CoronaBinnenland

‘Brisant’ artikel over het handelen van inspecties tijdens corona: ‘Er moet rigoureus schoon schip gemaakt worden’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Tijdens corona gebeurde er iets vreemds. De gezondheidsinspectie (IGJ) stond het off-label voorschrijven van het peperdure middel remdesivir toe, terwijl het off-label voorschrijven van hydroxychloroquine bij corona aan banden werd gelegd.

Dat terwijl artsen succes boekten met hydroxychloroquine en remdesivir veel bijwerkingen veroorzaakte en zelfs werd afgeraden door de WHO.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In een aantal gevallen stuurde minister Hugo de Jonge de inspectie op artsen af, blijkt uit vrijgegeven Wob-stukken. Dit leidde tot zeer opmerkelijke situaties, ontdekte data-analist Cees van den Bos.

Toewijding

De inspectie was daarmee niet onafhankelijk, terwijl zij dat wel pretendeert te zijn. Daarnaast nam de inspectie zitting in de clandestien opererende Denktank Desinformatie, die onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Volksgezondheid viel.

Wat Van den Bos opviel, is de toewijding van ministers De Jonge en Martin van Rijn in de strijd tegen hydroxychloroquine.

Rob Elens, één van de huisartsen die het middel off-label voorschreef, werd op de voet gevolgd door terreurbestrijder NCTV. Bij Blue Tiger Studio zei Elens dat je COVID-19 blijkbaar niet van het RIVM mag genezen, ‘want iedereen moet aan de vaccins’.

ver

Niet incidenteel, maar eerder structureel

De NCTV noemt Blue Tiger Studio een ‘ultraconservatief complotkanaal dat populair is in rechts-populistische en extreemrechtse kringen op YouTube’. Verder merkt de terreurbestrijder op dat er steun is, ‘ook van rechtspopulisten en complotdenkers’, voor Elens.

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat de NCTV minister De Jonge op de zaak Elens zette. Ook minister Van Rijn werd op de zaak gezet.

De inspectie handelde met verstrengelde belangen als handhaver van het ministerie van VWS en als lid van de Denktank Desinformatie samen met een anonieme cybermob om artsen te intimideren, schrijft Van den Bos op Substack.

Berichten uit de Denktank Desinformatie tonen aan dat het najagen van kritische artsen niet incidenteel is, maar eerder structureel.

Ware terreur

Deze groep heeft op X een ware terreur gevormd. Primitieve middelen als doxxen (het openbaren van privégegevens), belasteren en het inlichten van werkgevers worden niet geschuwd. Zelfs niet door medici uit die groep en zelfs niet door leden van de denktank, aldus Van den Bos.

“Kenmerkend voor totalitaire regimes is de samensmelting van overheid, instanties, bedrijfsleven, publieke diensten, de rechtspraak en wetenschap. Daarnaast is een sterke aanwezigheid van inlichtingendiensten die zich richten op de eigen bevolking een terugkerend patroon.”

Schoon schip

Het dossier IGJ zal tot op de bodem moeten worden uitgezocht en er zal rigoureus schoon schip gemaakt moeten worden met deze dienst. Daarbij zullen alle artsen die schade hebben opgelopen door het handelen van de IGJ volledig en onvoorwaardelijk gerehabiliteerd moeten worden, besluit Van den Bos.

“Brisant artikel van Van den Bos over het handelen van de inspecties, waaronder IGJ,” reageert huisarts Els van Veen, die zelf ook wordt onderzocht door de IGJ.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Remdesivir heeft mensen vermoord.

Joost
Joost
2 maanden geleden

Uiteindelijk komt het hier op neer: Verreweg de meeste politici van het links-globalistisch establishment zijn zware politieke criminelen. Zij zijn ook zogenaamde ‘vlag naar de wind hangers’, machialvellistische op eigenbelang gerichte machtswellustelingen, zonder moreel besef, gewetenloos en zonder enige scrupule. Velen van hen zouden volgens mij in de jaren 1940-1945 ook aan de verkeerde kant hebben gestaan als zij niet nu maar toen aan de macht waren geweest. Nederland is feitelijk al een dictatuur. De immorele praktijken van IGJ en NCTV laten dat onmiskenbaar zien, zoals ook zoveel andere dingen.

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

de deksel is allang van de beerput , en IEDEREEN rivm vws , RUTTE de bolle van nIjmegen van HET O M T , KALE KNIKKER KUIPERS, M KOOPMANS, WISHKY dierenarts PRIKKEN VERKOPER ENZ ENZ MOET VOOR T VOLKS TRIBUNAAL KOMEN !!!!!!!

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

Smerig uitschot zijn het,niet meer of minder.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x