Mens en Dier

D66-Europarlementariër wekt verontwaardiging met tweet: ‘Kijk, zo ziet fake news eruit’

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Volgens het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben in de nacht van donderdag op vrijdag honderden mensen buiten geslapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel. Nog niet eerder waren het er zoveel, aldus het COA. Het is al maanden druk in het Groningse asielzoekerscentrum.

D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld noemt Ter Apel op Twitter het Nederlandse Moria. “Het is in strijd met de EU-wet,” twittert ze. Het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos werd in 2020 nagenoeg geheel verwoest door een brand. De ongeveer 13.000 migranten in het kamp werden geëvacueerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Absurd

“Er worden nu al maanden asielzoekers in Nederland ‘opgevangen’, waaronder vrouwen en kinderen, zonder dat ze een dak boven hun hoofd of privacy hebben,” aldus In ’t Veld. Ze vraagt de Europese Commissie of zij een zogeheten inbreukprocedure gaat starten.

De Europarlementariër krijgt veel kritiek. Zo schrijft Telegraaf-verslaggever Wierd Duk: “Kijk, zo ziet fake news eruit. Ter Apel met Moria vergelijken is absurd, maar de vergelijking doet het goed voor de internationale bühne.”

Kopgeld

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt uit: “Nederlander zorgt ervoor dat Nederland een boete krijgt. Zullen we dit eens kopgeld gaan noemen?” Hij verwijst daarmee naar de premie die nazi’s betaalden voor iedere Jood die opgepakt kon worden.


5 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lone
lone
1 jaar geleden

idd , ‘waaronder vrouwen en kinderen’ .
Lastig te spotten tussen al die testosteron bommen .

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Je ziet toch aan die Geepekop van die Sophie in t Veld van D66 dat ze niet helemaal spoort, een zeer triest figuur. Ik zou zeggen tegen al die nep D66ers zet jullie deuren open en haal ze in huis, probleem opgelost. Maar het zal wel weer over de ruggen moeten van de belastingbetalers, stelletje hypocrieten.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Zakkenvullende engerd. Wie klaagt nu haar eigen land aan? Een D66´ er natuurlijk. Immers in dat denkgebied bestaat Nederland al niet meer, maar is wingewest van de Europese Unie. 8.5% aanwezigheidsvergoedingverhoging. En het kabinet, en blijkbaar ook de burgers, vinden dat goed. Geen echte actie dan enkel ´boe´. Haar bazin trekt de beurs niet voor diegene die ook wel inflatiecompensatie zouden willen. Logisch, dat zijn ´de andere mensen´.

King of light
King of light
1 jaar geleden

En is het ook niet D66 die ze zoveel mogelijk hier naartoe haalt.
Zullen we dan de immigranten vragen om bij Sophietje in ’t Veld aan te kloppen met hun klachten.
Kijken of ze dan nog zoveel praatjes heeft.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x