Buitenland

Britse oversterfte: ‘Het heeft er alle schijn van dat deze vaccins meer mensen doden dan ze redden’

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Groot-Brittannië zijn sinds juli bijna 9300 meer sterfgevallen geregistreerd dan gebruikelijk. Het gaat om mensen die niet zijn overleden aan corona. De roep om een onderzoek klinkt steeds luider. Statisticus Mathew Crawford heeft de Britse oversterfte geanalyseerd. Zijn conclusie: het lijkt erop dat de vaccins meer mensen doden dan ze redden.

Onderstaande grafiek, op social media geplaatst door data-analist Daniël van der Tuin, laat zien welk gedeelte van de oversterfte optrad in de gevaccineerde en ongevaccineerde groep. De onderste lijnen tonen dat de groepen gelijk opgaan. Over de periode van 28 weken is het voordeel voor gevaccineerden: vijf doden minder per één miljoen injecties, schrijft Van der Tuin.

Daar staan honderdduizenden ernstige bijwerkingen tegenover, mogelijk meer dan een miljoen. Daar vallen ook vaccinatiedoden onder.

Pittige conclusie

Crawford verwacht dat er onder de gevaccineerde groep meer sterfgevallen zijn die niet zichtbaar zijn in de data. Het gaat daarbij vooral om ouderen die overleden vlak na de uitrol van het Britse vaccinatieprogramma.

Het heeft er alle schijn van dat deze vaccins meer mensen doden dan ze redden, concludeert de statisticus. Statistisch onderzoeker Hans van Tellingen reageert: “Pittige conclusie. Klopt het? Het lijkt erop…”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Hoe zou dat nou toch komen?

ben het zat
ben het zat
1 jaar geleden

Je ziet het Dr Wodarg (arts en parlement lid)
heeft meer verstand in zijn pink dan Hugo nog ooit in zijn hele lijf zou kunnen verkrijgen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Oké…oké…nog maar een keer: Deze Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Parasieten-Nood-Vaxxi-Nazis zijn bedoeld om een Reductie van de Kudde Goyim te bewerkstelligen van zo’n 94%…daarom wilden ze ook zo graag zo snel Mogelijk minimaal 90% van “Hun” Kudde geïnjecteerd hebben met deze Lange-Termijn-Executie-Injectie…Maar ja hun Duivelse Plannetjes zijn een beetje in het Honderd gelopen, want maar 60% kwam bij het Abattoir opdagen…en nu Komt ALLES UIT…Game Over!!!

sjakie
sjakie
1 jaar geleden

is dit nieuws of wisten we dit 20 maanden geleden al ?
was een retorische vraag, voor de mensen die hem niet snappen…..

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x