Homepagina » Buitenland » Duitsers hekelen spierballentaal NAVO: “Roep deze idioten tot de orde”
Duitsers hekelen spierballentaal NAVO: "Roep deze idioten tot de orde"

Duitsers hekelen spierballentaal NAVO: “Roep deze idioten tot de orde”

Lezers van het Duitse magazine Focus hebben felle kritiek geuit op het besluit van hun regering en de NAVO om Duits militair materieel te stationeren in Litouwen en zo ‘Rusland af te schrikken’.

“Onvoorstelbaar dat een Duitse bondskanselier tanks naar de grens met Rusland stuurt. Roep deze idioten tot de orde,” schreef Mandy Simon als reactie op een artikel over Duitse tanks die op weg zijn naar Litouwen.

Duitsland is één van de vier landen die NAVO-strijdgroepen gaan opzetten in Oost-Europa.

Altijd schuldig

Het door Duitsland geleide bataljon in Litouwen zal verder bestaan uit militairen uit België, Kroatië, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Noorwegen.

“Wat doen wij aan de grens met Rusland?” vroeg Klaus Graf zich af. “Vanwege onze geschiedenis zijn we de hele wereld voor altijd schuldig. En nu staan we dicht bij de grens met Rusland.”

Peter Lutz reageerde: “Duitse pantservoertuigen hebben niets te zoeken bij de grens met Rusland. Deze politici zijn onze grootste kwelling. We hebben vredespolitici nodig.”

Verzinsel

Hij voegde toe: “Ik hoop dat mijn reactie niet weer wordt gecensureerd. De zogenaamde Russische dreiging is een verzinsel van de NAVO. Het volk wil vrede.”

Lutz benadrukte dat politici nu eindelijk eens moeten luisteren naar het volk, daarvoor zijn ze immers gekozen. Hij sprak van ‘burgerbedrog’.

Wakker

“Het beeld van Rusland als vijand is voor Duitsland niet nieuw,” zei Manfred Beier.

“Het geld dat hierin wordt gestoken kan beter worden gebruikt om de armoede in Duitsland te bestrijden! Wanneer wordt het Duitse volk eindelijk eens wakker?” vervolgde hij.

[Focus]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rara schreef:

  Wow! wat een goede uitspraken van die Peter Lutz.

  100% mee eens!

  Stoppen met die onzin!

  P.S. aan de andere kant is deze actie blijkbaar nodig zodat iedereen kan zien hoe nutteloos oorlog uberhaupt is…. wellicht bedacht door reptielen zoals o.a. de Jeziuiten (Rothschilds et al), want geen enkel gezond en weldenkend mens wil oorlog. De afgelopen 100 jaar zijn een hel op aarde. We worden ingespoten met giftige vaccins en vreten met pesticiden bespoten gifvoer, drinken fluoridewater en er is constant oorlog. De enige die erbij gebaat zijn, zijn die corrupte bankiersmaffia en kornuiten.
  Moet nu gewoon stoppen deze onzin. naar mijn gevoel gaat dat ook snel gebeuren. De tijd is blijkbaar rijp. Komt tijd komt raad.

  • erik schreef:

   zucht, ik had een lang en uitgebreid verhaal getikt, druk ik per ongeluk me pagina dicht.
   dus nogmaals even in het kort..

   Het is geen 100 jaar bezig maar eerder 2000 jaar (ik vermoed dat de telling is aangenomen toen de parasieten het senaat waren ingetrokken ipv dat Jezus was vermoord,(wie heeft hem vermoord en waarom?)

   Het begon al bij de Romeinen, die onderandere het prachtige Keltische volk hebben afgeslacht.
   De kelten geloofde in gelijkheid en hadden alleen vrouwen als leiders, ze gaven weinig om bezit of goud.
   maar leefde dicht bij de natuur.
   hun waren een bedreiging voor hun plannen, net zoals alle goede mensen een bedreiging zijn.

   de romeigen gebruikte al misinformatie en misleiding.
   zo had Julius Cesar op zijn sterfbed het heidense geloof van het christendom aangenomen (en de maand juli in het jaar gestopt, zijn zoon augustus heeft hetzelfde gedaan)

   Zo zijn we aan de kerk gekomen, die al haar macht misbruikte om het volk kaal te plukken en te onderdrukken (klinkt bekent?)
   Zo moest de arme en kansloze bevolking zware belastingen betalen om de kerk vol met goud te kunnen hangen en de nutteloze oorlogen van de adel te betalen, terwijl ze stierven van de honger.

   de kerk heeft zo een zware en nare invloed gehad dat al het geschreven geloof gelijk in de prullenbak moet belanden! (het geloof en de wijsheid zit in ons, geen boek voor nodig)

   Naast de kerk heeft de toenmalig heersende adel (de grootouders van onze adel, adelschap wat te koop was voor de rijken en die niets andere hebben gedaan dan hun eigenbelang te volgen (klinkt bekend?)
   oorlog tegen de goede mens gevochten (betaald door de arme en misleide bevolking! (again, bekend?)

