Homepagina » Het Complot » Brekend: “Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht”
Brekend: "Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht"

Brekend: “Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht”

De voormalige baas van een Franse vliegmaatschappij heeft voor opschudding gezorgd door te zeggen dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines waarschijnlijk is gekaapt door een hacker en uit de lucht is geschoten door de Amerikaanse luchtmacht.

In een zes pagina’s tellend artikel in het Franse blad Paris Match stelt Marc Dugain, ex-topman van Proteus Airlines en beroemd schrijver, dat het vermiste vliegtuig niet is neergestort op de plek waar de autoriteiten en reddingsteams zoeken naar wrakstukken.

Dugain is ervan overtuigd dat de Boeing 777, met aan boord 239 passagiers, is gecrasht bij het eiland Diego Garcia in de Indische Oceaan. Hij zegt dat het toestel mogelijk is gekaapt door een hacker en vervolgens is neergehaald door de Verenigde Staten, uit angst voor een herhaling van de gebeurtenissen op 11 september 2001.

Op het piepkleine eiland, dat eigendom is van Groot-Brittannië, ligt een Amerikaanse legerbasis. “Het is een extreem machtige legerbasis. Het is opmerkelijk dat dit vliegtuig spoorloos is verdwenen. Ik wil niet ingaan op complottheorieën, maar het is mogelijk dat de Amerikanen dit vliegtuig hebben tegengehouden,” vertelde hij eerder deze week aan France Inter.

De VS heeft altijd ontkend dat het toestel, dat op 8 maart jongstleden op mysterieuze wijze van de radar verdween, dicht in de buurt is gekomen van Diego Garcia. Dugain baseert zijn uitspraken op gesprekken die hij heeft gehad met inwoners van de Maldiven, die op de dag van de ramp een vliegtuig in de richting van Diego Garcia zagen vliegen.

Brekend: "Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht"

Marc Dugain (France Inter)

Volgens Dugain is het mogelijk dat de Boeing op afstand is gekaapt en in de richting van Diego Garcia is gevlogen. Kort nadat vlucht MH370 van de radar verdween zou op het eiland Baarah, dat tot de Maldiven behoort, een brandblusser van Boeing gevonden zijn. Dit wijst er volgens Dugain op dat aan boord brand is uitgebroken, waarna alle elektrische apparaten werden uitgeschakeld. Dat zou kunnen verklaren waarom het toestel van de radar verdween.

Dugain draagt twee argumenten aan waarom er volgens hem sprake is van een cover-up. Het is vrijwel onmogelijk dat de Amerikanen, die beschikken over de beste technologie ter wereld, een 63 meter lang object zijn kwijtgeraakt, aldus de oud-vliegbaas. Daarnaast zei hij dat Maledivische getuigenverklaringen zijn achtergehouden.

Hij voegde toe dat hij door een Britse inlichtingenofficier is gewaarschuwd dat hij ‘risico’s’ loopt door onderzoek te doen naar de verdwijning van MH370. “Iemand weet wat er is gebeurd,” zei hij.

[France24]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wakker schreef:

  Het lijkt me allereerst érg onwaarschijnlijk dat 9/11 door kapers is veroorzaakt. Kijk maar eens hoe de gebouwen ingestort zijn: Dit was een nette geforceerde instorting en die moet zeker 3 weken voor die tijd al voorbereid zijn. Bovendien is de opname van het vliegtuig dat dwars door het gebouw vliegt een trucage zijn geweest. Het toestel komt er aan de andere kant van het gebouw met een gave neus weer uit. Dat kan niet, aangezien het gebouw van gewapend beton gemaakt is. Een hoog gebouw met vier cm dik skelet stort simpelweg niet in door een beetje kerosine. Dus ‘een herhaling’ zal niet de reden zijn. Vlucht MH317 is een mysterie, te meer omdat er geen enkel wrakstuk is gevonden. Ikzelf ben van mening dat het op een eilandje onder India is geland, maar dat is een vermoeden.

  37 likes
  • Dimmer schreef:

   Ooit wel eens van zwaartekracht gehoord
   Als de pijlers van staal weggevaagd zijn of aan t smelten door de hitte en er rusten nog zon 20 verdiepingen bovenop welke kant gaat n gebouw op als het gaat instorten denk je mijn god zeg hoe dom kun je zijn…..

