Homepagina » Natuur en Milieu » Waarom ik gezegd heb dat global warming een groot flauwekulverhaal is. Dit is een must-see
Waarom ik gezegd heb dat global warming een groot flauwekulverhaal is. Dit is een must-see

Waarom ik gezegd heb dat global warming een groot flauwekulverhaal is. Dit is een must-see

Zakenman Dan Pena was in 2011 op de Zuidpool, waar hij een onderzoekscentrum bezocht dat grotendeels wordt gefinancierd door de Amerikaanse overheid. Wetenschappers vertelden hem daar dat ze op basis van ijsboringen hebben vastgesteld dat het 55.000 jaar geleden twee graden Celsius warmer was dan nu.

“We weten dus dat het cyclisch [van aard] is,” zei Pena. “Er werd gevraagd hoe het dan zit met global warming. Iedereen begon te lachen. Het is een flauwekulverhaal.”

“Je had dit 100 jaar geleden kunnen verzinnen,” vervolgde hij. “Maar toen wist men nog niet hoe je hier geld aan kunt verdienen.”

Opnieuw gelach

Pena ging ook naar de Noordpool, waar hij sprak met Russische wetenschappers.

Bij de vragen over global warming klonk opnieuw gelach, aldus de miljardair. “Het is flauwekul en iedereen weet dat al jaren,” zeiden ze.

“Het gebeurde 55.000 jaar geleden, het gebeurde 300.000 jaar geleden, en het is onzin om de mens hiervan de schuld te geven,” aldus Pena.

Niemand

“Ik heb met de experts gesproken,” zei hij. “Al die journalisten die hierover schrijven praten met niemand.”

“Niemand vraagt mij wat ik op de Noord- en Zuidpool heb gezien en wat de wetenschappers daar tegen mij hebben gezegd,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Wat een pisneidige gast is mij dat. Ja. Hij heeft een punt. Global warming is iets wat vaak ook in het verleden gebeurde. Tijdens vulkaanuitbarstingen (die toen vaker voortkwamen dan nu) of door andere natuurlijke oorzaken.

  Maar het gaat er echter om dat de global warming versneld wordt door menselijke activiteiten. Meer bepaald door de olie-industrie, de veeteelt-industrie en door de massaconsumptie. De vervuiling van grond, lucht en water is een feit! De olie-industrie heeft daar samen met de massaconsumptie er wel zeker mee te maken.

  Die man heeft connecties met de olie-industrie dus verdedigd hij terecht ook zijn wereld met argumenten die daar wel toe doen, maar hij negeert het grotere plaatje: de vervuiling en de overconsumptie in het geheel.

  Of laten we deze man in zijn woord vertrouwen en de olie-industrie en de massaconsumptie ten gunste van de rijke en de industriële elite verder doorzetten tot de aarde haar laatste adem uitblaast. Met een beetje geluk heeft een select groepje Mars bereikt om die dan te koloniseren en daar de grondstoffen uit te putten.

  28 likes
  • @Maarten V

   Als ik dan even van jouw these gebruik mag maken en erop doorborduur: vulkaanuitbarstingen zorgen niet voor global warming, maar voor global cooling. Het moet miljoenen jaren geleden dan bitter koud of in ieder geval kouder op aarde zijn geweest en door afnemende vulkanische activiteit is de aarde daarna wellicht opgewarmd doordat de aardatmosfeer schoner werd. Hoe dinosaurussen, de duizenden of miljoenen jaren durende koude holocaust hebben overleefd tijdens de vulkaanuitbarstingen, zal dan wel door de bontjassen zijn gekomen die ze droegen.

   Het is toch te bizar en idioot voor woorden dat men durft te beweren dat de mens in staat zou zijn de temperatuur op aarde te doen laten dalen of stijgen, echte bewijzen ontbreken hiervoor en is alles gebouwd op veronderstellingen, zonder echt harde en onomstotelijke bewijzen te kunnen leveren. Die er zijn worden aangeleverd door elkaar nakakelende (pseudo) wetenschappers die daar een heel goede boterham aan verdienen.

