Mens en Dier

‘Brussel kan de rambam krijgen, verwerp de plannen van PvdA-mastodont Timmermans’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Er dreigt nieuw onheil voor de boeren. Ons land gaat waarschijnlijk de zogeheten mestderogatie verliezen, waardoor er per direct minder mest uitgereden mag worden. Boeren moeten hun mest dan afvoeren en dat kost veel geld. Mogelijk velt de Europese Commissie nog deze week een oordeel. Dit pakt waarschijnlijk desastreus uit voor de boeren.

BVNL, de partij van Wybren van Haga, heeft het helemaal gehad met de ‘boerenhaat uit Brussel’. “De zoveelste klap voor onze agrariërs,” zegt hij.

“Naast beleid van kabinet-Rutte IV zorgen dictaten vanuit de Europese Unie ervoor dat onze boerenstand kapot wordt gemaakt. Dat moet stoppen,” stelt Van Haga, die wil dat Nederland gebruikmaakt van het vetorecht.

Waar bemoeien die ongekozen bureaucraten zich mee?

“Om onze boeren te beschermen, moet Nederland haar veto uitspreken tegen het wanbeleid dat de Europese Unie voor de boeren in petto heeft,” benadrukt Van Haga. “Weg met de stikstofeisen, verwerp de plannen van PvdA-mastodont Frans Timmermans. Het voor boeren onwerkbare mestbeleid gaan we niet uitvoeren. Brussel kan de rambam krijgen.”

Hij heeft premier Rutte gevraagd of hij bereid is een Nederlands vetorecht uit te spreken tegen de stikstofeisen en de plannen van Timmermans.

Van Haga kan rekenen op bijval van PVV-leider Geert Wilders. “Stikstof, mest, nog meer regels tegen onze boeren en vissers. Waar bemoeien die ongekozen bureaucraten uit Brussel zich mee? Wat Nederland nodig heeft is een snelle Nexit!” schrijft Wilders.

Nou wat toevallig

Voormalig Statenlid Eelco van Hoecke vraagt zich af of Tjeerd de Groot van D66 langs is geweest ‘bij zijn EU-vriendjes in Brussel’.

“Nou wat toevallig. Brussel regelt de verbanning van boeren nu het kabinet worstelt,” reageert econoom en voormalig Europarlementslid Auke Zijlstra.

Richard de Mos, fractievoorzitter van Hart voor Den Haag, haakt hierop in: “Komen het CDA en de VVD in de problemen met een achterban inzake het voor boeren rampzalige stikstofbeleid, dan schakel je toch de hulp van de EU in.”

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
4 maanden geleden

Het is in Nederland één GROTE CORRUPTE TERINGZOOITJE!!!

Steven
Steven
4 maanden geleden

En moet je dat gedrocht zien staan met zijn volgevreten plofkop!!

Marc
Marc
4 maanden geleden

He begint nu wel vaart te maken met de ellende. Volgens mij breekt de paniek uit in de diverse overheidsgelederen.
Dit gaat niet goed, er wordt bewust op een hele domme manier nog even extra olie op het vuur gegooid. Dat wordt geen zomerreces, heren en dames politici. De letterlijke (cow)shit hits the fan.

Offtopic: ik lees net op Twitter dat neuroloog Jan bonte opgepakt is
https://twitter.com/rblommestijn/status/1544053533137403909
https://www.blckbx.tv/binnenland/neuroloog-jan-bonte-gearresteerd-om-bekendmaken-identiteit-romeos

Het moet niet gekker worden, waar gaat dit heen?

Marie
Marie
4 maanden geleden

Nederland bestaat niet meer.
In 12 jaar tijd heeft de Rat Nederland onherroepelijk overgedragen aan de ongekozen dictators van de totalitaire EU.

Wat Hitler niet lukte is de Rat uiteindelijk wel gelukt: das Vierte Reich is een feit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x