   9 likes
   • Joris schreef:

    Ik geloof in zwaartekracht. Het officiële NIST rapport doet dat niet.

    Building 7 is gedeeltelijk in vrije val naar beneden gekomen. d.w.z. met nul weerstand. Onmogelijk bij alleen een interne brand zonder explosieven, zeggen honderden architecten en ingenieurs.

    Lees de rechterkolom op de homepage alleen al eens even voordat u mensen voor dom uitmaakt. Overweeg ook eens dat het mogelijk dat uberhaupt achterwege te laten.

    http://www.ae911truth.org/

    WTC Building #7, a 47-story high-rise not hit by an airplane, exhibited all the characteristics of classic controlled demolition with explosives:

    – Rapid onset of collapse
    – Sounds of explosions
    – Symmetrical structural failure
    – Free-fall acceleration through the path of what was greatest resistance
    – Imploded, collapsing completely, landing almost in its own footprint
    – Massive volume of expanding pyroclastic-like clouds
    – Expert corroboration from the top European controlled demolition professional
    – Foreknowledge of “collapse” by media, NYPD, FDNY

    meer…

    http://www.ae911truth.org/

    6 likes
    • Roy schreef:

     Heb je je wel eens afgevraagd waarom ze al die tonnen die ze verdienen bij die site nooit gebruikt hebben voor een gedegen onderzoek? Die site bestaat maar voor 1 reden en ik denk niet dat ik je hoef te vertellen welke reden dat is.

     10 likes
    • henk schreef:

     Oke zeggen dat 911 een inside Job was oke.. zeggen dat het niet door een vliegtuig geraakt was dat is gewoon idioot. Al die mensen die in New York waren hebben zeker geen vliegtuig gezien? Denk is na jongen.

     6 likes
    • Roy schreef:

     Och jee, ae911truth.og… gniffel

     3 likes
   • Audrey schreef:

    Dan heb je zeker het echte filmpje niet gezien!!! Want het gebouw is door explosieve neer gehaald……..Niet door die vliegtuigen wat wij moeten geloven!!!Alleen de bovenste verdiepingen stonden in brand en de explosie kwam van beneden de het gebouw neergehaald hebben.

    11 likes
  • Zeus schreef:

   Daar komt nog bij (volgens het officiële verhaal van 9/11) dat de snelheid net voor de inslag zo’n 450 mijl/uur (724 km/per uur) was voor beide toestellen. Dit is natuurlijk lariekoek. Toestellen, voor de burgerluchtvaart, zijn niet ontworpen om met zulke hoge snelheden door een dikke luchtlaag op zeeniveau te vliegen. Extreem sneller vliegen, op zeeniveau, is onmogelijk d.m.v. meer stuwkracht geven, flaps instellen of in een duikvlucht gaan. Als een vliegtuig na het opstijgen verder klimt, zal het sneller gaan doordat de lucht ijler wordt en dus de weerstand afneemt.

   5 likes
   • Dussss.... schreef:

    Wat een onzin, de betrokken vliegtuigen zijn prima in staat dergelijke snelheden te halen op zeeniveau, dat is al meer dan voldoende bewezen door piloten die daadwerkelijk met deze kisten vliegen.

    Het verhaal komt van iemand die dat getest heeft op Microsoft Flightsimulator, sinds wanneer geloven de alternatieve media adepten dat Microsoft zoiets bij het rechte eind heeft 😛

    11 likes
    • Roy schreef:

     Blijft mooi om te zien op basis van wat voor een informatie complot theorieën zich verder ontwikkelen…

     11 likes
     • Roy schreef:

      “Ik denk niet dat het hologrammen waren, maar ik geloof wel dat de regering poep praatte zoals gewoonlijk.”

      Wat waren het dan voor een vliegtuigen, als het volgens jou niet de vliegtuigen kunnen zijn die iedereen in de torens heeft zien vliegen..

      “Eerst donderstralen de torens als zandkastelen in mekaar en even later vindt men een paspoort van een terrorist? Waar bleven de overige paspoorten? Het is veel geloofwaardiger voor mij dat er een één of andere rat van de CIA dat paspoort heeft ‘gevonden’. ”

      Wie zegt er dat er geen andere paspoorten gevonden zijn, zijn deze van belang?