   Stel dat de aarde opwarmt en de mens daar mede voor verantwoordelijk zou zijn, dan is er maar één oplossing: de mens afmaken en de wereld terugbrengen naar het stenentijdperk.

   Opwarming van de aarde DOOR DE MENS is een hoax, een verzinsel waaraan geld valt te verdienen. Het hele CO2 verhaal is een door de industrie in de arena geworpen rode lap. CO2 is het aller heiligste der heiligen geworden en niets anders is verantwoordelijk voor de EVENTUELE opwarming van de aarde.Leuk bedacht en hele volksstammen van laag- tot hoogopgeleid vreten het voor zoete koek.

   Overigens, het is allang geen “klimaatopwarming” meer, maar heet nu “klimaatverandering”, dit smeert en bekt beter volgens de marketeers van de industrie, die milarden verdienen aan deze leugen en hoax.

   41 likes
   • Wat mij altijd weer opvalt is dat rampen daar gebeuren of vandaan komen waar men ze het minst verwacht. Ontbossing? Hoor er zelden iets over, maar is wel één van een belangrijke orde, zo niet de meest belangrijke. Verder is het zorgelijk hoe de mens zichzelf en zijn leefmilieu vernietigd.

    Of is het CO2 verhaal misschien juist bedacht om af te leiden van de echt belangrijke en grotere problemen in de wereld.

    Een propjes papier weggooien heeft meer aandacht dan giftlozingen en vervuiling door de industrie, Het economische belang weegt zwaarder bij de industrie dan de consument die uiteindelijk de rekening betaalt.

    18 likes
    • Je het stik ongelijk. De mens individueel kan dat niet. Wanneer je 180.000 varkens per jaar houdt een dat exponentieel vermeerderd dan zou je iets gaan bijdragen, voeg vliegtuigen, olieindustrie, etc. toe en de mensheid is er wel degelijk toe in staat, met zijn allen. Verder zie ik altijd berichten over chemtrails die het klimaat zorgen beïnvloeden en iedereen hier gelooft dat meteen, dus kan de mens het klimaat wel degelijk beïnvloeden toch? Dat het klimaat cyclisch is dat is ongetwijfeld waar maar om dan maar de boel te versnellen met onze uitstoot is een beetje onzin toch? Dan als laatste, ja de oplossing is veel minder mensen en daar heeft men agenda 21 voor.

     1 likes
     • @Snelle Planga

      Een veronderstelling is zeker geen bewijs dat de mens met al z’n activiteit invloed uitoefent op de aardopwarming.

      En, ik denk niet dat -iedereen- hier gelijkgestemd is over de functie van chemtrails of waarvoor er hoog in de atmosfeer gesproeid wordt. Degene die sproeien geven geen tekst of uitleg waarom ze chemie in de atmosfeer verspreiden, dus blijft het giswerk.

      5 likes
     • Planga….Chemtrails besproeiing gebeurd regelmatig in Europa en in de VS. en heeft niets met Global Warming of Klimaatverandering temaken. Ik heb totaal geen Idee wat voor Soort Chemische rotzooi men over ons sproeit maar het houdt de Wereldburgers wel degelijk Geestelijk in hun macht en de bevolking als tamme schapen dagelijks verslaafd achter hun PC’S en Apps kruipen. Zoals mij bekend zijn er Jaren geleden op markante plaatsen, zoals Alaska / Rusland en Noorwegen Antenneparken gebouwd om het “HAARP” Systeem te beproeven voor Militaire Doeleinden. HAARP is een Ervenis van Nicolaas Tesla. Waar eenieder nu aan voorbij loopt is nl. Dat het HAARP Systeem het Klimaat kan beinvloeden.OP onderstaande site wordt het U mischien duidelijker dan ik mij kan duiden.
      ZIE SITE: https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/h-a-a-r-p-veroorzaakt-aardbevingen

      4 likes
  • Als landen elkaar zitten CO2 te verkopen (cap and trade) waarvan All Gore (politiek) de creëerder van is en zijn bedrijven de gelden er van innen, dan moet er toch al een lampje gaan branden….of ben je dan zo naïef en blind voor de realiteit!!

