Homepagina » Mens en Dier » Britse zorgwerker neemt ontslag: ‘Ik wilde niet betrokken zijn bij de grootste zwendel ooit’
britse

Britse zorgwerker neemt ontslag: ‘Ik wilde niet betrokken zijn bij de grootste zwendel ooit’

Een Britse zorgwerker heeft de aandacht getrokken door beelden te maken van ‘lege’ spoedeisende hulpafdelingen in Londen. Louise Hampton ging in augustus viral toen ze een video deelde waarin ze verklaarde dat de coronapandemie ‘grote onzin’ is. Hampton, die werkte voor Care UK, kreeg toen een certificaat omdat ze net als alle andere zorghelden zo hard had gewerkt tijdens de coronacrisis. “Dit certificaat is onzin. Ik had helemaal niks te doen!”

In een nieuwe video zegt de oud-medewerker van de Britse gezondheidszorg NHS dat er op vrijdagavond niemand op de spoedeisende hulp is omdat mensen ‘bang zijn om naar het ziekenhuis te gaan’.

Ze zegt in een interview met Femail dat artsen en verpleegkundigen de crisis verergeren door ‘hun mond te houden’ en dat de overheid ‘griep gewoon een andere naam heeft gegeven’.

Hampton zegt dat ze furieus was toen ze het certificaat kreeg omdat ze naar eigen zeggen niets te doen had. “Dat geldt ook voor die andere NHS-medewerkers, waarvan de meesten zaten te duimendraaien en dansvideo’s op TikTok maakten. Zij verdienen ook geen certificaat. Ik heb het nog nooit zo rustig gehad.”

Onderdeel van het probleem

Toen ze de video had gemaakt, wist ze al dat ze ontslagen zou worden. Dat kon haar niet schelen: “Ik wilde niet werken voor een instituut dat liegt tegen het volk. Ik wilde niet betrokken zijn bij de grootste zwendel ooit. En dus heb ik zelf ontslag genomen.”

“Er zijn zoveel NHS-medewerkers die hun mond houden en niet zeggen wat er echt aan de hand is. Ze zijn onderdeel van het probleem. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ze moeten zich uitspreken. Anders komt er geen einde aan deze situatie.”

Ze onderhoudt naar eigen zeggen contact met verpleegsters die tegen haar zeggen dat de ziekenhuizen waar zij werken leeg zijn en dat ze niet geloven dat deze pandemie zo erg is als de overheid beweert.

Griep

“Ik kan niet met zekerheid zeggen of er een virus is want ik ben geen arts of viroloog, maar het coronavirus is nog nooit geïsoleerd, de PCR-test is onbetrouwbaar en ziekenhuizen lijken zo goed als leeg te zijn,” zei Hampton.

“De griep is nagenoeg verdwenen. Het lijkt erop dat ze de griep gewoon een andere naam hebben gegeven en Covid-19 hebben genoemd. Onze vrijheden worden ingeperkt, bedrijven en banen worden vernietigd, kankerpatiënten worden niet behandeld en sterven, ouderen sterven in eenzaamheid, en dat terwijl we meer dan 99 procent kans hebben om dit virus te overleven.”

“We moeten de leugens stoppen,” zei ze. “De overheid en media hebben de mensen bang gemaakt.”

[Daily Mail]
4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 maand geleden

Op Bitchute kwam ik een recente bijdrage van Amazing Polly tegen.
Ze doceert in deze presentie over dwangmatig gedrag binnen een groep.
Geeft meer psychologisch inzicht in de massale ontsporingen in o.a. ziekenhuizen, wetenschap, politiek van dit moment.

https://www.bitchute.com/video/OA2CnYZRDzmR/

Andy
Andy
1 maand geleden

Daar zouden er veel meer van moeten rondlopen en gelukkig gebeurt dat ook steeds meer.

joh
joh
1 maand geleden

Wanneer komen Nederlandse verpleegkundigen n keer uit de kast?

De helden zijn dood?
De helden zijn dood?
Reactie op  joh
1 maand geleden

Als de kastdeur vanzelf in elkaar dondert.

rop
rop
1 maand geleden

Weer eentje die begint te ontwaken..

Raymond
Raymond
1 maand geleden

Zij die zwijgen zijn medeplichtig

Doet er niet toe
Doet er niet toe
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Dat kan je niet maken vind ik.
Je kan niemand verplichten wat te doen. Het is een proces dat tijd vraagt. En bovendien heel veel verwerking.