      3 likes
     • Zeus schreef:

      @Roy

      Een 767 vliegt niet met een bijna- kruissnelheid op zeeniveau. Dit doet het alleen als de lucht 4 maal ijler is, en dat is op een hoogte van 10-12 km. Evenmin is het onmogelijk om op die kruishoogte tegen mag 2 aan te vliegen vanwege de zogenaamde ‘prestaties’ op zeeniveau, tenzij je ‘m kan ombouwen tot een Concorde.

      .

      Ik denk niet dat het hologrammen waren, maar ik geloof wel dat de regering poep praatte zoals gewoonlijk.

      .

      Eerst donderstralen de torens als zandkastelen in mekaar en even later vindt men een paspoort van een terrorist? Waar bleven de overige paspoorten? Het is veel geloofwaardiger voor mij dat er een één of andere rat van de CIA dat paspoort heeft ‘gevonden’.

      2 likes
    • Zeus schreef:

     Nogmaals, toestellen voor de burgerluchtvaart zijn niet ontworpen om dergelijke snelheden te kunnen behalen op zeeniveau. Veronderstel dat het wel kan, dan is het toestel tijdens de vlucht niet meer te controleren laat staan zijn doel te bereiken.

     .

     De snelheid is een verdacht detail, net zoals de gevonden paspoorten (intact nog wel) van de ‘terroristen’ onder een dikke laag puin van een miljoen ton beton en staal. De FBI vindt nog geen hoer in een bordeel, maar dit wel. Dan doet de conspiracy het nog stukken beter lol.

     2 likes
     • Roy schreef:

      Ten eerste slaat je aanvulling als een tang op een varken. Dat heeft niet te maken of ze wel of niet de snelheid kunnen halen. Ten tweede waren het ook geen spannende vluchtroutes, ze hoefde alleen “rechtdoor” richting de hoogste torens..
      Welke feiten worden er genegeerd dan?

      Wat denk jij dan, waren het hologrammen?

      “kan al voldoende zijn voor een tragedie.”

      Dat er 9-11 een tragedie heeft afgespeeld heeft iedereen kunnen zien.

      “net zoals de gevonden paspoorten (intact nog wel) van de ‘terroristen’ onder een dikke laag puin”

      Even nuanceren.. Er is een paspoort van 1 terrorist gevonden en niet onder een dikke laag puin, maar op de straat (bij de Twin Tower crash).

      3 likes
    • Zeus schreef:

     Ter aanvulling: simpel uitgelegd.

     .

     Als we P1 aanhouden voor het klimmen en P2 voor weerstand, krijg je het volgende:

     .

     Naarmate het toestel verder klimt, neemt P1 (lift) af omdat de lucht ijler wordt. Tegelijkertijd wordt P1 (lift) gecompenseerd met de afname van P2 (weerstand), dit zorgt er dus voor dat een vliegtuig hoger en sneller gaat.

     .

     Een vliegtuig voor de burgerluchtvaart heeft niet dezelfde aerodynamische vorm als een F-15, en daardoor kan het ook niet gebruikt worden als een F-15. Als je toch probeert om een 767 als een straaljager te gebruiken, dan verlies je de controle over het toestel met catastrofale gevolgen. Een kleine menselijke fout in de cockpit kan al voldoende zijn voor een tragedie. Of jullie kijken teveel films, of jullie negeren gewoon de feiten.

     1 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Tjemig, nog nooit zoveel onzin bij elkaar gezien in één reaktie.
   Een “nette geforceerde instorting”, als je je beperkt tot die ene opname. Er waren echter vele andere gedetailleerde opnames, die lieten zien dat het helemaal niet zo’n ‘nette geforceerde instorting’ was.
   Het toestel komt er aan de andere kant weer met een “gave neus” uit. Wat er uit kwam waren alleen ‘enkele’ onderdelen van, en niet het hele toestel. Ook daar zijn genoeg gedetailleerde opnames van te vinden.
   Gewapend beton, 4cm dik skelet, beetje kerosine? Opnieuw niet weten waar je het over hebt.
   Persoonlijk geloof ik het hele verhaal ook niet, maar in deze reaktie staat zoveel onzin…

   14 likes
   • Ferry schreef:

    @Rob ter Horst
    Het is wel eigenaardig dat de VS er als de kippen bij was om met satellietfoto’s op de proppen te komen toen dat vliegtuig boven Oekraïne werd neergehaald maar van het MH370 toestel dat zich dichtbij hun speeltuin Diego Garcia bevond is er niets van satelliet opnamen.
    Dit alleen al klinkt ongelofelijk het was net of hun intelligentie in verlof was op die rampzalige dag of dat hun sats zich toevallig ergens anders bevonden.