   Dat neemt niet weg dat de mens voor een groot stuk verantwoordelijk is dat het klimaat veranderd, maar dat is fytoplankton ook.

   7 likes
  • Je hebt zeker een punt. Massa consumptie en vervuiling zijn dingen waar we relatief makkelijk iets aan kunnen doen. ipv gereutel over een graadje meer of minder in een zeer complex systeem. Biodiversiteit is in mijn ogen veruit het belangrijkste onderwerp momenteel. Maar er mag natuurlijk niet aan het evangelie van economische groei getornd worden,en de materialistische filosofie die daaraan ten grondslag ligt. Wat te denken van oorlog bijvoorbeeld? Wat doet dat met de natuur? Ik ben, zoals je misschien kunt merken geen aanhanger van het standaard klimaat verhaal. Ik zie het CO2 verhaal dan ook als afleiding en een mogelijkheid voor visieloze technocraten om een wit voetje te halen.

   4 likes
 2. Hier nog een keer, speciaal voor Maarten V de uitleg tot in detail in 3 video’s Nederlands ondertiteld, waarom het hele klimaatverhaal rammelt aan alle kanten :

  https://www.climategate.nl/klimawandel-video/

  20 likes
  • Waarom ik gezegd heb dat global warming een groot flauwekulverhaal is.
   Flauwekul is het op zeker omdat we niet op een Globe leven.
   De Aarde is vlak, er is geen kromming op aarde aanwezig die betrekking zou moeten hebben met een omtrek van 40000 km wat inhoud 8 inch x de afstand in het kwadraat, deel dat door 12 en je hebt voet .

   Het is niet aanwezig op aarde dus je leeft niet op een spinnende bal dus Global warming is inderdaad een hoax.

   Het is weer een leugen om de mensheid zich schuldig te laten voelen en dus om weer belastingen te kunnen heffen om ons nog meer onder de knoet te kunnen houden..

   7 likes
   • Ga eens naar Google Maps.
    En dan uitzoemen uitzoemen uitzoemen uitzoemen.

    8 likes
    • Zal het kort houden want je moet zelf je onderzoek doen en sommige zaken weten we nog niet exact hoe ze werken.
     Raar he als het bewustzijn van de grootste leugen pas drie jaar is, toen zijn de mensen massaal wakker geworden.

     Dit staat al 2 jaar en niemand die het aandurft om 100 000 $ te winnen als je de wetenschap zou moeten geloven.

     $100,000 FLAT EARTH CHALLENGE
     https://www.youtube.com/watch?v=ewTPbarLZkc&t=342s

     Een vlakke Globe bestaat niet.

     2 likes
     • Zal het kort houden; hoe was je vlucht Santiago-Sydney?

      6 likes
     • [ Wat heeft die vlucht met een platte aarde te maken? ]

      Een rechtstreekse vlucht Santiago-Sydney zou op een platte aarde in noordelijke richting moeten vertrekken, langs Noord Amerika, langs de Noordpool, langs Japan naar Australië, pakweg 30.000km waar een passagiersvliegtuig met 800km/h ongeveer 37 uur over zou doen.

      Maar er bestaat geen passagiersvliegtuig dat verder kan dan ongeveer 12.000km.
      En Santiago-Sydney vertrekt dan ook in zuidwestelijke richting duurt ook maar 10 uur.

      https://www.metabunk.org/sk/20150703-123118-xt1h9.jpg

      Niet alleen een mooie uitdaging voor elke platte aarde gelovige om dat recht te praten, maar ook zelf uit te voeren, je hoeft niet op websites van anderen af te gaan.

