CoronaMens en Dier

Dappere dokter weggejaagd door gezondheidsinspectie: ‘Het wordt me letterlijk te heet onder de voeten’

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Berber Pieksma heeft vorige week het rapport van de Inspectie Jeugd en Gezondheid (IGJ) over haar functioneren als huisarts ontvangen. Daarin wordt ze afgeschilderd als ‘gevaarlijk’ voor haar patiënten.

“Gezien het feit dat ik vier jaar onafgebroken het internet heb ‘bewaakt’, en verspreid heb wat mij belangrijk leek, bewustwording zich gelukkig steeds meer uitbreidt én ons land geleid wordt door onbetrouwbaren, heb ik besloten te stoppen met het verspreiden van berichten,” kondigt Pieksma aan op sociale media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Met pijn in mijn hart verklaar ik hierbij dat ik mijn huisartsentitel [aan] de wilgen hang. De IGJ mag hem hebben,” zegt ze.

Verdrietig

“Ik kies voor rust en ondanks mijn grote mond kies ik niet voor de gevolgen van regeringskeuzes richting opstandigen. Het wordt me letterlijk te heet onder de voeten, mijn leven is me te lief, na alle jaren hard werken kies ik nu voor mezelf.”

Collega-huisarts Els van Veen, die ook wordt opgejaagd door de gezondheidsinspectie naar aanleiding van anonieme klachten, vindt het verdrietig dat artsen met een rechte rug weggejaagd worden.

Eind 2020 schreef Pieksma, die meeschreef aan de retraction paper voor de PCR-test, in een open brief dat de sterfte dat jaar niet meer is dan andere jaren. Ze schreef dat de ‘ondeugdelijke’ PCR-test, waar alle regeringsbeleid op stoelde, geen leidraad mag zijn voor de beleidsregels.

Onnoemlijke schade

Pieksma pleitte ervoor om de coronamaatregelen onmiddellijk op te heffen. “Alle maatregelen, van mondkapje tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan,” schreef ze. “Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan.”

In een tweede open brief, aan het Nederlands Huisartsen Genootschap, deelde ze mee dat er coronabehandelingen beschikbaar zijn. Ze noemde ivermectine, vitamine D en quercetine in combinatie met zink.

“Ik verwacht van u dat u het Covid-19-protocol voor huisartsen per direct met inachtneming van bovenstaande aanpast. Na ontvangst van deze brief kunt u niet zeggen dat u niet wist dat deze therapie voorhanden was, mocht u aansprakelijk gesteld worden in de toekomst voor geleden schade,” waarschuwde ze.

Proefkonijnen

Begin 2021 uitte ze al haar zorgen over de coronaprik. “Feitelijk zijn het geen vaccinaties, maar is er sprake van gentherapie,” zei ze bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. “Er is slechts 3 maanden ervaring met de bijwerkingen op middellange en lange termijn van deze vaccinaties. Het is al bekend dat er aanzet gegeven kan worden tot ziektes die lijken op de nu bekende auto-immuunziektes.”

“De achterliggende gedachte bij mij is dat vaccinatie er coûte que coûte doorgedrukt moest worden vanwege het geldelijk gewin daarmee. In vergelijking met vaccinatie levert medicatie die al jaren niet meer gepatenteerd is niets op,” zei Pieksma.

“Ze zijn veel te vroeg doorgevoerd,” voegde ze toe. “Feitelijk zijn mensen nu dus proefkonijnen. Er is erg weinig en veel te kort ervaring met coronavaccins. Daarnaast wordt er alleen getest op gezonde mensen en dat is feitelijk niet de doelgroep.”

WEF

In een YouTube-filmpje waarschuwde ze dat onze regering samen met nog veel meer andere landen via het World Economic Forum een nieuw systeem wil instellen, waarbij onder andere de banken zullen veranderen. “Daarmee zijn we onze vrijheid tot op zekere hoogte kwijt.”

Volgens het WEF zijn er te veel mensen op deze wereld, aldus Pieksma in een ander filmpje. “Het beleid van het WEF – voor zover zij beleid mag bepalen – leidt tot een enorme toename van de kloof tussen arm en rijk.”

“Het mkb is vernietigd. Dat wil zeggen: het scheelt verrekte weinig. Ze doet haar stinkende best, deze regering, om te zorgen dat het water het mkb tot boven de lippen stijgt,” benadrukte ze.

Berber Pieksma was sinds 1986 huisarts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

“Daarin wordt ze afgeschilderd als ‘gevaarlijk’ voor haar patiënten.”
De “regering” schildert zich af als gevaarlijk voor elke Nederlander.

Andre Breems
Andre Breems
2 maanden geleden

Kan die club dan ook niet voor het Neurenberg tribunaal 2.0 komen te staan wegens, met voor kennis moord!

Thea
Thea
2 maanden geleden

Wat jammer dat deze intense druk te veel is geworden. Nu heeft het IJ G hun zin.

Roos, Deventer
Roos, Deventer
2 maanden geleden

Lieve dokter Pieksma, u heeft vele levens gered door uw mening, kennis en wijsheid te ventileren. DAT is wat telt. Er zijn mooie initiatieven op het gebeid van gezondheid en samenleving, waar u met veel liefde zult worden ontvangen en wijsheid wordt gewaardeerd. Ik spreeknuit ervaring, en ik wens u veel liefde toe.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x