CoronaBuitenland

Viervoudig gevaccineerde Duitse gezondheidsminister test positief op corona, dit zegt zijn ex

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid laat weten dat gezondheidsminister Karl Lauterbach positief is getest op het coronavirus. Lauterbach, die viervoudig is gevaccineerd, roept Duitsers op om zich ‘voldoende te vaccineren’.

De minister heeft zojuist nieuwe wetgeving voorgesteld om aankomende herfst bepaalde coronaregels in te voeren. Denk daarbij aan mondkapjes en regels voor bijeenkomsten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Ze hadden allemaal wel dood kunnen zijn nu

“Karl Lauterbach – ze hadden hem niet beter kunnen casten wat mij betreft – krijgt deze zomer zelf ook de bevestiging dat de vaccins werken. Joe Biden en Hugo de Jonge kregen deze bevestiging recent ook nog. Ze hadden allemaal wel dood kunnen zijn nu,” schrijft data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen wenst de minister beterschap. “En zal hij inzien dat maatregelen niet werken en dat het virus bijna altijd mild verloopt?” vraagt hij.

Onjuist gebleken

Er circuleren tegelijkertijd beelden van een aflevering van de talkshow Talk im Hangar-7 uit augustus 2020 waarin de ex-vrouw van Lauterbach, epidemioloog Angela Spelsberg, zich kritisch uitlaat over de coronamaatregelen.

Zo zegt ze in het fragment onder meer dat ze zelf geen mondkapjes draagt. “Ik ben wetenschapper en epidemioloog, geen politicus. Ik kijk altijd naar de feiten,” zegt ze. Volgens Spelsberg is het onterecht dat corona wordt gezien als ‘de grootste killer’ en ‘het grootste gevaar’, aangezien de meeste gevallen mild verlopen.

Er werd beweerd dat we te maken hadden met een nieuw virus waartegen we geen bescherming hadden. Dat is onjuist gebleken, aldus Spelsberg.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoor je het eens van je ex

Ze wijst er verder op dat slechts 0,1 procent van de gevallen resulteert in sterfte, terwijl de modellen uitgingen van 1 procent.

De epidemioloog werd geregeld onderbroken door de presentator. “Indien je een afwijkende mening hebt, mag je je zinnen blijkbaar niet afmaken, maar ze bijt van zich af,” constateert arts Frank Peeters.

Spelsberg krijgt veel steun. “Gelijk heeft ze!” stelt advocaat Michael Verstraeten. Regisseur Dick Maas zegt: “Hoor je het eens van je ex.”

4.8 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 jaar geleden

Net goed vaccin gestoorde man en krijg nou wat zie daar wederopstanding van Mengele hij is nooit weg geweest de duivel 666

Moeder van 5
Moeder van 5
1 jaar geleden

En ze blijven doordrammen over laat je prikken mijn schoon ouders zijn geprikt mijn schoonmoeder zelf 4 x en zit al 2 weken thuis en je raad het al was positief getest mijn dochters zijn niet geprikt en die hebben 3 dagen 24 uur met ze op getrokken door een mini vakantie en die zijn kern gezond en nog snappen ze het niet

Avax
Avax
1 jaar geleden

Ja dat is de nieuwe reclame voor de zng.boostershots voor naar ieder jaar/maand vaccineren. Menen jullie nou echt dat Biden of anderen van die kliek ook maar één vaccinatie hebben gehad! Neen natuurlijk niet.Nu wordt het meer van dankzij dat ik vaccinaties heb gehad leef ik nog, en zie je als ik niet op tijd een nieuwe pak loop ik gevaar. De nieuwe uitroeingsronde is gestart, het gaat hun gewoon niet snel genoeg. En alle mensen die overleden zijn van de gifspuit daar hoor je niks over :-).

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

GeWELDIG

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x