      6 likes
     • Wat heeft die vlucht met een platte aarde te maken?
      Mijn eerdere vraag is wel relevant, maar helaas onbeantwoord gebleven. ” Wat gebeurt er als je vanaf Schiphol koers zet naar Londen en door blijft vliegen ?”

      0 likes
   • Wat een nonsense verhaal zeg.
    Dus als ik vanaf Schiphol opstijgt richting Engeland en al maar rechtdoor blijf vliegen?
    Wat gebeurt er dan volgens jou?

    0 likes
    • Goede vraag Berend, geen non sense, logisch is het wat er echt gebeurt .

     Circumnavigating a FLAT EARTH
     https://www.youtube.com/watch?v=EnOmt8DXU2w

     1 likes
     • Dus sceptic, de aarde is vlak volgens u? Wel,
      – waarom dan verschillende sterrenconstellaties in N en Z halfrond?
      – Waarom zien we snachts de zon dan niet als een hele kleine stip in de verte?
      – als je noordelijk blijft gaan, ga je uiteindelijk weer zuidelijk, en
      – als je oostelijk blijft gaan, blijf je oostelijk gaan en omgekeerd..
      – op een vlakke aarde zijn de tijdszones niet van toepassing zoals we ze nu kennen
      – nog nooit met een verrekijker naar een schip aan de horizon gekeken? Dat verdwijnt namelijk van onderaf te beginnen..
      – Alle berekeningen van piloten worden berekent adhv een ronde aarde model, anders kwam er geen enkele aan op zijn bestemming…
      – als de aarde vlak zou zijn, zou al het oppervlaktewater uiteindelijk de grond indringen en verdwenen zijn…
      – hoe verklaar je zwaartekracht op een vlakke aarde-model als deze volgens flat-earthers maar 12km dik zou zijn?
      – enzovoorts

      11 likes
     • En wat gebeurt er dan ?
      Moet het vliegtuig in z’n achteruit?

      0 likes
    • Frans, heb je max Ians vlucht bekeken dat zijn kompas een andere richting aangaf dan die van het vliegtuig.
     Ik snap jou wel je probeert aandacht af te leiden van het FEIT dat er geen kromming op aarde te vinden is.
     Och en die opmerkingen zoals dat schip dat door refraction lijkt alsof het van onder eerst verdwijnt, is daardoor alleen te zien als het warm weer is .
     Hoe anders kun je afstanden veel verder over water zien bv Chicago skyline , mits de weersomstandigheden optimal zijn.
     Zo niet zelf nadenken en klakkeloos de hersenspoeling op roep toeteren .

     0 likes
     • [ dat zijn kompas een andere richting aangaf dan die van het vliegtuig.]
      Een kompas geeft het noorden aan, niet de richting van het vliegtuig. Je bedoelt het waarschijnlijk anders. Een kompas is ook heel makkelijk te manipuleren, de vlucht Santiago-Sydney absoluut niet.

      Je kunt ‘feit’ met hoofdletters schrijven, maar dat veranderd niets aan het ‘feit’ dat je windmolens vanaf de kust kunt bekijken om te concluderen dat je de onderste helft niet kunt zien. En in een kleine boot ‘s nachts richting kust varen levert een mooi schouwspel op van plots verschijnende kustlichten die even plots weer verdwijnen in een volgend golfdal waarin de kleine boot zich bevindt. En met elke mijl dichterbij blijven de lichtjes langer zichtbaar. Dat is glashelder en geen vage refractie, probeer maar!

      Ziehier mijn ervaringen en conclusies na zelf nadenken. Probeer het ook eens, vooral rechtstreeks Santiago-Sydney.

      3 likes
 3. Beste klimaatontkenners,

  Ik lees regelmatig over jullie en even zoveel word er geschermt met dat er zoveel verdient wordt aan de klimaat hoax.

