Mens en Dier

Vrouw (53) levend gevonden op plek waar ze 1,5 jaar geleden in zee werd gesleurd. Wat is er in hemelsnaam met haar gebeurd?

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vermiste vrouw, waarvan de afgelopen 18 maanden gedacht werd dat ze verdronken was, is levend aangetroffen op een Indonesisch strand. Ze droeg precies dezelfde kleren als op de dag dat ze verdween.

De terugkeer van de 53-jarige Nining Sunarsih, die in januari op het strand van Sukabumi werd meegesleurd door een enorme golf, is met mysterie omgeven.

Sunarsih werd gevonden door haar tante, op precies hetzelfde stuk strand waar ze was verdwenen, zo schrijft de lokale nieuwssite Tribun News.

Lichaam

Het is onduidelijk wat er in de tussenliggende maanden met de vrouw is gebeurd. De vraag is nu natuurlijk hoe ze al die tijd heeft weten te overleven.

Vreemd genoeg werd in de dagen na de verdwijning een lichaam in het gebied gevonden. Gedacht werd dat het om Sunarsih ging, maar uit DNA-onderzoek bleek dat dat niet het geval was.

Levendige dromen

Sunarsih dook op nadat haar oom had geclaimd dat hij verschillende levendige dromen had gehad waarin hij zag dat ze levend zou worden gevonden, meldt Kompas.

De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis, waar ze momenteel herstelt. Inwoners van Sukabumi zijn naar verluidt verbaasd over haar miraculeuze terugkeer.

De politie is een onderzoek gestart en roept mensen op geen voorbarige conclusies te trekken.

[Daily Mail]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
4 jaren geleden

“Haar oom had levendige dromen over haar”. Dit stinkt naar een levendige verboden relatie van 1,5 jaar.

Richard
Richard
4 jaren geleden

Vreemd. Sukabumi heeft helemaal geen strand. Die plaats ligt op minstens twee uur rijden van zee.

roos terwan
roos terwan
4 jaren geleden

Dat ligt dan aan jouw mind denk ik.Kan een oom niet gewoon van zijn nichtje houden en meeleven met zijn familie .Dat is wat ik als eerste denk als ik dit lees.

AlbertV
AlbertV
4 jaren geleden

Zouden ze al bedacht hebben om het haar gewoon te vragen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x