Homepagina » Mens en Dier » Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?
Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?

Artsen zonder Grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel. Welk bloed kleeft er nog meer aan hun handen?

Journalist Arnold Karskens heeft aangifte gedaan tegen Frans Timmermans als vicevoorzitter van de Europese Commissie en Artsen zonder Grenzen die bootjes hebben laten varen voor de kust van Libië.

Timmermans en Artsen zonder Grenzen worden dood door schuld en medeplichtigheid aan mensensmokkel verweten.

“De politiek voert nu een beleid uit waardoor de laatste drie jaar en vier maanden 12.500 mensen zijn verdronken,” zegt Karskens.

Totaal doodgezwegen

“Het is één van de grootste humanitaire rampen voor de grenzen van Europa en iedereen zwijgt erover,” zegt hij.

“Als Trump het heeft over het bouwen van een muur tussen de VS en Mexico is de wereld te klein en hier wordt geen aandacht aan gegeven,” vervolgt hij. “Deze aangifte is totaal doodgezwegen.”

Karskens reisde af naar Mali om namens de Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden onderzoek te doen naar personen die verdacht worden van oorlogsmisdaden.

Bloed aan de handen

“Er zijn mensen verdronken door een politiek die van geen kanten deugt,” aldus de journalist. “De politiek maakt dit mogelijk.”

“Ik beschuldig ze daarom van dood door schuld,” zei hij in Goedemorgen Nederland. “Deze organisaties hebben bloed aan de handen.”

De Italiaanse autoriteiten doen momenteel onderzoek naar contacten tussen mensensmokkelaars en ngo’s als Artsen zonder Grenzen.

Bijna altijd

Karskens wil dat ook de Nederlandse justitie een onderzoek instelt naar samenwerking tussen ngo’s en mensensmokkelaars.

“Ik heb zelf op die bootjes gezeten dus ik weet dat er bijna altijd contact is,” zei hij. Volgens Timmermans is er ‘geen enkel bewijs’ dat ngo’s samenwerken met mensensmokkelaars.

[Café Weltschmerz]


Vind je dit goed? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Ik ben voor het opvangen van mensen uit oorloggebieden in eigen regio. Binnen hun eigen cultuur.
  Dat is voor echte slachtoffers ook beter.

  Het Afrikaanse continent los laten.
  Alle buitenlandse bemoeienis er uit. Afrika weer voor de Afrikanen
  En wij kopen hun grond stoffen in plaats dat we hun beroven.

  Ik weet bijna 100% zeker dat elke Afrikaan dit verstaat.

  26 likes
  • @henk schreef..

   ”En wij kopen hun grond stoffen in plaats dat we hun beroven”.

   Ha ha. Ik vind het een goeie henk! En weet je wat? Ik ben helemaal voor! Maar ziet de elite van de oligarchen dit ook zitten? De commerciële Banken misschien? Ik ben bang van niet.
   Misschien vind je nog wat aanhang in de top van het geprivatiseerde Militair Industrieel Complex maar ik vrees het ergste, want waar de oligarchen oprukken verdienen zij weer aan.

   Ze zitten er zo diep in dat ze niet beter weten dat het heel normaal is wat ze doen. Ze zouden allemaal ook letterlijk een beroerte krijgen als ze morgen door een rechter verplicht zouden worden gesteld hetgeen uit te voeren wat jij en ik voor ogen hebben.

   11 likes
 2. Artsen zonder grenzen is, net als het WNF, niet meer dan een pro-joodse belangenvereniging welke ver van objectief is.

  13 likes
 3. Ik ben zeer benieuwd of er een rechter is die zijn aanklacht in alle eerlijkheid ren oprechtheid in behandeling wil nemen, zoals een onafhankelijke rechter dat betaamt. Dat is namelijk de volgende verdedigingslinie van het boven ons gestelde tuig, ze hebben zowel Justitie als het O.M. en de Rechterlijke macht volledig in hun broekzak . Daarom kunnen ze doen waar ze maar zin in hebben.

  4 likes
  • @exegese.

