Homepagina » UFO » Britse overheid geeft geheime ‘X-Files’ vrij die ‘kunnen bewijzen dat aliens bestaan’
Britse overheid geeft geheime 'X-Files' vrij die 'kunnen bewijzen dat aliens bestaan'

Britse overheid geeft geheime ‘X-Files’ vrij die ‘kunnen bewijzen dat aliens bestaan’

Geheime Britse overheidsstukken over UFO’s, die ook wel de ‘Britse X-Files’ worden genoemd, kunnen binnen acht maanden worden vrijgegeven. Onderzoekers proberen, gesteund door leden van het Britse Hogerhuis, inzage te krijgen in 18 geheime defensiedocumenten over UFO-waarnemingen.

Toen de overheid de openbaring van de stukken eind 2013 doelbewust leek te vertragen claimden complottheoretici dat er sprake was van een cover-up. Sommige onderzoekers beweren dat de documenten bewijs bevatten voor het bezoek van buitenaards leven aan Groot-Brittannië en informatie over beroemde controversiële waarnemingen.

Lord Black uit Brentwood had de regering vragen gesteld over de stukken en kreeg te horen dat het ministerie van Defensie ze in maart volgend jaar zal vrijgeven. Sommigen zijn er zeker van dat ze kunnen bewijzen dat buitenaards leven bestaat omdat het gaat om de meest geheimzinnige documenten die door verschillende ministers achter slot en grendel werden bewaard.

De stukken worden eerst naar het Nationaal Archief overgebracht. Het is nog onduidelijk wanneer het publiek precies toegang zal krijgen. Een aantal oudere documenten over UFO’s zijn al vrijgegeven door de Britse overheid. Nick Pope, die het bestaan van UFO’s onderzocht voor het ministerie van Defensie, zei dat de documenten een aantal fascinerende waarnemingen zouden moeten bevatten.

De Britse overheid kondigde de datum voor de openbaring van de laatste UFO-files van Defensie aan op Wereld UFO Dag, een dag die valt op de verjaardag van het Roswellincident. In juli 1947 zou een UFO met bemanning zijn neergekomen in de buurt van Roswell in New Mexico.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

“We” gaan het wééral eens allemaal weten ….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Er wordt helemaal niets ” vrijgegeven “. Er wordt alleen een tipje van de sluier opgelicht omdat velen van de mensen op aarde de monsters in de smiezen hebben die de boel structureel belazeren met hel en verdoemenis verhalen door middel van misdadige religie en andere misleiding.

x

Check Also

sterf

Britse oversterfte: ‘Het heeft er alle schijn van dat deze vaccins meer mensen doden dan ze redden’

In Groot-Brittannië zijn sinds juli bijna 9300 ...

media

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

In landen over de hele wereld ligt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

2
0
We lezen graag je reactie!x