Buitenaards

Britse admiraal en legerstafchef: ‘Buitenaards bezoek serieuze mogelijkheid’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lord Peter Hill-Norton was een admiraal met vijf sterren en stafchef van het Britse leger. Hij was ook voorzitter van de militaire commissie van de NAVO. Kortom iemand die goed op de hoogte was van wat er op aarde speelt.

Volgens Lord Hill-Norton is er een serieuze mogelijkheid dat we worden bezocht door buitenaardse beschavingen.

Er zijn inmiddels voldoende hooggeplaatste functionarissen geweest die de echtheid van UFO’s hebben bevestigd. Het lijkt er nu meer om te gaan door wie deze onbekende objecten worden bestuurd. Een deel van de UFO’s zou een buitenaardse herkomst hebben.

Lord Hill-Norton:

Als overheden de waarheid vertellen over de objecten in onze atmosfeer, die veel verder ontwikkeld zijn dan onze toestellen, moeten ze toegeven dat we niet kunnen voorkomen dat ze ons bezoeken en dat we ons er niet tegen kunnen verdedigen als ze vijandig blijken te zijn. Ik denk dat overheden bang zijn dat mensen in paniek zouden raken als ze dergelijke feiten uit de doeken zouden doen. Ik geloof niet dat mensen vandaag de dag nog in paniek zouden raken bij dit soort informatie.

Er is een serieuze mogelijkheid dat we al vele jaren worden bezocht door wezens uit de ruimte, door andere beschavingen. Wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen zou op een strikt wetenschappelijke manier moeten worden onderzocht en niet het middelpunt zijn van spot in de sensatiepers.

Uit de UFO-documenten die de afgelopen jaren zijn vrijgegeven blijkt dat veel overheden uitgebreid onderzoek doen naar dit fenomeen. In een vrijgegeven document van de Amerikaanse spionagedienst NSA is bevestigd dat er contact is geweest met buitenaards leven. De NSA heeft bijna 30 boodschappen ontvangen vanuit de ruimte.

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer sprak in 2008 zijn frustratie uit over het feit dat biljoenen dollars worden uitgetrokken voor projecten waar de hoogste legerbazen en zelfs de president niets van weten.

“Een probleem kan niet opgelost worden vanuit hetzelfde niveau van bewustzijn dat het probleem creëerde”. – Albert Einstein

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruud
Ruud
8 jaren geleden

Ik denk dan toch eerder aan voertuigen uit paralelle dimensies.
in het geval van interstellair reizen zouden we al lang communicatie moeten kunnen ontvangen.
helaas is het bij onze vrienden bij seti nog erg stil wat dat betreft.
of we begrijpen de signalen eenvoudig niet dat kan natuurlijk ook nog

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Steeds meer ‘officials’ beginnen te praten over het bestaan van ‘UFO’s/Aliens’; hoe lang moet het nog duren en voordat de politiek, regeringen, media etc. etc. hun volgen?
‘UFO’s/Aliens’ zouden massaal en demonstratief zich moeten laten zien op locaties met impact en zodat het niet langer onmogelijk is VOOR IEDEREEN om ‘UFO’s/Aliens’ te ontkennen.

Kai
Kai
8 jaren geleden

De vraag is:

Hebben wij de bevestiging van ‘hooggeplaatste’ functionarissen wel nodig om er zeker van te zijn dat buitenzintuigelijk bestaan bestaat?

Wat ook de moeite is om na te gaan is of we überhaupt wel moeten spreken van buitenzintuiglijke waarneming.
Is waarneming niet pertinent zintuiglijk?

Impliceert de term ‘buitenaards’ geen scheiding tussen de buitenaardsen en ons die volledig ongegrond is (grappig woorspelinkje, altijd lache :))

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

[quote name=”Ruud”]Ik denk dan toch eerder aan voertuigen uit paralelle dimensies.
in het geval van interstellair reizen zouden we al lang communicatie moeten kunnen ontvangen.
helaas is het bij onze vrienden bij seti nog erg stil wat dat betreft.
of we begrijpen de signalen eenvoudig niet dat kan natuurlijk ook nog[/quote]
citaat Erich von Däniken; we are too stupid to communicate with aliens

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x