  Volgens mij is het precies andersom maar ik ben dan ook een suffe klimaat believer.

  Maar leg mij eens uit wie er gaat of is aan het cerdienen aan die klimaat hoax? En waarom het niet de olie industrie is die verdient aan het idee van klimaat hoax?

  9 likes
  • Hummmm….nooit gehoord van de groene energie sector????

   Voorheen geen poot aan de grond te krijgen, nu hebben ze een triljarden omzet!!

   Alles draait om macht en de centen, niks meer en niks minder.

   7 likes
   • @Philip

    Exact, scherpe observatie.

    Creëer of bedenk een niet bestaand probleem en maak enorm veel commotie om dit niet bestaande probleem, neem een paar experts met witte jassen in dienst die het probleem bevestigen en onderbouwen met vage bewijzen, kom vervolgens met een oplossing hoe het probleem kan worden opgelost. En de kassa gaat rinkelen.

    5 likes
  • @Roger

   Een beetje economisch onderlegd iben je toch hopelijk wel, dan weet je ook wat of waar er aan wordt verdiend aan de wondere wereld van bij de neus nemen met alternatieve energiebronnen en de daaraan verbonden machinerie. Men is hier echt niet bezig de oliekartels te verdedigen, want die zijn ook zeker niet zonder smet en kunnen dubbele agenda’s voeren. Maar om domweg te geloven dat de olieindustrie slechter zou zou zijn en de ‘groene’ energieboer? Straks zit men nog met een dubbel milieuvervuilend probleem, want windmolens, zonnecellen en warmtepompen gaat dat werkelijk om het milieu en niet om poen?

   8 likes
   • Ik denk idd dat ik wel enigsinds economisch onderlegd ben, juist daarom vraag ik me af dat een voorheen zo kleine ‘groene sector’ het geld EN de mankracht vandaan haalt om een hoax als deze voor mekaar te krijgen. Ik bedoel maar, even duizenden wetenschappers even omkopen, dat kost nogal wat…

    3 likes
    • @Roger

     Duizenden wetenschappers omkopen zijn te verwaarlozen kosten, de baten dekken dat makkelijk af. En vergeet niet dat veel wetenschappers betaald worden met belastinggeld.

     0 likes
 4. Global warming heeft door de eeuwen meerdere keren plaatsgevonden. Dus waarom zou uitgerekend in 2018 de mens de oorzaak zijn ??
  De vervuiling van planeet Aarde met chemische stoffen in tig maal erger.

  15 likes
 5. Co2 is goed voor de planten en bomen.
  Zetten zij weer om in zuurstof.
  Analisten denken dat wanneer wij zo doorgaan met het knijpen van co2 uitstoot de flora minder snel zal groeien als voorheen.
  Als gevolg slechtere oogsten en dus hogere voedselprijzen.

  Het is politiek en economie.
  Waar wij in west europa onze kolencentrales sluiten bouwt men in China elke maand een nieuwe.
  M.a.w. wij in west europa verzwakken onze energie huishouding en onafhankelijkheid van derden.
  Terwijl men in de rest van de wereld steeds sterker wordt en zo verschuift onze economische welvaart en welzijn naar elders.
  It’s all by design.
  Los van alle andere problemen waar de globalisten ons mee opzadelen zal dit ver strekkende gevolgen hebben voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Een klein detail om maar aan te geven dat men ons totaal afhankelijk wil hebben en onder controle wil hebben ziet men terug in Nederland met het verbieden van de open haard.
  Te veel uitstoot van fijnstof zeggen zij.
  Ziekelijk is het hoe wij rustig zonder protest meewerken aan de ontmanteling van onze welvaart.
  Het is ziek en egoistisch om onze toekomstige generaties te laten bloeden voor iets wat nooit heeft bestaan.
  Hoe dom kan een volk zijn?!