    12 likes
   • Vladimir Putin schreef:

    UFOs will nuke: UNSC in NY[NY], Chicago[IL], LA[CA], Houston[TX] and Miami[FL].
    Also destroyed by nukes are: Mexico City[Mexico], Bogota[Colombia], Rio de J. and Sao Paulo[Brazil], Santiago[Chile], London and Manchester[UK], Amsterdam and The Hague[NL], Brussels[B], Paris and Lyon[F], Madrid and Seville[ES], Frankfurt/M and Berlin[D], Rome and Milan[I], Athens[Greece], Istanbul and Ankara[Turkey], Haifa, Tel Aviv and Eilat[IL], Moscow and Nizhny Novgorod[Russian Federation], New Delhi and Mumbai[India], Beijing and HK[PRC], Bangkok[Thailand], Tokyo[Japan], Seoul[ROK], Sydney and Melbourne[Australia].

    http://www.youtube.com/watch?v=AaZW75jJjnw
    http://www.youtube.com/watch?v=NiyUSv2Z07A

    0 likes
 • van Eijk schreef:

  Stinken doet het sowieso… Ook hier wordt weer de zelfde tactiek gebruikt als bij MH-17. Gewoon al het onderzoek net zo lang rekken totdat de mensen hun woede en interesse kwijt zijn.
  Al het luchtverkeer wordt gemonitord. Is het niet door de satellieten, dan wel door de fabrikant zelf. Geloof er niks van dat een vliegtuig zomaar verdwijnt..

  44 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   In Maleisië is men geenszins de aandacht kwijt.
   Bijna dagelijks kun je op deze website berichten lezen aangaande MH370 en MH17.
   Ook ontwikkelingen in Nederland worden op de voet gevolgd.
   Soms met een iets andere kijk dan door de media bij ons.

   http://www.nst.com.my/

   24 likes
 • realistisch schreef:

  9/11 is een smerige laffe aanslag geweest in naam van de islam.
  Al die complottheorieën hier zijn gewoon een opgezet plan om die misselijkmakende ideologie veren in hun middeleeuwse achterwerk te steken en de ware motieven te verduisteren…
  De ware dreiging voor alles wat leeft op deze planeet is de islam, wordt toch wakker mensen……

  18 likes
  • Van Eijk schreef:

   De Mossad is een bedreiging voor de wereld… Niet de islam. Probeer jij eens vliegtuigkapingen vanuit de bergen vanaf Afghanistan te organiseren, gaat je niet lukken. Het is niet zo dat je in de periode voor 11-9-2011 daar een hele goede wifi had. Verder vergeet je voor het gemak dat de familie Bush en Bin Laden, toen en nu nog steeds, heel close zijn. Jij wil beweren dat de NSA niet het doen en laten van de handelspartners van de familie van de president van de USA monitord? Zeker als voorgaande presidenten, of veiligheidsdiensten, direct militaire steun hebben verleend aan een telg uit die familie?
   Als Osama Bin Laden achter de aanslagen zat waren de veiligheidsdiensten daar op zn minst van op de hoogte, waarschijnlijker is het dat ze ondersteuning hebben gegeven.

   12 likes
   • ferrimassi schreef:

    “De Mossad is een bedreiging voor de wereld… Niet de islam”

    Ze zijn allebei griezelig en het zal mij niet verbazen als ze dit samen hebben gedaan.

    2 likes
  • Schut schreef:

   Probleem is mensen als u die de misleiding en propaganda aangaande 9-11 nog geloven ook. Deze aanslag is een startschot geweest om al de daarop volgende oorlogen te rechtvaardigen. En dat met als zondebok; DE moslims. Generaliseren is in dit geval een onderontwikkelde reaktie. Feit is dat het officiele verhaal van het onderzoek naar 9-11 niet klopt. bijv. de conclusie dat alle 3 gebouwen zijn ingestort door brand en in het geval van gebouw 7 het bezwijken van 1 kolom. Gebouw 7 stort met vrije val snelheid in. wat een persoon met een chromosoom minder zelfs nog begrijpt is dat dat simpelweg niet mogelijk is door weerstand. Dit is nog maar 1 detail. Ik kan er nog vele noemen. Mijn persoonlijke verdenking: team van belanghebbenden:
   gebouweigenaren (henry kissinger die gebouw 7 1 maand voor de aanslagen voor 7 miljard verzekerde tegen letwel: … terroristische aanslagen
   – beleggers in/ eigenaren van olie en wapens
   – mensen die zijn omgekocht (geld, wapens, macht) bijv Mossad
   – chantage van sleutelfiguren.
   mensen die een vinger in de pap hebben in de media