Zomaar zeggen zwijgen = medeplichtig is heel kort door de bocht. Er zullen er vast wel zijn met veel vragen, laat ze de tijd het zelf uit te zoeken.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Doet er niet toe
1 maand geleden

Daar hebben ze toch genoeg tijd voor gehad, wanneer er niet veel te doen is!

Al het ziekenhuis personeel zou wel eens kritischer mogen worden met alles wat zij doen. Chemobehandelingen, chemische rotzooi (zogenaamde medicijnen) voorschrijven, om maar wat te noemen.

Blijkbaar is de medische kennis bij het verzorgend personeel niet zo groot en accepteren zij blindelings wat hen voorgekauwd wordt.

Dat virussen niet bestaan is hen ook nog niet duidelijk geworden, dat zegt al genoeg.

Barry
Barry
Reactie op  Doet er niet toe
1 maand geleden

Toch wel, eigenlijk zijn wij allemaal schuldig aan deze situatie. En dit geldt voor (bijna) ondemocratische besluiten en niet te vergeten de corrupte gerechtelijke dwalingen die steeds meer plaats vinden. Zolang we blijven zitten komen we steeds dichter bij de slachtbank, beetje eigen schuld.

tigron
tigron
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Beste Raymond,

Jouw uitspraak is nogal kort door de bocht.
Deze mensen hebben ‘n baan die nodig is om te kunnen leven.
Ze hebben woonlasten, opgroeiende kinderen enz.
Indien zij hun mond open zouden doen lopen ze grote kans dat ze ontslag krijgen en uiteindelijk in de bijstand belanden met alle gevolgen van dien zoals; huis kwijt en met het hele gezin dakloos.
Ik denk dat de meeste geen financieel vangnet hebben of direct een andere baan kunnen vinden.
Ik ben er van overtuigd dat van deze mensen er vele zijn die graag hun mond open zouden willen doen mits de gevolgen voor hun niet catastrofaal zou zijn.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  tigron
1 maand geleden

Het is juist de bedoeling van de huidige situatie dat mensen in het nieuw in te voeren systeem van de New World Order meegaan. Omdat mensen al deze (financiële) verplichtingen zijn aangegaan, hebben zij zich zelf in een positie gemanoeuvreerd, waar zij niet uit kunnen en daar wordt door de organisatoren achter de schermen gebruik van gemaakt. Zij weten dat mensen in 1e instantie voor hun eigen situatie zullen opkomen en niet in het belang van de gehele mensheid.

Op dit moment zouden alle mensen, speciaal in de gezondheidszorg, moeten samenwerken en alle andere dingen even opzij moeten zetten. De toekomst van de gehele wereld staat op het spel en wanneer dat niet goed uitpakt, heeft niemand nog iets aan een baantje, familie en bezittingen. Want je zult onteigend worden en voor die mensen die dan nog leven, zal dat niet in vrijheid zijn. Zij zullen slaaf zijn en het merendeel van de wereldbevolking is dan verdwenen.

Wanneer wij deze waanzin willen stoppen ligt daar voor op dit moment de macht bij de gezondheidszorg. Wanneer de mensen in deze groep nou eens bekend maakt dat de hele Coronatoestand een situatie is die op angst en macht gebaseerd is en de herkomst een niet natuurlijke is en onderdeel is van het Rockefeller/Lockstep 2010 agenda, dan zal dat een omgekeerde wereld teweegbrengen. Het zal even wat moeite kosten, maar dat is de enige uitweg.

Dat de PCR-test niet geschikt is om aan te tonen dat iemand met Corona besmet is, terwijl daar op dit moment alles op gebaseerd is, dat zegt genoeg. Mensen in de gezondheidszorg wordt wakker en kom in opstand, ook in jullie eigen belang. Jullie worden gebruikt om een onmenselijke situatie in stand te houden. Jullie hebben als georganiseerde groep meer macht dan mensen die in het openbaar protesteren en wanneer jullie dat doen, kan het snel weer de goede richting uitgaan, want dan kan het RIVM, OMT en de regering jullie niet meer negeren.

