Great ResetMens en Dier

Brief van Schwab veroorzaakt deining: ‘Voor veel mensen is dit toch wel een schok’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft op Twitter een brief van Klaus Schwab gericht aan premier Rutte gedeeld. De brief, die al ruim een miljoen keer is bekeken, maakt duidelijk dat het WEF de Great Reset coördineert en Nederland daarbij een leidende rol speelt, zegt Van Houwelingen.

“Dit is een brief die keurig aantoont waar we voor staan. Dit maakt alles duidelijk,” reageert financieel expert Ab Flipse in de studio van het NPO-programma Ongehoord Nieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Puppet van Schwab

“Iedereen die zich hierin verdiept heeft, weet dit gewoon. Het is niet nieuw, maar voor veel mensen is dit toch wel een schok,” aldus Flipse.

Rutte heeft een voortrekkersrol. Hij is het breekijzer. Hij is één van de kopmannen van het WEF. Hij voert feitelijk uit wat Klaus Schwab en z’n mensen bedenken en doen, voegt hij toe.

“Feitelijk is Rutte een puppet van Schwab,” benadrukt Flipse.

Dat gaan we binnenkort heel sterk merken

Het is natuurlijk schokkend, want Agenda 2030 is nu al bezig. Ons hele leven gaat op z’n kop. Privé en zakelijk. Mensen beseffen dat nog niet, maar dat gaan we binnenkort heel sterk merken, waarschuwt hij.

De New World Order, Agenda 2030 en Great Reset zijn volgens hem allemaal met elkaar verbonden. “Het gaat nu in een stroomversnelling en dat schrikt veel mensen af. Als je kijkt hoeveel wetgeving er op ons af komt, dat is niet normaal. […] Dat is echt bizar.”

4.8 270 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric Stairs
Eric Stairs
10 maanden geleden

…en met puppet Justin Trudeau wedijveren deze twee mannekes erom wie hun meester – middenkader puppet Klaus Schwab – het beste dient.. Dat ze daarbij hun land en de bevolking naar de verdommenis helpen is “collateral damage”

hoogtijd
hoogtijd
10 maanden geleden

Oh, oh wat is die schwabber blij met zijn slaafse loopjongen. Trouwens dat is wederzijds. rutte die ons heeft verkocht aan die schwabber is een blij mens om zo’n baas te hebben. Helaas heeft die rutte Nederland naar de afgrond gewerkt. HET IS ZO MINACHTEND, ONGEKEND, ONMENSELIJK wat die schwabber samen met die rutte de burgers aandoen. Rutte lever jouw wef tas in en DOE WEER NORMAAL, waar je voor gekozen bent, nou ja gekozen, door fraude zit je weer in het torentje. Laat de eer aan jezelf en rutop.!!!

Archibaldaa
Archibaldaa
10 maanden geleden

Mensen hebben al die jaren zitten slapen, ze wilden het niet horen, geloofden de wappies niet bla bla bla. En nu wordt het ze wat heet onder de voetjes. Nu de wappies gelijk krijgen, gaan ze klagen.
Rutte het smerige liegbeest en dat hele “kabinet”! Mn dat DDR66 gedrogt. We zijn er allemaal ingeluisd! Behalve de wappies, die zagen het gebeuren maar werden weggezet als complotdenkers!!

I Am A Wappie!

trump true
trump true
10 maanden geleden

ik sta achter u

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x