Mens en Dier

‘Wie staat op tegen Samsom en Timmermans, die een gevaarlijke man uit 1933 nadoen?’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Schrijver Rutger Bregman heeft op LinkedIn een beroemde foto gedeeld van een Duitse havenarbeider die weigert om de Hitlergroet te brengen. Terwijl meer dan 100 mensen hun hand uitstrekken naar de Führer, staat hij daar, onverstoorbaar, met zijn armen over elkaar, aldus Bregman.

De man, August Landmesser, had een Joodse vrouw. Het stel werd veroordeeld voor ‘Rassenschande’. De vrouw kwam om in een concentratiekamp en August sneuvelde in 1944 aan het Kroatische front.

Wie staat op tegen Hoekstra, Hugo de Jonge en Rutte?

Emile Ratelband vindt de foto een mooie metafoor voor deze tijd. “Wie durft op te staan tegen verplicht vaccineren? Wie staat op achter Forum voor Democratie? Wie staat op tegen de EU?” vraagt hij.

“Wie staat op tegen bemoeizucht met Oekraïne? Wie staat op [tegen het feit] dat 95 procent van ons gas voor vele malen minder dan wij duur moeten betalen wordt verkocht aan derden? Wie staat op tegen Hoekstra, Hugo de Jonge en Rutte?” vervolgt Ratelband.

Geen enkele schaamte

“Wie staat op tegen Samsom en Timmermans, die een gevaarlijke man uit 1933 nadoen?” schrijft hij.

Onlangs publiceerde de Volkskrant een artikel getiteld ‘Diederik Samsom, ‘loodgieter’ van de Green Deal: ‘Oekraïne ziet groene energie als zijn ticket naar de EU’. Jan Dijkgraaf schreef daarover: “In dit artikel geeft Samsom gewoon toe hoe Timmermans en hij de macht over de EU hebben gegrepen. Geen enkele schaamte!”

In zijn boek ‘Green Tyranny: Exposing the Totalitarian Roots of the Climate Industrial Complex’ stelt Rupert Darwall dat het huidige klimaatbeleid nauwelijks verschilt van wat de nazi’s in de jaren dertig deden.

Totalitaire wortels

“De nazi’s waren de eerste politieke partij ter wereld die zich sterk maakte voor windenergie,” aldus Darwall. “Dat is een historisch feit. Ze waren ook tegen het eten van vlees.”

De Rockefeller Foundation financierde de naziwetenschappers die naar Amerika vluchtten. Diezelfde club financiert nu de klimaatwetenschappers. Darwall: “Het klimaat-industrieel complex heeft totalitaire wortels, die teruggaan tot de nazi’s.”

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

De Nazi’s zijn blijkbaar nooit weggeweest, ze hebben zich alleen een tijdlang gedeisd gehouden om dan weer volop toe te slaan, waar gaat dit eindigen als wij er niets tegen ondernemen?

mark
mark
2 maanden geleden

Enkel diegene, die zich verzetsstrijder mag noemen..!

Nano
Nano
2 maanden geleden

Dus als Putin klaar is in Oekraïne met opruimen nazi, kan ie verder gaan met de Eu. Wereld is een grote nazi staat. Opruimen. ♣️💯

Jos Veraart
Jos Veraart
2 maanden geleden

Knettergek allebbei

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x