Gezondheid

Deze stad gebruikte zijn inwoners als proefkonijn door een kankerverwekkende stof aan het drinkwater toe te voegen

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan een jaar lang zijn de inwoners van de hoofdstad van Californië moedwillig vergiftigd. Het drinkwater van de stad werd gezuiverd met behulp van chemicaliën waarvan bekend was dat ze kankerverwekkend zijn. Dat blijkt uit onderzoek van de lokale zender ABC10.

De zender onthulde dat inwoners van de stad zijn gebruikt als proefkonijn. Tussen 2013 en 2014 voegde Sacramento in het geheim een chemische stof toe aan het drinkwater, te weten aluminiumchloorhydraat (ACH).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De stof wordt toegevoegd aan veel deodorantsprays en –rollers en kan een mogelijke oorzaak zijn van borstkanker bij vrouwen. Sommige fabrikanten stoppen de stof daarom niet meer in hun deodorant.

Nog giftigere substantie

ACH is door Sacramento nooit goed getest op veiligheid. In 2013 was al bekend dat de stof kon leiden tot miskramen, geboorteafwijkingen en kanker. Toch werd besloten om de stof toe te voegen aan het drinkwater, waarna veel inwoners last kregen van gezondheidsproblemen. Sommige inwoners van de stad kregen zelfs kanker omdat ze het besmette water dronken.

Al snel werd ontdekt dat het water niet effectief genoeg werd gezuiverd. In plaats van de chemische stof niet langer te gebruiken, besloten stadsfunctionarissen grote hoeveelheden chloor toe te voegen aan het water om de effectiviteit van ACH te verhogen. Door deze maatregel ontstond een nog giftigere substantie, zo bleek later.

‘Ik dronk het iedere dag’

Volgens ABC10 werd de gemeenschap in feite gezien als een proefkonijn omdat nietsvermoedende mensen een jaar lang werden blootgesteld aan te hoge concentraties trihalomethanen, die worden gevormd als bijproduct bij de toepassing van chloor om water te ontsmetten.

Anna Marie Tomlinson uit Rio Linda is één van de inwoners die last heeft gekregen van gezondheidsproblemen vanwege het vergiftigde water. “Ik weet dat ik kanker heb gekregen door het water,” vertelde ze aan de media, toevoegende dat tenminste drie mensen uit haar buurt in hetzelfde jaar kanker hebben gekregen. “Ik dronk het iedere dag.”

[The Anti-Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cisco
Cisco
8 jaren geleden

Onze grote leiders, de volksvertegenwoordigers, de verantwoordelijken, psychopaten met een mix van genocide en massavernietiging (niet allemaal natuurlijk)
Machts-personen met verkeerde hersenkronkels, hiermee kun je je perverse idealen lekker botvieren zonder gevolgen, mothers finest…

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Lilith
Lilith
8 jaren geleden

@Legalize, weten, en dan helemaal níets doen.??

Mark van de Ven
Mark van de Ven
8 jaren geleden

Dat ACH niet meer in deosprays wordt gedaan is natuurlijk goed, maar waarom zou je eigenlijk deodorant gebruiken? Omdat je stinkt? Ja, de fabrikanten van dergelijke middelen maken ons wijs dat we stinken.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x