Mens en Dier

Britse zorgwerker neemt ontslag: ‘Ik wilde niet betrokken zijn bij de grootste zwendel ooit’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse zorgwerker heeft de aandacht getrokken door beelden te maken van ‘lege’ spoedeisende hulpafdelingen in Londen. Louise Hampton ging in augustus viral toen ze een video deelde waarin ze verklaarde dat de coronapandemie ‘grote onzin’ is. Hampton, die werkte voor Care UK, kreeg toen een certificaat omdat ze net als alle andere zorghelden zo hard had gewerkt tijdens de coronacrisis. “Dit certificaat is onzin. Ik had helemaal niks te doen!”

In een nieuwe video zegt de oud-medewerker van de Britse gezondheidszorg NHS dat er op vrijdagavond niemand op de spoedeisende hulp is omdat mensen ‘bang zijn om naar het ziekenhuis te gaan’.

Ze zegt in een interview met Femail dat artsen en verpleegkundigen de crisis verergeren door ‘hun mond te houden’ en dat de overheid ‘griep gewoon een andere naam heeft gegeven’.

Hampton zegt dat ze furieus was toen ze het certificaat kreeg omdat ze naar eigen zeggen niets te doen had. “Dat geldt ook voor die andere NHS-medewerkers, waarvan de meesten zaten te duimendraaien en dansvideo’s op TikTok maakten. Zij verdienen ook geen certificaat. Ik heb het nog nooit zo rustig gehad.”

Onderdeel van het probleem

Toen ze de video had gemaakt, wist ze al dat ze ontslagen zou worden. Dat kon haar niet schelen: “Ik wilde niet werken voor een instituut dat liegt tegen het volk. Ik wilde niet betrokken zijn bij de grootste zwendel ooit. En dus heb ik zelf ontslag genomen.”

“Er zijn zoveel NHS-medewerkers die hun mond houden en niet zeggen wat er echt aan de hand is. Ze zijn onderdeel van het probleem. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ze moeten zich uitspreken. Anders komt er geen einde aan deze situatie.”

Ze onderhoudt naar eigen zeggen contact met verpleegsters die tegen haar zeggen dat de ziekenhuizen waar zij werken leeg zijn en dat ze niet geloven dat deze pandemie zo erg is als de overheid beweert.

Griep

“Ik kan niet met zekerheid zeggen of er een virus is want ik ben geen arts of viroloog, maar het coronavirus is nog nooit geïsoleerd, de PCR-test is onbetrouwbaar en ziekenhuizen lijken zo goed als leeg te zijn,” zei Hampton.

“De griep is nagenoeg verdwenen. Het lijkt erop dat ze de griep gewoon een andere naam hebben gegeven en Covid-19 hebben genoemd. Onze vrijheden worden ingeperkt, bedrijven en banen worden vernietigd, kankerpatiënten worden niet behandeld en sterven, ouderen sterven in eenzaamheid, en dat terwijl we meer dan 99 procent kans hebben om dit virus te overleven.”

“We moeten de leugens stoppen,” zei ze. “De overheid en media hebben de mensen bang gemaakt.”

[Daily Mail]

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Op Bitchute kwam ik een recente bijdrage van Amazing Polly tegen.
Ze doceert in deze presentie over dwangmatig gedrag binnen een groep.
Geeft meer psychologisch inzicht in de massale ontsporingen in o.a. ziekenhuizen, wetenschap, politiek van dit moment.

https://www.bitchute.com/video/OA2CnYZRDzmR/

Andy
Andy
2 jaren geleden

Daar zouden er veel meer van moeten rondlopen en gelukkig gebeurt dat ook steeds meer.

joh
joh
2 jaren geleden

Wanneer komen Nederlandse verpleegkundigen n keer uit de kast?

rop
rop
2 jaren geleden

Weer eentje die begint te ontwaken..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x