Gezondheid

Hypnotherapeut biedt diabetici gratis hulp

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 14 november is het Wereld Diabetesdag, een wereldwijde actie die sinds 1991 jaarlijks wordt georganiseerd en volledig in het teken staat van diabetes mellitus.

Hypnotherapeut Michel Lejeune laat op die dag zien dat diabetes kan worden genezen met behulp van hypnose.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Enkele weken geleden stelde Lejeune op Wereld Psoriasisdag een hypnosesessie gratis beschikbaar. Vele honderden mensen waren laaiend enthousiast over de behandeling of reageerden vol ontroering. Tientallen mensen genazen in een tijdsbestek van enkele dagen van hun zogenaamd ongeneeslijke huidziekte.

Domino-effect

Lejeune werd door het succes aangespoord om eenzelfde gebaar te maken in de richting van een nog grotere groep patiënten: diabetici. Diabetes is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Het is een chronische ziekte met een domino-effect. Veel mensen met diabetes krijgen ook te maken met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, nierfalen en slechtziendheid.

De ziekte treft ongeveer één miljoen Nederlanders. Met de hypnosesessie die Lejeune gratis ter beschikking stelt, kunnen vele mensen worden geholpen. Iedereen die openstaat voor de methode kan de sessie op Wereld Diabetesdag gratis downloaden.

Als gevolg van een te lage bloedsuikerspiegel krijgen diabetici regelmatig last van ‘hypo’s’. Ze zijn vaak gebonden aan een streng dieet en moeten geregeld insuline toedienen.

Herstelmechanisme

Lejeune is van mening dat de herstelmechanismen van het lichaam diabetes kunnen laten verdwijnen. Bij diabetici zijn de herstelmechanismen verstoord. De sessie repareert de mechanismen. “De resultaten met deze methode kunnen wonderlijk worden genoemd. De bloedsuikerspiegel stabiliseert, de opname en productie van insuline stabiliseert en hypo’s komen minder vaak voor en blijven op den duur zelfs uit.”

Met zijn beweringen gaat Lejeune in tegen de zienswijze van het medish establishment. De medische wetenschap hecht belang aan het verstrekken van dure medicijnen waar patiënten voor de rest van hun leven aan vastzitten. Lejeune toont aan dat diabetes ook op een andere manier kan worden aangepakt.

“Mensen helpen is het hoogste doel dat ik nastreef,” besluit hij. “Deze methode werkt, dagelijkse stromen de bedankjes binnen. Mede daarom geef ik deze sessie gratis weg op Wereld Diabetesdag. Dan kan iedereen met diabetes het zelf ervaren.”

De hypnosesessie is hier te downloaden. De 100 procent kortingscode DIAB2012 is vanaf 14 november aanstaande vijf dagen geldig.

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
saskia
saskia
11 jaren geleden

Als dit een succes is hoop ik dat er ook sessies komen voor mensen met ADHD en autisme, of om vaccinatieschade te herstellen….

engeltje
engeltje
11 jaren geleden

dan kan je eens op deze site lezen Saskia.
http://www.tinussmits.nl/3847/over-tinus-smits.aspx
veel succes.

Paul V
Paul V
11 jaren geleden

type I genezen met hypnose? 100% leugens

Wim
Wim
11 jaren geleden

Wellicht is hypnose een oplossing, maar je kunt het ook zelf oplossen. Een self-healing methode, die in 1 minuut te leren is. http://goodguy.hubpages.com/hub/Self-healing-techniques
Bijna elke ziekte is door jezelf te genezen door het oprekken van je meridianen. Het is een doe het zelf programma, dat je wel het nodige zweet kan bezorgen. Maar… “no pain, no gain”.
Naast de strekoefeningen(La-jin) zijn er de sla-oefeningen(Pai-da, die je o.a. aan de binnenzijde van de elbogen doet. Door hier op te slaan, komt het giftige bloed naar boven in de vorm van bloeduitstortingen. Geen paniek, dit wordt afgevoerd via de urine. Bekijk de video’s en oordeel zelf. In feite is dit het ei van Columbus en je hoeft geen doktersen pilletjes meer. Je wordt je eigen dokter. Wat is er beter?

Back to top button