Buitenland

Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: dit is hoe het er echt aan toegaat

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet is drie weken in Oekraïne geweest en wat hij daar heeft gezien, zal voor altijd op zijn netvlies gebrand staan. Eenmaal thuisgekomen was hij geschokt: de media nodigen experts uit die niet in Oekraïne zijn geweest en geen idee hebben wat daar speelt.

Bij het Franse radiostation Sud Radio zei hij dat hij getuige is geweest van ‘heel veel oorlogsmisdaden’. Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Oekraïense militairen en niet door Russische militairen. Bocquet is dan ook enorm geschokt dat Europa wapens stuurt naar Oekraïense neonazi’s. Ze dragen op hun uniformen allerlei nazisymbolen. Ze verbergen die symbolen niet. Sterker nog: ze lopen ermee te koop, zei hij.

Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt

“Ik heb met ze gewerkt en heb ze medicijnen gegeven. Weet je wat ze zeiden? Dat ze Joden of zwarten zouden villen als ze de kans kregen.”

“Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt,” benadrukte Bocquet, die naar eigen zeggen vele tientallen video’s heeft gemaakt van oorlogsmisdaden. Hij zag in een schuur Russische krijgsgevangenen die waren geslagen en vastgebonden. “Strijders van het Azovbataljon vroegen hen wie de officieren waren. Elke Russische soldaat werd met een Kalasjnikov in de knieën geschoten. Ik heb video’s die dat bewijzen, anders zou ik zoiets niet durven te zeggen.”

Dat is hoe het eraan toegaat

Officieren kregen meteen een kogel in het hoofd. “Dat is hoe het eraan toegaat, in ieder geval bij het Azovbataljon,” zei de Franse ex-marinier.

Hij zei verder dat hij heeft gezien hoe een Amerikaanse cameraman beelden in scène zette en dat het Oekraïense leger ‘s nachts munitie verbergt in woningen zonder burgers te informeren.

4.6 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
11 dagen geleden

Welcome to da club.waky waky….youre welcome! Buh bye!

Mar
Mar
11 dagen geleden

Was bekend, schoften

Rinus
Rinus
11 dagen geleden

En de nazi aanhangers hier sturen wapens naar hun broeders

Frans
Frans
11 dagen geleden

maar dat weten we toch allang de media wakkert het aan met verkeerde informatie was ook met die prik campange en veel te veel moet ik zeggen mensen slapen nog onbegrijpelijk waar zit het verstand van de mensen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x