   de lijst van gruweldaden is lang en gaat recht door naar waar we nu zijn, een onderdrukt en misleid volk.

   de laatste, alweer vergeten, poging die bijna was gelukt was het lood in brandstof, de hele planeet was bijna vergiftigt en daarmee was hun plan bijna gelukt.
   nu idd met fluoride, vaccinaties, GMO en giftige bestrijding middelen, chemtrails, vuil water, vuil voedsel, medicijnen, wifi en telefoons en god mag weten wat nog meer.

   het is tijd, het is tijd voor de 100ste aap!
   (het gezegde gaat dat als de 100ste aap iets als waarheid ziet, het in het algemeen geheugen geplaatste word (bij 99 apen blijft het maar een (complot) theorie). daarom is goede info en je medemens wakker maken zo belangrijk)

   verders ben ik het volledig met je eens dat dit een bijzonder jaar gaat worden (kijk maar naar de Shuman resonantie, we worden wakken en snel zal de 100ste aap ook de waarheid kennen)

   maar het zal niet over rozen gaan, het zal gaan met bloed, zo zijn ze aan hun macht gekomen en zo zullen ze uit hun macht worden gezet.

   ik wens iedereen veel wijsheid en sterkte, en een hoop liefde!
   laten wij de generatie zijn die de valse meesters uit hun zadel wippen, het is tijd…

   (me eerste stukje was beter :-\ , but thats life 🙂

   • Willie schreef:

    Frustrerend als je een goed stukje schrijft dat weer wegfloept en ja that’s life. Maar je stuk is heel goed en het is zoals je beschrijft. Verder nog een toevoeging: het Romeinse Rijk (wereldmacht) is gewoon overgegaan in het instituut Rooms Katholieke Kerk (wereldmacht) en het is nog steeds een Keizerrijk dus maar de meesten hebben dit al eeuwen niet in de gaten. Ja, wat worden we in de maling, de zeik, genomen en wat zitten we d’r onder.

   • Rocko schreef:

    Julius Ceasar is gestorven in 44 VOOR Christus , als je dat al niet goed hebt of te beroerd om dat te researchen , blijft er van de rest van je volledig uit de duim gezogen verhaal niets over. Get a live and probably a job !!!!

  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Precies en super verwoord, we zullen ze moeten afzetten zoals Roemenië het met Ceausescu heeft gedaan.

  • Leon schreef:

   Dit is gewoon een opmaat naar oorlog, meer niet. Eens komt toch een 3e oorlog die is niet te vermijden.
   Wanneer is natuurlijk de vraag…. tja als we in de toekomst mochten kijken?
   Ik hoop alleen als het zover komt en die idioot van een Trump duwt op dat rode knopje ze allemaal meegaan.

 • Loki schreef:

  Een paar maanden geleden heb ik hier al voor gewaarschuwd en slapend Nederland heeft niet in de gaten dat het 30 sec voor 12 is. Men denkt dat het allemaal wel mee valt, maar men beseft gewoon weg niet dat de Pinoccio Club NAVO Rusland puur aan het provoceren is met een zogenaamde oefening.
  En onze elitaire leugenachtige politieke club in Den Haag werkt hier even hard aan mee. Jawel onze Pinoccio Rutte en Don Quichotte Pechthold in samenwerking met de MSM, hebben het hardst lopen blaten over het Russische gevaar, wat helemaal niet bestaat.

  Bedenk dus goed waar u op stemt 15 maart en laat uw keus eens op nieuwe partijen vallen ipv de reguliere bedriegende partijen. Deze shit moet afgelopen zijn als u geen vuurrode paddenstoel in uw achtertuin wilt.

  • Gezinusk schreef:

   @Loki.

   Ik noem het de carrousel-partijen die met de NWO agenda en zijne globalisten heulen. Na mijn inziens lijkt mij dit zo klaar als een klontje en draait de spil in principe om 4 partijen; VDD, CDA, PvdA en D66. De top van deze partijen bezochten dan ook stelselmatig de besloten Bilderberg conferentie die is opgericht om de NWO agenda te bespoedigen.

   Dat Rutte onlangs verklaarde dat hij het nu wel ziet zitten om met D66 en het CDA te gaan regeren is dan ook geen verrassing. PvdA lijkt kansloos maar heeft zijn werk gedaan door eerder met het CDA onder Balkenende, 63% procent van de tegenstemmers te negeren met een hoge opkomst van 61%, omtrent toetreding EU.

   Het CDA zakte hierdoor fors in de peilingen en viel buitenspel, maar de VVD nam het stokje over en borduurde samen met de PvdA verder op de globale weg om de macht van multinationals en privatenbanken te bevorderen ten gunste van de NWO agenda, de cirkel is bijna rond.

