Mens en Dier

Mysterieuze vrouwenstem leidt agenten naar baby in nood

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Baby Lily hing maar liefst 14 uur ondersteboven in haar kinderzitje nadat haar moeder Lynn Groesbeck (25) met haar auto te water was geraakt. De moeder overleefde het ongeluk niet, maar de 18 maanden oude Lily uit de Amerikaanse staat Utah kon als bij een wonder wel worden gered.

De agenten die als eerste ter plaatse waren, zeiden dat een mysterieuze vrouwenstem hen naar de auto leidde. “We hoorden: help me, help me nu,” zeiden ze. De moeder was op dat moment al dood en de baby was bewusteloos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mysterieuze vrouwenstem leidt agenten naar baby in nood
Lynn (rechtsboven) en Lily (onder)

Toen Groesbeck op vrijdagavond van haar ouders op weg was naar huis, raakte ze een blok cement op een brug en kwam ze in een rivier terecht. Zaterdagmiddag werd de auto pas opgemerkt door een visser. Agenten hoorden een stem uit het wrak komen. “We hoorden echt een stem,” vertelde agent Tyler Beddoes aan de lokale zender FOX13. “We hebben het ons niet verbeeld. We hoorden iemand om hulp roepen.”

Het is voor de agenten een mysterie waar de stem vandaan kwam. Ze vragen zich af wat er precies gebeurd is, aangezien de moeder al overleden was en de baby niet bij kennis was toen ze bij de auto aankwamen.

Niemand weet precies hoe het kind bijna 14 uur in de auto heeft kunnen overleven zonder eten en drinken. Lily heeft het ziekenhuis inmiddels alweer verlaten en ze herstelt verbazingwekkend snel. Doordat ze vastzat in het autozitje stak haar hoofd net boven het ijskoude water uit. Daarnaast kan de kou juist hebben bijgedragen aan de redding van Lily, zeggen artsen. Door de kou gingen haar hartslag en metabolisme omlaag waardoor ze minder verbrandde.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Zo raar vind ik dat helemaal niet…

Willem
Willem
9 jaren geleden

Vindt jij het normaal Arwijn dat je een stem hoort terwijl er niemand is?

“We hoorden: help me, help me nu,”

peter
peter
9 jaren geleden

Wel 14 hele uren zonder eten en drinken? Mis ik nu iets of is dit overleven echt uitzonderlijk voor een baby?

Lytraxyx
Lytraxyx
9 jaren geleden

Je moet inderdaad de bewuste vonk meegemaakt hebben, wil je dit kunnen begrijpen. Oogkleppen moeten afgedaan worden voordat iemand waarheid of mogelijkheid ziet dat er meer is dan hemel en aarde. Mensen die deze inzicht nog niet hebben gehad kunnen simpelweg nog niet begrijpen wat de liefde van een overledene kan betekenen voor een levende. Mensen neigen te gauw naar angst, twijfel en ontwetendheid, jammer genoeg. Ook ik heb het nodige meegemaakt dat ik geloof dat er veel meer is dan alleen ons stoffelijke vlees, elke dag van 8 tot 4 moeten werken etc.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x