Homepagina » UFO » Britse overheid geeft geheime ‘X-Files’ vrij die ‘kunnen bewijzen dat aliens bestaan’
Britse overheid geeft geheime 'X-Files' vrij die 'kunnen bewijzen dat aliens bestaan'

Britse overheid geeft geheime ‘X-Files’ vrij die ‘kunnen bewijzen dat aliens bestaan’

Geheime Britse overheidsstukken over UFO’s, die ook wel de ‘Britse X-Files’ worden genoemd, kunnen binnen acht maanden worden vrijgegeven. Onderzoekers proberen, gesteund door leden van het Britse Hogerhuis, inzage te krijgen in 18 geheime defensiedocumenten over UFO-waarnemingen.

Toen de overheid de openbaring van de stukken eind 2013 doelbewust leek te vertragen claimden complottheoretici dat er sprake was van een cover-up. Sommige onderzoekers beweren dat de documenten bewijs bevatten voor het bezoek van buitenaards leven aan Groot-Brittannië en informatie over beroemde controversiële waarnemingen.

Lord Black uit Brentwood had de regering vragen gesteld over de stukken en kreeg te horen dat het ministerie van Defensie ze in maart volgend jaar zal vrijgeven. Sommigen zijn er zeker van dat ze kunnen bewijzen dat buitenaards leven bestaat omdat het gaat om de meest geheimzinnige documenten die door verschillende ministers achter slot en grendel werden bewaard.

De stukken worden eerst naar het Nationaal Archief overgebracht. Het is nog onduidelijk wanneer het publiek precies toegang zal krijgen. Een aantal oudere documenten over UFO’s zijn al vrijgegeven door de Britse overheid. Nick Pope, die het bestaan van UFO’s onderzocht voor het ministerie van Defensie, zei dat de documenten een aantal fascinerende waarnemingen zouden moeten bevatten.

De Britse overheid kondigde de datum voor de openbaring van de laatste UFO-files van Defensie aan op Wereld UFO Dag, een dag die valt op de verjaardag van het Roswellincident. In juli 1947 zou een UFO met bemanning zijn neergekomen in de buurt van Roswell in New Mexico.

[Express]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Er wordt helemaal niets ” vrijgegeven “. Er wordt alleen een tipje van de sluier opgelicht omdat velen van de mensen op aarde de monsters in de smiezen hebben die de boel structureel belazeren met hel en verdoemenis verhalen door middel van misdadige religie en andere misleiding.

    4 likes
  2. “We” gaan het wééral eens allemaal weten ….

    1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

archeologen

Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...