   D66 komt ruimschoots voor in het verhaal als vierde schakel. Ze namen deel in regeringen en als gedoogpartner waarbij veel standpunten van de partij werden teruggedraaid als puntje bij paaltje kwam. Met het hoofdelijk stemmen in de Kamer kozen Pechtold en zijn mannen dan ook keer op keer eieren voor hun geld, en dat is geen toeval. Ze kozen in bijna alle gevallen precies andersom waar ze eerst voor de camera beweerden voor te staan. Als je die oefening continu herhaalt ga je vanzelf opvallen.

   GroenLinks komt er ook niet pover van af. Jesse Klaver beweerde in eerst instantie stellig dat ze mee zouden gaan met de uitslag van het referendum aangaande associatieverdrag Oekraïne, maar draaide net zo makkelijk bij toen het er op aan kwam. Daarnaast beschrijft het verkiezingsprogramma dat ze faliekant tegen het boren naar schaliegas zijn? Enigszins opmerkelijk omdat Shell en andere westerse oligarchen, en voordat de pleuris uitbrak in de Oekraïne door toedoen van Brussel en Co, al megacontracten hadden afgesloten om aldaar naar schaliegas te gaan boren in de regio. Toevallig Oost-Oekraïne om precies te zijn.

   Ik maak me geen illusies meer en stel voor dat GroenLinks lekker aanschuift bij de grote 4. Maak er één gezellige politieke partij van ter bevordering van de bankrekening van bankiers, multinationals, en al het gespuis wat er achter aan rent. Dan hoeven jullie na de verkiezingen niet voor de zoveelste keer je te verontschuldigen dat er niks van het verkiezingsprogramma is terecht gekomen, noch de vele beloften.

   Dan hoeven jullie nooit meer met de standaard smoes aan te komen dat je met een regering altijd met de andere regeringspartijen rekening hebt te houden. Dat je dan moet schipperen. Schipperen deden jullie al nooit aan zodra de NWO agenda ten sprake kwam en dat behelst zo goed alle posten, en onderwerpen die in de Kamer ten sprake kwamen!.

   Of het nou om de farmaceutische maffia gaat. Het bombarderen van andere landen waar we geenszins door zijn aangevallen. Op gebied van vluchtelingenbeleid, woningmarkt, werkgelegenheid, miljarden meer belastinggeld naar Brussel, of ledenlanden. Hoe verschillend jullie ook met de verkiezingsdebatten ten opzichte van elkaar beweren te zijn. Het moraal van het verhaal is dat ze er onderling in een wip uit zijn, het in de achterafkamertjes al lang met elkaar is beklonken.

   Een mooie naam voor dit kabaal, De NWO partij. Met als verkiezingsslogan ” Één partij, één pot nat.”

   • Loki schreef:

    Goede samenvatting, Gezinusk. Ik denk er ook precies zo over.
    En ter aanvulling van je relaas en wat ik hier al zo vaak heb vermeld;

    Beste mensen besef nu eens dat u een mens bent en geen Natuurlijk Persoon.
    De Natuurlijk Persoon wordt valselijk gecreëerd door de Staat der Nederlanden cq Rijksoverheid.
    Mag alleen als u daar zelf wettelijk toestemming voor heeft gegeven.
    Op deze manier bestelen zij u van financiële middelen om hun oorlogjes te kunnen voeren, Brussel en de NAVO te financieren. En niet te vergeten de staatsschuld vanwege de gaten in de handen van politiek leiders op het binnenhof te Den Haag.
    Kortom u bent een slaaf van de Staat der Nederlanden en dan kunt u wel zeggen ik ben niemands slaaf dan heeft u echt een plaat voor uw hoofd. Alles wat maar wordt gebruikt in combinatie met uw Burger Slaven Nummer is een Natuurlijk Persoon. Kijk maar op uw ID of Rijbewijs en oh ja zelfs uw Bankpas. Waarom denkt u nauw waarom oom agent om uw bankpas vraagt als u het ID of rijbewijs niet bij u heeft. Juist uw naam in HOOFDLETTRES op uw bankpas is de Natuurlijk Persoon en dan kan oom agent u alsnog een oor aan naaien. Zorg voor een geboorteakte in uw portemonnee, want daar kan je geen NP aan linken.
    Dus ga eens nadenken hoe u nou werkelijk heet.
    Voorbeeld; Piet Lut & BSN of PIET LUT evt met BSN beide de NP
    Of de werkelijke naam zoals op uw geboorteakte Piet; van de familie Lut.

    Armoede ontstaat door het uitkleden van de bevolking en die groep groeit elk jaar meer. Denk daar maar eens over na, want ondertussen worden er weer onzinnig veel euro’s uitgegeven aan de waanzinnige NAVO oefening aan de Russische grens.

