UFO

Britse defensie stopt UFO-bewijs in doofpot

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1403%20pope92347839472392843325Nick Pope werkte 21 jaar lang voor het Britse ministerie van Defensie en was vier jaar lang verantwoordelijk voor het onderzoek naar UFO-meldingen.

Hij stelt dat er voldoende bewijs is voor buitenaards contact, maar dat het verborgen wordt gehouden door de regering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De beste foto die hij ooit van een UFO heeft gezien toonde een ruitvormig schip dat in de lucht boven het dorp Calvine in het graafschap Perthshire zichtbaar werd, vertelde Pope aan BBC Radio Scotland.

Twee mannen waren getuige hoe een 25 meter lang schip 10 minuten zichtbaar was en vervolgens met enorme snelheid wegschoot. Toeschouwers stuurden het beeldmateriaal op naar het ministerie van Defensie. Op de achtergrond zijn gevechtsvliegtuigen te zien die het object mogelijk op hun radar hadden.

Toen experts concludeerden dat de foto authentiek was liet Pope een exemplaar aan de muur van zijn kantoor hangen. De uitvergroting werd vervolgens weggehaald door het hoofd van zijn divisie omdat het ongepast zou zijn dergelijke foto’s op te hangen. De mysterieuze foto bleef geheim, zelfs toen de MoD jaren later geheime documenten openbaar maakte.

Het is niet voor het eerst dat UFO’s zijn vastgelegd boven Schotland. Zo onthulde de Britse Daily Telegraph dat de autoriteiten in Bonnybridge de Britse premier herhaaldelijk op de hoogte hebben gebracht van de vele waarnemingen in het gebied.

Bron: Huffingtonpost.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x