   Op dit niveau vermoed ik dat de uitslag al beslist is. Er sprake is van een kansloze missie. Te minste het ligt er maar net aan hoe de lijntjes lopen en ik heb deze niet bestudeerd, maar toch…

   Schiet me ook een uitspraak van Myron C. Fagan te binnen die 50 jaar geleden twee langspeelplaten
   uitbracht getiteld ”The Illuminati and the Council on Foreign Relations”, waar hij onder andere beweerde dat
   het controlerende orgaan binnen de advocatuur in handen is van de Illuminati, genaamd,
   the International Bar Association (IBA)

   Hoe het ook mag zijn? Dat er op het hoogste niveau een wezenlijke macht van invloed is moge duidelijk zijn. Ik heb deze mogen aanschouwen door me enigszins te verdiepen in de Orde van Skull and Bones. Waar zij aan de ene kant hun uiterste best deden om multinationals op te zetten en te controleren, fusie na fusie, en in de top van de Zakenbankenwereld hun mensen plaatsten tot aan de Federal Reserve. En hun mensen hadden in de top van de inlichtingendiensten, met name CIA, was de orde ook goed vertegenwoordigd binnen de rechtsorde.

   Zo zette zijn een vijftal advocatenkantoren op waaronder,

   Shearman & Sterling te NY met meer dan 800 advocaten in dienst

   https://en.wikipedia.org/wiki/Shearman_%26_Sterling

   Pillsbury Winthrop Shaw Pittman, 700 advocaten gevestigd in de Bertelsmann Building broadway, NY.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Elihu_Root

   Simpson Thacher & Bartlett, Lexington Avenue, NY. 900 advocaten op 11 vestigingen waaronder New York
   London, Palo Alto (Silicon valley) Tokyo, Hong Kong, Being, en Sau Paulo.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Simpson_Thacher_%26_Bartlett

   Een van de drie skull and bones oprichters was Thomas D. Thacher en enkel jaren President of the New York City Bar association.

   Als je drie links wat beter bestudeerd zie je hoe alles bij elkaar komt, of samenhangt. De bedrijven die worden genoemd, de familienamen enz.. Je kunt hierbij tot de conclusie komen dat er een zekere rol van invloed kan spelen als je denkt aan de belangen die ze delen, of mogelijke belangenverstrengelingen. Of samenwerken aan een bepaalde agenda die mogelijk loopt van de Council on Foreign Relations tot aan Washington etc..

   Maar goed. Nu heeft Karskens hier in eerste weinig mee te maken. Maar hoe zit het met verdragen als TTIP, of CETA, waarbij het technisch mogelijk is dat het Amerikaanse bedrijfsleven zowel de Nederlandse Staat, als individuen kan dagen voor de rechter op eigen grondgebied. Als individu loop je dan tegen een steenrijke georganiseerde machinerie aan die zijn mensen heeft om alles uit de kast te halen om zijn gelijk te halen. Ga er maar aan staan.

   6 likes
   • @Gezinusk, ik ben het volledig met je eens dat de werkelijke macht in de wereld al sinds mensenheugenis toebehoort aan een uiterst klein clubje zeer sluwe, doch geesteszieke psychopaten. Zij bestieren de wereldmarkt alsook de rechterlijke macht en zetten in het verleden alles, maar dan ook alles naar hun hand. Ik koester echter de ijdele hoop dat daar nu langzaam maar zeker een keerpunt in bereikt gaat worden, dat waarheid, eerlijkheid en oprechtheid, dat normen en waarden in ere hersteld gaan worden. En dat is mogelijk als mensen zich massaal afkeren van alles wat niet deugt en gaan voor het goede, zowel politiek als zakelijk als in het intermenselijk verkeer. moeilijker is het eigenlijk niet, je gaat gewoon voor het goede massaal, met z’n allen. Maar eerst moeten de meesten in gaan zien dat het meeste om ons heen van geen kanten deugt en daar komt langzaam maar zeker steeds meer schot in, al gaat dat nog veeeel te langzaam naar mijn zin. We moeten gewoon mensen halsstarrig met hun neus op de feiten blijven drukken, dan moet het ooit gaan lukken, de waarheid wint het uiteindelijk toch altijd.

    2 likes
    • @exegese.