    • vrijheid schreef:

     Naar aanleiding van het debat van gisteravond op RTL4, ik heb er flarden van gezien, ik werd er kotsmisselijk van, kwam als beste uit de bus meneer Pechtold, verrassend? Nee natuurlijk niet, meneer Pechtold zal premier worden van de NWO, Nederland is bij uitstek het land wat de agenda dient van de Bilderbergmafiosa, dit is al heel lang geleden bedacht en de agenda wordt nu uitgerold onder onze ogen. Helaas zijn vele mensen nog niet op de hoogte wat er zich werkelijk afspeelt in dit theaterstuk, de massa hecht nog steeds waarde aan de valse media en richt zich nog te veel op uitkomsten van de debatten. Ongelooflijk, ons land wordt voor de zoveelste maal verkocht aan de globalisten, iedereen zal straks voelen waar men werkelijk voor heeft gekozen. Als niemand in dit land eens meer zou stemmen, dan maakt men een vuist tegen deze politieke misleiders.
     Hoe lang laat het volk zich nog uitkleden, beroven en bestelen, ik vrees dat het inmiddels te laat is, het is al 5 minuten over 12 geworden.
     Waarom treden Wilders en Rutte nu terug, wat zit hier achter? Om Pechtold en de andere misleiders een kans te geven om een nazi kabinet van de NWO tot stand te brengen!
     Het volk zal krijgen waarvoor het heeft gestemd!

 • bert s schreef:

  Het systeem is kapot, ligt in een coma. De enige manier om een nieuw systeem te introduceren is een wereldoorlog aangezien het absoluut niet op een democratische manier gaat lukken. Geniet nog nu het kan want het gaat niet lang meer duren, alles is in stelling gebracht, inclusief de NWO puppet van een Trump.

  • weg met ons schreef:

   Beste bert s, helemaal eens, want zolang “De Trump” Poetin of Assad niet de hand heeft geschud blijft het een windbuil van de psychopatische nieuwe wereld orde. ..

 • Gerda schreef:

  Idioterie. De schaapjes Rutte en Pechtold blaten de jezuiet-gestuurde vrijmetselarij na en de neo-cons olv. George Soros , Clinton en Bush ! Wij hebben niets te zoeken aan de grens van Rusland en Rusland is geen bedreiging voor Europa ! De failliete USA is een bedreiging voor ons en wil graag oorlog in Europa om hun eigen benarde situatie te maskeren !

 • Petr schreef:

  De geschiedenis heeft geleerd dat Rusland nooit begonnen is maar altijd een reactie geeft op een reactie.
  Nog nooit heeft Rusland verloren met het land te verdedigen. En ik ken aardig wat russen en geloof me, dit is volk om niet mee te spotten. Dit volk is gehard en kunnen tegen een stootje. En dat zullen ze laten zien ook.

  • Rob ter Horst schreef:

   Tsjechoslowakije?
   Hongarije?
   Afghanistan?
   Polen?

   Als je een andere ideologie aanhangt, een ander geloof of een ander wat dan ook dan is er gauw een reden gevonden om te reageren…

   De VS reageert ook als een cowboy, eerst schieten en dan vragen.

   • renevers schreef:

    Mee eens Rob,
    maar dat lijstje landen is niet volledig! Neem nu de 2e wereld Oorlog
    Wie de theorie van Viktor Suvorov in zijn boek “ijsbreker” serieus neemt , weet dat de Russen klaarstonden om rond 4 augustus 1941 West Europa binnen te vallen. Suvorov geeft daarvoor overtuigend bewijs: militarisering van de economie, soorten en aantallen wapens,legeropdrachten en commando’s,organisatie van de staat. De Duitsers wisten met een preëmptieve aanval, op 20 juli 1941 in de operatie Barbarossa het initiatief tijdelijk te winnen.
    Daarvoor hadden de Sovjets al Finland en de Baltische staten overrompeld en ze bezetten Polen 2 weken na de Duitsers voor de helft die in het Molotov Ribentrob pact was aangeduid. Aan het einde van de 2e wereld oorlog werd nog even de strijd aangebonden met het Japanse keizerrijk en werden extra stukken Azie veroverd door Stalin uit voorheen bezet Japans en Chinees gebied. Ook een aantal Japanse eilanden(Koerillen) in het Noorden werden toen door de Russen bezet.
    Het tsaristische rijk is trouwens hoofdschuldige voor het uitbreken van de eerste wereld oorlog door haar oorlogsverklaring aan Oostenrijk en onmiddellijk daarna aan Duitsland , wegens de sancties van Oostenrijk aan de Serviërs wegens de moord op aartshertog Ferdinand van Oostenrijk. Omdat Frankrijk Rusland steunde en Duitsland door Belgie tegen de Fransen moest optrekken , wat de Belgische koning verhinderde ondanks garanties voor schadeloosstelling voor oorlogsschade door de Duitse Keizer, kwamen ook de Engelsen in Oorlog tegen de Duitsers omdat die de Belgische soevereiniteit steunden. Gevolg een wereld conflict waar alleen de Amerikanen baat van hebben gehad en de teloorgang van de Europese dominantie heeft veroorzaakt.

