Mens en DierCorona

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Normaal gesproken wordt een medicijn door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA van de markt gehaald als er meer dan 50 sterfgevallen optreden. Toen men tijdens de grieppandemie van 1976 begon met vaccineren, vielen er 25 doden in de VS, waarna het vaccinatieprogramma werd stopgezet. In enkele maanden tijd zijn er al 2602 Amerikanen overleden na de coronavaccinatie. “Dat is ongekend,” zegt professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. Toch gaat men onverstoord door met prikken.

Sterfgevallen weggemoffeld

Hij wijst erop dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen van bijwerkingen wordt gemeld en dat de meeste mensen overlijden binnen drie dagen na de inenting. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kondigde onlangs met veel fanfare aan dat 1600 sterfgevallen waren onderzocht en dat geen van deze gevallen kon worden gelinkt aan de vaccins. Volgens professor McCullough is het onmogelijk om in zo’n kort tijdsbestek tot deze conclusie te komen. Deze sterfgevallen zijn dus gewoon weggemoffeld, zegt de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Topje van de ijsberg

Er is inmiddels een recordaantal mensen overleden na vaccinatie en elke dag doen zich nieuwe sterfgevallen voor, benadrukt McCullough, die meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen op zijn naam heeft staan. Daarnaast hebben de vaccins geleid tot tienduizenden ziekenhuisopnames. En dit is slechts het topje van de ijsberg. Waarom wordt hier niet tegen opgetreden? Het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut (NIH) is mede-eigenaar van het Moderna-patent en heeft er dus belang bij dat men doorgaat met prikken.

60 tot 70 procent coronapatiënten volledig gevaccineerd

McCullough onthult daarnaast dat 60 tot 70 procent van zijn eigen patiënten volledig gevaccineerd is. Ook in Groot-Brittannië verwacht men dat 60 tot 70 procent van de nieuwe coronapatiënten volledig gevaccineerd is. De professor zegt in het interview verder dat meer dan 80 procent van de ‘coronadoden’ voorkomen had kunnen worden:

[The New American]

4.7 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NicoVilly
NicoVilly
2 jaren geleden

Het is Russische roulette spelen. Je moet dan niet verwonderd zijn als er doden vallen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Deze agenda van de Deep State houdt in, net zo lang prikken tot er geen mens meer over is. De CDC en NIH staan dus ook onder controle van de Deep State.

Edward
Edward
2 jaren geleden
dna
dna
2 jaren geleden

Offtopic:
Hpv vaccin-gif horen we niets meer over! Gaat dat wel goed in combi met dit coronagif-vaccin? Of…………………

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x