   In principe is het na te gaan. Ik kom niet uit bij DE moslims.

   9 likes
 • Roy schreef:

  Waarom is dit “Brekend”?
  Het is gewoon iemand zijn mening zonder bewijs…

  38 likes
 • pietje schreef:

  Beste van Eijk denk niet dat het alleen de mossad is maar misschien samen met de famielies in amerika ! denk dat amerika er een vingertje in heeft want laten we niet vergeten dat amerika heel erg vies is !!!!! erg vervuild ! met hun achtergrond regering door Rotschilds, Rockefellers etc dus ja Amerika is smerig !!! Daar kan die goeiige Obama niets aan doen hij wil het wel maar kan niets doen ! Ik geloof echt dat barack goed is ! Dan heb je nog de NAZIS bush die Hitler gesteund hebben wat wil je nog meer !!!!! Daar kan barack niets aan doen net als Kennedy die wilde ook orde op zaken stellen maar ja ook die kreeg een kogel in zijn hoofd Dus Obama let op !!! Onze PIM is ook omgelegd door de regering en ook Theo van gogh allemaal door de regering ze waren…….lastig !!!!! Laat me niet lachen ik heb het spelletje zoooooo door ! maar ja jullie blijven allemaal voor de TV zitten en ondernemen niets!!! Erg hoor !!!!! Wel mopperen maar niets doen !!!!

  3 likes
 • pietje schreef:

  Het toestel is gewoon geland op diego garcia en de mensen leven nog ! Of de militairen hebben ze hebben afgeschoten ! (kijk naar 9/11 ze staan nergens meer versteld van ) Maar er is geen wrak geen bewijzen dus ze zitten gewoon op diego garcia er was toch een journalist die een berichtje heeft verstuurd aan zijn vriendin hij zat in het donker met een zak over zijn hoofd ja…..wat ze later met de mensen gedaan hebben weet niemand ! Amerika is een land van duisternis en wij volgen !!!!! We gaan allemaal naar de afgrond in helaas ! Of…. we staan op lijkt mij een goed idee niet meer voor de TV maar aktie ondernemen gooi die k….. regering omver ! Maar niemand doet iets ik kan ook niet alleen op het binnenhof gaan staan dat helpt ook niets !!! Dus…… waar zijn jullie allemaal die kritiek hebben ?????

  7 likes
  • Roy schreef:

   “er was toch een journalist die een berichtje heeft verstuurd aan zijn vriendin hij zat in het donker met een zak over zijn hoofd ja”

   Dit was een hoax, oftewel, nooit gebeurd…

   7 likes
 • bert (maathuis) schreef:

  O, is het de bedoeling dat wij DIT nu moeten gaan geloven? !

  12 likes
 • Ruud schreef:

  Heb de site bekeken , ze proberen daar zelfs 911 te ontkrachten dus ik krijg daar een raar gevoel bij .
  Misschien is deze site wel opgezet om mensen gerust te stellen ofwel om ze de echte waarheid niet te doen geloven wie zal het zeggen.

  3 likes
  • Roy schreef:

   Ruud, dan heb je niet goed gelezen..
   Ze proberen nergens 911 te ontkrachten. Wat er wel ontkracht wordt zijn de complot theorieën die er omheen “verzonnen” worden en dat zijn er helaas genoeg.. Het is simpelweg een site waar rationeel naar bepaalde zaken wordt gekeken.. Een beetje fantaseren of jezelf dingen afvragen is nooit erg, maar het kan ook doorslaan..

   6 likes
  • Roy schreef:

   Vertel me dan eens wat anders Ruud. Waarom zou deze journalist zijn bericht dan op een site plaatsen welke bekend staat om zn hoaxes? Waarom stuurde hij het bericht bijvoorbeeld niet naar familie of vrienden..

