Natuur en Milieu

CO2 heeft geen invloed op klimaatverandering. Voormalige NOAA-directeur doet boekje open

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Atmosfeerwetenschapper Rex Fleming, voorheen als directeur werkzaam binnen de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA, heeft zich bij een grote groep wetenschappers gevoegd die stellen dat de mens niet verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Dr. Fleming zegt onomwonden dat ‘CO2 geen invloed op klimaatverandering heeft’.

“In het verleden was het afwisselend warm en koud terwijl de concentratie koolstofdioxide onveranderd bleef,” stelt hij.

Geen correlatie

“Hoe kan dat de oorzaak zijn, terwijl er geen correlatie is?” vraagt hij.

Fleming merkt op dat hij zijn werk in de Verenigde Staten nergens kon publiceren, omdat men geen ‘ontkenners’ steunt.

“Ik moest naar Europa gaan om een paper te publiceren,” klinkt het.

50 jaar

Dr. Fleming doet al meer dan 50 jaar onderzoek naar het weer en klimaat. Hij heeft tussen 1971 en 2018 vele wetenschappelijke studies gepubliceerd.

In onderstaande podcast gaat hij in gesprek met schrijver en journalist James Delingpole, en legt hij uit waarom hij gelijk heeft en de grote wetenschappelijke organisaties ernaast zitten:

[The James Delingpole Channel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
3 jaren geleden

hij heeft groot gelijk !! wij kunnen namelijk niets doen aan het natuur geweld dat is niet in te dammen het komt en he gaat

Mikaël
Mikaël
3 jaren geleden

De klimaatverandering heeft te maken met kosmische krachten die uit het binnenste van de aarde komen . Deze kome oa van Saturnus .Het klimaat zelf hangt samen met het morele bewustzijn van de mens op aarde . Het licht van de zon komt in de mens binnen en zet zich om in gedachten , die gedachten leven in het etnerische lichaam van de mens , en ether staat ivm water , de watercyclus is de levenscyclus van de aarde . Dr Emoto wist het verband aan te tonene tussen water en gedachten , goede en slechts gedachten . In tornados zitten duistere demonen ( archonten ) , vulkanen staan eveneens ivm onderaardse krachten die weerom met de morele bewustzijn van de mens te maken hebben de aarde heeft net zoals de mens een etherisch lichaam romdom haar en een astraal en een planeetgeest, de Christus .
CO2 heeft daar niets mee te maken ,en is slechts een klein onderdeel van lucht .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x