    Nee, de Russen hebben ook overal gezeten met hun legers, zelfs Scandinavie is ooit wel eens onder Russisch gezag geweest. Het onder controle houden en uitbreiden van hun gebieden in Azie is altijd militair geweest. Men heeft aan de grenzen van Iran gestaan, met hun bijna gelukte warmwaterhaven politiek. Je moet ook vrezen voor het imperialisme van de Russen.

    Dat wil niet zeggen dat de Russen nu geen gelijk hebben OP DIT MOMENT. Dat hebben ze nu. Rusland is compleet anders dan onder de communistische Sovjets. Rusland wordt bedreigt en haar soevereiniteit is in gevaar door het imperialisme van de VS, die geen enkele (ook geen West Europese) tolereert. Rusland is pro christendom, blanke identiteit en tegen “social engineering” via de ideologie van de “Frankfurter schule” , verder steunt Rusland het principe van nationale identiteit en de consequentie er van: nationale soevereiniteit en principes van mensenrechten daaronder. In feite weten West Europeanen op dit moment niet dat vrijwel elk principe van hun rechten door de Amerikanen verkracht wordt en dat toegedekt wordt door propaganda massa media. De onlangs overleden Duitse Journalist Udo Udekotte schreef daar een boek over. Zoals iedereen die wat tegen de CIA en het geheime USA beleid schrijft, leefde hij niet lang. Natuurlijk worden in Europa op grootschalige wijze, mensen door de VS vermoord, op dezelfde manier die je van de KGB kon verwachten..Het is ook een imperium en de vazallen worden getrakteerd op een mengsel van terreur en intimidatie en mogen elkaar verzwakken in grensoorlogen met een ander imperium. Gedwongen!!

 • jette timmermans schreef:

  En niemand staat op? laten wij dit toe? Wie gezond is en geld heeft om naar Den Haag af te reizen of Brussel en dit nalaat met dit weten, is net zo rot als de elite.

 • weg met ons schreef:

  De oorloggeldmachinerie moet natuurlijk wel blijven draaien. Het militair industrieel complex bedenken en creëren vijanden om vervolgens daaraan milarden te verdienen. Waarom anders niet Poetin de hand schudden en anticiperen op vrede ipv voortdurend de Russen als vijanden te besempelen en dat alles zogenaamd vanwege de bezetting van de Krim?? De NATO is een gangster organisatie en de politici zijn de marionetten van de geldmachine. Stoltenberg, de opperhoofd van de NATO moet onmiddellijk worden opgepakt voor zijn misdadig gedrag en laat men maar eens onderzoeken in hoeverre de westerse staatsgreep in Kiev en de aanval op Syrië niet onder leiding heeft plaatsgevonden van deze gangsterorganisatie in samenwerking met de corrupte en door en door verrotte westerse politieke maffia. Nazi’s zijn het en zo handelen de moffen dus nog steeds, omdat de Russen een bloedhekel hebben aan nazi’s? Het zou meer dan terecht zijn!

 • frans schreef:

  Het is 30 sec. voor 12!
  De oplossing komt nog niet!. Dat is pas 1 sec voor 12.!
  Dan siddert de oplossing over de planeet.
  En zijn we wakker!! Voorgoed.
  Dit hoort nog allemaal bij het plan om een WO111 uit te lokken.
  Aangezien we een goede Poetin aantreffen die zijn verstand gebruikt voor de wereldvrede!
  Kun je van het Westen niet zeggen en hebben we nooit van het westen kunnen zeggen.
  Het westen is totaal onbetrouwbaar!!

 • Wim schreef:

  Je kan schreeuwen van de dak, ze luisteren niet. Wat wij wel zelf kunnen doen tot acties komen, zoals bidden, goede intenties sturen, protesteren enzo…..
  De Cabal luistert niet.

  • SpiritualmanNL schreef:

   De oorlog verklaren aan de regeringen!!!!

   Niet luisteren naar de burger, zij die hen aan de macht hebben geholpen is in feite al een oorlogsverklaring aan de burger.

   De enigste oplossing en te doen…..al het werk neerleggen totdat ze gaan luisteren. Zo ontvangen ze geen geld meer van ons(we praten over miljarden per dag). Vele zijn bang om dit te doen omdat er dan een burger oorlog kan komen. Men blijkt vergeten te zijn dat wanneer we massaal op zouden staan we een machtig leger vormen die geen enkele leger macht zou kunnen overkomen.

   Kijk naar nederland bijvoorbeeld……16 miljoen mensen……hoeveel millitairen en hoeveel burgers? Ze zullen het niet tegen kunnen houden. Als alle burgers van de wereld zouden opstaan omdat ze het zat zijn om voorgelogen te worden door hun regeringen is er een leger macht van miljarden(waarom zijn er kernraketten ontwikkeld denk je?). Er is geen leger (zelfs niet alle legers te samen) die sterk genoeg is om miljarden mensen tegen te houden. In mijn mening is dit de enigste oplossing voor onze huidige probleem en denk ook dat de oorlog dan erg kort zal worden of misschien wel helemaal niet komt!