   0 likes
 • Alf schreef:

  Pietje,

  Ik ga met je mee naar Den Haag, ben je tenminste niet alleen.
  Die hele zooi daar kan van mij rechtstreeks de prullenbak in. Achter die vele glimlachen schuilt de duivel, aangestuurd door een opperduivel aan de andere kant van de grote oceaan. Geloof me er komen andere tijden want deze praktijken kunnen ze niet lang meer in stand houden.
  Happy nieuw jaar!!!!!

  Alf

  4 likes
 • rop schreef:

  Twee dingen, we kunnen het geloven , en we kunnen het niet geloven wat er allemaal word gezegd of gedacht, neergehaald of niet, het blijft bij speculeren , wie komt het er dichts bij, het is zeker dat de waarheid zoveel mogelijk geweld word aangedaan om de eenvoudige reden, men moet het verbergen tegen een risico van meer geweld als het object een gevaar kan zijn of wezen wat het voort brengt moet deze uitgeschakeld worden, fouten worden gemaakt door een onzekerheid en word gezien als het gevaar,vanuit de gedachten dat het een gevaar kan opleveren zal men niet het risico lopen om de gedachten van het gevaar voor wat het ook kan zijn geen onnodige risico lopen om de gedachte die het voort brengt , dit is in dat geval een vliegtuig die is neer gehaald wat er van word gedacht, wat voort komt uit Angst , als het echt aan het licht word gebracht wat er word gespeculeerd en er is daar Een van Waar ,dan heb je echt probleem of het nu de Amerikanen zijn of de russen of een ander land , speculaties kunnen daarbij een hulp zijn om juist niet achter de waarheid te komen, want deze kan weleens een grote brand veroorzaken. bewust of niet bewust een keus maken komen voort uit een angst voor elkaar en deze moet men namelijk de schuld geven , het is de angst van de mens zelf die daardoor verkeerde of onjuiste [on]bewuste beslissingen nemen…Uit Angst… en wat kan men daar aan doen de angst onder de aandacht brengen door in te zien dan mensen uit angst verkeerde beslissingen nemen.. een Groot menselijk probleem is namelijk de Angst voor elkaar…waar het zich laat leiden…

  2 likes
 • Ruud schreef:

  Roy
  20 december 2014 20:03 at 20:03
  “er was toch een journalist die een berichtje heeft verstuurd aan zijn vriendin hij zat in het donker met een zak over zijn hoofd ja”

  Dit was een hoax, oftewel, nooit gebeurd…

  Zou je kunnen zeggen waar je dit hebt gelezen ?

  Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal , het kwam heel aannemelijk over en geloofde dit verhaal en wil wel eens weten hoe dit dan in de lucht gekomen is .

  Dit is toch die foto die hij verstuurd had met de Coordinaten erop dat bij de basis Diego uitkwam .

  Graag de link Roy waar ik dat kan lezen .

  1 likes
 • rop schreef:

  Of men wel of niet laat leiden door angst , Angst is de veroorzaker in het brein van de mens…hij is de dader van al de door menselijke beslissingen, alleen door deze te ontmantelen krijgt men inzicht door het onder de aandacht te brengen, en het openlijk te bespreken ,,speel geen verstoppertje voor deze, dat zal het in onjuiste of verkeerde beslissingen eindigen, men andere woorden het doorzien brengt vrede, hem niet doorzien brengt oorlog in al zijn vormen , het is maar net voor welk vorm men kiest…wil de mens vrede en in harmonie leven dan zal elk land, groep of mens openlijk moeten toegeven , dat het meestal door angst laat leiden, voor verlies van waarden van wat men als waarden en normen beschouwt door deze te onderzoeken en mogelijk te veranderen en normen en waarden die niet meer werken te veranderen… angst kan een verkeerde onjuiste beslissing nemen vooral als het om macht gaat…angst leeft van macht, zo heeft een geldvorm deze macht ,maar ook een geloof heeft deze macht, die aan normen en waarden gehecht zijn. en een hechting of het vasthouden van een vorm kan enorme problemen geven

  0 likes
 • x

  Check Also

  pensioen

  Gefeliciteerd, je staat op het punt 35 procent van je pensioen te verliezen. ‘Onaanvaardbaar’

  Afgelopen maand bereikten vakbonden, werkgevers en het ...

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  >