  15 likes
 6. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te ontdekken dat het gedoe rondom CO2 een hoax is. Naarmate de concentratie van CO2 toeneemt, neemt de effectiviteit als broeikasgas snel af. Daarnaast is de concentratie zo laag dat het geen rol van betekenis speelt en heeft vergroening als gevolg van de toegenomen concentratie juist een verkoelend effect. Ontbossing en verstedelijking hebbben een opwarmend effect maar luchtvervuiling en door ons gecreëerde wolken werken juist weer koelend. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de mensheid bezig is in rap tempo zijn eigen leefmilieu te verzieken.

  3 likes
 7. Ontkennen dat menselijke activiteit de opwarming van de aarde versneld is vergelijkbaar met geloven dat de aarde plat is. Voor beide moet je bergen wetenschaplijk bewijs en logische redenaties verwerpen om vervolgens met je eigen gekke theorieën te komen. Gelukkig is geloven dat de aarde plat is vrij onschuldig, maar zolang invloedrijke mensen (manmade) klimaatverandering blijven ontkennen hebben we een groot probleem.

  3 likes
  • Geloven dat de aarde plat is, is inderdaad nonsense en nergens op gebaseerd. Maar dat de global warming ernstig wordt overdrven behoeft volgens mij geen betoog. Er staat weer een geheel nieuwe industrie en andere zakkenvullers in de startblokken om hierop in te haken. Dit is allemaal zo gepland en iedereen trapter weer in. Het bewijs dat dat de aarde opwatrmt is nooit echt bewezen. De uitkomsten zijn gemanipuleerd en lagen van te voren al vast. Temperatuurreeksen worden regelmatig aangepast, o.a omdat er geen goede meetstations zijn. Enige wat we zeker weten is dat het klimaat verandert, maar dat is een heel ander verhaal.

   2 likes
   • Welke industrie begint al in 1912 met geld stoppen in waarschuwingen tegen global warming?

    “The furnaces of the world are now burning about 2,000,000,000 tons of coal a year. When this is burned, uniting with oxygen, it adds about 7,000,000,000 tons of carbon dioxide to the atmosphere yearly. This tends to make the air a more effective blanket for the earth and to raise its temperature. The effect may be considerable in a few centuries.”

    https://www.civilized.life/articles/old-newspaper-article-global-warming/

    6 likes
   • Denk je niet dat het veel logischer is dat de gevestigde orde van oliemaatschappijen, steenkoolmijners en gasgiganten de bevolking willen doen geloven dat het allemaal wel mee valt met global warming? Zij verdienen immers al jaren miljarden aan hun praktijken en zullen dit niet zomaar op willen geven. Daarnaast hebben zij veel meer middelen tot hun beschikking dan een, zoals je zelf zei, geheel nieuwe industrie. Ik zie niet hoe een geheel nieuwe industrie het voor elkaar krijgt het overgrote merendeel van wetenschappers en miljarden mensen wereldwijd er van te overtuigen dat global warming een probleem is als dit helemaal niet zo zou zijn.

    Daarnaast kun je gewoon zien dat het klimaat veel sneller verandert dan het zou doen als het allemaal op natuurlijke wijze zou gaan. Het is inderdaad waar dat er natuurlijke schommelingen in het klimaat zijn, maar daar gaan duizenden jaren over heen. Na een kleine 100 jaar zouden de gevolgen hiervan niet of nauwelijks merkbaar zijn, waar het nu wel degelijk meetbaar een aantoonbaar is.

    4 likes
 8. Bij onze eilanden in de wadden wordt de hoogte van de waterspiegel al jaren vastgelegd. Als men hier in verdiept zal volgens mij blijken dat de angsten voor de stijging van waterspiegel een lach kan veroorzaken. Hoewel het veel geld oplevert voor de bestuurders.

  4 likes
 9. Hopeloos domme reacties hier op dat gewauwel van die olieboer .We krijgen de toekomst die we verdienen..

  3 likes
 10. Laat ons hopen …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

mh17

MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

Op maandag is in de extra beveiligde ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.