   Het grootste probleem is alleen dat niemand hun luxe leven wil opofferen voor het grote doel! En dit is precies waarom de ‘elite’ dit allemaal kan maken!

   • SpiritualmanNL schreef:

    Oh en nog wat gezien dat vele vingers wijzen naar diegene die verantwoordelijk zijn voor de sh*t in onze wereld…..

    Ga voor de spiegel staan en dan zie je de echte schuldige!!!!!

    • Rob ter Horst schreef:

     Heb al vaker hier geschreven dat de mens zelf het probleem is. De politiek bestaat uit mensen, en zet je goede mensen in de politiek dan wordt de politiek ook beter. Probleem is echter dat elke ideologie denkt dat dat van toepassing is op zijn groep, en daarom zijn al die ideologieën juist het probleem. Tijd voor een neutrale humane politiek, geen machtsspelletjes, geen machtsmisbruik, geen links-rechts tegenstellingen meer. Gewoon het probleem humaan oplossen…

     Overigens ben ik het niet eens met jouw eerdere reactie, want die zal ongetwijfeld leiden tot veel doden. Liever de politiek van binnenuit positief veranderen, en mensen kunnen dat massaal doen door lid te worden. Tenslotte zijn er veel meer lid van de vakbonden dan van politieke partijen. Zolang de verandering maar vreedzaam gaat, en iedereen zijn deel water bij de wijn doet om het vreedzaam te laten gaan…

     • SpiritualmanNL schreef:

      Ja ik ben er mee eens dat het ‘mogelijk’ veel doden zal geven. Ze zullen hun macht niet zonder slag of stoot opgeven. Zelf vecht ik er liever voor dan langzaam vermoord te worden door hun gif dat je tegenwoordig overal in vindt. Zelf ben ik klaar met alle regeringen gezien dat ze niet het volk dienen terwijl wij ze op die plaats hebben gebracht.

      Nee als ik weet dat het nederlandse volk massaal en volledig achter me staat dan heeft nederland morgen een nieuwe regering zonder dat er 1 dode zou vallen en alle moordenaars van de regering in de gevangenis zitten te wachten op hun berechting. Dat is afhankelijk van hoe men het zou aanpakken.

      Wat jij overigens beschrijft is een utopie. Als je werkelijk nog denk dat het een mogelijkheid is om het positief te veranderen zou ik eens naar het verleden kijken…..zegt de naam Pim Fortuyn je nog iets. Dit is de manier hoe ze mensen behandelen die hun hart op de juiste plek hebben zitten. Dat moet genoeg zeggen toch?

      Als je goed hebt opgelet in de afgelopen tijd zijn er wetten ingevoerd juist om te voorkomen dat mensen gaan opstaan. Als je andersdenkend ben tegenwoordig zetten ze je vast en spuiten ze je vol drugs. Zie wetten schippers. Zo kan ik nog een heleboel opnemen, dus in mijn mening zijn we dat station al voorbij en is er maar een oplossing.

     • SpiritualmanNL schreef:

      Ik vergat nog wat…..de uitkeringen en voorzieningen….weet je nog hoe die er zijn gekomen?

      Vlak na de oorlog had niemand meer te eten en dergelijke en zijn crooswijkers uit rotterdam massaal de straat opgegaan om te vechten voor verbetering omdat ze gewoon geen andere keuze hadden. Het land volgde en daaruit zijn vele voorzieningen gekomen. Het verschil met toen en nu is……wij hebben een keuze toen hadden ze dat niet….dat is precies nu het probleem. Als jij nu al weken niets te eten had gehad en je kinderen ook niet, dan had jij nu ook een andere reactie gegeven.

      Kijk wat wij met hun nagedachtenis doen….we besmeuren het het met vuil en bedrog terwijl ze eigenlijk de oplossing bieden. Respect voor de ouderen en voorouderen is er niet meer terwijl wij wel een luxe leven hebben waarvoor hun de weg hebben vrijgemaakt….we moeten ons schamen!!!!!

 • Wim schreef:

  Wij zijn van het LICHT hun zijn van de Duisternis.

 • Kiewiet schreef:

  Ff klappen voor links eu en wereld!!

  Ik weet dit al jaren, en het moment is gekomen de klok heeft geslagen. Wees voorbereid op een dag dat u wakker word en het nieuws aandrukt, waarbij de banken dicht zijn cash er niet uit komt. En ww3 begonnen is… die dag zal snel komen.

  We zijn te laat Nederland eu en the globe!

