CoronaBuitenland

Slachtoffers van vaccinatieschade krijgen nu EUTHANASIE aangeboden

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het leven van Kayla Pollock, een 37-jarige moeder uit Ontario, nam een drastische wending nadat ze een boosterprik van Moderna had genomen. Ze raakte vanaf haar nek verlamd.

Kayla had een verschrikkelijke jeugd. Ze werd als kind ernstig mishandeld door haar ouders en werd uiteindelijk in een pleeggezin geplaatst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens corona riepen de mainstream media, politici en gezondheidsautoriteiten iedereen op om zich te laten vaccineren. Kayla haalde in 2021 twee Pfizer-prikken. Haar vader zat in een verzorgingstehuis en om hem te kunnen bezoeken, moest ze zich laten vaccineren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tussen haar oren

Kayla besloot ook een booster te halen. Op 11 januari 2022 werd ze gevaccineerd en vier dagen later begaven haar benen het plotseling. Negen dagen later gebeurde dat nog eens.

Op 22 februari 2022 kon ze haar lichaam niet bewegen toen ze wakker werd. In het ziekenhuis zei de arts tegen haar dat het allemaal tussen haar oren zat en dat ze gek was.

Uit een MRI-scan bleek echter dat haar ruggenmerg aangetast was. Een neuroloog schreef haar steroïden voor, waardoor ze haar armen, handen en vingers weer een heel klein beetje kon bewegen. In een gesprek dat is opgenomen door haar vriend, zegt de neuroloog dat haar aandoening volgens hem ‘is veroorzaakt door het vaccin’.

Tot twee keer toe euthanasie aangeboden

Op de vraag of er meer mensen zijn die zoiets hebben meegemaakt, antwoordde de neuroloog dat ‘veel mensen het hebben gehad’.

Later ontdekte Kayla dat ze myelitis transversa heeft, een acute ontsteking van het ruggenmerg. Het is een bekende bijwerking van het coronavaccin.

Ze lag maandenlang in het ziekenhuis, waar ze naar eigen zeggen tot twee keer toe euthanasie kreeg aangeboden, maar weigerde.

Aanvraag nooit ontvangen

Kayla slikt nu dagelijks een hele lading medicijnen en is alles kwijtgeraakt. Elke ochtend moet iemand haar uit bed halen en elke avond moet haar ontlasting handmatig uit haar lichaam worden gehaald en moet ze weer in bed worden gelegd.

Ze klopte aan bij het Vaccine Injury Support Program (VISP) van de Canadese overheid. Na een jaar kreeg ze te horen dat ze haar aanvraag nooit hadden ontvangen. Ze heeft onlangs opnieuw een aanvraag ingediend.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Malle Pietje
Malle Pietje
1 maand geleden

Wat ik dan wel weer gek vind: werd door haar ouders ernstig mishandeld en in een pleeggezin geplaatst..

Even later neemt ze een prik om haar vader te bezoeken… Maar dit terzijde.

JohnC
JohnC
1 maand geleden

Probleem is dat veel mensen niet weten hoe ze met dit soort problemen moeten omgaan. Zelf zijn mensen niet handig genoeg met een pen om een aanklacht in te dienen en een advocaat is te kostbaar.
Het is heel hard nodig dat advocaten een centrale stichting in het leven roepen waar mensen hun klachten onafhankelijk van de overheid naar toe kunnen sturen en waar advocaten de aanklachten kunnen classeren en in behandeling nemen.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
1 maand geleden

Euthanasie of ‘vaccinatie’schade, het is hetzelfde.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 maand geleden

Dit is toch niet normaal.

Dit toont aan dat er geen enkel respect is voor mensen, waarbij mensen als dieren worden behandeld.

Kayla leeft nog, maar er zijn genoeg mensen die dat niet meer kunnen navertellen.

Het past in de uitspraak van Yuval Noah Harari; people are useless eaters en je ziet waar dat toe leidt en lijdt.

Zij laten mensen creperen en geven geen ene mallemoer om mensen.

Dit is niet alleen in Canada, dit is wereldwijd.

Het zijn de psychopaten die voor veel ellende hebben gezorgd en nu wordt het tijd dat de rollen worden omgedraaid en gerechtigheid zegeviert.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x