Donald
Donald
Reactie op  tigron
1 maand geleden

Dat is het nou juist,al die mensen zijn totaal afhankelijk van het zieke systeem waarin we leven en bang zijn voor hun baantje,mensen hebben geen principes meer vanwege hun baantje en laten alles maar gebeuren,wordt tind dat mensen schijt aan hun baantje krijgen want als dit zo door gaat heeft niemand straks nog werk en leven,beter opstaan en he baan verliezen,soms moeten dingen eerst erger worden voor ze verbeteren,maar als niemand wat doet vanwege hun baantje is zeer kwalijk te noemen.

Ron
Ron
1 maand geleden

Er is één medische wetenschap die al succesvol is gebleken bij de behandeling van covid-19, en zonder chemische bijwerkingen. Homeopaten van over de hele wereld hebben verslag gedaan van hun genezen gevallen. Het American Institute of Homeopathy heeft onlangs een uitgebreide database met COVID-19-gevallen gelanceerd. Decennia lang GENEZEN wij mensen ECHT. Niet één vaccin heb je nodig. U koppelt de symptomen van de patiënt aan een stof die vergelijkbare symptomen kan veroorzaken. Dat bootst de verstoring na, de levenskracht zet het genezingsproces in gang.Het geeft het lichaam de opdracht om, in precies de juiste hoeveelheden, alles te produceren wat het nodig heeft om zich wel te voelen. Geen enkele chemische remedie van buiten kan die precisie ooit evenaren. Het maakt niet uit of het immuunsysteem onder- of overdreven homeopathie geneest. Om FDA-goedkeuring te krijgen hoeven de vaccins alleen een verschil in de ernst van de symptomen aan te tonen tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde. De vaccinprotocollen van Moderna, Pfizer en AstraZeneca hoeven niet te voldoen aan de vereiste om ernstige ziekten te voorkomen, maar voorkomen enkel alleen matige symptomen zoals hoesten of hoofdpijn. Deze protocollen benadrukken niet de belangrijkste criteriums voor Covid-19 het voorkomen van de infectie, ziekenhuisopname en overlijden.
Met andere woorden, de criteria voor een “succesvol” vaccin zijn veel lager dan we hadden verwacht. Wat meer is, om FDA-goedkeuring te krijgen, zou een covid-19-vaccin alleen ziekte hoeven te voorkomen of de ernst ervan te verminderen bij 50% van de mensen die zijn gevaccineerd. Het hoofd van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus zegt dat er geen garantie is dat enig vaccin in ontwikkeling voor de coronavirusziekte (Covid-19) zal werken.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Maar Tedros Adhanom is er wel verantwoordelijk voor dat hij met zijn WHO de huidige Corona griepepidemie tot de zwaarste categorie heeft geclassificeerd. Bovendien promoot hij net als Bill Gates de te komen inentingen.

Dit bewijst dat hij weet waar hij mee bezig is, namelijk de mensen voor de gek houden en als hij integer was zou hij de vaccinaties voor Covid-19 moeten verbieden.

Barry
Barry
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Daarmee beweer je dat Covid-19 bestaat, net zoals men ons wil doen geloven. Zolang er geen wetenschappelijk bewijs is voor deze variant is het er ook niet! En het is nog steeds niet bewezen!!!!

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Ron
1 maand geleden

@Ron, o.a. de Rockefellers, Du Ponts, mediatycoon Randolph Hearst & J.P.Morgans zijn verantwoordelijk ruim een eeuw geleden voor de introductie van chemische rommel als medicijnen en kunstmest op basis van olie en van olie afgeleide producten. Zaken als homeopathie, bacteriofagen en cbd(hennep)-olie zijn door Big Pharma naar de obscuriteit verwezen. Hoe meer medicijnen iemand krijgt voorgeschreven betekent een voortdurend rinkelen van de kassa.
In 1970 had een Nederlandse man 56 gezonde levensjaren en tegenwoordig is dat 46. In datzelfde jaar kreeg een op de 14 mensen kanker en momenteel is dat een op de drie. En vergeet niet: plm. 9 miljoen mensen in Nederland zijn chronisch ziek en dit geldt helaas ook voor de jeugd (wie de jeugd heeft…).
Tien, twintig jaar geleden kwamen ziektes als ALS, ziekte van Crohn, Parkinson, diabetes type 2, alzheimer, dementie in veel mindere mate voor.
De stichter van de Antroposofie (Rudolf Steiner, 1861 – 1924) heeft in de jaren tien en 20 al gewaarschuwd tegen het snel stijgend gebruik van – chemische – medicijnen en kunstmest; kunstmest leidt trouwens ook tot versnelde erosie en ondermijnt de grondstructuur.
De hennepplant is de grootste kameraad van de mens in de schepping, want in 1941 liet Ford een prototype van een van hennepvezel gemaakte auto rijden door de VS. Hennepvezel is vele malen sterker dan staal en roest niet.

