Root

Simpson Thacher & Bartlett, Lexington Avenue, NY. 900 advocaten op 11 vestigingen waaronder New York
London, Palo Alto (Silicon valley) Tokyo, Hong Kong, Being, en Sau Paulo.

https://en.wikipedia.org/wiki/Simpson_Thacher_%26_Bartlett

Een van de drie skull and bones oprichters was Thomas D. Thacher en enkel jaren President of the New York City Bar association.

Als je drie links wat beter bestudeerd zie je hoe alles bij elkaar komt, of samenhangt. De bedrijven die worden genoemd, de familienamen enz.. Je kunt hierbij tot de conclusie komen dat er een zekere rol van invloed kan spelen als je denkt aan de belangen die ze delen, of mogelijke belangenverstrengelingen. Of samenwerken aan een bepaalde agenda die mogelijk loopt van de Council on Foreign Relations tot aan Washington etc..

Maar goed. Nu heeft Karskens hier in eerste weinig mee te maken. Maar hoe zit het met verdragen als TTIP, of CETA, waarbij het technisch mogelijk is dat het Amerikaanse bedrijfsleven zowel de Nederlandse Staat, als individuen kan dagen voor de rechter op eigen grondgebied. Als individu loop je dan tegen een steenrijke georganiseerde machinerie aan die zijn mensen heeft om alles uit de kast te halen om zijn gelijk te halen. Ga er maar aan staan.

exegese
exegese
Reactie op  Gezinusk
3 jaren geleden

@Gezinusk, ik ben het volledig met je eens dat de werkelijke macht in de wereld al sinds mensenheugenis toebehoort aan een uiterst klein clubje zeer sluwe, doch geesteszieke psychopaten. Zij bestieren de wereldmarkt alsook de rechterlijke macht en zetten in het verleden alles, maar dan ook alles naar hun hand. Ik koester echter de ijdele hoop dat daar nu langzaam maar zeker een keerpunt in bereikt gaat worden, dat waarheid, eerlijkheid en oprechtheid, dat normen en waarden in ere hersteld gaan worden. En dat is mogelijk als mensen zich massaal afkeren van alles wat niet deugt en gaan voor het goede, zowel politiek als zakelijk als in het intermenselijk verkeer. moeilijker is het eigenlijk niet, je gaat gewoon voor het goede massaal, met z’n allen. Maar eerst moeten de meesten in gaan zien dat het meeste om ons heen van geen kanten deugt en daar komt langzaam maar zeker steeds meer schot in, al gaat dat nog veeeel te langzaam naar mijn zin. We moeten gewoon mensen halsstarrig met hun neus op de feiten blijven drukken, dan moet het ooit gaan lukken, de waarheid wint het uiteindelijk toch altijd.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

@exegese.

Ja dat er een boel geesteszieke psychopaten tussen zitten is inderdaad bewezen. Zeker in de top van de Bankierswereld, Oligarchen, CIA… Ze hebben een machine opgebouwd waardoor het voor hen die dat willen, uiterst makkelijk is gemaakt om de boel te belazeren, verstoppertje te spelen, en verder te corrumperen. Voorbeelden in overvloed zoals bekend.

exegese
exegese
Reactie op  Gezinusk
3 jaren geleden

Precies @Gezinusk, in slimheid waarmee zij de boel belazeren, verstoppertje spelen en de corruptie hoogtij laten vieren, zijn zij de meesten van het “gewone” volk ruimschoots de baas. Maar waar zij onbeschaamd lopen te pronken met hun exorbitante rijkdom welk in werkelijkheid altijd op oneerlijke wijze is verkregen moeten ze in de toekomst kunnen rekenen op gepaste afkeer in plaats van opzien. Dat is ons wapen waar zij geen antwoord op hebben. Het moet eens duidelijk worden dat prestaties op basis van uitzonderlijk talent in principe geen cent meer waard is dan de noeste arbeid van bijvoorbeeld een bouwvakker of vuilnisman wiens verdienstelijkheid t.a.v. de gemeenschap vaak zelfs onontbeerlijk is. Abnormaal hoge salarissen en beloningen moeten gezien worden voor wat het in werkelijkheid is, namelijk pure diefstal. Andermans belachelijk hoge salarissen maken het leven onnodig duur en niet zelden onmogelijk voor de onderkant van de maatschappij. Dat hoeven we niet te pikken en we kunnen daar dan ook makkelijk verandering in brengen als we er op reageren voor wat het waard is. Wij, het gewone volk zijn in de meerderheid en als we een eenheid vormen maken wij de dienst uit, dat begint hen inmiddels pijnlijk duidelijk te worden. Keer je af van het kwaad en ongegeneerd geplunder en werk er niet, of in ieder geval zo weinig mogelijk meer aan mee. Te beginnen met niet meer te stemmen op bewezen leugenaars en bedriegers.

kael
kael
3 jaren geleden

Eindelijk, worden deze gangsters aangeklaagd, niet alleen voor mensensmokkel maar kunnen ze niet aangeklaagd worden voor het importeren van terroristen met alle gevolgen hier.

Laat de gelukszoekers hun geluk zoeken in hun Eigen region, het word vluchteling is hier nauwelijks van tel

faye
faye
3 jaren geleden

Hadden. Hadden zowel justitie als het O.M. en de rechterlijke macht volledig in hun broekzak.
Sinds de U.S. geen corporatie meer is is hier ook een en ander veranderd.

faye
faye
3 jaren geleden

Reken maar dat ze zijn aanklacht in alle eerlijkheid en oprechtheid gaan behandelen, misschien wel eerlijker en oprechter dan hem lief is.

faye
faye
3 jaren geleden

”Artsen zonder grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel”
Iedereen snapt dat al zit er maar een nazi (pro oorlog) in de top van een organisatie, meestal een paar, samen staan ze sterk, dat ook Artsen zonder grenzen dan in een mum van tijd een criminele organisatie is.
Misschien zijn ze daar wel speciaal voor in het leven geroepen, eerst een oorlog opstarten en vervolgens de redder uit gaan hangen, childtrafficking valt daar ook niet op, lekker dubbel en flink verwarring zaaien is key bij ze.
Wat deed hij eigenlijk in dat bootje?
Gespleten tongen, maar inmiddels wordt dat spelletje wel doorzien.
Ik wens hem veel succes in de rechtszaal.
Fijne dag allemaal.

Elise49
Elise49
Reactie op  faye
3 jaren geleden

Rechter komt van richteren en die zijn weer voortgekomen uit hoogpriesters. Aan de top rechters staat een grootmeester, die weer in verbinding staat met het Vaticaan/Levi stam= maakt wetten. Rechters staan ook onder een orde. Lees ander bericht van mij hier over ordes.
Het hele systeem is corrupt.

x

Check Also

timmermans

Frans Timmermans ‘verdient proces wegens dood door schuld’

Aanstaande woensdag behandelt het gerechtshof Den Haag ...

timmermans

Timmermans neemt Polen en Hongarije de maat, maar weigert in de spiegel te kijken

De begroting van de Europese Unie is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x