Buitenland

Covid-adviseur onder Trump: taakgroep misleidde president, nooit sprake geweest van ‘pandemie’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paul E. Alexander werkte onder president Trump op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en adviseerde daarnaast de WHO. Hij zei in de Stew Peters Show dat er informatie binnenkwam vanuit de Amerikaanse staten waaruit bleek dat lockdowns een rampzalig effect hadden op de samenleving. “Kinderen deden aan zelfbeschadiging en pleegden zelfmoord.”

Dr. Alexander wees erop dat de president er alles aan deed om de lockdowns op te heffen, maar werd gedwarsboomd door de coronataakgroep. “Werkten deze mensen met Trump om de pandemie op te lossen? Nee!” zei hij. “Ze bestreden hem op alle fronten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Ernstig misleid

“Trump is ernstig misleid,” benadrukte Alexander. “Fauci, de WHO en China bevochten Trump vanaf het begin.” Op de vraag van Stew Peters of er op enig moment sprake is geweest van een pandemie antwoordde de voormalige overheidsfunctionaris onomwonden: “Nee. Er is nooit sprake geweest van een pandemie.”

“De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei Alexander, eraan toevoegende dat de zogenaamde ‘medische experts’ misinformatie blijven verspreiden.

Heel groot probleem

Hij zei ook dat Trump zich openlijk moet uitspreken tegen de coronaprikken. “De vaccins vormen een probleem, een heel groot probleem. We zien veel bijwerkingen en sterfgevallen.”

“De vaccins werken niet,” voegde hij toe. “Je ziet dat in Israël, je ziet dat in Groot-Brittannië en je ziet dat nu ook in de VS.” Alexander zei dat hij de vaccinatiecampagne meteen zou stilleggen als hij het voor het zeggen had.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peres
Peres
2 jaren geleden

Is er al nieuws van Flynn?

Jaap ( Dutch Mountain Bnt Btc )
Jaap ( Dutch Mountain Bnt Btc )
2 jaren geleden

Trump zit al zijn hele leven bij die Illuminatie.
Hij heeft een paar weken geleden nog tijdens een Rally tegen de mensen gezegd dat ze de spuit moeten nemen. Wie neemt tegenwoordig nog al die kakkers serieus.
Ze zijn allemaal hetzelfde en mogen van mij de rest van hun leven in de gevangenis

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik begrijp heel goed dat voormalig president Trump vertrouwde op zijn adviseurs. Het is natuurlijk een grote schande, dat zij hem zoveel valse informatie verschaften.
Dat was de bedoeling om hem zoveel mogelijk te beschadigen. Daar zijn ze wonderwel in geslaagd.
Het gemene is ook nog eens, dat ik de afgelopen tijd regelmatig heb gelezen, dat Donald Trump de Zwarte Piet kreeg over alles wat er fout ging.
Ik hoop nog steeds dat hij terug zal komen en dat hij zich dan duidelijk zal uitspreken wat betreft de vaccinaties.
Ik ben ervan overtuigd, dat hij er nú heel anders in zal staan.
Er IS nooit een pandemie geweest (dat is onder valse voorwendselen uitgeroepen) en bovendien was dat zogenaamde coronavirus (NOOIT geïsoleerd, dus naar mijn mening niet bestaand) geen categorie A notering waard. Zeker gezien een IFR van 0,15 (gelijk aan de welbekende griep).
Even off topic, maar wel belangrijk: heb daarstraks gelezen dat rechters in Frankrijk president Macron tot de orde hebben geroepen. Zij hebben verboden dat ongevaccineerde mensen geen voedsel zouden mogen kopen.
Dat is hartstikke goed nieuws!

Raymond
Raymond
2 jaren geleden

Trump we miss you. Je kunt zeggen over hem wat je wilt. Maar bij hem was de wereld wat beter. Hij zei waar het op staat. Ging gewoon tegen de stroom in. Bij zijn aftreden zei hij, this is just the beginning. We zullen zien of het vervolgd wordt.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x