     Ja dat er een boel geesteszieke psychopaten tussen zitten is inderdaad bewezen. Zeker in de top van de Bankierswereld, Oligarchen, CIA… Ze hebben een machine opgebouwd waardoor het voor hen die dat willen, uiterst makkelijk is gemaakt om de boel te belazeren, verstoppertje te spelen, en verder te corrumperen. Voorbeelden in overvloed zoals bekend.

     0 likes
     • Precies @Gezinusk, in slimheid waarmee zij de boel belazeren, verstoppertje spelen en de corruptie hoogtij laten vieren, zijn zij de meesten van het “gewone” volk ruimschoots de baas. Maar waar zij onbeschaamd lopen te pronken met hun exorbitante rijkdom welk in werkelijkheid altijd op oneerlijke wijze is verkregen moeten ze in de toekomst kunnen rekenen op gepaste afkeer in plaats van opzien. Dat is ons wapen waar zij geen antwoord op hebben. Het moet eens duidelijk worden dat prestaties op basis van uitzonderlijk talent in principe geen cent meer waard is dan de noeste arbeid van bijvoorbeeld een bouwvakker of vuilnisman wiens verdienstelijkheid t.a.v. de gemeenschap vaak zelfs onontbeerlijk is. Abnormaal hoge salarissen en beloningen moeten gezien worden voor wat het in werkelijkheid is, namelijk pure diefstal. Andermans belachelijk hoge salarissen maken het leven onnodig duur en niet zelden onmogelijk voor de onderkant van de maatschappij. Dat hoeven we niet te pikken en we kunnen daar dan ook makkelijk verandering in brengen als we er op reageren voor wat het waard is. Wij, het gewone volk zijn in de meerderheid en als we een eenheid vormen maken wij de dienst uit, dat begint hen inmiddels pijnlijk duidelijk te worden. Keer je af van het kwaad en ongegeneerd geplunder en werk er niet, of in ieder geval zo weinig mogelijk meer aan mee. Te beginnen met niet meer te stemmen op bewezen leugenaars en bedriegers.

      1 likes
 4. Het is een msm mannetje dat zelf altijd goed aan oorlogen verdiend heeft, het hoeft dus helemaal niet waar te zijn wat hij zegt. Hij ziet ook zijn royale broodwinning op de helling gaan, hij heeft alleen maar voordelen bij een oorlog.
  Dan is hij ook nog PVV’er, ik vertrouw hem niet.

  2 likes
  • @faye.

   Had Arnold Karskens in het verleden niet een paar keer voor de camera verteld dat hij als onderzoeksjournalist het liefst onafhankelijk opereert. Op locaties met eigen ogen wil zien wat er gebeurd en daarvan aan de wereld verslag wil uitbrengen. Volgens mij heeft hij ook verteld dat hij nooit in dienst van de mainstream media zou kunnen werken omdat er dan te belemmeringen op zijn pad komen.

   Ik denk dat hij hiermee bedoelde dat hij dan gebonden is aan huisregels. Mogelijk niet alles mag vertellen en alleen maar gedeeltes. De scherpe kantjes eraf enzovoort.. Of dat hij er gewoon geen trek in heeft dat zijn verhaal uit zijn verband word gerukt d.m.v. het professionele plak en knip werk. Joost mag het weten? Maar Karskens een msn man, het lijkt mij sterk.

   8 likes
 5. Enigste wat nog kan is de straat op gaan en er niet meer vanaf gaan. Dat is erg lastig want men staat onder controle door het geld. Hoe is dit in godsnaam op te lossen?

  2 likes
  • Niet, en dat is het trieste van alles. Volgens sommige schattingen verwacht men de komende 10 jaar 150 miljoen mensen die naar Europa toe willen!! Er vindt in deze landen momenteel een apocalyptische bevolkingsexplosie plaats.

   3 likes
 6. Eindelijk, worden deze gangsters aangeklaagd, niet alleen voor mensensmokkel maar kunnen ze niet aangeklaagd worden voor het importeren van terroristen met alle gevolgen hier.