  Wij konden nog uit de stoel komen, maar niemand deed iets.. en nu gaan we het voelen…

  Net zoals die refugee invasie fake alles om Europa te ontzetten.. wacht maar tot de knop word gedraaid dan nog maar es kijken dat nld ze nog zo zielig vinden…

  Tot aan het front…

 • luna schreef:

  ‘t is wel bizar dat bijna ALLE MINISTERS van defensie in de monsterstaat EU VROUWEN zijn.. kijk ze maar na
  allen op een rij..
  Ook merkel is een schakel met al die ” piefpangboem stoere vrouwen ” die ons wel even een 3e
  ” bonus ” in frommelen … niet dat ik zeg dat het geen vrouwen moeten zijn / mogen op deze posten.. maar kom op zeg… wat zegt het over dit soort specie?!
  Hennis is net zo glad als een aal als rutte en kornuitjes.. 1 grote vervuilde drab is het, kan nog goed komen, maar vrees dat Poetie zijn geduld ooit eens op is.. denk dat de russen echt strategisch inzicht hebben en dat blijkt ook wel uit de zelfbeheersing van putin!
  Strategie is hun slag, de hele eu en de navo zijn oude luiers waarin de stront al 70 jaar ligt te broeien waar van ” de leiders ” van ” ons E-UUtje het dun langs hun burobenen voelen lopen..

  Het gaat een hele rare verkiezing worden de 15e van MARS! ( maart )

 • Philo schreef:

  Blaten kan ieder. Doe eens wat. Want het is zoals Einstein al zei : De wereld zal niet vernietigd worden door degenen die Kwaad doen.Maar door diegenen die rustig blijven gadeslaan dat ze het doen!!

  Begrijp eindelijk: Politiek is niet meer Links vs Rechts het is nu geworden, Waarheid vs Propaganda

  Ook in dit door de daden van de inwoners verdoemde land geldt het volgende: De manipulatie van de media is vandaag de dag vele keren efficienter dan het in Nazi Duitsland was.Want hier hebben we de voorgewende gedachte dat we alle informatie krijgen die we willen.
  Deze misvatting weerhoud de mensen ervan om ook maar iets van de waarheid te zoeken.

  Gelukkig beginnen nu ook een paar Duitsers wakker te worden. Er zijn zelfs al een paar die Merkel Hitlers dochter noemen. Maar net als hier zijn de mensen nog niet zover dat ze met hooivorken en een eind touw een einde gaan maken aan de regering van loopjongens voor bankiers en multinationals. Het enige wat ons nu nog kan redden is een dictatuur van een kerel uit een stuk die een poosje met kogel en strop regeert. Het alternatief is : een kernoorlog met Rusland zodat zoals zovelen de laatste 500 jr geprofeteerd hebben, heel europa een nucleaire woestijn wordt.

 • rocinante schreef:

  De Baltische staten, en ook veel andere Oostbloklanden, schijten terecht zeven kleuren stront voor de Russen. Kijk naar hun recente verleden. De Balkanlanden vallen ook weer een voor een, voor de charmes van Rusland.

  Als EU/NAVO moet je dan wel iets laten zien. En wees eerlijk, die paar tanks gaan de Russen niet tegenhouden als ze ons gaan binnenvallen. De Russen weten dat.

 • wolfje schreef:

  de grootste idioot zit niet ver weg voor de duitsers

 • SpiritualmanNL schreef:

  Kom ik weer….WAKKER WORDEN MENSEN!

  De Derde Wereldoorlog gaat niet tussen landen en naties……..dat gaat tussen de burgers van alle landen en de naties. De grote reden dat de oorlog nog niet is uitgebroken. Totdat we het echt zat zijn zal de ‘elite’ en hun poppen door blijven gaan totdat we een hoopje as zijn. Ook zal in de komende maanden het zeker nog erger worden wat ze zullen gebruiken om ons van nog meer zogenaamde ‘vrijheid’ ontnemen.

  Diegene die wakker zijn weten dat vrijheid niet bestaat en het gebruikt wordt om de schaapjes onder ons in slaap te sussen want vrijheid is zo belangrijk voor hen zodat ze hun luxe leventjes niet verliezen.

  Wel ben ik van mening van de reacties hier (zeer goede zelfs) een teken geeft dat het niet lang meer gaat duren. Vele mensen hebben genoeg van leugens van onze ‘regeringen’ die het zo goed voor ons hebben.

  Ik heb een site die ik al een hele tijd leest en bestudeerd. Ook heb ik nu al heel veel dingen gevonden die dit eigenlijk ondersteunen.

  http://www.theforbiddenreligion.com/primordial-gnosis.htm

  Graag hoop ik dat iemand ernaar kijkt en hun mening erover geeft. Met een open mind natuurlijk gezien tegenwoordig niets is wat het lijkt. Mij heeft het wakker geschud en een hele andere denkwijze gegeven!

 • SpiritualmanNL schreef:

  Oh ik vergeet wat. Mocht je de site hebben gelezen en je wilt weten welke zaken ik heb gevonden die dit ondersteunen moet je het even vragen.

  Onze kinderen tot vier jaar (totdat ze verplicht naar school moeten) is een duidelijk gegeven!

