Het Complot

Brekend: “Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht”

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige baas van een Franse vliegmaatschappij heeft voor opschudding gezorgd door te zeggen dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines waarschijnlijk is gekaapt door een hacker en uit de lucht is geschoten door de Amerikaanse luchtmacht.

In een zes pagina’s tellend artikel in het Franse blad Paris Match stelt Marc Dugain, ex-topman van Proteus Airlines en beroemd schrijver, dat het vermiste vliegtuig niet is neergestort op de plek waar de autoriteiten en reddingsteams zoeken naar wrakstukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dugain is ervan overtuigd dat de Boeing 777, met aan boord 239 passagiers, is gecrasht bij het eiland Diego Garcia in de Indische Oceaan. Hij zegt dat het toestel mogelijk is gekaapt door een hacker en vervolgens is neergehaald door de Verenigde Staten, uit angst voor een herhaling van de gebeurtenissen op 11 september 2001.

Op het piepkleine eiland, dat eigendom is van Groot-Brittannië, ligt een Amerikaanse legerbasis. “Het is een extreem machtige legerbasis. Het is opmerkelijk dat dit vliegtuig spoorloos is verdwenen. Ik wil niet ingaan op complottheorieën, maar het is mogelijk dat de Amerikanen dit vliegtuig hebben tegengehouden,” vertelde hij eerder deze week aan France Inter.

De VS heeft altijd ontkend dat het toestel, dat op 8 maart jongstleden op mysterieuze wijze van de radar verdween, dicht in de buurt is gekomen van Diego Garcia. Dugain baseert zijn uitspraken op gesprekken die hij heeft gehad met inwoners van de Maldiven, die op de dag van de ramp een vliegtuig in de richting van Diego Garcia zagen vliegen.

Brekend: "Vlucht MH370 bij Diego Garcia uit de lucht geschoten door Amerikaanse luchtmacht"
Marc Dugain (France Inter)

Volgens Dugain is het mogelijk dat de Boeing op afstand is gekaapt en in de richting van Diego Garcia is gevlogen. Kort nadat vlucht MH370 van de radar verdween zou op het eiland Baarah, dat tot de Maldiven behoort, een brandblusser van Boeing gevonden zijn. Dit wijst er volgens Dugain op dat aan boord brand is uitgebroken, waarna alle elektrische apparaten werden uitgeschakeld. Dat zou kunnen verklaren waarom het toestel van de radar verdween.

Dugain draagt twee argumenten aan waarom er volgens hem sprake is van een cover-up. Het is vrijwel onmogelijk dat de Amerikanen, die beschikken over de beste technologie ter wereld, een 63 meter lang object zijn kwijtgeraakt, aldus de oud-vliegbaas. Daarnaast zei hij dat Maledivische getuigenverklaringen zijn achtergehouden.

Hij voegde toe dat hij door een Britse inlichtingenofficier is gewaarschuwd dat hij ‘risico’s’ loopt door onderzoek te doen naar de verdwijning van MH370. “Iemand weet wat er is gebeurd,” zei hij.

[France24]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
9 jaren geleden

Waarom is dit “Brekend”?
Het is gewoon iemand zijn mening zonder bewijs…

wakker
wakker
9 jaren geleden

Het lijkt me allereerst érg onwaarschijnlijk dat 9/11 door kapers is veroorzaakt. Kijk maar eens hoe de gebouwen ingestort zijn: Dit was een nette geforceerde instorting en die moet zeker 3 weken voor die tijd al voorbereid zijn. Bovendien is de opname van het vliegtuig dat dwars door het gebouw vliegt een trucage zijn geweest. Het toestel komt er aan de andere kant van het gebouw met een gave neus weer uit. Dat kan niet, aangezien het gebouw van gewapend beton gemaakt is. Een hoog gebouw met vier cm dik skelet stort simpelweg niet in door een beetje kerosine. Dus ‘een herhaling’ zal niet de reden zijn. Vlucht MH317 is een mysterie, te meer omdat er geen enkel wrakstuk is gevonden. Ikzelf ben van mening dat het op een eilandje onder India is geland, maar dat is een vermoeden.

bert (maathuis)
bert (maathuis)
9 jaren geleden

O, is het de bedoeling dat wij DIT nu moeten gaan geloven? !

van Eijk
van Eijk
9 jaren geleden

Stinken doet het sowieso… Ook hier wordt weer de zelfde tactiek gebruikt als bij MH-17. Gewoon al het onderzoek net zo lang rekken totdat de mensen hun woede en interesse kwijt zijn.
Al het luchtverkeer wordt gemonitord. Is het niet door de satellieten, dan wel door de fabrikant zelf. Geloof er niks van dat een vliegtuig zomaar verdwijnt..

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x