Heraut
Heraut
1 maand geleden

Berichten over ziekenhuizen die weinig te doen hebben tijdens de corona-uitbraak terwijl de gewone reguliere media berichten verspreiden dat de ziekenhuizen het niet aankunnen en overbezet zijn, komen ook uit Nederland en Duitsland en zal vrijwel zeker ook in andere Europese landen spelen. Het duidt op een scenario dat is afgesproken en wordt uitgevoerd om een neppandemie in stand te houden en de burger angst in te boezemen tot er een vaccin klaar ligt voor iedereen. Het duidt op een georganiseerde corona-misdaad die vanuit de top van de EU en organisaties en instellingen die op wereldniveau opereren is georganiseerd, waarbij landsregeringen zijn ingekocht om mee te spelen. Doel is de Great Reset, een plan van de cabal dat al enkele decennia op tafel ligt.

BertRoermond
BertRoermond
1 maand geleden

zo’n vrouw is wat mij betreft de échte zorgheldin..niet die aan de hoax meewerken en uit angst om hun baan te verliezen, hun mond houden. als ik hen was dan zou ik nu zo’n beetje zenuwachtig worden, want de waarheid kan toch niet worden tegen gehouden en als dit gebeurd dan worden ze door de gehele bevolking met de nek aangekeken, als ze dan niet nog alsnog de laan uitvliegen.

Peter
Peter
1 maand geleden

Mijn vrouw is gisteren geopereerd. Het verzorgend personeel klaagt over de leegstaande poli’s en dat er niets te doen is. Ook klaagde 3 zusters over het mondkapje. Omdat mijn vrouw drogist is vroeg er één wat ze kon doen tegen de pukkels en het eczeem onder het mondkapje.

Wat een aflevering van Gezond Verstand op je tafeltje wel niet teweeg kan brengen.

Wat wel verontrustend is, is dat mijn ervaring nu is dat als je tegen een arts zegt dat het mondkapje wel af mag ze opgelucht het kapje direct afdoen. Toch doen ze mee. Ze weten dat het niet werkt. Het zijn gewoon die blauw-witte “medische” mondkapjes. Het is echt een krankzinnige situatie waar we binnen een paar maanden in geraakt zijn.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Als allereerst wil ik jouw vrouw beterschap wensen. Ten tweede lees ik toch iets positiefs. Goede inside information.

Peter
Peter
Reactie op  Stay Positive
1 maand geleden

Dank je wel!

Edward
Edward
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Mondkapjes zijn alleen geschikt voor medisch personeel, die weten hoe ze ermee om moeten gaan. Mensen doen ze iedere keer op en af en steken ze tussendoor in hun broekzak, heel ongezond. Vooral op sportscholen zie je ze lopen met hun kleffe natte lappen. Ook zie ik steeds meer mondkapjes als biologisch besmet afval op straat liggen. We moeten echt van deze waanzin af !!

Peter
Peter
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Was het maar zo’n feest. Een arts staat voor ons met een katoenen mondkapje voor te vertellen hoe de operatie is verlopen. En maar plukken aan die kap. Ze kwamen ook aanlopen zonder kapje, en deden hem snel op voordat ze binnenkwamen. Dat zag ik door het raam. Ondertussen staan de zusters vlak naast hem en geen 1,5m. En ze hebben gelijk. Ik zou wensen dat ze gewoon niet mee zouden werken. Zich zouden beroepen op hun vakkennis, de ARBO, hun rechten. Want dat Mien van de kaartclub met zo’n ding loopt neem ik haar niet kwalijk, maar als alle artsen met zo’n kapje door het ziekenhuis lopen geven ze wel een heel verkeerd signaal. En als je ze individueel aanspreekt zijn ze allemaal tegen.

Hans
Hans
1 maand geleden

Wir sind das Volk, weet u nog? De hoogste tijd om massaal tegen de corona onzin in opstand te komen.

x

Check Also

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x