 • Kiewiet schreef:

  Kijk om je heen nl, is dit nu hoe we het willen zien!!

  Eigenvolk mag doodvallen, en de rest krijgt alles gratis!

  Ben er spuugzat van hoe alles om ons heen vergaat!!

  De Rkm maffia gaat maar door om ons te manipuleren met msm als onze spreekbuis!!

  Echt ik heb medelijden met onze na komelingen, heb er zelf ook 3. MAN Man en dan ook nog die provocatieve aan de grens van Rusland !

  De eu is niks meer dan een moderne vorm van het Reich… een Europa een munt 1 regering.. en wij zijn net een stel schapen.. met de massa mee lopen.

 • Kiewiet schreef:

  The nwo zal ons op onze knieeen krijgen…

  Alles word cash loos alles word gedaan met een doel..

  Slaaf van het systeem!! Welke vrijheid is er nog er is geen vrijheid.. en democratie is de grootste leugen wat er is… de cabal zegt spring en onze Puppets wat wij zien op tv zeggen hoe hoog!!

  Alles is nep en fake

 • Philo schreef:

  Voordat ik er mee ophoudt nog even dit : Afgelopen najaar in Griekenland heeft Putin gezegd tegen NATO en America: Dit is de LAATSTE waarschuwing die jullie krijgen!!!.HOU OP!!
  En je wil niet weten wat er over ons heen komt als de RUS er zat van is.
  Daarom zeg ik we hebben niet veel tijd meer. Laten we dat zootje pedofielen wat ons regeert opruimen. Het oude spreekwoord klopt nog steeds ;Van zachte dokters krijg je stinkende wonden!
  Ach en voor die voice of reason mensen die zo van het poldermodel houden. Als stemmen invloed had op ons regeringsbeleid , DAN WAS HET ALLANG VERBODEN.!!!
  Nu al heeft de CIA bepaald wie ons gaat regeren en hoe .Verkiezingsuitslag is niet van belang.Zolang die hufters geen verantwoording aan het volk hoeven afleggen maar een eed van trouw aan ons onwettige koningshuis

 • Elise49 schreef:

  Misschien heeft de NAVO wel al met een raket gestrooid en zijn er daarom jodium131 deeltjes in onze lucht terecht gekomen. Tijdje terug waren er toch raketten “zomaar” ineens verdwenen in de VS en zijn ze “toevallig” hierheen gebracht naar Polen/operatie barbarossa 2.0? Ja, ik weet het, mijn gedachten gaan erg ver, maar ik weet dat de top veel gestoorder is/gevaarlijker is, dan ikke(ik probeer alleen hoe zij denken/doen/agenda achterhalen). Als dit waar is, dan kan dit uitlopen op een false flag. Krijgen de Russen hiervan de schuld.
  Wat echt gestoord is: De geheime diensten luisteren ons allemaal af door schaduwregering Pentagon(oa EU politici) en komt in het nieuws en er is/wordt niks aan gedaan. False aanslagen, infiltratie top, corporaties overnames: zowel overheden als bedrijven etc.
  Wie is nu gestoord? Zij of ik?
  Nog steeds lees ik hier regelmatig: verwijten naar gewone mensen/links/vluchtelingen etc., terwijl het systeem/top dit zelf veroorzaakt. Nogmaals: ik ben niet de vijand.
  Zal even duidelijk maken hoe sneaky het zit. De meeste mensen willen vrede/huisje/boompje beestje. De agenda/globalisering misbruikt dit om eenwording te verkrijgen. Ga je tegen dit misbruik in(door opstand/klokkenluiden etc), dan nog bereikt de top hetzelfde. Het zal nooit lukken om gewone mensen op 1 lijn te krijgen. Dan erbij zijn er veel geloofsgemeenschappen/goede doelen/andere goedbedoelde groeperingen etc. die een leider aan de top hebben, die weer in verbinding staan met de top. Zo zit de overheid/heden ook in elkaar. Als de chaos door onszelf komt, dan vernietigen we onszelf/elkaar.(gewone man). Hoe je het wendt of keert: er is geen uitweg, want je hebt ook nog met die alles overheersende technologie dimensie te maken. Het einddoel blijft hetzelfde. Door driehoekverhoudingen/gulden snede module/hegeliaanse dialectiek etc. Als je de geschiedenis/mythologie etc een beetje kent, dan is die voortgekomen uit drie eenheden. 2 vechtende honden om een bot en de derde(top/elite) gaat ermee vandoor modules.

 • x

  Check Also

  who

  WHO-directeur voor Europa wil dat overheden stoppen met lockdowns

  Overheden moeten stoppen met het afkondigen van ...

  coronagezant

  Coronagezant WHO roept wereldleiders op: ‘Stop met lockdowns’

  De speciale coronagezant van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), ...

  Waarom Pushmeldingen?

  Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

  Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

  Waarom Telegram?

  Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

  Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

  Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

  Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

  >