  Laat de gelukszoekers hun geluk zoeken in hun Eigen region, het word vluchteling is hier nauwelijks van tel

  3 likes
 7. Iedereen die op oorlog zit te wachten behoort bij de death cult, laten we eerlijk zijn daar is heel veel te verdienen en daar zijn bepaalde mensen nu eenmaal vatbaar voor, wat zo een iemand voor een camera vertelt zegt mij dus niet zoveel. Gespleten tongen. Allemaal.
  En hoezo geen msm mannetje als je alleen op de msm te zien bent?
  Al hij zich al laat horen in de alt.media is het om ons de andere kant op laten denken anders ben je niet bekend van de msm.

  Want het systeem en de politieke partij waar hij voorstander van is deugt i.m.o niet.
  De PVV heeft geen leden, nee logisch, een politieke partij die leden heeft registreert zijn leden, kunnen ze bij de PVV niet gebruiken.
  Dat doet geen enkele criminele club, want daar lijkt het verdacht veel op in mijn visie en geen leden hebben bevestigd dit alleen maar.

  Ik zou ook niet raar op staan kijken als ze allemaal bij de vrijmetselaars zitten, braaf langs het metseltouwtje met ‘n allen in de pas lopen, metselen aan de piramide, totdat ze boven zijn.
  Een vet salaris had hij in elk geval wel en reken maar dat hij dat het liefst zo zou houden.
  Dus is het de bedoeling dat wij de andere kant op denken, daar wordt hij wijzer van.

  Death cult fan dus. Of hij dit nu fanatiek aanhangt of niet, wachten op oorlog.
  Maar de meeste mensen weten inmiddels dat de oproerkraaiers hun langste tijd gehad hebben, ik kan me er niet meer druk om maken en heb dan eerlijk gezegd het filmpje niet gezien.
  Als ik dit soort mensen op de alt.media hoor/zie gaat er bij mij meteen iets gezelligs op, ik heb er absoluut geen zin in.
  Ik kijk ook geen tv dus zal ik hier tegen hem aan gaan zitten kijken en hem geduldig aanhoren?

  Ik ben ook wel een death cult fan maar dan anders, want bepaalde death cult is best geinig.

  https://www.youtube.com/watch?v=9f9pYtOUzeE

  2 likes
 8. Hadden. Hadden zowel justitie als het O.M. en de rechterlijke macht volledig in hun broekzak.
  Sinds de U.S. geen corporatie meer is is hier ook een en ander veranderd.

  1 likes
 9. ”Artsen zonder grenzen aangeklaagd wegens mensensmokkel”
  Iedereen snapt dat al zit er maar een nazi (pro oorlog) in de top van een organisatie, meestal een paar, samen staan ze sterk, dat ook Artsen zonder grenzen dan in een mum van tijd een criminele organisatie is.
  Misschien zijn ze daar wel speciaal voor in het leven geroepen, eerst een oorlog opstarten en vervolgens de redder uit gaan hangen, childtrafficking valt daar ook niet op, lekker dubbel en flink verwarring zaaien is key bij ze.
  Wat deed hij eigenlijk in dat bootje?
  Gespleten tongen, maar inmiddels wordt dat spelletje wel doorzien.
  Ik wens hem veel succes in de rechtszaal.
  Fijne dag allemaal.

  0 likes
  • Rechter komt van richteren en die zijn weer voortgekomen uit hoogpriesters. Aan de top rechters staat een grootmeester, die weer in verbinding staat met het Vaticaan/Levi stam= maakt wetten. Rechters staan ook onder een orde. Lees ander bericht van mij hier over ordes.
   Het hele systeem is corrupt.

