Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaards moederschip’ gespot bij het ISS. Is dit een laserstraal?
'Buitenaards moederschip' gespot bij het ISS. Is dit een laserstraal?

‘Buitenaards moederschip’ gespot bij het ISS. Is dit een laserstraal?

Er zijn vreemde beelden opgedoken van het moment waarop volgens complottheoretici door een buitenaards moederschip een laserstraal wordt afgevuurd op het internationale ruimtestation ISS.

In de video zijn een aantal heldere lichten te zien boven het ruimtestation. Vervolgens lijkt er een rode lichtstraal te worden afgevuurd vanaf het object, richting het ISS.

De beelden, die inmiddels zo’n 40.000 keer zijn bekeken, zijn op YouTube gezet door UFO-jager Streetcap1.

Vreemd

“Kijk naar het rode licht dat naar het ruimtestation gaat,” zegt hij in het filmpje. “Dat is nogal vreemd.”

“Misschien is het een lensflare, ik weet niet wat het veroorzaakt,” vervolgde hij. “In de uren hiervoor was dit niet te zien.”

Hij zegt dat vooral de vorm van het object hem interesseerde.

Bezoeker

Het ISS, dat op 320 kilometer hoogte rondjes om de aarde draait, leek niet te worden beïnvloed door de ‘laser’.

Het onbekende object doet volgens de Daily Mail denken aan andere vermeende schepen die bij het ruimtestation zijn gespot.

“Ik heb me al vaak afgevraagd of een ‘bezoeker’ al contact heeft gelegd met het ISS of is aangemeerd,” reageerde Cindy WH-Witter op de video.

Reflectie

“Wat was die rode straal? Het zou van alles kunnen zijn, van informatie tot teleportatie. Die straal is echt, dat is het enige wat zeker is,” voegde ze toe.

Captain Jay zei: “De kleur rood kan gegevens op het hoogste niveau opslaan en wat je hier ziet is mogelijk het uitwisselen of verzamelen van data.”

Niet iedereen was overtuigd. Erika Demiral zei: “Het is waarschijnlijk een reflectie van een elektrisch paneel van het ISS.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Daily Mail]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. “ze”houden met hun geavanceerde technologie dat iss-ding goed in de gaten!
  Of het is toch een geavanceerd Amerikaans ding.
  Want onder de dekmantel van nasa kan men al lang zich buiten ons zonnestelsel begeven.
  Maar ook daar worden de Amerikanen in de gaten gehouden, m.n. er komt geen nucleair materiaal de ruimte in.
  Verder zijn onder ons al lang goedgezinde buitenaardse bewoners.
  Het wemelt verder van goedgezinde ruimteschepen in onze aardse atmosfeer.
  We worden beschermd!

  4 likes
  • ja, en na dit video komt en wordt er verkondigd in New York Times ( ga lezen!!) dat Amerikaanse geheime dienst jarenlang onderzoek heeft gedaan naar UFO’s, dus ze bestaan, incluis met videobeelden!

   1 likes
   • “er wordt onderzoek gedaan naar UFO’s en dus bestaan ze”?

    Er zijn op aarde miljarden mensen bezig met onderzoek naar een opperwezen (al geven ze ‘m niet allemaal dezelfde naam), maar dat bewijst nog niet dat deze God dan ook echt bestaat.

    En als de NASA buiten ons zonnestelsel is gevlogen (want een ontiegelijk eind is!) waar zijn ze dan naar toe gegaan? De eerstvolgende ster is 4.2 lichtjaar verderop. Dat is niet een afstand die je zo op een maandag ochtend even aflegt, je ster bezoekt en dan weer terugvliegt. Dus weet je zeker dat ‘ze’ door ons zonnestelsel vliegen?

    4 likes
 2. Ik weet écht niet met welke reactie ik het hardst moet lachen !

  8 likes
 3. Als dit maar niet gebruikt wordt als een valse flag aanval als zijnde een alien invasie.

  5 likes
  • @ Jaya

   Persoonlijk denk ik ook dat dit niet lang meer zal duren voordat die “false flag” plaats zal vinden, het globalisten draaiboek loopt keurig op schema. Nihilisme is nog nooit zo groot geweest en helaas is daar de rek nog niet uit, maar het “terrorisme” hoofdstuk is wel zo goed als uitgespeeld. De wetgeving en de verdeeldheid die men beoogd had is zo goed als afgerond. Met name het dehumaniseren van mensen
   Geheel volgens het draaiboek zoals jij ongetwijfeld weet komt na de “fake war on terror” de buitenaardse “bedreigingen” (asteroïde, intelligent buitenaards leven etc etc), gezien alle aandacht die daar nu opeens voor is lijkt het mij dat er iets op stapel staat te gebeuren binnen niet al te lange termijn.

   Wat er ook te zien mag zijn op deze (zeker interessante) video, het is veelzeggend dat de ISS of “ground control” niet de video link onderbrak. Normaal vallen camera´s zogenaamd meteen uit door een technische storing wanneer er iets interessant gebeurd, dus denk ik dat men dit bewust heeft door gelaten.

   2 likes
 4. Het zijn lichten van een studio, want de ISS zoals wij die kennen bestaat helemaal niet. Het zijn modelletjes die in een studio worden opgenomen, en daarmee is NASA al een keer door de mand gevallen met een opname van de space-shuttle, toen er op de achtergrond per ongeluk de kop van een werknemer in de studio in beeld verscheen. Het ultieme bewijs destijds dat NASA niet in de ruimte is, behalve dan met hun geheime technologie. Omdat die geheim moet blijven maken ze studiofilmpjes die voor het tv-kijkend publiek is. Je kunt ook genoeg vinden over de zogenaamde zero-G fraude van NASA met betrekking tot de ISS filmpjes. https://youtu.be/p-3v8H-YAio?t=4m48s

  1 likes
  • Zou het niet veel meer werk zijn om te proberen dit geheim te houden, dan gewoon een ruimteschip de ruimte in te sturen? Al dat personeel dat betrokken zou moeten zijn bij deze lanceringen maar dat op de een of andere wijze moet worden omgekocht om zijn of haar mond te houden. Stel je voor dat een van deze mensen eens flink dronken de waarheid gaat roepen. Of op z’n sterfbed toch nog even schoon schip wil maken…
   Nee, ik denk dat het omhoog sturen van een ruimteschip veel eenvoudiger is. Je schijnt er ook een mooi uitzicht te hebben trouwens…

   3 likes
 5. Speculaties, speculaties, speculaties, zat
  Het is het egplanetaire Aardse dat de overweldigende meerderheid van het ogenblik Aardse bezoekende Extraterrestrial spacecommands in hun extreme grote ruimteschepen interesseren.. Het ISS is voor deze
  een gewoon passantje. De deze observeren dagelijks alle mogelijke Aardse mediakanalen en bronnen

  1 likes
  • @Rasecht
   Zit wel wat in ja. Denk ook dat ISS voor buitenaardse volkeren niet veel meer is dan een veredelde aardse huiskamer met een overdreven hoeveelheid knopjes, toeters en bellen.

   Had al lang anders kunnen zijn als de echt opzienbarende technologie niet achterover was gedrukt door de wereld schaduw regering.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...