Homepagina » Natuur en Milieu » CO2 heeft geen invloed op klimaatverandering. Voormalige NOAA-directeur doet boekje open
CO2 heeft geen invloed op klimaatverandering. Voormalige NOAA-directeur doet boekje open

CO2 heeft geen invloed op klimaatverandering. Voormalige NOAA-directeur doet boekje open

Atmosfeerwetenschapper Rex Fleming, voorheen als directeur werkzaam binnen de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA, heeft zich bij een grote groep wetenschappers gevoegd die stellen dat de mens niet verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Dr. Fleming zegt onomwonden dat ‘CO2 geen invloed op klimaatverandering heeft’.

“In het verleden was het afwisselend warm en koud terwijl de concentratie koolstofdioxide onveranderd bleef,” stelt hij.

Geen correlatie

“Hoe kan dat de oorzaak zijn, terwijl er geen correlatie is?” vraagt hij.

Fleming merkt op dat hij zijn werk in de Verenigde Staten nergens kon publiceren, omdat men geen ‘ontkenners’ steunt.

“Ik moest naar Europa gaan om een paper te publiceren,” klinkt het.

50 jaar

Dr. Fleming doet al meer dan 50 jaar onderzoek naar het weer en klimaat. Hij heeft tussen 1971 en 2018 vele wetenschappelijke studies gepubliceerd.

In onderstaande podcast gaat hij in gesprek met schrijver en journalist James Delingpole, en legt hij uit waarom hij gelijk heeft en de grote wetenschappelijke organisaties ernaast zitten:

[The James Delingpole Channel]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
1 jaar geleden

hij heeft groot gelijk !! wij kunnen namelijk niets doen aan het natuur geweld dat is niet in te dammen het komt en he gaat

Mikaël
Mikaël
1 jaar geleden

De klimaatverandering heeft te maken met kosmische krachten die uit het binnenste van de aarde komen . Deze kome oa van Saturnus .Het klimaat zelf hangt samen met het morele bewustzijn van de mens op aarde . Het licht van de zon komt in de mens binnen en zet zich om in gedachten , die gedachten leven in het etnerische lichaam van de mens , en ether staat ivm water , de watercyclus is de levenscyclus van de aarde . Dr Emoto wist het verband aan te tonene tussen water en gedachten , goede en slechts gedachten . In tornados zitten duistere demonen ( archonten ) , vulkanen staan eveneens ivm onderaardse krachten die weerom met de morele bewustzijn van de mens te maken hebben de aarde heeft net zoals de mens een etherisch lichaam romdom haar en een astraal en een planeetgeest, de Christus .
CO2 heeft daar niets mee te maken ,en is slechts een klein onderdeel van lucht .

G J van Walsum
G J van Walsum
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

Als ik alles zou gaan lezen omtrent dr. Matsuro Emoto, kom ik tijd tekort. overigens is zijn onderzoek omstreden. Het werk roept bij veel partijen scepsis op. Het gaat uiteraard ook mijn verstand te boven. U spreekt over etnerisch lichaam, wellicht etherisch , geestelijk cq astraal. Dat de klimaatveranderring wellicht zeker te maken heeft men menselijk handelen, ik noem slechts de misdadige vernietiging van oerbossen, uitsterven, van zeedieren en land- door plastic. Veelal in landen waar de levensstandaard overleven heet. en de bevolkingsaanwas niet te stoppen is. wat door onze hulp in stand wordt gehouden. En waar het regime, veelal, de rreeds rijke elite de dienst uit maakt ne het volk, boeien. BV Afrika , zo, n 70 jaar geleden spaarde ik melkdoppen. Het heeft nooit geholpen. De aarde met een planeetgeest, God, de vader en de zoon (Christus) en de heilige geest overigens een driëenheid. Ik denk dat Saturnus hier niets mee te maken heeft, wel onderzoek en uitbreiding van kennis van het heelal, immers te beginnen met ons eigen zonnestelsel. Hubble heeft aangetoond dat dit een zandkorrel is. Oeps toch weer bijbel in vergelijking, uw zaad zal zich vermenigvuldigen als de sterren en het zand aan de oever der zee.. En dat alle boosaardigheid, noem het de duivel, ontstaat door het morele bewustzijn van de mens. Ik geloof hier niet in, maar zoals altijd is er een maar. De voorstanders van onze klimaat doemnis, spreken voor de commercie. Levert banen op, kennis boeien, heet politiek en kennis hebben ze niet, luisteren daar goeroe’s die in ingepraat krijgen door de commercie, heet VVD en de rest loopt mee. Het klootjesvolk betaald immers en staat niet op. De tegenstanders met heel volwassen ideeén zijn buitenspel gezet. Heet democratie. Kortom beste Mikaël, Dit is de realiteit, daar helpt hier geen astraal lichaam aan.

Margie
Margie
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

Er zijn en waren ontelbare schatten op aarde. Dr Emoto was een van die schatten.

Onderschat door de zgn goegemeente die nog steeds geloven in wetenschap waarbij steeds dezelfde aanname wordt gebruikt en misbruikt

Het licht zal zegevieren…

Frans van Beek
Frans van Beek
Reactie op  Mikaël
1 jaar geleden

Klopt!
Jomanda zegt het ook vaak. Zomer en winter worden steeds kouder en natter. Binnenkort weet een 11-stedentocht.
Die hittegolven zijn nep, een hoax van de overheid met een nieuw verdienmodel.

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

5
0
We lezen graag je reactie!x