   1 likes
 10. Verdiep je eens in de ridderordes, dan wordt het allemaal al veel duidelijker hoe de lijntjes verlopen. Die lijntjes/ordes zitten ook in Afrika. Over de gehele wereld zitten ze. Grootmeesters staan boven beroepen(geld/handel/bedrijven) en geloven. De heilige stoel(Vaticaan) bepaalt wie er grootmeester wordt. Zowel van de beroepen/bedrijven, als geloven.
  Dus als de witte paus het zielig vindt, dan is dat een schijnheilige preek. (rond 1990 is het geloof en geld samen gegaan) Lees alles bij wiki/pedia. Zie Pomodoro bol Vaticaan.
  Het werkt hetzelfde als bij Mac Donalds. Een bedrijf dat geld verdient met producten. Daarnaast heb je de zielige kant: Ronald Mac Donald huis. Beide hebben dezelfde eigenaar. + en – = +
  En zo wordt de wereld gestuurd en overgenomen. Als het geldsysteem valt, dan heb je nog altijd over de zielige kant controle.
  Ik krijg zo langzamer het idee, dat Judas(de verrader) toch ook Jezus is.
  Je weet niet meer wie wie is en/of waar die nu eigenlijk voor staat. Je denkt dat je ergens goed mee bezig bent, maar je weet niet wie nu jouw opperbaas is/voor staat.
  Waarom denk ik dat? De ordes hebben lijntjes met de eindtijd theorie.
  vb. De orde van de olifant= Deens(koningshuis) Onder deze orde heb je weer ordes oa Jehova orde. Jehova geschiedenis is wazig. Ik bedoel afkomst Naam Jezus. Zo ook de groep die de heilige kerk van Jezus der laatste dagen aanhangen.(ook eindtijd theorie)
  Misschien is dit wel de reden dat Rusland de Jehova’s eruit wil hebben. Er is een gevecht gaande via de ordes. Maar dan nog zegt het niks, want alle christelijke geloven staan in verbinding met elkaar via de heilige grafkerk Jeruzalem. Elke christelijke geloofsrichting heeft een apart hoekje in die kerk.(zo ook de Russische orthodoxe kerk) De plattegrond van deze kerk vormt een sleutel/de sleutel.(denk aan de sleutels van Petrus). Die had er 2. 1 om de hemel te openen en 1 om de hemel weer te sluiten.(via technologie)
  De vraag is waarom/waarvoor heeft Petrus deze 2 sleutels?
  Verschillende redenen heb je hier al vaker geschreven.
  Het is dus niet vreemd, dat mensen(armere delen) het christendom haten. Reden: Wat Henk schrijft.
  Deze shit/wraak/haat krijgen wij(gewone mensen) over ons heen, als wij iedereen toelaten. Lekker makkelijk voor de elite. Gewone mensen die elkaar afslachten, dan hoeven zij het niet meer te doen. Dit verhaal vertel ik tegen nieuwkomers/andere kleurtjes. Ik maak ze duidelijk, dat het systeem en de leiders achter de schermen zorgen voor de problemen. Dat wij ook slachtoffer zijn/worden. Ik denk, dat deze nieuwkomers uiteindelijk beter af zijn in hun eigen omgeving. Gewoon, omdat daar meer ruimte/land is.
  Waar meneer Karskens over spreekt is: De rattenvanger van Hamelen.(zie tekening The Economist) Men trekt de mensen naar hier, maar uiteindelijk krijgen ze het nog slechter. Ook als ze de zeeoversteek behaald hebben. Iedereen weet, dat technologie voor steeds minder werk zorgt. Dus wat moeten al die mensen hier komen doen? Voor gewoon werk wordt amper nog betaald/leven is hier duur/wordt alleen duurder en je hebt schijn vrijheid. Daarnaast is er een dreiging dat het westen een atoombom/flinke oorlog op zijn dak krijgt. Volgens mij ben je dan nog beter af in Afrika. Ook bij een zondvloed/aardveranderingen. Dus ik zou een keer teruggaan, als de boel veilig is. Desnoods bekeren en/of bij de heersende groep aansluiten/liever nog bij primitieve stammen zoals de Dogon. Kennis opdoen hoe je zelf voedsel kunt verbouwen etc. Doen wat de elite al eeuwen doen, maar dan puur om te overleven/uitstel van executie.

  1 likes
 11. Reken maar dat ze zijn aanklacht in alle eerlijkheid en oprechtheid gaan behandelen, misschien wel eerlijker en oprechter dan hem lief is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...

zembla

Zembla-aflevering over Baudet was ‘gevaarlijk en achterbaks’: ‘VARA, stop je mediaterreur!’

Afgelopen donderdag was in het VARA-onderzoeksprogramma Zembla ...