Homepagina » Mens en Dier » Vrouw (53) levend gevonden op plek waar ze 1,5 jaar geleden in zee werd gesleurd. Wat is er in hemelsnaam met haar gebeurd?
Vrouw (53) levend gevonden op plek waar ze 1,5 jaar geleden in zee werd gesleurd. Wat is er in hemelsnaam met haar gebeurt?

Vrouw (53) levend gevonden op plek waar ze 1,5 jaar geleden in zee werd gesleurd. Wat is er in hemelsnaam met haar gebeurd?

Een vermiste vrouw, waarvan de afgelopen 18 maanden gedacht werd dat ze verdronken was, is levend aangetroffen op een Indonesisch strand. Ze droeg precies dezelfde kleren als op de dag dat ze verdween.

De terugkeer van de 53-jarige Nining Sunarsih, die in januari op het strand van Sukabumi werd meegesleurd door een enorme golf, is met mysterie omgeven.

Sunarsih werd gevonden door haar tante, op precies hetzelfde stuk strand waar ze was verdwenen, zo schrijft de lokale nieuwssite Tribun News.

Lichaam

Het is onduidelijk wat er in de tussenliggende maanden met de vrouw is gebeurd. De vraag is nu natuurlijk hoe ze al die tijd heeft weten te overleven.

Vreemd genoeg werd in de dagen na de verdwijning een lichaam in het gebied gevonden. Gedacht werd dat het om Sunarsih ging, maar uit DNA-onderzoek bleek dat dat niet het geval was.

Levendige dromen

Sunarsih dook op nadat haar oom had geclaimd dat hij verschillende levendige dromen had gehad waarin hij zag dat ze levend zou worden gevonden, meldt Kompas.

De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis, waar ze momenteel herstelt. Inwoners van Sukabumi zijn naar verluidt verbaasd over haar miraculeuze terugkeer.

De politie is een onderzoek gestart en roept mensen op geen voorbarige conclusies te trekken.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  “Haar oom had levendige dromen over haar”. Dit stinkt naar een levendige verboden relatie van 1,5 jaar.

  12 likes
  • Snelle Planga schreef:

   Aangezien de vrouw 53 is, zal d’r oom waarschijnlijk een jaar of 73 zijn. Lijkt me sterk dus. Begrijpend lezen is lastig he?

   8 likes
   • Weesje schreef:

    Hoe oud een oom zou moeten zijn kan je niet zeggen. Zo werd ik op mijn dertiende tante van de dochter van mijn vier jaar oudere zus, die er jong bij was. In een grote familie of met een groot leeftijdsverschil kan je al heel jong oom of tante zijn.

    7 likes
 • AlbertV schreef:

  Zouden ze al bedacht hebben om het haar gewoon te vragen?

  22 likes
 • Richard schreef:

  Vreemd. Sukabumi heeft helemaal geen strand. Die plaats ligt op minstens twee uur rijden van zee.

  11 likes
 • roos terwan schreef:

  Dat ligt dan aan jouw mind denk ik.Kan een oom niet gewoon van zijn nichtje houden en meeleven met zijn familie .Dat is wat ik als eerste denk als ik dit lees.

  6 likes
 • Luci schreef:

  Typisch gevalletje ngai lara kidul… 1 van de 7 ingangen van deze godin tot java ligt on de provincie sukabumi. Zij die met iedere sultan van yogya een relatie heeft en samenkomt op de Merapi.

  Ondanks dat indonesie het grootste moslimland ter wereld is wordt lara kidoel nog steeds vereerd; zo ook na de grote tsunami..
  Zij woont afwisselend in de oceaan en op een vulkaan.. veel verhalen over haar doen denken aan alien stories…

  Lara neemt mensen mee naar haar waterpaleis ( de land equivalent ligt op land, in yogya; het waterpaleis van de sultan…. ze neemt ze mee maar spuugt ze soms terug naar land..

  5 likes
 • helder schreef:

  Er circuleren meer van dit soort verhalen rond. Mensen die plotsklaps verdwijnen, dood gewaand door de familie en opeens zijn ze er weer met een enorme black-out. Zelfde kleren aan, geen dag ouder geworden. Zijn het de buitenaardsen, wie zal het zeggen…

  4 likes
 • Brada schreef:

  Er is vast een logische verklaring voor. Hopelijk kan de vrouw zich het e.e.a. herinneren.

  2 likes
 • flardinga schreef:

  Zeker een bizar verhaal,die vrouw kan die niet praten meer dan?
  Zij zou de zaak kunnen verduidelijken,simpel lijkt mij.

  2 likes
 • ome jaap schreef:

  buitenaardse ontvoering gehad en weer terug gezet…alleen 1,5 jaar later

  2 likes
 • only you schreef:

  Toch al die jaren niet misbruikt?

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  zoontje

  Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

  Het zoontje van model en ondernemer Tamara ...

  >