Buitenland

Duitsers hekelen spierballentaal NAVO: “Roep deze idioten tot de orde”

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lezers van het Duitse magazine Focus hebben felle kritiek geuit op het besluit van hun regering en de NAVO om Duits militair materieel te stationeren in Litouwen en zo ‘Rusland af te schrikken’.

“Onvoorstelbaar dat een Duitse bondskanselier tanks naar de grens met Rusland stuurt. Roep deze idioten tot de orde,” schreef Mandy Simon als reactie op een artikel over Duitse tanks die op weg zijn naar Litouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Duitsland is één van de vier landen die NAVO-strijdgroepen gaan opzetten in Oost-Europa.

Altijd schuldig

Het door Duitsland geleide bataljon in Litouwen zal verder bestaan uit militairen uit België, Kroatië, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Noorwegen.

“Wat doen wij aan de grens met Rusland?” vroeg Klaus Graf zich af. “Vanwege onze geschiedenis zijn we de hele wereld voor altijd schuldig. En nu staan we dicht bij de grens met Rusland.”

Peter Lutz reageerde: “Duitse pantservoertuigen hebben niets te zoeken bij de grens met Rusland. Deze politici zijn onze grootste kwelling. We hebben vredespolitici nodig.”

Verzinsel

Hij voegde toe: “Ik hoop dat mijn reactie niet weer wordt gecensureerd. De zogenaamde Russische dreiging is een verzinsel van de NAVO. Het volk wil vrede.”

Lutz benadrukte dat politici nu eindelijk eens moeten luisteren naar het volk, daarvoor zijn ze immers gekozen. Hij sprak van ‘burgerbedrog’.

Wakker

“Het beeld van Rusland als vijand is voor Duitsland niet nieuw,” zei Manfred Beier.

“Het geld dat hierin wordt gestoken kan beter worden gebruikt om de armoede in Duitsland te bestrijden! Wanneer wordt het Duitse volk eindelijk eens wakker?” vervolgde hij.

[Focus]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rara
Rara
7 jaren geleden

Wow! wat een goede uitspraken van die Peter Lutz.

100% mee eens!

Stoppen met die onzin!

P.S. aan de andere kant is deze actie blijkbaar nodig zodat iedereen kan zien hoe nutteloos oorlog uberhaupt is…. wellicht bedacht door reptielen zoals o.a. de Jeziuiten (Rothschilds et al), want geen enkel gezond en weldenkend mens wil oorlog. De afgelopen 100 jaar zijn een hel op aarde. We worden ingespoten met giftige vaccins en vreten met pesticiden bespoten gifvoer, drinken fluoridewater en er is constant oorlog. De enige die erbij gebaat zijn, zijn die corrupte bankiersmaffia en kornuiten.
Moet nu gewoon stoppen deze onzin. naar mijn gevoel gaat dat ook snel gebeuren. De tijd is blijkbaar rijp. Komt tijd komt raad.

Loki
Loki
7 jaren geleden

Een paar maanden geleden heb ik hier al voor gewaarschuwd en slapend Nederland heeft niet in de gaten dat het 30 sec voor 12 is. Men denkt dat het allemaal wel mee valt, maar men beseft gewoon weg niet dat de Pinoccio Club NAVO Rusland puur aan het provoceren is met een zogenaamde oefening.
En onze elitaire leugenachtige politieke club in Den Haag werkt hier even hard aan mee. Jawel onze Pinoccio Rutte en Don Quichotte Pechthold in samenwerking met de MSM, hebben het hardst lopen blaten over het Russische gevaar, wat helemaal niet bestaat.

Bedenk dus goed waar u op stemt 15 maart en laat uw keus eens op nieuwe partijen vallen ipv de reguliere bedriegende partijen. Deze shit moet afgelopen zijn als u geen vuurrode paddenstoel in uw achtertuin wilt.

bert s
bert s
7 jaren geleden

Het systeem is kapot, ligt in een coma. De enige manier om een nieuw systeem te introduceren is een wereldoorlog aangezien het absoluut niet op een democratische manier gaat lukken. Geniet nog nu het kan want het gaat niet lang meer duren, alles is in stelling gebracht, inclusief de NWO puppet van een Trump.

Gerda
Gerda
7 jaren geleden

Idioterie. De schaapjes Rutte en Pechtold blaten de jezuiet-gestuurde vrijmetselarij na en de neo-cons olv. George Soros , Clinton en Bush ! Wij hebben niets te zoeken aan de grens van Rusland en Rusland is geen bedreiging voor Europa ! De failliete USA is een bedreiging voor ons en wil graag oorlog in Europa om hun eigen benarde situatie te maskeren !

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x