Homepagina » Mens en Dier » Veel media-aandacht voor vrouw die ervoor pleit om ongeprikten te beperken: ‘Dit zijn de allerergsten’
vrouw
Foto: Prefeitura de Pelotas CC0

Veel media-aandacht voor vrouw die ervoor pleit om ongeprikten te beperken: ‘Dit zijn de allerergsten’

Vorige week werd bekend dat honderdduizenden Nederlanders niet of nauwelijks baat hebben bij de coronavaccinaties. Een deel van die grote groep maakt geen antistoffen en afweercellen aan. De rest produceert daarvan te weinig.

Jolanda van Kessel is een ‘non-responder’ op het coronavaccin en wil haar vrijheid terug. Zij pleitte bij Nieuwsweekend om niet-gevaccineerden te beperken.

“Dat is mijn vraag: laat deskundigen erover nadenken wat het meest effectief is om niet alleen mij, maar ook die 700.000 andere mensen weer ruimte te geven in het openbare leven,” zei de vrouw.


Eerder zei ze al in Nieuws en Co dat niet-gevaccineerden beperkt moeten worden. Ze schreef er ook een opiniestuk over in de Volkskrant.

Erger is dat haar brein niet meer functioneert

De vrouw krijgt veel kritiek op social media. “Jolanda denkt dat je vrijheid terugkrijgt door iedereen te verplichten een corona-injectie te nemen. Een contradictio in terminis. Daarnaast schijnt ze de voorkeur te hebben om alleen door geïnjecteerde mensen besmet te raken. Waarom ze dit wil, blijft een raadsel,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

Neuroloog Jan Bonte haalt hard uit: “Haar immuunsysteem reageert niet op vaccinatie. Daar kan ze niets aan doen. Erger is dat haar brein niet meer functioneert. Niet in staat te begrijpen dat ze het virus ook van gevaccineerden kan krijgen. Dit zijn de allerergsten.”

Deze vrouw lijkt op het Mediapark te wonen

Ook schrijver en columnist Marianne Zwagerman laat zich kritisch uit. “Deze vrouw lijkt op het Mediapark te wonen. Hoorde haar gisteren ook al op Radio 1. Daar zijn ze dol op slachtoffers en alles wat past bij het uitkotsen van gezonde mensen die niet blind meegaan in de prikdoctrine wordt met zes handen aangegrepen,” zegt ze.

Waarom zou de gezondheid van sommigen voorrang hebben op de vrijheid van miljoenen mensen?

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor
Victor
1 maand geleden

Je zou kunnen zeggen dat we in een strijd zitten tussen de zwakkeren en de sterkeren in de samenleving. De ultieme vraag die zich dan voordoet is in hoeverre de sterkeren zich willen ‘aanpassen’ aan de zwakkeren, en in hoeverre de zwakkeren dat van de sterkeren mogen vragen/verwachten. De overheid zou de hoeder van de zwakkeren moeten zijn, maar tegelijk ook de rechten van alle mensen, dus ook de sterkeren, moeten bewaken. Die balans lijkt nu volledig zoek.

Annette
Annette
1 maand geleden

Dit wijf is totaal van God los! Zoveel is wel duidelijk. Neuroloog Jan Bonte heeft groot gelijk: haar hersenen zijn, ondanks het feit dat ze die prikken niet heeft gehad, volledig aangetast. Zij zorgt in ieder geval voor NOG meer tweedeling in onze samenleving.
Waar HEEFT zij het trouwens over? De meeste mensen die niet gevaccineerd zijn, hebben zich toch al losgemaakt van veel zaken binnen de samenleving. Zij gaan niet naar gelegenheden, waar je met een paspoort of testbewijs naar binnen kan.
Althans, dat geldt sowieso voor mijn man en mij. Wij komen nog uitsluitend op plekken, waar gelijkgestemden samenkomen. En het gekke is…. wij zijn nog geen dag ziek geweest. Als je de regering en RIVM en dergelijke zou moeten geloven, dan waren wij al lang dood neer gevallen.
Het is trouwens toch zo hypocriet als de pest. Als je kijkt naar wat er voor hordes mensen wekelijks ons land binnenkomen. Schijnbaar zijn die immuun voor alles, waar wij dat dan niet voor zijn.
Ik wens die mevrouw, dat zij z.s.m. geïnfecteerd zal worden door mensen, die braafjes hun prikjes hebben gehaald. Dat moet dan wel zeer duidelijk zijn, anders zullen WIJ daar alsnog de schuld van krijgen.
Veel succes mevrouw. Ik hoop van harte dat uw mond heel snel gesnoerd zal worden. Uiteindelijk is dat uw eigen wens.

exegese
exegese
1 maand geleden

Quote : Erger is dat haar brein niet meer functioneert.

Wat nog erger is : zij is daar zeker niet uniek in. Ik vraag mij werkelijk af wat er met het brein gebeurt is van al die mensen die hier blindelings achteraan rennen. De wereld is verworden tot een grote open inrichting.

Rob
Rob
1 maand geleden

Waarom lijken de personen die zo een haat verspreiden en hebben tegen de kritische personen die weigeren zich te laten injecteren met de MsRNA Widows update spike proteïne opwekkers injecties allemaal op verzuurde pruimen die rechtstreeks weggelopen zijn van de set van Revenge of the Nerds.

Het lijkt of deze ” haatverspreiders” allemaal paid by Bill zijn en in zijn Omega Delta Omicron Lamba toe behoren

x

Check Also

europarlementariër

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte ...

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

110
0
We lezen graag je reactie!x